- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
çabuk gelsin o günler
Bende çeyiz alıyorum bi taraftan canım al al bitmiyor valla ya
Allahtan ben daha başlamadım o işlere. ay düşüncesi bile yoğungerçekten beklemek zor oluyor bir an önce olsa ne güzel olur bir gün uyansam ve düğün günüm olsa ah ah
çabuk gelsin o günler
Bende çeyiz alıyorum bi taraftan canım al al bitmiyor valla ya
bende çeyizlerimi ala ala yer kalmadı, babamın işyerinde depoluyoruz
kesinlikle çok zevkli kendi zevkine göre alıyorsun herşeyi, çalışınca ödemesinde sıkıntı olmuyor,
en uğraştıran kısmı mutfak zaten en ince detayına kadar almak gerekiyor..
hoşgeldin canım
ebisssss canım şimdiden hayırlı olsun..annen haklı nişan ayrı olsun daha güzel
canım tarih aldınız mı peki şimdiden:26:
Allahtan ben daha başlamadım o işlere. ay düşüncesi bile yoğungerçekten beklemek zor oluyor bir an önce olsa ne güzel olur bir gün uyansam ve düğün günüm olsa ah ah
Edacım hoşbulduk canım..
Bakalım nasıl olacak, anneye karşı boynumuz kıldan ince malum :)
Yok canım daha almadık, tarihler her senenin başında alınabiliyor diye biliyorum.
canım bence bir an önce başlasan iyi olur, son dakikaya kaldı mı maddi manevi yük oluyor insana. şimdiden azar azar ödersin.
Ben mutfak ihtiyaçlarımın çoğunu aldım, onların taksidini ödüyorum
evet kesinlikle şimdiden başlayıp, taksitleri bitirmek yeni şeyler almak bir avantaj kızlar, tavsiye ederim,
ben yıla böldürüyorum daha 10 ay içinde bitecek inşallah
çok iyi yapmışşın canım bende toptan alışveriş yapmıştım biraz 12 aya böldürdüm bu ay son taksitimi ödicemDaha dün gibi ilk aldığım gün
evet canım aynen zaman geçiyor, sen çalışıyor muydun bilmiyorum ama ben mesela her ayın sonunda hesabımda kalan parayı da çekip saklıyorum , ev alırken peşinata da ihtiyaç olacak diye.. daha çok zaman var ve inan baya birikiyor,senin taksitlerinin bitmesine de çok sevindim kafan rahat eder
Evet canım ya hayatımda girdiğim ilk taksit tiZamanın çok olması biizm açımızdan avantaj çünkü gerçekten çok şey var alıncak yapılcak biz ailelere fazla yük bırakmak istemiyoruz elimizden geldiğince bişeyleri başarmak istiyoruz.Umarım herşey planladığımız gibi olur
canım bence bir an önce başlasan iyi olur, son dakikaya kaldı mı maddi manevi yük oluyor insana. şimdiden azar azar ödersin.
Ben mutfak ihtiyaçlarımın çoğunu aldım, onların taksidini ödüyorum
İnşallah Allah yardım eder, biz de aynı şekilde yük olmadan kendi kendimize yapmak istiyoruz hem sıkıntı da olmaz yok şu alındı bu yapılmadı diye, ikimiz de çalışırsak herşeyi yaparız evelallah,
inşallah gönlümüze göre olur herşey canım.sen alışverişlerini nereden yaptın topluca bir yerden mi?
aslında haklısın canım ama önce sözüm olsunda ondan sonra başlarız artık geze gezeyatak takımlarına falan başlıcam işte saten pamuk ne varsa mutfak gereçleri seneye kalsın en son neler neler çıkar benim zevkimde değişir hahahah o yüzden vazgeçmeyeceğim şeyleri almaya başlayacağım. zaten annemin hazırladıkları var bir sürü. birde ailem istanbulda ben izmirde yaşıyorum okuyorum daha doğrusu. o nedenle de şimdiden alıp başlıyayım deme şansım pek olmuyor zaten onlara olabildiğince maddi açıdan destek olmaya çalışıyorum o nedenle benim önceden başlamam şuan zor gözüküyor :)
Evet canım Alanyada yaşıyorum ben burda bi çeyiz mağazası var baya büyük bütün markaları barındırıyor ordan misafir için olanları almıştım ve tencere setlerimi ödeme konusunda çok kolaylık sağlıyor elden ve kredi kartı ile ödeyebiliyorsun.
ilk aldığımda bi konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/514740-efulim-in-ilk-adimlari.html
şimdi bunlara kadeh takımı meyvalık nevresim takımları yorganlar flanda eklendi zaman geçtikce genişliyor
Herşeyin hayırlısı canım zamanla herşey alınıyor herşey oluyor siz istedikten sonra gerisi teferruat
çok güzeller tatlımcım harika bayıldım, hep güle güle kullanın herbirini
hayırlı ise inşallah olur canım
allah hayırlısını versin edacım inşallah gönlüne göre olur
Edaa91 canım inşallah hayırlısı olacaksa, iş görüşmen olumlu geçer umarım
İnşallah herşey çok güzel olacak canımEdacım hoşbulduk canım..
Bakalım nasıl olacak, anneye karşı boynumuz kıldan ince malum :)
ay şimdiden çok heyecanlıyım sanki istemede kahveyi dökerim nişanda düşerim düğünde bayılırım gibi geliyorbu arada hayırlı bir işse olsun tatlım :)
demekki hayırlı değilmiş boşverönüne çıkar yeni şanslar Allah yoluna koymuştur sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?