Biz ağustos 2014 için eylül 2013te karar verdik. Düğün için istediğimiz tek yer vardı. Gidildi soruldu, 11 ay kala her hafta sonu doluydu. Sadece 30 ağustos cuma boştu. Biz de kabul ettik. Sonra haber geldi ki 23 ağustos cumartesi gününü birisi iptal ettirmiş. Hemen tuttuk o günü :)
Velhasıl 1 sene öncesinden bile istenilen tarih ve mekan dolu olabiliyor. Eli çabuk tutmak lazım.
yok kuzum ben değiştirmedim. zaten 1 kere değiştirme şansı var diye biliyorum :44:
ben bronzluktan memnundum ama yine nazar oldum
düzeltirler heralde
nasılsın bakalım, dün pek keyfin yoktu:106:
Evet canim cok az kaldi
Hakkinizda hayirlisi canim uc ayda cozulur insallah da Rabbim sizi kavusturur canim
Biz ağustos 2014 için eylül 2013te karar verdik. Düğün için istediğimiz tek yer vardı. Gidildi soruldu, 11 ay kala her hafta sonu doluydu. Sadece 30 ağustos cuma boştu. Biz de kabul ettik. Sonra haber geldi ki 23 ağustos cumartesi gününü birisi iptal ettirmiş. Hemen tuttuk o günü :)
Velhasıl 1 sene öncesinden bile istenilen tarih ve mekan dolu olabiliyor. Eli çabuk tutmak lazım.
Daha iyisin dimi sorun çözüldümü kuzum
İnşallah bizde şafak sayacağız kuzum az kaldı yılbaşından sonra dahada güzel sayılır
Bildir canım olmadı belki farketmezler falan msj sayılarımızda gitmiş
Gayet iyiyim canımÇok çok iyiyim Dün nişanlımla konuştuk anlaştık. Bir aksilik olmazsa bulabilirsek şimdilik tahmini düğün tarihimiz 6 Eylül 2015
Değişiklik iyidirbirazda böyle takılayım canım,boşvr
Ay öyle valla. Biz ilk önce taa ağustosun sonuna kaldı hem de cuma günü diye bile çok üzülmüştüm. 1 hafta önce cumartesi günü olduğunu duyunca sevinçten göbecikler attım.
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin
Ay sen böyle söyleyince heyecan yaptım şimdi
2015 gelincikler olacağız
Günaydınnn kızlarrr dün sitemiz kapalıydı piff özledim burayı sizleri nasılsınız keyifler iyidir inşallah
Gayet iyiyim canımÇok çok iyiyim Dün nişanlımla konuştuk anlaştık. Bir aksilik olmazsa bulabilirsek şimdilik tahmini düğün tarihimiz 6 Eylül 2015
Hosgeldin denizciiiiiik
Evet dun kapaliydi sıkıntıdan öldüm
Günaydınnn kızlarrr dün sitemiz kapalıydı piff özledim burayı sizleri nasılsınız keyifler iyidir inşallah
2015 inşallah hayırlısıyla bizim yılımız olacak inşallah:123:
Günaydın canım evet bende işyerinde patladım
çok sevindim hadi hayırlı olsun .
2015 benimde yılım olacak inşallah:119:
Günaydın canım evet bende işyerinde patladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?