zayıflaman lazım kuzummdüğün zamanı bu sefer sıkıntı yaparsın kendine ben gibi
niye erken bırakmazlar bizi yaa :26:
tekim , kimse yok burda.
bide geçen hafta saat 3 gibi çıkmıştım . bida izin istemem kolay kolay
Patron mülayim birisidir ama ben izin almayı sevmiyorum
Yok çok sıkıntı yapmıyorum kendime. Beğenen beğenmiş 6 yıldır
Sadece sağlığım için
Aynen canım bende standart ölçülerde aldım gayet iki eve de oluyodu ölçüler. Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inş canım.Sevdiğinle birlikte olduktan sonra her ev güzel.bende emekli olayım artık yaa
ilk provaya gittim canım daha ikincisine çağırmadı benim gelinlikçi ümreye gidicekti geçen ay sonu dönmüş olması lazım bi kere daha çağırcam seni dedi bekliyorum zayıflarsan sorun değil son ana kadar halladeriz biz onu dedi kadın gelinlik içinde kilolu olmam herhalde prenses model olduğu için kapatıyor heryeri kollarım dışında tabi
ay tatsızlık olmasın diye zaten ona da ses çıkarmıyorum ama bi ev bulamadılar kendilerine ya bu sabahta nişanlım ev satın alalım diyor neyle alcaz bileziklerini bozarsın diyo bana 15bin lira tutacak bileziklerim o mu kapatıcak 150-200binlik evi diyorum kızıyor inat değil mi ya bozmuyorum bileziğimidiğer gelinlerine naptıysa beni de kayırmasınlar yeter ama ya en küçüğüyüm bide ben sabah sabah yine dengemi bozdular atcam yüzüğü onu istiyor yeminle çekilmez bişey oldu bu çocuk ya ay ben şafağıma sevinemiyorum bile
600e nerden tutmuştunuz siz edacım bağcılar mıydı?:44:
Ortada gerilecek birşey görmüyorum ben canım. Herkesin aile yapısı farklı olduğu gibi senin ailende öyleymiş demekki. Herkesin birbirine saygısı olmak zorunda. Bizim ve ailelerimizin görüşü bu şekilde diye senin aile yapını yada özgür olmanı ayıplayacak değiliz. Haddimiz değil. Bu dünyada herkes aynı olsa zaten ne iyi olurdu nede kötü. Denge sağlanamazdı.
Ama ailelerimizin bu şekilde olması da bizlere güvenmediği anlamını gelmez. Benim ailemin bana en büyük desteğini 6 yıllık ilişkimi söylediğimde gördüm. Helal olsun bu devirde çok zor bişeyi başarmışsınız bizede bunu taçlandırmak düşer dediler. Özgür olmak göreceli bir kavramdır. Kişiye göre değişir.
Herkes hayatından memnun ise kimseye bunu eleştirmekte düşmez..
iş izin almaya gelse verirler şüphem yok zaten ama kendileri diyebiliri kimse yok işte yok gidebilirsin diye kimse kalmadı ofiste ya
öyle düşünme bence beğenen beğenmiş bizimki de diyorudu 90 kilo da olsan severim seni ama eminimki o kiloya geleyim çok kilo aldın sen der yani ayrıca başkası için değil kendin için zayıflican canım ben kendimi mutlu hissediyorum kilo verdikçe
çok iyi yapmıssın canımçok haklısın bizim yuvamız olacak oyyy evlenincede devam dimi calısmaya canım ?
canım nerden bulacaksınız tabiki o parayızamanımız az kaldı insan cok gergin oluyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi..artık dügünlerden sonra sıkılıcaz gerilecek birsey kalmayacak sen sevin yinede kuzum sakın öyle deme hersey cok güzel olacak..
yok kuzum orada hic yoktugazi mahallesinden tuttuk küçükköye daha yakın yerde
canım sen bize birsey danıstın buna cevap olumluda gelse olumsuzda danıstıgın için birsey diyemezsin..ama ben kimseye danısmadım iyi mi yapımyorum yada kötümü demedim..ama olaya bakarmısın yok bir kuzen cok görüşüyormusta sonunda ne olmusta..yok ben cıkarım ederim gezerim diyen arkadaslara sdöylüyormusta..pardon ama sorduk mugecmişi biraz oku kendi tarafından degilde bu taraftan bak canım..ve birsey diyim kimse kız tarafı kendini agırdan satıyorda erkek tarafı 3 yapıyorsa kız tarafı 1 yapıyor helal olsun demez..tam tersi bak yılllarca burnundan gelir..ve sonra aferim kıza oglumla babası göndermeyince gelmedi yada bak nişanlıda evimize ugramadı dügünümüze dernegimize gelmedi helal olsun demez.. babasından gizli 3-5 yıl gezdi hala agırdan satıyor güya der.. evliligin kız yada erkek tarafı yoktur bana göre aşık olmussunuz ne güzel bir yuva kuralacak..bugün kız tarafıyız agırdan satalım derseniz evlendikten sonra bütün içinde tutulanlar işte o zaman tek tek meydana cıkar..mahallede kadınlar olur hadi ayyy bizim komusunun kızıda özgür takılıyordu bak sonunda ne oldu cık cık diye aynı ona benzedi..
