Günaydın tatlım benimm. Hayırlı Cumalar olsun sanada
Hava harika, benimde neşem yerinde ohh
Sen nasılsın kuzumm
Bende çok iyiyim canım. Keşşke bugün cumartesi olsaydıHava çook güzel hakikaten. Yarın işe gelesim yok
Hava mis mis içim gidiyor şuan
Benimde yarın işe gelesim yok
geçen cumartesi hava müthişti. ertesi gün yağmur çamur
bu hafta öyle olmaz inşallah
Pazar günü bulutlu görünüyor İstanbul ama bakalım :44:
Kocaelinin neresindesin sen kuzum ?
Bende bir süre Gebzede çalıştım
İçini ferah tut dua et bol bol canım benim Rabbim yardımcınız olsun özellikle senin sabırlı ol bence birkaç güne anlayacaklar olmayacağını planları ellerinde patlayacakçok sinirliyim
Canim her iste bir hayir vardir iyi dusunelim iyi olsun hersey duzelir gecer gider
Aaah ah insan sinir olur haklisin canim
Kuzuummm üzme kendiniiii
Her şerde bir hayır vardır. Evlilik arefesinde bu sana yaşattıklarını Allaha havale et başka birşey deme. Sıkmada canını. Herşey olacağına varır. Belki onlar kiraya çıkacak memnun kalamayacaklar sende o evde çok mutlu olacaksın. Kimsenin seni üzmesine izin verme
biraz önce nişanlımla konuştum tabi 3 kere aradım inatla öyle açtı meşgule veriyor beni ya napıyor bu anlamıyorumneymiş tartışmak istemiyormuş benim konuşmaya tartışmaya ihtiyacım var diyorum başkasıyla konuş tartış diyor bu mu benim evleneceğim adam napcam ben şimdi
öyle tabi herşey Yaradan'dan ama beni bu konuda motive eden bi tane insan yok etrafımda siz dışında
Rabbim görsün beni üzenleri hiç bu kadar mutsuz olmamıştımişyerindekiler anlıyor süreki soruyorlar sorun yok diyorum suratım 5 karış huzur falan kalmadı
biraz önce nişanlımla konuştum tabi 3 kere aradım inatla öyle açtı meşgule veriyor beni ya napıyor bu anlamıyorumneymiş tartışmak istemiyormuş benim konuşmaya tartışmaya ihtiyacım var diyorum başkasıyla konuş tartış diyor bu mu benim evleneceğim adam napcam ben şimdi
Derince tatlım.
Gebze bize ters kalıyor
öyle tabi herşey Yaradan'dan ama beni bu konuda motive eden bi tane insan yok etrafımda siz dışında
Rabbim görsün beni üzenleri hiç bu kadar mutsuz olmamıştımişyerindekiler anlıyor süreki soruyorlar sorun yok diyorum suratım 5 karış huzur falan kalmadı
Kızlaarr sohbetin araya girerekten bir Günaydın diyeyim dedim
Günaydııınnnnnnn
Dün siz yoktunuz akşama doğru çok sıkıldım
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
Bugun çok yorgunum
Günaydın kızlar. Ben de çok yorgunum. Belki birazdan biraz uyurum.
Gece çalışıyordum o yüzden yoktum ben.
Günaydın tatlımm
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın. İyi uykular da diyin ama banaaaa. Birazdan uyuyacağım.
ilk bastan beri evimize internet almamaya kararlıyızzaten yoklugunu arayan bir ben olurum oda kk için nişanlım olmasa hic aramaz :44:
Günaydın. İyi uykular da diyin ama banaaaa. Birazdan uyuyacağım.
İyiyim canım sen nasılsın ?
Canim valla seni motive etmek istiyorum ama ben bu konularda cok uyuzumdur kendimi senin yerine koydugumda sana dogru kelimeleri nasil soylemek gerekir hic bilemiyorum inan salak birsey soyleyip seni yanlis da yonledirmek istemem
En sevmedigim cumle baslangicidir senin yerinde en olsam virvir zirzir
Kimse kimsenin yerinde olamaz
Anlatsa bile yasananlari kimse kimse icin karari etkileyecek birsey soyleyemez bence
Uzuldum ama durumuna gercekten
İyi dusun iyi olsun canim
Canım sakin ol sanırım tartışmak istemiyor kalbini kırmaktan korkuyor sende sessiz kal onun aramasını bekle insan şaşırıyor üzülüyor kırılıyor çok çok haklısın ama anlayacaklar hatalarını
Ay neden böyle yapıyor bunlar yaa
Nişanlında sıkılmış belli ki sürekli sorunlardan ama bu şekilde kaçmaması gerek. Sen karısı olacaksın sonuçta konuşup bir şekilde çözüme gidilmesi gerek
Off bende üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?