- 14 Ağustos 2011
- 28.491
- 4.361
- 448
Ortada gerilecek birşey görmüyorum ben canım. Herkesin aile yapısı farklı olduğu gibi senin ailende öyleymiş demekki. Herkesin birbirine saygısı olmak zorunda. Bizim ve ailelerimizin görüşü bu şekilde diye senin aile yapını yada özgür olmanı ayıplayacak değiliz. Haddimiz değil. Bu dünyada herkes aynı olsa zaten ne iyi olurdu nede kötü. Denge sağlanamazdı.
Ama ailelerimizin bu şekilde olması da bizlere güvenmediği anlamını gelmez. Benim ailemin bana en büyük desteğini 6 yıllık ilişkimi söylediğimde gördüm. Helal olsun bu devirde çok zor bişeyi başarmışsınız bizede bunu taçlandırmak düşer dediler. Özgür olmak göreceli bir kavramdır. Kişiye göre değişir.
Herkes hayatından memnun ise kimseye bunu eleştirmekte düşmez..[/QUOTE
Katiliyorum sana tatlim kesinlikle haklisin
Bu arada Allah nazarlardan saklasin ya masallah alti senelik iliski ne demek harika birsey ben olsam hayatta surduremezdim alkislar sana tekrar tekrar masallah demek istiyorum (kendi beceremedigim birseyi bir baskasinda gorunce imreniyorum vallahi)
canının sıkkın oldugunu dogrunun ne oldugunu sormadın mı eger sen haklısın deseydim kesin sorun olmazdı.. he gerci Allah var sende yazdıgım cevabı sorun olarak görmemiştin sende yetiştigin aileni yazdın güzel bir şekilde bunda hic birsey yok benim anlamsız buldugum daha sonrası..sen bir yorum yaptın düşün ve daha sonra biri cıkıp gereksizztavsiye veriyor senin yazdıgın için abla tavsiyesi vs diyerekte devam ediyor ee sana yazıldıgı cok acık..
özellikle kullanıcı adını unuttugumuz arkadasımız sende geriye dönüp okursan özgür arkadaslara diyorum böyle yapan arkadaslara diyorum vs diye yazmıs..ee tekrar geriye dönersen kim özgürlükten bahsetmişti benden baska..ee süreklide bu konunun altı çizilirse nasıl üstüme almayayım :44: oldu canım sen yaz yaaz yaz ben dallanması budaklanmasın diye cevapsız kalayım
Kullanici adini unuttugun arkadasin benim saniyorum canimbana ve yazilarima karsi istedigini soyleyebilirsin ben asla rahatsiz olmam her tavsiyeyi dinlerim ama ozgurluk konusunda ben kendimden bahsetmistim aklima hic sen gelmedin dogrusu sonucta burda hepimiz arkadasiz birilerinin dedigi seye kirilirsak alinirsak olmaz buraya yazmaktaki amaclardan biri de stres atmak paylasmak arkadaslik kardeslik etmek ki ben burdaki herkesten ayri ayri memnunum
Herkesin ailesi yetistirilme tarzi farkli olur ben fazla ozgurlukle buyudum her biri iki universite bitirmis anne babanin tek cocuguydum dolayisila her imkan ozgurluk dizboyuydu bende bir zararini gormedim belki ama keske de bu kadar ozgur olmasaydim dedim hep cunku etrafta rahat davranislari basina kakilan insanlar gordukce onlar yerine ben rahatsiz oldum hep bu nedenle ben fikirlerimi soyledim canim diger herkes gibi sen de benim arkadasimsin soylediklerimle seni uzmus ya da kirmis da olabilirim yanlis anlasmis da olabiliriz ama gercekten sen aklima gelerek veya seni hedef alarak birsey soylemedigimden emin olabilirsin ben burada yazilari okurken su sunu dediydi aklimda tutayim bu bunu dediydi bir kenara yazayim yapamam tutamam o kadar seyi aklimda inansenin ozgurlugun sana benim ozgurlugum bana kimsenin birseyi kimseyi ilgilendirmez herkes burada dusuncelerini saygi cercevesinde paylasir gider kimse bir lafi uzerine alinmamali bence ki ben alinmam burda adimi da soyleyip bana sovup saysalar guler gecerim cunku ben neler gormusum burda tanimadigim biri bana laf saysa inan etkilenmem Allah affetsin der gecerim gider
Yine de sana laf soyledigimi dusunuyorsan seni agir sekilde elestirdigimi hedef gosterdigimi dusunuyorsan kusura bakma oyle bir niyetim asla ve asla olamaz canim konuyu bu sekilde cevaplayarak uzerime duseni yapmak istedim
çok iyi yapmıssın canımçok haklısın bizim yuvamız olacak oyyy evlenincede devam dimi calısmaya canım ?