tabiki kimse kimseyi ayıplayamaz..
söyleyip söyleyipte gericek birsey yok demekte moda oldu sanki burada
bundan sonra samimiyetim olmayan biri birsey danıstıgında yorum yapmıcam kararlıyım belliki uyusmamız 0
bide eleştrmek düşmezse pardon ama neden eleştirdiniz
Ben kimseye birşey danışmadım buna en başta bir nokta koyayım. Derdim vardı yazdım. Sonuçta nerede olduğunu unutma burası sohbet topiği. İsteyen okur isteyen okumaz isteyende cevap verir vermez. Kuzen olayını da sana birebir anlatmadım. Okumak zorunda değilsin mesajlarımı. Rahatsız da olamazsın.
Kız tarafı oğlan tarafı olayları da kimseyi ilgilendirmez. Sen o şekilde yetişmiş o şekilde bir ailenin evladı olabilir öyle bir terbiye almış olabilirsin. Sana göre biz farklı bize göre de siz farklı olabiliriz. Bunu eleştirmekte kimseye düşmez. Herkesin kendi görüşüydü ve yazdı bitti gitti. Dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Benim orada kiminle konuştuğum da bariz açık belli.
Söylediklerimizden kendine pay biçmiş olacaksın ki bu kadar sorun ettin. Bu topiğe birileri bişey yazdığında kendini cevap vermek zorunda hissetme.
Eleştirimiz kişisel değildi bunu da açık açık söyliyim. Anlarsın anlamazsın orası muallak..
ı ıhhh. oynamak yasak:18:
çok iyi yapmıssın canımçok haklısın bizim yuvamız olacak oyyy evlenincede devam dimi calısmaya canım ?
canım nerden bulacaksınız tabiki o parayızamanımız az kaldı insan cok gergin oluyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi..artık dügünlerden sonra sıkılıcaz gerilecek birsey kalmayacak sen sevin yinede kuzum sakın öyle deme hersey cok güzel olacak..
yok kuzum orada hic yoktugazi mahallesinden tuttuk küçükköye daha yakın yerde
canım sen bize birsey danıstın buna cevap olumluda gelse olumsuzda danıstıgın için birsey diyemezsin..ama ben kimseye danısmadım iyi mi yapımyorum yada kötümü demedim..ama olaya bakarmısın yok bir kuzen cok görüşüyormusta sonunda ne olmusta..yok ben cıkarım ederim gezerim diyen arkadaslara sdöylüyormusta..pardon ama sorduk mugecmişi biraz oku kendi tarafından degilde bu taraftan bak canım..ve birsey diyim kimse kız tarafı kendini agırdan satıyorda erkek tarafı 3 yapıyorsa kız tarafı 1 yapıyor helal olsun demez..tam tersi bak yılllarca burnundan gelir..ve sonra aferim kıza oglumla babası göndermeyince gelmedi yada bak nişanlıda evimize ugramadı dügünümüze dernegimize gelmedi helal olsun demez.. babasından gizli 3-5 yıl gezdi hala agırdan satıyor güya der.. evliligin kız yada erkek tarafı yoktur bana göre aşık olmussunuz ne güzel bir yuva kuralacak..bugün kız tarafıyız agırdan satalım derseniz evlendikten sonra bütün içinde tutulanlar işte o zaman tek tek meydana cıkar..mahallede kadınlar olur hadi ayyy bizim komusunun kızıda özgür takılıyordu bak sonunda ne oldu cık cık diye aynı ona benzedi..
tabiki kimse kimseyi ayıplayamaz..
söyleyip söyleyipte gericek birsey yok demekte moda oldu sanki burada
bundan sonra samimiyetim olmayan biri birsey danıstıgında yorum yapmıcam kararlıyım belliki uyusmamız 0
bide eleştrmek düşmezse pardon ama neden eleştirdiniz
Ben kimseye birşey danışmadım buna en başta bir nokta koyayım. Derdim vardı yazdım. Sonuçta nerede olduğunu unutma burası sohbet topiği. İsteyen okur isteyen okumaz isteyende cevap verir vermez. Kuzen olayını da sana birebir anlatmadım. Okumak zorunda değilsin mesajlarımı. Rahatsız da olamazsın.
