2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çabuk gelsin o günler

Bende çeyiz alıyorum bi taraftan canım al al bitmiyor valla ya

Allahtan ben daha başlamadım o işlere. ay düşüncesi bile yoğun gerçekten beklemek zor oluyor bir an önce olsa ne güzel olur bir gün uyansam ve düğün günüm olsa ah ah

Allahtan ben daha başlamadım o işlere. ay düşüncesi bile yoğun gerçekten beklemek zor oluyor bir an önce olsa ne güzel olur bir gün uyansam ve düğün günüm olsa ah ah

canım gerçekten öyle begenmesi bi dert ödemesi bi dert Ama inan çok sevkli insanın kendi evinde kullancağı şeyleri alması çok farklı çok özenli

çabuk gelsin o günler

Bende çeyiz alıyorum bi taraftan canım al al bitmiyor valla ya

bende çeyizlerimi ala ala yer kalmadı, babamın işyerinde depoluyoruz
kesinlikle çok zevkli kendi zevkine göre alıyorsun herşeyi, çalışınca ödemesinde sıkıntı olmuyor,
en uğraştıran kısmı mutfak zaten en ince detayına kadar almak gerekiyor..

Kesinlikle katılıyorum sana canım çok zor ya beğenmesi kaç defa gidip geldiğimi bilirim omu olsun bumu olsun artık mağazadakiler bnmle ilgilenmicek yakında Bu ay aldıklarımın taksitleri bitti şimdi yeni şeyler alma zamanı

hoşgeldin canım

ebisssss canım şimdiden hayırlı olsun..annen haklı nişan ayrı olsun daha güzel

Edacım hoşbulduk canım..
Bakalım nasıl olacak, anneye karşı boynumuz kıldan ince malum :)

canım tarih aldınız mı peki şimdiden:26:

Yok canım daha almadık, tarihler her senenin başında alınabiliyor diye biliyorum.

canım bence bir an önce başlasan iyi olur, son dakikaya kaldı mı maddi manevi yük oluyor insana. şimdiden azar azar ödersin.
Ben mutfak ihtiyaçlarımın çoğunu aldım, onların taksidini ödüyorum

evet kesinlikle şimdiden başlayıp, taksitleri bitirmek yeni şeyler almak bir avantaj kızlar, tavsiye ederim,
ben yıla böldürüyorum daha 10 ay içinde bitecek inşallah

evet kesinlikle şimdiden başlayıp, taksitleri bitirmek yeni şeyler almak bir avantaj kızlar, tavsiye ederim,
ben yıla böldürüyorum daha 10 ay içinde bitecek inşallah

çok iyi yapmışşın canım bende toptan alışveriş yapmıştım biraz 12 aya böldürdüm bu ay son taksitimi ödicem Daha dün gibi ilk aldığım gün

çok iyi yapmışşın canım bende toptan alışveriş yapmıştım biraz 12 aya böldürdüm bu ay son taksitimi ödicem Daha dün gibi ilk aldığım gün

evet canım aynen zaman geçiyor, sen çalışıyor muydun bilmiyorum ama ben mesela her ayın sonunda hesabımda kalan parayı da çekip saklıyorum , ev alırken peşinata da ihtiyaç olacak diye.. daha çok zaman var ve inan baya birikiyor,senin taksitlerinin bitmesine de çok sevindim kafan rahat eder

Evet canım ya hayatımda girdiğim ilk taksit ti Zamanın çok olması biizm açımızdan avantaj çünkü gerçekten çok şey var alıncak yapılcak biz ailelere fazla yük bırakmak istemiyoruz elimizden geldiğince bişeyleri başarmak istiyoruz.Umarım herşey planladığımız gibi olur

İnşallah Allah yardım eder, biz de aynı şekilde yük olmadan kendi kendimize yapmak istiyoruz hem sıkıntı da olmaz yok şu alındı bu yapılmadı diye, ikimiz de çalışırsak herşeyi yaparız evelallah,

inşallah gönlümüze göre olur herşey canım.sen alışverişlerini nereden yaptın topluca bir yerden mi?

