- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarnapcamı şaşırdım son günlerimi huzurlu geçirmek istedikçe daha da kötüye gidiyor bende dayanamıyor arıyorum işte hem merak ediyorum hem içimdekileri dökmek istiyorum nerde o her sabah 5te mesaj atıp bi gün daha başlıyor heyecanım gittikçe artıyo diyen insan sanırım evde huzursuzluğu var olay bana patlıyor çünkü doğru dürüst kavga etmedik bile fikirlerimi söyletmiyor bana hemen kapatıyor telefonu bıraktım kendi haline karışmicam sormicam da hiç bişeyi
iyi uykular canımmmm
bende iyiyimmm canım maaş heyecanı sardı
hiç yolum düşmedi o tarafaHımm doğrudur canım. Uzağız malesefBen Pendik Kaynarcada oturuyorum
Günaydın kızlar nasılsınız
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarnapcamı şaşırdım son günlerimi huzurlu geçirmek istedikçe daha da kötüye gidiyor bende dayanamıyor arıyorum işte hem merak ediyorum hem içimdekileri dökmek istiyorum nerde o her sabah 5te mesaj atıp bi gün daha başlıyor heyecanım gittikçe artıyo diyen insan sanırım evde huzursuzluğu var olay bana patlıyor çünkü doğru dürüst kavga etmedik bile fikirlerimi söyletmiyor bana hemen kapatıyor telefonu bıraktım kendi haline karışmicam sormicam da hiç bişeyi
hiç yolum düşmedi o tarafa
hoşgeldin cida,naber
hiç yolum düşmedi o tarafa
hoşgeldin cida,naber
yok canım yok maaş günü bugunnnn paralandım
Ağlama üzülme lütfen bak seni mutsuz gördükçe suratım gülmüyor çok inan kafam hep burada kalıyor sizler dert ortaklarım arkadaşlarımsınız hepinizin iyi olmasını istiyorum bence ailesiyle tartışıyor olabilir evde huzursuzluk hakim sevdiginde senin gönlündekini istiyordur eminim ama aileye söz geçiremiyor olabilir onu geriyor olabilirler ve insanlar en sevdiklerine patlarlar hep
Allah razı olsun canım dün senin ayakkabını aldığın yerin face sayfasını inceledim de çok hoşuma gitti canım şimdi görünce seni aklıma geldi sen internetten mi aldın yoksa yerine gidip deneyerek mi sipariş verdin varsa adresi alabilir miyim canım?sıkıntın ne bilmiyorum aranıza yeni katıldım ama Rabbim gönlüne göre versin sıkıntın neyse tez zamanda çözüme kavuştursun inşallah.
sağol canım benim bende kendi haline bıraktım zaten elbet normale dönecek geçecek bu günlerde Allah ın izniyleBencede kendi haline bırak canım. Evdekilerle tartışmış olabilir bu nedenle seninle tartışmaktan kaçınıyor olabilir seni kırmamak adına. Biraz daha sabret
ağlamicam daha canım söz bugün cuma Rabbim duyar sesimi ferahlatır içimi inşaAllah iyiki varsın nehirimhem ben bu hafta da 700gr vermişim iyi şeylerde oluyor böyle arada
sıkıntın ne bilmiyorum aranıza yeni katıldım ama Rabbim gönlüne göre versin sıkıntın neyse tez zamanda çözüme kavuştursun inşallah.
hoşbuldum bacım iyiyimm paralandım diye sevinirken biyazdan yine dımdızlak ortada kalıcam borçlar yüzünden
sen nasılsın bakimmne kadar odunum yaa
ağlamicam daha canım söz bugün cuma Rabbim duyar sesimi ferahlatır içimi inşaAllah iyiki varsın nehirimhem ben bu hafta da 700gr vermişim iyi şeylerde oluyor böyle arada
Allah razı olsun canım dün senin ayakkabını aldığın yerin face sayfasını inceledim de çok hoşuma gitti canım şimdi görünce seni aklıma geldi sen internetten mi aldın yoksa yerine gidip deneyerek mi sipariş verdin varsa adresi alabilir miyim canım?
sağol canım benim bende kendi haline bıraktım zaten elbet normale dönecek geçecek bu günlerde Allah ın izniyle
ahahah. borç vermedikçee bitmez .
iyiym bende tatlım,sağol
yahu en güzel dönemlerimizde neden böyle kötü şeyler yaşıyoruz?
Kimseye ön yargılı yaklaşmam belli kalıplar içinde davranmam,düşünmem ama maalesef türkiye gerçeği bu (bazılarını tenzih ediyorum)
erkek aileleri özellikle anneleri oğullarını bu dönemde çook etkiliyor ister istemez erkeklerde anneleri ve nişanlıları arasındaki dengeyi kuramadıkları zaman sorunlar çıkıyor olan gelinciklere oluyor.
O yüzden evleneceğimiz insanın olgun,sağduyulu,gönül gözü açık ,merhametli ve adaletli olması çok önemli ...
Allah hepimizn yardımcısı olsun
amin inşaAllah canım azcık diyelim ama 5,1kg kaldı yani verdiğim kadar daha vermem lazım 25 gündeİnşallah kuzum sende iyi ki varsınAzıcık kaldı ki istediğin hedefe Üzülerek değişmeyecek birşeyler Allahın izniyle güzel olacak herşey
canım ben bi cesaretle görmeden internetten sipariş verdim istanbulda ama adresini bilmiyorum gerçekten sahibi ezgiyle görüşürsen o sana adresi falan verir ama bende numarası var istersen onu verebilirim canım.
amin inşaAllah canım azcık diyelim ama 5,1kg kaldı yani verdiğim kadar daha vermem lazım 25 günde
geldi mi peki eline nasıl beğendin mi valla netten yazdım cvp vermedi 150 liraya yapıyorlarmış ayakkabıyı pazarlık yapim diyorum biraz indirim yapsa alırım yoksa nişan ayakkabısına talim olcam bu gidişle
söylediklerinde çok haklısın canım. ama insan ilk başta severken gözü kör oluyor bu yola girdikten sorunlarla karşılaştıktan sonra gerçeği görüyor. ben yaşamadım çok şükür ama en yakınım ablam düğününe 2 ay kala nişan attı o kadar sorun vardıki ama gerçekten baştan nasıl başlıyosa devamıda öyle geliyo baştan kötü giden sonradan düzelmiyo ben hiç düzeldigini görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?