2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın tatlım benimm. Hayırlı Cumalar olsun sanada

Hava harika, benimde neşem yerinde ohh

Sen nasılsın kuzumm

Bende çok iyiyim canım. Keşşke bugün cumartesi olsaydı Hava çook güzel hakikaten. Yarın işe gelesim yok

SELAM KIZLARR

Hepinize haırlı cumalar, Dn eve ggittiğimde keşke bugün cuma olsaydı dedim ya .

İçini ferah tut dua et bol bol canım benim Rabbim yardımcınız olsun özellikle senin sabırlı ol bence birkaç güne anlayacaklar olmayacağını planları ellerinde patlayacakçok sinirliyim

biraz önce nişanlımla konuştum tabi 3 kere aradım inatla öyle açtı meşgule veriyor beni ya napıyor bu anlamıyorum neymiş tartışmak istemiyormuş benim konuşmaya tartışmaya ihtiyacım var diyorum başkasıyla konuş tartış diyor bu mu benim evleneceğim adam napcam ben şimdi

Canim her iste bir hayir vardir iyi dusunelim iyi olsun hersey duzelir gecer gider

Aaah ah insan sinir olur haklisin canim

öyle tabi herşey Yaradan'dan ama beni bu konuda motive eden bi tane insan yok etrafımda siz dışında

Rabbim görsün beni üzenleri hiç bu kadar mutsuz olmamıştım işyerindekiler anlıyor süreki soruyorlar sorun yok diyorum suratım 5 karış huzur falan kalmadı

Canim valla seni motive etmek istiyorum ama ben bu konularda cok uyuzumdur kendimi senin yerine koydugumda sana dogru kelimeleri nasil soylemek gerekir hic bilemiyorum inan salak birsey soyleyip seni yanlis da yonledirmek istemem
En sevmedigim cumle baslangicidir senin yerinde en olsam virvir zirzir
Kimse kimsenin yerinde olamaz
Anlatsa bile yasananlari kimse kimse icin karari etkileyecek birsey soyleyemez bence
Uzuldum ama durumuna gercekten
İyi dusun iyi olsun canim

Canım sakin ol sanırım tartışmak istemiyor kalbini kırmaktan korkuyor sende sessiz kal onun aramasını bekle insan şaşırıyor üzülüyor kırılıyor çok çok haklısın ama anlayacaklar hatalarını

Ay neden böyle yapıyor bunlar yaa

Nişanlında sıkılmış belli ki sürekli sorunlardan ama bu şekilde kaçmaması gerek. Sen karısı olacaksın sonuçta konuşup bir şekilde çözüme gidilmesi gerek

Off bende üzüldüm şimdi

destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar napcamı şaşırdım son günlerimi huzurlu geçirmek istedikçe daha da kötüye gidiyor bende dayanamıyor arıyorum işte hem merak ediyorum hem içimdekileri dökmek istiyorum nerde o her sabah 5te mesaj atıp bi gün daha başlıyor heyecanım gittikçe artıyo diyen insan sanırım evde huzursuzluğu var olay bana patlıyor çünkü doğru dürüst kavga etmedik bile fikirlerimi söyletmiyor bana hemen kapatıyor telefonu bıraktım kendi haline karışmicam sormicam da hiç bişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…