2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

zayıflaman lazım kuzumm düğün zamanı bu sefer sıkıntı yaparsın kendine ben gibi

niye erken bırakmazlar bizi yaa :26:

Yok çok sıkıntı yapmıyorum kendime. Beğenen beğenmiş 6 yıldır

Sadece sağlığım için

Son düzenleme:
tekim , kimse yok burda.

bide geçen hafta saat 3 gibi çıkmıştım . bida izin istemem kolay kolay

Patron mülayim birisidir ama ben izin almayı sevmiyorum

iş izin almaya gelse verirler şüphem yok zaten ama kendileri diyebiliri kimse yok işte yok gidebilirsin diye kimse kalmadı ofiste ya

Yok çok sıkıntı yapmıyorum kendime. Beğenen beğenmiş 6 yıldır

Sadece sağlığım için

öyle düşünme bence beğenen beğenmiş bizimki de diyorudu 90 kilo da olsan severim seni ama eminimki o kiloya geleyim çok kilo aldın sen der yani ayrıca başkası için değil kendin için zayıflican canım ben kendimi mutlu hissediyorum kilo verdikçe

çok iyi yapmıssın canım çok haklısın bizim yuvamız olacak oyyy evlenincede devam dimi calısmaya canım ?

canım nerden bulacaksınız tabiki o parayı zamanımız az kaldı insan cok gergin oluyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi..artık dügünlerden sonra sıkılıcaz gerilecek birsey kalmayacak sen sevin yinede kuzum sakın öyle deme hersey cok güzel olacak..
yok kuzum orada hic yoktu gazi mahallesinden tuttuk küçükköye daha yakın yerde

canım sen bize birsey danıstın buna cevap olumluda gelse olumsuzda danıstıgın için birsey diyemezsin..ama ben kimseye danısmadım iyi mi yapımyorum yada kötümü demedim..ama olaya bakarmısın yok bir kuzen cok görüşüyormusta sonunda ne olmusta..yok ben cıkarım ederim gezerim diyen arkadaslara sdöylüyormusta..pardon ama sorduk mu gecmişi biraz oku kendi tarafından degilde bu taraftan bak canım..ve birsey diyim kimse kız tarafı kendini agırdan satıyorda erkek tarafı 3 yapıyorsa kız tarafı 1 yapıyor helal olsun demez..tam tersi bak yılllarca burnundan gelir..ve sonra aferim kıza oglumla babası göndermeyince gelmedi yada bak nişanlıda evimize ugramadı dügünümüze dernegimize gelmedi helal olsun demez.. babasından gizli 3-5 yıl gezdi hala agırdan satıyor güya der.. evliligin kız yada erkek tarafı yoktur bana göre aşık olmussunuz ne güzel bir yuva kuralacak..bugün kız tarafıyız agırdan satalım derseniz evlendikten sonra bütün içinde tutulanlar işte o zaman tek tek meydana cıkar..mahallede kadınlar olur hadi ayyy bizim komusunun kızıda özgür takılıyordu bak sonunda ne oldu cık cık diye aynı ona benzedi..
tabiki kimse kimseyi ayıplayamaz..
söyleyip söyleyipte gericek birsey yok demekte moda oldu sanki burada
bundan sonra samimiyetim olmayan biri birsey danıstıgında yorum yapmıcam kararlıyım belliki uyusmamız 0
bide eleştrmek düşmezse pardon ama neden eleştirdiniz

Tabikide öyle canım kendim için zayıflıyorum sağlığım için ama bunu stres haline çok getireceğimi sanmıyorum en azından şimdilik

Ben kimseye birşey danışmadım buna en başta bir nokta koyayım. Derdim vardı yazdım. Sonuçta nerede olduğunu unutma burası sohbet topiği. İsteyen okur isteyen okumaz isteyende cevap verir vermez. Kuzen olayını da sana birebir anlatmadım. Okumak zorunda değilsin mesajlarımı. Rahatsız da olamazsın.

Kız tarafı oğlan tarafı olayları da kimseyi ilgilendirmez. Sen o şekilde yetişmiş o şekilde bir ailenin evladı olabilir öyle bir terbiye almış olabilirsin. Sana göre biz farklı bize göre de siz farklı olabiliriz. Bunu eleştirmekte kimseye düşmez. Herkesin kendi görüşüydü ve yazdı bitti gitti. Dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Benim orada kiminle konuştuğum da bariz açık belli.

Söylediklerimizden kendine pay biçmiş olacaksın ki bu kadar sorun ettin. Bu topiğe birileri bişey yazdığında kendini cevap vermek zorunda hissetme.