canım nerden bulacaksınız tabiki o parayızamanımız az kaldı insan cok gergin oluyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi..artık dügünlerden sonra sıkılıcaz gerilecek birsey kalmayacak sen sevin yinede kuzum sakın öyle deme hersey cok güzel olacak..
yok kuzum orada hic yoktugazi mahallesinden tuttuk küçükköye daha yakın yerde
canım sen bize birsey danıstın buna cevap olumluda gelse olumsuzda danıstıgın için birsey diyemezsin..ama ben kimseye danısmadım iyi mi yapımyorum yada kötümü demedim..ama olaya bakarmısın yok bir kuzen cok görüşüyormusta sonunda ne olmusta..yok ben cıkarım ederim gezerim diyen arkadaslara sdöylüyormusta..pardon ama sorduk mugecmişi biraz oku kendi tarafından degilde bu taraftan bak canım..ve birsey diyim kimse kız tarafı kendini agırdan satıyorda erkek tarafı 3 yapıyorsa kız tarafı 1 yapıyor helal olsun demez..tam tersi bak yılllarca burnundan gelir..ve sonra aferim kıza oglumla babası göndermeyince gelmedi yada bak nişanlıda evimize ugramadı dügünümüze dernegimize gelmedi helal olsun demez.. babasından gizli 3-5 yıl gezdi hala agırdan satıyor güya der.. evliligin kız yada erkek tarafı yoktur bana göre aşık olmussunuz ne güzel bir yuva kuralacak..bugün kız tarafıyız agırdan satalım derseniz evlendikten sonra bütün içinde tutulanlar işte o zaman tek tek meydana cıkar..mahallede kadınlar olur hadi ayyy bizim komusunun kızıda özgür takılıyordu bak sonunda ne oldu cık cık diye aynı ona benzedi..
tabiki kimse kimseyi ayıplayamaz..
söyleyip söyleyipte gericek birsey yok demekte moda oldu sanki burada
bundan sonra samimiyetim olmayan biri birsey danıstıgında yorum yapmıcam kararlıyım belliki uyusmamız 0
bide eleştrmek düşmezse pardon ama neden eleştirdiniz
Babanin gorusmenizi engellemeye calistigini pek sanmiyorum canim madem eve nisanlinla bakman gerektigini dusunuyorsun o zaman esyalara da nisanlinla bakabilirsin bence madem soz hakki sana ait aile de senin nisanli da canim yonlendirmek senin ellerinde opuyorum seni kocaman sevgiyle kolayliklar diliyorum umarim gonlunce olur hersey
kolilerken sorun yok ama boşaltırken oluyor evet maalesef
amin inşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara varırız
aminn inşaAllah benim hiç öyle problemlerim olmadı 23 yaşıma kadar zayıf denecek kilodaydım 54tüm en yüksek ama yaş ilerliyo ondan mı bilmiyorum almaya başladımm 70te durdum sonra dedim nereye gidiyor bu dedim ve yemeği kestim daha doğrusu dengeli besleniyorum diyelim zararlı şeyler yememeye çalışıyorum bazı bünyeler hamile ikende almıyor işte o şanslı grup oluyor
canının sıkkın oldugunu dogrunun ne oldugunu sormadın mı eger sen haklısın deseydim kesin sorun olmazdı.. he gerci Allah var sende yazdıgım cevabı sorun olarak görmemiştin sende yetiştigin aileni yazdın güzel bir şekilde bunda hic birsey yok benim anlamsız buldugum daha sonrası..sen bir yorum yaptın düşün ve daha sonra biri cıkıp gereksizztavsiye veriyor senin yazdıgın için abla tavsiyesi vs diyerekte devam ediyor ee sana yazıldıgı cok acık..
