- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
sen de götürürsün el birliğiyle yaparsınız canım.
biz yavaş yavaş yapalım diyoruz kısmetse.
Gunaydin guzeller
Gene ise gidiyoruz ama cok sukur bugun cuma
Herkese hayirli ugurlu cumalar diliyorum
canım son durum ne ?
Amin canim hepimize kolayliklar insallah
benimdee tele ihtiyacım varrr
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydin guzeller
Gene ise gidiyoruz ama cok sukur bugun cuma
Herkese hayirli ugurlu cumalar diliyorum
son durum aynı tatlım kaynana taşıncak bizde onun evine taşıncaz ama bizimki hala ev bulamamış annesine kaç gündür durmadan arıyor bulamıyorbende hiiç mi hiç karışmıyorum bu hafta yanına da gitmicem ne halleri varsa görsünler
hayırlı cumalar canımmm
son durum aynı tatlım kaynana taşıncak bizde onun evine taşıncaz ama bizimki hala ev bulamamış annesine kaç gündür durmadan arıyor bulamıyorbende hiiç mi hiç karışmıyorum bu hafta yanına da gitmicem ne halleri varsa görsünler
Günaydın kuzum inşallah taşınmaktan vazgeçerler bulamayıp desem ayıpmı etmiş olurum
dediğin gibi olur umarım ki canım hayırlı neyse o olsun o ve ya bu diye bi seçeneğim yok maalesefHakkinizda hayirlisi canim bence nisanlin size ve bulacak ve kaynanan kendi evinde oturmaya devam edecek
bilmiyorum ne diycemi kuzucum ya bi an önce bulup gitsinlede tadilat yapılcaksa yapılsın istiyorum ama o da çok zor ya şöyle bi düşünüyorum da onlar çıkar biz anca yerleşiriz tadilata vakit kalmaz bırak onu boya bile yapamayız hiçte ayıp etmiyorsun canım Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin bize evlenmek bile istemiyorum inankiaramız da çok kötü zaten bu olaydan dolayı konuşmuyoruz whatsapptan naptın buldun mu diyorum yok diyo bu kadar sadece irtibatımız ewleneceğim adama bak
Canım gerildiniz ondan oldu sen sakinsin zaten bakalım belli olur bence 10 güne kadarki taşınmaya başlamanız gerekir annenler girer devreye ev nerede diye hayırlısı olsun inşallah:2:
10 güne kadar onlar taşınamazki biz taşınalım ki ortada ev yok hala başımı alıp gidesim var inanki
bilmiyorum ne diycemi kuzucum ya bi an önce bulup gitsinlede tadilat yapılcaksa yapılsın istiyorum ama o da çok zor ya şöyle bi düşünüyorum da onlar çıkar biz anca yerleşiriz tadilata vakit kalmaz bırak onu boya bile yapamayız hiçte ayıp etmiyorsun canım Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin bize evlenmek bile istemiyorum inankiaramız da çok kötü zaten bu olaydan dolayı konuşmuyoruz whatsapptan naptın buldun mu diyorum yok diyo bu kadar sadece irtibatımız ewleneceğim adama bak
dediğin gibi olur umarım ki canım hayırlı neyse o olsun o ve ya bu diye bi seçeneğim yok maalesef
Kızlaarr sohbetin araya girerekten bir Günaydın diyeyim dedim
Günaydııınnnnnnn
Dün siz yoktunuz akşama doğru çok sıkıldım
10 güne kadar onlar taşınamazki biz taşınalım ki ortada ev yok hala başımı alıp gidesim var inanki
dediğin gibi olur umarım ki canım hayırlı neyse o olsun o ve ya bu diye bi seçeneğim yok maalesef
Günaydın canım, hayırlı cumalar
Naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?