Eleştirimiz kişisel değildi bunu da açık açık söyliyim. Anlarsın anlamazsın orası muallak..

canının sıkkın oldugunu dogrunun ne oldugunu sormadın mı eger sen haklısın deseydim kesin sorun olmazdı.. he gerci Allah var sende yazdıgım cevabı sorun olarak görmemiştin sende yetiştigin aileni yazdın güzel bir şekilde bunda hic birsey yok benim anlamsız buldugum daha sonrası..sen bir yorum yaptın düşün ve daha sonra biri cıkıp gereksizztavsiye veriyor senin yazdıgın için abla tavsiyesi vs diyerekte devam ediyor ee sana yazıldıgı cok acık..
özellikle kullanıcı adını unuttugumuz arkadasımız sende geriye dönüp okursan özgür arkadaslara diyorum böyle yapan arkadaslara diyorum vs diye yazmıs..ee tekrar geriye dönersen kim özgürlükten bahsetmişti benden baska..ee süreklide bu konunun altı çizilirse nasıl üstüme almayayım :44: oldu canım sen yaz yaaz yaz ben dallanması budaklanmasın diye cevapsız kalayım

Son düzenleme:
ı ıhhh. oynamak yasak:18:

Ay ben bir düğün olsa da oynasam diye hevesleniyorum :)

Kızlar :)
Siz birbirinizle mi tartışıyorsunuz, olayı da anlamadım, bir kaç sayfa geriye gittim ama.
Burası sanal alem sonuçta, kırmayın birbirinizi ya, çok üzülürüm ben böyle şeylere.
Araya girmiş gibi oldum ama ben sizleri çok seviyorum.

Ayy yok. Araya girmek lazım :) sonuçta kimse kimseyi tanımıyor. :) Beni de kimse tanımıyor ama aralara giriyorum ben.

meraba şekerlerrr...zayıflamaya çalışıyosunuz sanırımm..ben de kilo almaya çalışıyodumm yakın bi zamana kadar

Ben deee kilo almak istiyorum.
42 kilocuğum ben. 46-47 falan olmak istiyorum.

selam canım tatlı bir araya giriş oldu bu zaten son günlerim burada uzun bir ev sahipliginden sonra veda edecegim sizlere

Merhabaaaaa =) bende 9 augustos 2014 geliniyim
hosgeldin canım

iyi akşamlar kızlar napıyosunuz bişiler bişiler olmuş ama anlayamadım ben bugün nişanlım için bohça alışverişi yaptım bir sürü ciciler aldım çok beğendi arkadaş erkek alışverişi ne kolaymış ya kozmetikçiden bile 20 dkda çıktım bide o kadar şey aldım ha kendime alcak olsam onları kaç saatte çıkardım kim bilir

Uzun zamandır giremiyorum siteye sayfalar ilerlemiş maşallah, yarın çeyiz gidiyor, sinir stres tavan , ev kalabalık, gerginim, annemle daha başka bi duygusala girdik, suratına bakınca bile bir tuhaf oluyorum, yeni arkadaşlar katılmış sohbete hosgelmisler, 2 hafta sonra bugün düğünümdeyim, Rabbim herkesin islerini kolaylastirsin inşallah =)

,

canım ya yarın gidiyor hee seni o kadar iyi anlıyorumki şuanda bile bizim evdede durum aynı Amin kuzum off offf hem güzel hem zor

,

canım ya yarın gidiyor hee seni o kadar iyi anlıyorumki şuanda bile bizim evdede durum aynı Amin kuzum off offf hem güzel hem zor

Zor bebegimm ya şu 1 ayda 2 senede etmediğimiz kadar tartıştık resmen paşamla, yarını da bi atlatayim da, Çeyiz toplama bitti çok şükür, :)

Burdayım cancagizimm nasılsın, sohbetler artmış, arkadaşlar katılmış benimde stresim tavan ondan araya giremedim sohbetlere

Zor bebegimm ya şu 1 ayda 2 senede etmediğimiz kadar tartıştık resmen paşamla, yarını da bi atlatayim da, Çeyiz toplama bitti çok şükür, :)

anlıyorum kuzum girmen zor hele bundan sonra daha zor olur 2 hafta sonra dügün 2 hafta sonra hersey düzelecek kuzum sabırr hersey tatlıya baglanacak

anlıyorum kuzum girmen zor hele bundan sonra daha zor olur 2 hafta sonra dügün 2 hafta sonra hersey düzelecek kuzum sabırr hersey tatlıya baglanacak

Amin kuzumm inş valla dediklerin içime su serpiyor çok zor cidden sevdiğin insanla bir hayat kurmak başka ama misafir gözüyle bakılıyor işte , Gecicek inş canım atlatıcaz hepimiz

Amin kuzumm inş valla dediklerin içime su serpiyor çok zor cidden sevdiğin insanla bir hayat kurmak başka ama misafir gözüyle bakılıyor işte , Gecicek inş canım atlatıcaz hepimiz
kesinlikle kuzum herkes iyi davranıyor ya bide annemle aramız bu yasıma kadar hic bu kadar iyi olmamıstı mesela..bende ceyizlerimin cogunu topladım bugünde baya yaptık ama cok zor ya..kitaplarımıda koyayım mı koliye dedim hayır birazcık daha kalsın tuhaf oluyorum dedi

Bende de 100 küsür roman vardı filmleri vardı arşiv hepsini önceden götürüp yerleştirdim, alisiyorsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…