2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anladım canım tekrar allah hayırlısı ne ise en kısa zamanda göstersin.ben iyi olmaya calısıyorum canım arada bir gelgitler yaşasamda bakalım hayırlısı.yarın tanıdığımız bir hoca var gidip bir ayet okutmayı bile düşündüm nazara karşı.kendimde okuyorum ama bilen bir kişi olmasının daha iyi olacağını düşündüm.

canım bayıldım! bayıldım! bayıldım! nerden aldın kaça aldın markası ne?tabi senin sakıncası yoksa..

teşekkür ederim cnmm... daha güzelleri senin olsun inşallah.. ingiltereden aldım ben bunları, türkiyede yok maalesef o marka dunelm-mill diye bi mağazadan.. 3 takım 500-550 tl civarı olmuştu sanırım..

Herkese merhaba :) Ben aranıza yeni dahil oldum. Kısmetse 2014 Eylül ayında evleniyorum..

oo hayırlısı olsun hadi bakalım istemede söz +nişan falan olucakmı

Sağol canım. Aslında ben söz nişan bir arada olsun istiyordum ama annem tutturdu nişan ayrı olacak diye. Evin tek kızı olunca o da her şeyi keyfiyle yaşamak istiyor haklı olarak. O yüzden sadece söz olacak. Mayısta da nişan olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…