2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sen de götürürsün el birliğiyle yaparsınız canım.
biz yavaş yavaş yapalım diyoruz kısmetse.

aslında sizin durum cok daha iyi ne güzel ya annen ceyizi tek basınamı yerleştireceksin diye trip yapmıyor ben anneme bunu dedigimde triplere giriyo yengen gelmeyecekmi diye bir baslıyo masallah sonu gelmek bilmiyo

Gunaydin guzeller
Gene ise gidiyoruz ama cok sukur bugun cuma
Herkese hayirli ugurlu cumalar diliyorum

Gunaydin guzeller

hayırlı cumalar canımmm

canım son durum ne ?

son durum aynı tatlım kaynana taşıncak bizde onun evine taşıncaz ama bizimki hala ev bulamamış annesine kaç gündür durmadan arıyor bulamıyor bende hiiç mi hiç karışmıyorum bu hafta yanına da gitmicem ne halleri varsa görsünler

Gunaydin guzeller
Günaydın canım hayırlı cumalar

Günaydın kuzum inşallah taşınmaktan vazgeçerler bulamayıp desem ayıpmı etmiş olurum

Hakkinizda hayirlisi canim bence nisanlin size ve bulacak ve kaynanan kendi evinde oturmaya devam edecek

Bugun kendimi kina ortusu aramaya adadimtopic actim kizlar ordan guzel birsey denk gelirse boyle degisik onu almayi planliyorum
Siz buldunuz mu kina ortusu?

Günaydın kuzum inşallah taşınmaktan vazgeçerler bulamayıp desem ayıpmı etmiş olurum

bilmiyorum ne diycemi kuzucum ya bi an önce bulup gitsinlede tadilat yapılcaksa yapılsın istiyorum ama o da çok zor ya şöyle bi düşünüyorum da onlar çıkar biz anca yerleşiriz tadilata vakit kalmaz bırak onu boya bile yapamayız hiçte ayıp etmiyorsun canım Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin bize evlenmek bile istemiyorum inankiaramız da çok kötü zaten bu olaydan dolayı konuşmuyoruz whatsapptan naptın buldun mu diyorum yok diyo bu kadar sadece irtibatımız ewleneceğim adama bak

Hakkinizda hayirlisi canim bence nisanlin size ve bulacak ve kaynanan kendi evinde oturmaya devam edecek
dediğin gibi olur umarım ki canım hayırlı neyse o olsun o ve ya bu diye bi seçeneğim yok maalesef

Canım gerildiniz ondan oldu sen sakinsin zaten bakalım belli olur bence 10 güne kadarki taşınmaya başlamanız gerekir annenler girer devreye ev nerede diye hayırlısı olsun inşallah:2:

Canım gerildiniz ondan oldu sen sakinsin zaten bakalım belli olur bence 10 güne kadarki taşınmaya başlamanız gerekir annenler girer devreye ev nerede diye hayırlısı olsun inşallah:2:

10 güne kadar onlar taşınamazki biz taşınalım ki ortada ev yok hala başımı alıp gidesim var inanki

10 güne kadar onlar taşınamazki biz taşınalım ki ortada ev yok hala başımı alıp gidesim var inanki

İçini ferah tut dua et bol bol canım benim Rabbim yardımcınız olsun özellikle senin sabırlı ol bence birkaç güne anlayacaklar olmayacağını planları ellerinde patlayacakçok sinirliyim

Kızlaarr sohbetin araya girerekten bir Günaydın diyeyim dedim

Günaydııınnnnnnn

Dün siz yoktunuz akşama doğru çok sıkıldım

Canim her iste bir hayir vardir iyi dusunelim iyi olsun hersey duzelir gecer gider

Kuzuummm üzme kendiniiii

Her şerde bir hayır vardır. Evlilik arefesinde bu sana yaşattıklarını Allaha havale et başka birşey deme. Sıkmada canını. Herşey olacağına varır. Belki onlar kiraya çıkacak memnun kalamayacaklar sende o evde çok mutlu olacaksın. Kimsenin seni üzmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…