2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kullanici adini unuttugun arkadasin benim saniyorum canim bana ve yazilarima karsi istedigini soyleyebilirsin ben asla rahatsiz olmam her tavsiyeyi dinlerim ama ozgurluk konusunda ben kendimden bahsetmistim aklima hic sen gelmedin dogrusu sonucta burda hepimiz arkadasiz birilerinin dedigi seye kirilirsak alinirsak olmaz buraya yazmaktaki amaclardan biri de stres atmak paylasmak arkadaslik kardeslik etmek ki ben burdaki herkesten ayri ayri memnunum
Herkesin ailesi yetistirilme tarzi farkli olur ben fazla ozgurlukle buyudum her biri iki universite bitirmis anne babanin tek cocuguydum dolayisila her imkan ozgurluk dizboyuydu bende bir zararini gormedim belki ama keske de bu kadar ozgur olmasaydim dedim hep cunku etrafta rahat davranislari basina kakilan insanlar gordukce onlar yerine ben rahatsiz oldum hep bu nedenle ben fikirlerimi soyledim canim diger herkes gibi sen de benim arkadasimsin soylediklerimle seni uzmus ya da kirmis da olabilirim yanlis anlasmis da olabiliriz ama gercekten sen aklima gelerek veya seni hedef alarak birsey soylemedigimden emin olabilirsin ben burada yazilari okurken su sunu dediydi aklimda tutayim bu bunu dediydi bir kenara yazayim yapamam tutamam o kadar seyi aklimda inansenin ozgurlugun sana benim ozgurlugum bana kimsenin birseyi kimseyi ilgilendirmez herkes burada dusuncelerini saygi cercevesinde paylasir gider kimse bir lafi uzerine alinmamali bence ki ben alinmam burda adimi da soyleyip bana sovup saysalar guler gecerim cunku ben neler gormusum burda tanimadigim biri bana laf saysa inan etkilenmem Allah affetsin der gecerim gider
Yine de sana laf soyledigimi dusunuyorsan seni agir sekilde elestirdigimi hedef gosterdigimi dusunuyorsan kusura bakma oyle bir niyetim asla ve asla olamaz canim konuyu bu sekilde cevaplayarak uzerime duseni yapmak istedim

Cimcimeler nasilsiniz hafta sonunuz iyi gecmistir insallah ben hicbir is yapmadim gezdim tozdum diyebilirim dugune de kala kala 46 gun kaldi heyecan artiyorozlemisim burayi iki gun giremeyince herkesi ayri ayri

canım senin yazdıgın bu mesajı okumak yüzümü gülümsetti o zaman gereksiz yere bende üstüme aldım yanlıs anladım :26:asıl ben cok özür dilerim yazdıklarımla eger seni kırdıysam kusura bakma bu arada kullanıcı adını unuttugum diger arkadasım sende kusura bakma kırdıysam gelin barısalım zaten 1.5 ay sonra veda edicem sizlere

Selam canımm günaydınn Evet çalışmaya devam çalışmadan duramam ki ben öle gelin gezmeleri filan hiiiç gelemem

bize bırakıyorlr saolsunlrda zamanı vermiyorlr ama sorun bu ztn herşeyi birlikte yapıcz dedik ailelerimizde anlattık ok lendi ama vakit kısıtlıyorlr birde öle her hafta sonu çıkamıyoruz 2 haftada 1 oda sadece pazar 1 dn 4 e kadar amin inş istediğimiz gibi olur herşy cnm

yaşla alakalı olduğunu düşünmüytorum ama genlerle alakalı oluyor daha çok.. gerçi evlendiğimde anneme çektiysem kilo alırım, babama çektiysem almam =)

birazda dikkat etmek gerekiyor çok abur cubur yemekten, dengesiz beslenmekten, atıştırmaktan oluyor kilolar...

bakalım bende ewlennce görcem inş aynı kalırım =)

Canımın sıkkın olması her söylenenin de doğru olarak kendime örnek alacağım anlamına gelmez. Benimde bir aklım mantığım var. Herkesin söylediği, bana bir şekilde yardımcı olmaya çalıştıkları konuda da son kelimelerine kadar katılacak değilim.

Ben kendimi biliyorum Allahta içimi biliyor bu nedenle yaptığın yorumların hiç birini de kendime sorun etmedim. Senin için laf çarpıyor olsaydım en başta seninle konuşurken senin yaşadığın aile yaşantına karşı çıkardım. Yada senin bana verdiğin cevaplarda daha fazla devam ettirmez muhattap dahi olmazdım seninle. Ben herkes için konuşuyorum sağolsunlar her yönden bakmamı sağladılar. İyi yada kötü cevap verdiler. Tekrar söylüyorum ben asla bireysel konuşmam konuşursam da adını belirtirim. O kadar karaktersiz bir insan değilim !!!! Kimseden çekineceğim falanda yok.

Özgürsün veya değilsin beni ilgilendirmez. Bunu kişisel olarak sorgulamakta bana düşmez. Ben genelleme yaparak konuşuyorum ve yarası olanda gocunur. Kendi yaşantından memnunsan başkalarının söylediğini de sorun etmemen gerek. Neden senden başka kimse o söylediklerimizi üstüne alınmadı ? Bana sadece sen mi yardımcı oldun orada ?

Lütfen biraz daha dikkatli okuyarak ve SAYGI çerçevesi içinde konuşmalarımıza devam edelim. Rahatsız olduğun bir konu var ise de mesajlarıma cevap vermezsin, okumazsın, es geçersin olur biter.

Beni anlayan insanlarla tartışırım canım ben

Problem yok. Bende sizi çok seviyorum ve gayette keyifle sizlerle muhabbet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…