Kız tarafı oğlan tarafı olayları da kimseyi ilgilendirmez. Sen o şekilde yetişmiş o şekilde bir ailenin evladı olabilir öyle bir terbiye almış olabilirsin. Sana göre biz farklı bize göre de siz farklı olabiliriz. Bunu eleştirmekte kimseye düşmez. Herkesin kendi görüşüydü ve yazdı bitti gitti. Dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Benim orada kiminle konuştuğum da bariz açık belli.
Söylediklerimizden kendine pay biçmiş olacaksın ki bu kadar sorun ettin. Bu topiğe birileri bişey yazdığında kendini cevap vermek zorunda hissetme.
Eleştirimiz kişisel değildi bunu da açık açık söyliyim. Anlarsın anlamazsın orası muallak..
iki gündür sohbete katılıyorum yorum yapıyorum sor soruyorum kimse tınlamıyor ya konu içinde grup mu oluşmuş kimse başkasına cevap vermiyor mu anlamıyorum ya bi daha bişey yazmıcam:99::99::113::113::113::113::100::100:
meraba şekerlerrr...zayıflamaya çalışıyosunuz sanırımm..ben de kilo almaya çalışıyodumm yakın bi zamana kadar
Ay ben bir düğün olsa da oynasam diye hevesleniyorum :)
Kızlar :)
Siz birbirinizle mi tartışıyorsunuz, olayı da anlamadım, bir kaç sayfa geriye gittim ama.
Burası sanal alem sonuçta, kırmayın birbirinizi ya, çok üzülürüm ben böyle şeylere.
Araya girmiş gibi oldum ama ben sizleri çok seviyorum.
Ayy yok. Araya girmek lazım :) sonuçta kimse kimseyi tanımıyor. :) Beni de kimse tanımıyor ama aralara giriyorum ben.
Ben deee kilo almak istiyorum.
42 kilocuğum ben. 46-47 falan olmak istiyorum.
hosgeldin canımMerhabaaaaa =) bende 9 augustos 2014 geliniyim
selam canımtatlı bir araya giriş oldu bu zaten son günlerim burada uzun bir ev sahipliginden sonra veda edecegim sizlere
hosgeldin canım
,Uzun zamandır giremiyorum siteye sayfalar ilerlemiş maşallah, yarın çeyiz gidiyor, sinir stres tavan , ev kalabalık, gerginim, annemle daha başka bi duygusala girdik, suratına bakınca bile bir tuhaf oluyorum, yeni arkadaşlar katılmış sohbete hosgelmisler, 2 hafta sonra bugün düğünümdeyim, Rabbim herkesin islerini kolaylastirsin inşallah =)
asagıda bir özlem gördümm
,
canım ya yarın gidiyor hee seni o kadar iyi anlıyorumki şuanda bile bizim evdede durum aynıAmin kuzum off offf hem güzel hem zor
Burdayım cancagizimm nasılsın, sohbetler artmış, arkadaşlar katılmış benimde stresim tavan ondan araya giremedim sohbetlere
Zor bebegimm ya şu 1 ayda 2 senede etmediğimiz kadar tartıştık resmen paşamla, yarını da bi atlatayim da, Çeyiz toplama bitti çok şükür, :)
anlıyorum kuzum girmen zor hele bundan sonra daha zor olur 2 hafta sonra dügün2 hafta sonra hersey düzelecek kuzum sabırr hersey tatlıya baglanacak
kesinlikle kuzum herkes iyi davranıyor ya bideAmin kuzumm inş valla dediklerin içime su serpiyor çok zor cidden sevdiğin insanla bir hayat kurmak başka ama misafir gözüyle bakılıyor işte , Gecicek inş canım atlatıcaz hepimiz
kesinlikle kuzum herkes iyi davranıyor ya bideannemle aramız bu yasıma kadar hic bu kadar iyi olmamıstı mesela..bende ceyizlerimin cogunu topladım bugünde baya yaptık ama cok zor ya..kitaplarımıda koyayım mı koliye dedim hayır birazcık daha kalsın tuhaf oluyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?