özellikle kullanıcı adını unuttugumuz arkadasımız sende geriye dönüp okursan özgür arkadaslara diyorum böyle yapan arkadaslara diyorum vs diye yazmıs..ee tekrar geriye dönersen kim özgürlükten bahsetmişti benden baska..ee süreklide bu konunun altı çizilirse nasıl üstüme almayayım :44: oldu canım sen yaz yaaz yaz ben dallanması budaklanmasın diye cevapsız kalayım
Ay ben bir düğün olsa da oynasam diye hevesleniyorum :)
Kızlar :)
Siz birbirinizle mi tartışıyorsunuz, olayı da anlamadım, bir kaç sayfa geriye gittim ama.
Burası sanal alem sonuçta, kırmayın birbirinizi ya, çok üzülürüm ben böyle şeylere.
Araya girmiş gibi oldum ama ben sizleri çok seviyorum.
Ayy yok. Araya girmek lazım :) sonuçta kimse kimseyi tanımıyor. :) Beni de kimse tanımıyor ama aralara giriyorum ben.
Ben deee kilo almak istiyorum.
42 kilocuğum ben. 46-47 falan olmak istiyorum.
günaydın kızlarrr özledim sizi kaç gündür pek giremiyorum
Ortada gerilecek birşey görmüyorum ben canım. Herkesin aile yapısı farklı olduğu gibi senin ailende öyleymiş demekki. Herkesin birbirine saygısı olmak zorunda. Bizim ve ailelerimizin görüşü bu şekilde diye senin aile yapını yada özgür olmanı ayıplayacak değiliz. Haddimiz değil. Bu dünyada herkes aynı olsa zaten ne iyi olurdu nede kötü. Denge sağlanamazdı.
Ama ailelerimizin bu şekilde olması da bizlere güvenmediği anlamını gelmez. Benim ailemin bana en büyük desteğini 6 yıllık ilişkimi söylediğimde gördüm. Helal olsun bu devirde çok zor bişeyi başarmışsınız bizede bunu taçlandırmak düşer dediler. Özgür olmak göreceli bir kavramdır. Kişiye göre değişir.
Herkes hayatından memnun ise kimseye bunu eleştirmekte düşmez..[/QUOTE
Katiliyorum sana tatlim kesinlikle haklisin
Bu arada Allah nazarlardan saklasin ya masallah alti senelik iliski ne demek harika birsey ben olsam hayatta surduremezdim alkislar sana tekrar tekrar masallah demek istiyorum (kendi beceremedigim birseyi bir baskasinda gorunce imreniyorum vallahi)
Aminnnn çok teşekkür ederim canım benimm
İlişkimle ilgili yorumlar alınca çok mutlu oluyorumÇevremdeki bir çok insanda çok şaşırıyor. İyisiyle kötüsüyle geçti yıllarımız. Ama bu zaman içerisinde sanırım bizim birbirimiz için en önemlisi olan SAYGI ve SEVGİYİ asla ve asla yitirmedik. Bazı erkeklerden vardır sinirlendiğinde ağzına geleni söyler, küfür bile ederler. Ben nişanlımdan bu 6 yıl boyunca aptal kelimesini dahi duymadım ve söylemedim de. Sanırım yürütebilmemizdeki en büyük avantajımız bu oldu. Rabbimden her zaman hayırlısını istedim her ne olursa olsun. Demekki benim için hayırlıymış. Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Günaydın canımBende yoktum hafta sonu buradayım artık
günaydın kızlarrr özledim sizi kaç gündür pek giremiyorum
Günaydın canımBende yoktum hafta sonu buradayım artık
Günaydın kızlaaar :118:
Günaydın canlarımmm
Harika bir sabah, harika bir günn
Nasılsınız
ben iyiyim canım sen nasılsın:)
İyiyim canım hafta sonu 4 tane bardak aldım topiğime ekledim gerçi model aynı rengi farklı ama bulamadım nette sanırım son parçayı kapmıştım zaten sadece 4 tane vardınasılsın canım :)
Günaydın canlarımmm
Harika bir sabah, harika bir günn
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?