2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende aynıyım bende temmuzda söz ekimde nişan yaptım herseyi yap canım tadını çıkara çıkara sonradan pişman olmassın

iş görüşmesine gitmek için hazırlanmalıyım..dua edin pazar günü izinli olan bir iş olsunda bende işe gireyim yoksa bu parasızlıkla evlenemem ben öpüyorum sizi

Kızlar selamlar bende yeni katılıyorum aranıza
benim sevgilim kısmetse 3 hafta sonra askerden dönüyor
mart-nisan gibi işe girerse bizde 2014 başlarında evleniriz heralde diye tahmin etmekteyim, nasip kısmet.
Güzel şeyler yapmak isteyince biraz para biriktirmek gerekiyor

allah hayırlısını versin edacım inşallah gönlüne göre olur

merhaba canım sen nasılsın

sağol canım bende iyiymmm nasıl olsun iş güç koşturmaca ama çok mutluyum bugünlerde geçen hafta sonu erkek arkadaşımın ailseyle tanıştım

hoşgeldin canım hayırlısıyla gelsin inşallah evet para para para o olmadan olmuyor malesef

hoşgeldin canım umarım herşey gönlünüze göre olurr

ay şimdiden çok heyecanlıyım sanki istemede kahveyi dökerim nişanda düşerim düğünde bayılırım gibi geliyor bu arada hayırlı bir işse olsun tatlım :)

ay şimdiden çok heyecanlıyım sanki istemede kahveyi dökerim nişanda düşerim düğünde bayılırım gibi geliyor bu arada hayırlı bir işse olsun tatlım :)

İstemeye gelirken çok heyecanlı oluyor gerçekten, biz sözleneli 1.5 yıl olmuş dün gibi...
nişanlanalı 6 ay olmuş, inanılmaz hızlı geçiyor zaman...

Çok güzel heyecanlar yahu , siz de inşallah hayırlısıyla bu dönemi atlatırsınız
Nişan ne zaman düşünüyorsunuz?

inşallah canım ya ilk defa zamanın bu kadar hızlı geçmesini istiyorum Yaza inşallah bizim nişanımız allah nasip ederse

inşallah canım ya ilk defa zamanın bu kadar hızlı geçmesini istiyorum Yaza inşallah bizim nişanımız allah nasip ederse

Su gibi akıyor zaman biz geçen sene bu zamanlarda herşeyi araştırıyorduk neyi nerden alırız diye
bohçalar getiriliyor,götürülüyor, çok keyifli , zaman hemencecik geçiyor ...

Su gibi akıyor zaman biz geçen sene bu zamanlarda herşeyi araştırıyorduk neyi nerden alırız diye
bohçalar getiriliyor,götürülüyor, çok keyifli , zaman hemencecik geçiyor ...

çabuk gelsin o günler

Bende çeyiz alıyorum bi taraftan canım al al bitmiyor valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…