canım bence bir an önce başlasan iyi olur, son dakikaya kaldı mı maddi manevi yük oluyor insana. şimdiden azar azar ödersin.
Ben mutfak ihtiyaçlarımın çoğunu aldım, onların taksidini ödüyorum

aslında haklısın canım ama önce sözüm olsunda ondan sonra başlarız artık geze geze yatak takımlarına falan başlıcam işte saten pamuk ne varsa mutfak gereçleri seneye kalsın en son neler neler çıkar benim zevkimde değişir hahahah o yüzden vazgeçmeyeceğim şeyleri almaya başlayacağım. zaten annemin hazırladıkları var bir sürü. birde ailem istanbulda ben izmirde yaşıyorum okuyorum daha doğrusu. o nedenle de şimdiden alıp başlıyayım deme şansım pek olmuyor zaten onlara olabildiğince maddi açıdan destek olmaya çalışıyorum o nedenle benim önceden başlamam şuan zor gözüküyor :)

Evet canım Alanyada yaşıyorum ben burda bi çeyiz mağazası var baya büyük bütün markaları barındırıyor ordan misafir için olanları almıştım ve tencere setlerimi ödeme konusunda çok kolaylık sağlıyor elden ve kredi kartı ile ödeyebiliyorsun.
ilk aldığımda bi konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/514740-efulim-in-ilk-adimlari.html

şimdi bunlara kadeh takımı meyvalık nevresim takımları yorganlar flanda eklendi zaman geçtikce genişliyor

Herşeyin hayırlısı canım zamanla herşey alınıyor herşey oluyor siz istedikten sonra gerisi teferruat

çok güzeller tatlımcım harika bayıldım, hep güle güle kullanın herbirini

Herşeyin hayırlısı canım zamanla herşey alınıyor herşey oluyor siz istedikten sonra gerisi teferruat

aynen öyle tatlım bakalım ya zaman gelsin de olsun ama annemi dürtüklüyorum gelecekler artık diye yok daha değil yaz gelsin diyor bakalım bekliyoruz yazı neler olacak :) şuan diyet aşamasındayım meşhur söz kıyafeti dahil hepsi için içimde kalmasın istediğimi giyiyim istiyorum ama çok zorlanıyorum yahu hem oku hem evlenmek için çabala hem zayıflamaya uğraş ohooo

hayırlı ise inşallah olur canım

allah hayırlısını versin edacım inşallah gönlüne göre olur

Edaa91 canım inşallah hayırlısı olacaksa, iş görüşmen olumlu geçer umarım

Kızlarrr olmadı kadın cuma günü iş başı yap dedi ama maaşı çok az 750 TL..2 vesait yol gidecegim üstelik yol parasıda vermiyordu zorla yarısını veririm dedi.. sabah 8.45 aksam 19:00 birgün izin..bitkisel ürün satışıymış satmaktan çekinecegim bir ürün satışıda yapıyorlar..maaşı fazla olsa bari yarın bir yere daha gidecegim ama bilemiyorum..çalışmam gerek nereden iş bulacagım ben

Edacım hoşbulduk canım..
Bakalım nasıl olacak, anneye karşı boynumuz kıldan ince malum :)
İnşallah herşey çok güzel olacak canım

Kızlarrr bende çeyize hala devam bu parasızlıkta bugünde 12 adet meyve bıcagı aldım ayyy çok sevdim onları

ay şimdiden çok heyecanlıyım sanki istemede kahveyi dökerim nişanda düşerim düğünde bayılırım gibi geliyor bu arada hayırlı bir işse olsun tatlım :)

olmadı canım
banada dügünüme geç kalırım gibi biz nikah istiyoruz ama ben 17:00 gibi nikah saatini almalıyım yoksa yetişemem

demekki hayırlı değilmiş boşver önüne çıkar yeni şanslar Allah yoluna koymuştur sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…