- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
bende yeni katıldım aranıza :) nasipse 2014 yazı düşünüyoruz bizde :)
bende yeni katıldım aranıza :) nasipse 2014 yazı düşünüyoruz bizde :)
Sağol canım. Aslında ben söz nişan bir arada olsun istiyordum ama annem tutturdu nişan ayrı olacak diye. Evin tek kızı olunca o da her şeyi keyfiyle yaşamak istiyor haklı olarak. O yüzden sadece söz olacak. Mayısta da nişan olacak.
iş görüşmesine gitmek için hazırlanmalıyım..dua edin pazar günü izinli olan bir iş olsunda bende işe gireyimyoksa bu parasızlıkla evlenemem ben öpüyorum sizi
iş görüşmesine gitmek için hazırlanmalıyım..dua edin pazar günü izinli olan bir iş olsunda bende işe gireyimyoksa bu parasızlıkla evlenemem ben öpüyorum sizi
kızlar merhaba nasılsınızz
allah hayırlısını versin edacım inşallah gönlüne göre olur
merhaba canım sen nasılsın
Kızlar selamlar bende yeni katılıyorum aranıza
benim sevgilim kısmetse 3 hafta sonra askerden dönüyor
mart-nisan gibi işe girerse bizde 2014 başlarında evleniriz heralde diye tahmin etmekteyim, nasip kısmet.
Güzel şeyler yapmak isteyince biraz para biriktirmek gerekiyor
Kızlar selamlar bende yeni katılıyorum aranıza
benim sevgilim kısmetse 3 hafta sonra askerden dönüyor
mart-nisan gibi işe girerse bizde 2014 başlarında evleniriz heralde diye tahmin etmekteyim, nasip kısmet.
Güzel şeyler yapmak isteyince biraz para biriktirmek gerekiyor
Herkese merhaba :) Ben aranıza yeni dahil oldum. Kısmetse 2014 Eylül ayında evleniyorum..
ay şimdiden çok heyecanlıyım sanki istemede kahveyi dökerim nişanda düşerim düğünde bayılırım gibi geliyorbu arada hayırlı bir işse olsun tatlım :)
İstemeye gelirken çok heyecanlı oluyor gerçekten, biz sözleneli 1.5 yıl olmuş dün gibi...
nişanlanalı 6 ay olmuş, inanılmaz hızlı geçiyor zaman...
canım maşallahh ne mutlu size zaman çok hızlı geçiyorr
Çok güzel heyecanlar yahu , siz de inşallah hayırlısıyla bu dönemi atlatırsınız
Nişan ne zaman düşünüyorsunuz?
inşallah canım ya ilk defa zamanın bu kadar hızlı geçmesini istiyorumYaza inşallah bizim nişanımız allah nasip ederse
Su gibi akıyor zaman biz geçen sene bu zamanlarda herşeyi araştırıyorduk neyi nerden alırız diye
bohçalar getiriliyor,götürülüyor, çok keyifli , zaman hemencecik geçiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?