2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Haklisin canim hersey kismet bir de
Biz de subat 2014te dedik ki gidelim dugun salonu bulalim sadece nikah olmasin dedikhep dugunsuz evlenelim fikri vardi konusmalarimizda
Ama ben sevgilime kiyamiyordum masraf olur diye acikca soyleyemiyordum
Kendi kendime kina salonu bakarken aklima geldi dedim ki ben kina salonuna verecegim parayi sana vereyim ustunu tamamla bana dugun yapolmaz mi dedim o da benim dugun istedigimi anladi yaparim ben dugun dedi dunyalar benim oldu havalara uctum resmen
Tabii subat ayinda bu yaz icin yer bulunmaz diye uzulduk once ama bir baktik mayisin 9unda biri dugununu iptal etmis hem de harika bir salon ve cooook ucuz
Allahima bin sukur ne sevabim vardi da bana bu mutlulugu layik gordun demeden edemedim tuttuk salonu hayirlisiyla
Bu kadar garantici olduk yasimiz 30 herseyi saglam kaziga baglayalim diye gec evleniyoruz ama simdi borcsuz olmak is kaygimizin olmamasi bizi cok mutlu ediyor
Allah olmayanlara da versin
Benden abla tavsiyesi mumkun oldugu kadar az borcla evlenin kizlar sonra en guzel gunlerinizi yoklukla geciriyor insan cunku
Bir evlenelim gerisi kolay demeyin tarihi belli olmayanlar icin soyluyorum tabiiki isinizi saglama alin tarihi belli olanlara da zaman sular seller gibi gecer insallah da muratlarina ererler

yok kuzum ben değiştirmedim. zaten 1 kere değiştirme şansı var diye biliyorum :44:

ben bronzluktan memnundum ama yine nazar oldum

düzeltirler heralde

nasılsın bakalım, dün pek keyfin yoktu:106:

Gayet iyiyim canım Çok çok iyiyim Dün nişanlımla konuştuk anlaştık. Bir aksilik olmazsa bulabilirsek şimdilik tahmini düğün tarihimiz 6 Eylül 2015

Sen hangi ilde oturuyosun canımm

Ay sen böyle söyleyince heyecan yaptım şimdi

2015 gelincikler olacağız

Gayet iyiyim canım Çok çok iyiyim Dün nişanlımla konuştuk anlaştık. Bir aksilik olmazsa bulabilirsek şimdilik tahmini düğün tarihimiz 6 Eylül 2015

Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin

birazda böyle takılayım canım,boşvr
Değişiklik iyidir
Ay öyle valla. Biz ilk önce taa ağustosun sonuna kaldı hem de cuma günü diye bile çok üzülmüştüm. 1 hafta önce cumartesi günü olduğunu duyunca sevinçten göbecikler attım.

Sence şimdidenmi ayarlayalım yoksa Temmuz-Ağustos gibide mümkünmüdür canım özellikle açık hava düğünleri için

Günaydınnn kızlarrr dün sitemiz kapalıydı piff özledim burayı sizleri nasılsınız keyifler iyidir inşallah

çok sevindim hadi hayırlı olsun .

2015 benimde yılım olacak inşallah:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…