2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tasarladım canım sadece izleyeceğim yolu bilmiyorum işte

baskısı nasıl olucak peki ?

dur bakim elimde örnek var paintte o yazıları siliyorsun kendin yazmak istediğini yazıyor sonra wordde tabloya koyuyursun 4-5cmlik boyuta getiryor bastırıyorsun canım anlatabildim mi?

kızlar ya 16 günüm kaldı, aranızda ilk ben gelin oluyorum, sevinçten öte değişik duygular hissedıyorum ya üzülüyorum gibi

Normal canım duygularım hüzün sevinç hepsini bir arada yaşıyorsun Rabbim kolaylık versin musmutlu düğünün olmasını nasip etsin inşallah

Ruh ikizim olabilir misin sen :44: :44:

Olabilir sende benim gibisin yani canım desene yandık ben hasta olup çıkacağım o kadar alıştım ki araştırmaya falan bakmadan duramıyorum evlenince sanırım monotonluktan sıkılacağım araştıracak bir şey kalmayacak diye korkuyorum

Normal canım duygularım hüzün sevinç hepsini bir arada yaşıyorsun Rabbim kolaylık versin musmutlu düğünün olmasını nasip etsin inşallah

inşallah öyledir ya Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim. ya aile hasreti evlilik sorumluluğu çöktü üzerime

dur bakim elimde örnek var Eki Görüntüle 1019419 paintte o yazıları siliyorsun kendin yazmak istediğini yazıyor sonra wordde tabloya koyuyursun 4-5cmlik boyuta getiryor bastırıyorsun canım anlatabildim mi?

çook teşekkür ederim canım

kızlar ya 16 günüm kaldı, aranızda ilk ben gelin oluyorum, sevinçten öte değişik duygular hissedıyorum ya üzülüyorum gibi

normal tabi canım benimde aklıma geldikçe zaman azaldıkça hüzünleniyorum ,inşallah herşey gönlünce olur

Aynı aynı aynıııııııııı

Daha şimdiden balayı otellerin listesini hazırladım. Çeyizim için alacaklarımı karıştırmayayım diye kendime mini bir defter alıp içine yazdım herşeyi. Ne nerde, hangi üründe hangi marka iyi, mağazaları nerde, herşeye herşeye baktım. Bazen nişanlım soruyor takır takır söylüyorum nasıl aklında tutuyosun sen hepsini diyo

Dedim orasını ne sen sor nede ben söyliyim Halbuki insan her gün baktığı sitelere bakar mı? İndirim var mı yok mu? Nerede ne var yeni ürünler var mı diye

Nişan alışverişim o kadar kolay oldu ki anlatamam. Şuan istediğim gelinlik modeli, ayakkabı modeli, gelin çiçeği, duvağı her bişeysi hazır Hepside telefonumda resimleri var. Nişanlım hangi ara buldun bunları nerden topladın diyor

aynı ben :126::126::126:

inşallah öyledir ya Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim. ya aile hasreti evlilik sorumluluğu çöktü üzerime

ayy ne güzel az kalmıs cnm Rabbim mutlu etsin inşallah darısı bize inş bizde böle bi şafak görürüz hayırlısıyla

normal tabi canım benimde aklıma geldikçe zaman azaldıkça hüzünleniyorum ,inşallah herşey gönlünce olur [/QUOTE]

inşallah ya içime su serptiniz bı ben mi böyleyim dıyodum, ki görücü usulü de değil nisanda 8 yıl olcaz eşimle ama bilmıyorum ya neden böyleyim özel günümdeyim ondan mı acaba

ayy ne güzel az kalmıs cnm Rabbim mutlu etsin inşallah darısı bize inş bizde böle bi şafak görürüz hayırlısıyla

inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin , Darısı hayırlısıyla başınıza inşallah, Musmutlu günlerimizi paylaşalım hep buralarda inşallaaahhhhhhh

Canım hepimizde olan tedirginlikle düğün zamanı yaklaşınca herkeste oluyor sonrasında mutluluğunuzla aşacaksınız bunları inşallah

Anaa gerçekten ikiz gibiyiz Benden birtane daha varmıdır diyordum varmışBir tek balayı otellerinin isimleri yok geri kalan herşey var herşey kafamda belgelerimde mailimde çeyiz listem aldıklarım yazılıyor alacaklarımın karşısı boş eklenecek çok acayip bir huy evet bir kere tıraş makinasını sormaya gittim kız anlatmadan kendi kendine temizliyor değilmi falandan girdim 3 özellikten çıktım kız böylebir bayan olarak bu kadar detayı bilmeniz güzel dedi dedim huyum bu kahretmesinYakınındakilere karşı işkence gibi ama kardeşim çekemiyor beni sürekli anlatıyorum ya düğünde çalacak müziğe kadar ayarlı sadece son rötuşlar yapılacak

Herşeyi araştırdım hangi marka nerede iyi hergün giriyorum hemde senin gibi yeni ürün varmı durumlar ne diye eliyorum ekliyorum falanaynı ben sırayla alıyorum şimdi Burcun ne canım burçlardanmı böyleyiz acep çok tuhaf:26:

Son düzenleme:
inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin , Darısı hayırlısıyla başınıza inşallah, Musmutlu günlerimizi paylaşalım hep buralarda inşallaaahhhhhhh

inşallah cnm ya böle ufak şafaklar gördükce mutlu oluyorum ahan bizimde azalıyor diyorum ne güzel bişey yaaa paşama artk kavusmk istiyorum hep yanında olmak ama sanki duruyor vakit ve hazırlıkta yapmadıgımız için daha o yzudn pekte anlamıyorum evlenceğimiz hissedemiyorum aslında 3 ay çok az bi vakit ama sanki 1 yıl varmıs gibi geliyr

Var kuzum o benim

Bende aldıklarımı sırayla alıyorum. Aldıklarımın üzerini fosforlu kalemle çiziyorum Unutmayayım diye mesela battaniyem kaç taneyse adedini yazıyorum. Sürekli açıp bakıp saymaktansa daha iyi oluyor yazmak. Abimde bana dayanamıyor. Ne kadar detaycısın sen öyle diyo

Ben balayı bavulunun içine neler koyulur onların listesi bile var O kadar deliyim

Burcum Terazi kuzum. Tam bir tipik Teraziyim

oyyy kuzum ya tez zamanda inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz ya böyle mutlu birliktelik görünce bende çok mutlu oluyorum. hazırlır falan herşey olur kuzum ya önemli olan ağız tadı mutluluğunuz. tadını çıkarın günlerin birbirinize hasret sadce 3 ay daha geçireceksiniz

Bende canım herşeyi not etmessem,resmini almassam içim rhat etmiyor içim rahat etmiyor

Evet. Mesela arada nişanlım bakar öyle fotoğraflarıma yada bişey almak ister telefonumdan. Bunlar ne böyle diyor Diyorum boşver sen istiyosan söyle ben sana yerini söyliyim Görünüşte karmakarışık gibi görünsede hepsi bende programlıdır

Kesinlikle benim nişanlım sormaz beraberken not alırım hep resimleri düzenleri görür bilir neyin nerde olduğunu hazıra konmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…