2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

benim de kum saati şeklinde.
boşver daha seksi.

Evet kuzum ama çok rahatsız oldum bol su içiyorum zaten ama sürekli protein yemekten kabız olmuştum

Sende olmadı mı :18:

oldu olmazmı ama geri aldım devam ettiremediğim için kitabını bile aldım ama hergün yulaf kepeği yemekten gına gelmişti

ben de makarnasız ve hamur işisiz bir hayat düşünemiyorum.
bende öyyleyim işteeee :13:

söz keslirkenki resminde evet göstermiyosun o kadar fazla. ama sana hafif tontişlik yakışmış bence

kum saati mi? armut tipi biliyorum ama kum saatini duymamıştım

oldu olmazmı ama geri aldım devam ettiremediğim için kitabını bile aldım ama hergün yulaf kepeği yemekten gına gelmişti

Ben onu sevmiştim aslında yoğurtla güzel oluyordu

Devam ederdim ama en büyük sorun olduğu için bırakmak zorunda kaldım

Canım evlendikten sonra hamile kalsanda çok dikkat etmen lazım. Ben kararlıyım bana değil en çok bebeğime yararlı olan şeyleri yiyeceğim. Mesela 2 ay kola içmiyorum asla. Şartlandırdım kendimi. Çok çok canım isterse de yarım bardak ancak içiyorum.

Bence o kadar kilo almazsın

Son düzenleme:
bende öyyleyim işteeee :13:

söz keslirkenki resminde evet göstermiyosun o kadar fazla. ama sana hafif tontişlik yakışmış bence

kum saati mi? armut tipi biliyorum ama kum saatini duymamıştım

Ayyy teşekkür ederiiimmm

Evet kuzum armut değilim ama tam. Çünkü kollarımda biraz kilolu olduğu için kum saati gibiyim Yani belim ince basen ve kollar biraz geniş

kolilemek bantlayıp yapıştırmak falan çok zevkli oluyor ablamın çeyizini yerleştirrkende her yer gazete , karton olmuştu
kolilerken sorun yok ama boşaltırken oluyor evet maalesef
ayy canım inş verirsin sende

amin inşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara varırız

aminn inşaAllah benim hiç öyle problemlerim olmadı 23 yaşıma kadar zayıf denecek kilodaydım 54tüm en yüksek ama yaş ilerliyo ondan mı bilmiyorum almaya başladımm 70te durdum sonra dedim nereye gidiyor bu dedim ve yemeği kestim daha doğrusu dengeli besleniyorum diyelim zararlı şeyler yememeye çalışıyorum bazı bünyeler hamile ikende almıyor işte o şanslı grup oluyor

Çok yaşa emii Nasıl kahkaha attım anlatamam

Bende böyle seviyorum açıkcası. Ama biraz zayıflasam fena olmaz hani

ben de böyle seviyorum canım. nişanlım da böyle beğeniyor.
Bir bayanın kıvrımlı olması güzel bir şey bence.
tabi bu kilolarda kalalım daha almıyalım. :)

Ayyy teşekkür ederiiimmm

Evet kuzum armut değilim ama tam. Çünkü kollarımda biraz kilolu olduğu için kum saati gibiyim Yani belim ince basen ve kollar biraz geniş

benim toto var. kollarım falan kalın değil. resimlerimi görmüşsündür zaten.

o armut ben oluyorum ahahaha

İnşallah bizde öyle oluruz ya :26: Bende bırakıyorum yavaş yavaş. Daha dengeli ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek, makar, pilav, kola, meyve suyu (hazır) hayatımda yok. Bide evlenip hamile kalsam oo daha çok dikkat ederimm

ben de böyle seviyorum canım. nişanlım da böyle beğeniyor.
Bir bayanın kıvrımlı olması güzel bir şey bence.
tabi bu kilolarda kalalım daha almıyalım. :)

Evet evet daha almayalım

Bencede bende seviyorum kıvrımlı olmayı. Etek elbise daha bir yakışıyor sanki

Acıcık vereyim ama kilo İnşallah vericem de

benim toto var. kollarım falan kalın değil. resimlerimi görmüşsündür zaten.

o armut ben oluyorum ahahaha

Evet kuzum gördüm. Kolların yok.

Bende işte spor aleti aldım kendime bide dumbıllarla çalışıyorum işte kolların en azından daha iyi olsun diye. Ama sürekli yapamıyorum işte. Akşam eve gidiyorum nişanlım konuşalım diye tutturuyor kalıyor öylece sporda. Mayısta askere gidecek o zaman sıkı bir diyete ve spora başlarım. O gelene kadarda taş gibi bir hatun olurum artık

wuhhuuu :82: nişanlına büyük sürpriz olur

sporu seviyorsan eğer devam edilir de benim gibi üşengeçlere spor gelmez

wuhhuuu :82: nişanlına büyük sürpriz olur

sporu seviyorsan eğer devam edilir de benim gibi üşengeçlere spor gelmez

Seviyorum canım hatta imkanım olsa çıkıp koşmayı bile istiyorum. Ama yanıma arkadaş yok. Bende mecbur böyle devam edicem. Evlenince de evimize koşu bandı alıcaz Nişanlımda çok sever. Oda spora başlamıştı ama işler yoğun olunca bırakmak zorunda kaldı

evlenince beraber yürürsünüz artık

bende o saydıkları bıraktım tadını unuttuklarım bile var

inşaAllah canım inşaAllah yeter ki iste

inşallah almayız kuzummmmm

beraber koşalım dicem ama nerrrdeee benim nişanlımda 4 gündür koşuyo akşamlarııı ahh ahh keşke birlikte koşsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…