Ne güzel yalnız değilmişim
Evet alçak çeyizciklerAh bu çeyizler hep onlardan dolayı oldu
Selamlar,
ben de başak burcuyum kocaman bi alışveriş listem var excelde hazırladım ne zaman alındı kaça alındı ne kadar taksidi kaldı hepsi var nişanlım bile ordan bakıp aldıklarını güncelliyor. Burcum bana bunu sağlıyor evet :)
Evet alçak çeyizcikler
Evet alçak çeyizcikler
Yükselenime çekmişim demek kiOldukça planlı ve detaycıyız Allah yardımcımız olsun sizde iyisi olsun diye inat ettiğiniz herşeyin pahalısına kaçtığınız oluyor mu bende o da var neye elimi atsam tarz güzel hep pahalı :97:
Yok canım kullanmıyorumİnstagram kullanıyo musun ?
Sormuş olabilirim sanada ama unutuyorum:26:
Evet yaa hem iyisi olucak hem de kampanyalı indirimde olsun istiyorum pahalı olunca da aman napayım kullanıp hemen bozulacagına uzun süre kullanabilirim diye ikna ediyorum kendimi ama bu site sayesinde alacağım çoğu şeyimi önceden araştırıp yorumları okuyup sonra kendimi ve nişanlımı ikna etmiş bi şekilde alışverişlerimi yapıyorum nişanlım da akrep burcu o da titiz çoğu konuda. En son su gibi para harcıyoruz ama olsun cicili bicili bi sürü şeyimiz oluyo diye bi cümle kurdu :)
Bir numarali gelincigimizzzzz
Allah cok cok mutlu etsin canim seni insallah sevdiginle
Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerimbugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm
hayırlı olsun canımmmdarısı nehirimin başına
bizim düğün de 6. yıldönümümüzdoğum günlerimiz kışın olduğu için olamazdı
hoşgeldinnn eda keşke işten çıkmasaydın ya sen göremez olduk seni
Günaydınn canımcımmm
Nihanım dualarım seninle kuzum içini ferah tut değişmeyecek inşallah o tarih olacakKutlama daha güzel olur
şükür kuzum bitti sayılır sadece kına günü kına çerz falan alınacak bide mutfak masam perşembe günü gelecek sonra evim bitiyor =)bizim öyle aylar öncesinden değil de yeni bitti hazırlıklar
Ayyy şu mesaja içim eridi valla canım yaAllahın izniyle tüm mutluluklar hepimizin olsun inşallah sizleri çok seviyorum ya neşe kaynağım oldun mesajınla
Kizlar balayinda antalya kemerdeyizbugun rezervasyonu yaptim odemeyi hallettim 5gece 874lira verdim hayirlisiyla gider dinleniriz nsallah
ayy evet kınada bol bol eğlenilsin nikah yapalım dedik.siz neden nikah yapıyorsunuz canım? kilo vermek gerçekten çok zor allah kolaylık versin kesin sonuç istiyorsan yürüyüş yap derim canm en az günde bir saat hem sağlığın içinde güzel.. annem ve kuzenim diyetisyene gittiler ikisine de yürüyüş verdi. mobilyalarımı bende beğendim ama almadım evime uymaz diye kararda veremedik nasıl bi ev tutucağımıza açıkçası. aynen dediğin gibi bi şey kafama koyduysam kolay kolay değiştirmem ve alınca da genelde fikrim değişmez sonuçta gözümüz çokta yükseklerde değil30-40 nedir kuzum malzemeleri al bir aksamdada yaparsın onuolsun hadi 2 aksam yardıma geleyim dur
aynen öyle canım tabi bu herkes içöinde gecerli degil..demek sende benim gibisin birseyi begenip benimsedimmi tamamdır istedigi kadar zaman gecsin fikrim degişmeziçime sinmesi cok önemli sende mümkün oldugunca son aylara sıkıstırma kuzum..yavastan herseyini hallet en basta gelinlik mesela..
