2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ağlama üzülme lütfen bak seni mutsuz gördükçe suratım gülmüyor çok inan kafam hep burada kalıyor sizler dert ortaklarım arkadaşlarımsınız hepinizin iyi olmasını istiyorum bence ailesiyle tartışıyor olabilir evde huzursuzluk hakim sevdiginde senin gönlündekini istiyordur eminim ama aileye söz geçiremiyor olabilir onu geriyor olabilirler ve insanlar en sevdiklerine patlarlar hep

sıkıntın ne bilmiyorum aranıza yeni katıldım ama Rabbim gönlüne göre versin sıkıntın neyse tez zamanda çözüme kavuştursun inşallah.

Bencede kendi haline bırak canım. Evdekilerle tartışmış olabilir bu nedenle seninle tartışmaktan kaçınıyor olabilir seni kırmamak adına. Biraz daha sabret

ağlamicam daha canım söz bugün cuma Rabbim duyar sesimi ferahlatır içimi inşaAllah iyiki varsın nehirim hem ben bu hafta da 700gr vermişim iyi şeylerde oluyor böyle arada

sıkıntın ne bilmiyorum aranıza yeni katıldım ama Rabbim gönlüne göre versin sıkıntın neyse tez zamanda çözüme kavuştursun inşallah.
Allah razı olsun canım dün senin ayakkabını aldığın yerin face sayfasını inceledim de çok hoşuma gitti canım şimdi görünce seni aklıma geldi sen internetten mi aldın yoksa yerine gidip deneyerek mi sipariş verdin varsa adresi alabilir miyim canım?

Bencede kendi haline bırak canım. Evdekilerle tartışmış olabilir bu nedenle seninle tartışmaktan kaçınıyor olabilir seni kırmamak adına. Biraz daha sabret
sağol canım benim bende kendi haline bıraktım zaten elbet normale dönecek geçecek bu günlerde Allah ın izniyle

ağlamicam daha canım söz bugün cuma Rabbim duyar sesimi ferahlatır içimi inşaAllah iyiki varsın nehirim hem ben bu hafta da 700gr vermişim iyi şeylerde oluyor böyle arada

İnşallah kuzum sende iyi ki varsınAzıcık kaldı ki istediğin hedefeÜzülerek değişmeyecek birşeyler Allahın izniyle güzel olacak herşey

Canım benim Allah yardımcın olsun inş. En azından seni derinden yaralayacak, altından kalkamayacağın şeyler söylemiyor bir de öyle düşün, bu da bir süreç, ister istemez stres altına giriyorsun herkesin tepkisi farklı oluyor, sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım düğüne balayına odaklan

canım ben bi cesaretle görmeden internetten sipariş verdim istanbulda ama adresini bilmiyorum gerçekten sahibi ezgiyle görüşürsen o sana adresi falan verir ama bende numarası var istersen onu verebilirim canım.

ahahah. borç vermedikçee bitmez .

iyiym bende tatlım,sağol

aynen canım borç yiğidin kampıçıdır bideee

yahu en güzel dönemlerimizde neden böyle kötü şeyler yaşıyoruz?

Kimseye ön yargılı yaklaşmam belli kalıplar içinde davranmam,düşünmem ama maalesef türkiye gerçeği bu (bazılarını tenzih ediyorum)

erkek aileleri özellikle anneleri oğullarını bu dönemde çook etkiliyor ister istemez erkeklerde anneleri ve nişanlıları arasındaki dengeyi kuramadıkları zaman sorunlar çıkıyor olan gelinciklere oluyor.
O yüzden evleneceğimiz insanın olgun,sağduyulu,gönül gözü açık ,merhametli ve adaletli olması çok önemli ...

Allah hepimizn yardımcısı olsun

söylediklerinde çok haklısın canım. ama insan ilk başta severken gözü kör oluyor bu yola girdikten sorunlarla karşılaştıktan sonra gerçeği görüyor. ben yaşamadım çok şükür ama en yakınım ablam düğününe 2 ay kala nişan attı o kadar sorun vardıki ama gerçekten baştan nasıl başlıyosa devamıda öyle geliyo baştan kötü giden sonradan düzelmiyo ben hiç düzeldigini görmedim..

İnşallah kuzum sende iyi ki varsınAzıcık kaldı ki istediğin hedefeÜzülerek değişmeyecek birşeyler Allahın izniyle güzel olacak herşey
amin inşaAllah canım azcık diyelim ama 5,1kg kaldı yani verdiğim kadar daha vermem lazım 25 günde

canım ben bi cesaretle görmeden internetten sipariş verdim istanbulda ama adresini bilmiyorum gerçekten sahibi ezgiyle görüşürsen o sana adresi falan verir ama bende numarası var istersen onu verebilirim canım.

geldi mi peki eline nasıl beğendin mi valla netten yazdım cvp vermedi 150 liraya yapıyorlarmış ayakkabıyı pazarlık yapim diyorum biraz indirim yapsa alırım yoksa nişan ayakkabısına talim olcam bu gidişle

ayy memnun kalmazmıyımm bayıldım canım yaa çok güzel olmuştu herkeste çok beğendii gelinliğimi giyip o ayakkabılarla fotograf çektirmek için sabırsızlanıyorum facedenmi yazdın sen

işte aslında en büyük hatayı zaten baştan yapıyoruz ya gözümüz kör oluyor...

Ben nişanlandıktan 2 hafta sonra kötü bir olay yaşadım nişanlım sonuna kadar benim yanımda oldu hala daha öyle şu an rahatım yerinde

ha böyle olmasını istemezdim istemedim de ama herkes ektiğini biçiyor ve biçicek önemli olan bizlerin sağduyulu ve sakin olmamız ben olamıyorum sakin hemen parlayıp içimdekileri döküyorum kinci değilim çünkü ama taktik bu değil taktik hürremin yaptığı gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…