bak ben mobilyalarımı aldım herkes ya evine uymazsa dedi ama çok şükür çokta güzel uydu..herseyin ortasını aldım ben ev kücükte olsa sıgsın diye şimdi en azından kimisi hazır magazada bekliyo kimiside hazırlık asamasındatek akılsızlıgım şu kına elbisesi içime dert oldu biraz kilomda var diyet miyet yaptıgımda yok ydiriyorlar sürekl ama bugünden sonra yokkk hatta dün aksamdan basladım 2 ayda 7-8 bile olsa vermem lazım
aaaa sizde bizim gibi nikah yapacaksınızzz
tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diyesende el çabukluğu olmuştur şimdionları yarım saate bitirrisin aldım malzemeleri evde duruyor pazar günü yapcaktım işlerim vardı yine onları hallettim mecburen bi el atıver canım bana
Görüşürüz kuzum iyi gezmeler güzel cicilerle gelirsin inşallah
Bulursun canım inşallah bende kına elbisesi istiyorum ama hürreminkiler gibi1 sene içinde tipimde değişiklik olmasa alacağım şimdiden
Evet canım çok önemli hizmet sonuçta güzel olsa ama hiç önem verilmese insanlar memnunsuz ayrılır çalınan müzikten tut kesilen pastaya kadar her detay önemli
hangi otel acabaKizlar balayinda antalya kemerdeyizbugun rezervasyonu yaptim odemeyi hallettim 5gece 874lira verdim hayirlisiyla gider dinleniriz nsallah
ayy evet kınada bol bol eğlenilsin nikah yapalım dedik.siz neden nikah yapıyorsunuz canım? kilo vermek gerçekten çok zor allah kolaylık versin kesin sonuç istiyorsan yürüyüş yap derim canm en az günde bir saat hem sağlığın içinde güzel.. annem ve kuzenim diyetisyene gittiler ikisine de yürüyüş verdi. mobilyalarımı bende beğendim ama almadım evime uymaz diye kararda veremedik nasıl bi ev tutucağımıza açıkçası. aynen dediğin gibi bi şey kafama koyduysam kolay kolay değiştirmem ve alınca da genelde fikrim değişmez sonuçta gözümüz çokta yükseklerde değil
gelinliğide bu hafta bakıcam beğenirsem hazır alıcam modelide kafamda straplezin üstü dantelle kapatılmış olanlardan istiyorum çok şık bir havası var
kararlı olursan çok güzel kilo verirsin en kilo veremiycek dediklerim bile kilo verdi bence sıkı olmasa da yavaştan başla eminim alışıcaksındır kına elbiseni de rahat rahat giyersin hemben ekmek ve şeker kullanmıyorum kilo problemim pek yok basen şikayetim var biraz yine iş dönüp dolaşıp spora geliyor
hu hu kimse yokmuuu
iyi gecelerriyi geceler
ben varım ama gelin adayı değilim daha sevgülüm bile yok :44:
tuğçeden dolayı görüyordum bu topiği selam vereyim dedim.
hayırlı uğurlu olsun düğünüz şimdiden
tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diyesende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel
ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:
hangi otel acaba
sende bendensinbize ne zaman davetiye gelse tanımasam bile direk iyi kınasına gideriz diyorum ama iş dügüne gelince yok istemiyorum..oynamayı coooook severim yerimde duramam ama bu dügünde yok gelin damadın gec cıkmassı yok takı falan derken oynamaya 1 saat anca vakit kalıyo sonra insanlr gidiyo zaten ondan sevmiyorum bide üzerine bir dolu para ödüyoruz..cok şkür sevdigimde aynı düşündügünden sadece nikah olacak ama kınalar cok baska ben bayılıyorum gelin gec cıkar diye olay yok takı takmak yok beklemek yok sürekli oyna döktürr ohhh inşallah
canım ben gitmiştim cok önceden herkesin taktir ettigi parmagıyla gösterdigi biriydim 37 kilo vermiştim tam :26:tabi aynı kiloyu koruyamadım son 2 yıldır falan adam gibi diyet yapamıyorum eskiden öldürseler bi pirinc tanesini bile yemezdim..
canım aman diyim kiracı olucaz..evi büyük tuttuk diye geniş esyalar alma her eve uyacak tarzda al..
benim gelinligimde straplez prensesgögüs kımı ve etege geniş kısmı dantel
şeker bend ekullanmıyorum artık kola fanta kestim bugünden itibaren..bugün ekmegide az yedim yarın hic yemicem..pilav makarnada yarın gidiyor yemicem bide sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yaptıgım zamanlar daha faazla kilo verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?