2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla bende kendi tartıma güvenmiyorum çokmu tartıyo ne

canım olur böyle şeyler yaa, biz de arada sorun yaşıyoruz,
bu dönem şeytanın en çok vesvese verdiği zamandır, o yüzden kendimize hakim olmamız gerek :26: düşünerek oturup konuşarak hareket etmeliyiz
atlatıcaz inş bunları da...
Kendini hiç üzmeye değmez inan, biz de bazen alevleniyoruz, tartışıyoruz ama sonra çok şükür bi ortak yol bulunuyor,

Bende aynıyım canım ay sonu belgeler işlemler falan toparlamaya çalışıyorum bugün çok yoğunum işlerimi hallediyorum işte sen ne yaptın hallettin mi işlerini peki

canım hallettim de, iş bitmiyor ki
haftasonu kendimi alışverişe verdim ne bulursam aldım

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım sonunda bugün evimize gidip ölcü alıcaz

hımmm öyle oluyor demek canım ya baska semtlere baksanız uzak mı kalır

Anladım canım inan ev işinde bir perdeleri bir halıları anlamıyorum bir bilgim yokHayırlısı olsun diyorum

ayy bende anlamıyorum ki nehirim ya hemde hic

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar

Sonunda istediğim hint kıyafetimi buldum ve kiraladım cumartesi geldi

akşamınada nişanlımla kına alışverişimizi yaptık tabiki çerez ve bana yakılacak kına hariç cuma günü de inşallah salon koltuklarım geliyor

piff usb kablomu evde unutmuşum kıyafetimi göstericektim sizlere yarın eklerim artık

cnm bnde hint elbisesi istiyrm nerden beuldn acaba istanbuldayım ben

kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi türlü karar veremedim.
kirada oturacaklar 2 odanızıda düzüyomusunuz?
hani bi takım salon takımı aldınız tamam
küçük odanıza köşe tk yada 2 kanepe falan alıyomusunuz?

biz kirada olucaz.. 3 sene sonra falan ev almayı planlıyoruz nasip olursa. günlük oturma odası düzeyimmi sizce? yada kendi evimi alınca gönlüme göre düzermiyim? bu seferde salon takımımı hergün kullanmış olucam bi özelliği kalmıcakmış gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkıyo kirada oturcaklara sormak istedim

canım evimiz 2+1 ben bastan beri 1 odayı bos bırakıcaktım öylede yaptık bir odada yatak odası bir odada köşe koltuk,tv ünitesi ve masa olacak diger oda bos..ben alırkende buna göre aldım cok süslü püslü bir salon olmayacak yani..hem ben kendi evimde olsa 2+1 eve yine aynı düzeni kurarım bence gerek yok ayrı bir odaya

köşe takımın nasıl canım büyükmü misafirin falan geldiginde sıkıntı olurmu. biz salonumuza takım düşünüyoruz ilk başta küçük oda düzcektik kanepemi köşemi ona karar vermeye çalışıyoduk çünkü köşeyi kendi evimize uyduramayabilirdik. sonra düşündük o odayı boş bırakalım diye karar verdik. şimdide annem falan günlük ikiniz için al diyor. bazı arkadaşlarımda salon takımımı hergün kullanmaktan sönebileceğini söylüyo karar veremedim yani

Tatli bursa gelini gunaydin
Sahsi fikrim kendi evini alinca duzersin canim ben oyle yapicam bosuna kalabalik etmek istemiyorum evimi alinca gonlume gore eksigimi tamamlicam

İyi yapmissin canim ayni kafadayiz eksik birsey olursa sonradan alinsin
Hem ben belki bebis odasi yaparim diye dusunuyorum bakalim kismet artik

ideal boyutta desem daha dogru canım br tarafı 2 li bir tarafı 3 lü..her iki tarafıda sandıklı yatak oluyor ve 2 li ile 3 lü evin durumuna göre yer degiştirebiliyor biz evi bulmadan önce aldık eşyalarımızı kimin evine gitsem oturmaya hemen plan ciziyordum bu eve olurmu diye baktım her eve uyum saglıyo aldık bizim koltugumuz vizon renk
takımı nasıl birsey düşünüyorsun canım kimi takımlar günlük kullanmaya müsait ama kimileri degil :44:hee tabi biz bir oda yapıcaz oda evin en büyük odasını kullanacagımız için her zaman aldık yoksa ayrı salon yapsaydık kücük bir L koltuk alırdık

İyi yapmissin canim ayni kafadayiz eksik birsey olursa sonradan alinsin
Hem ben belki bebis odasi yaparim diye dusunuyorum bakalim kismet artik

aynen öyle canım hem ütü odası olsun yavv evin bütün fazlalıkları orada toplanır artık
evett bende öyle hayal kuruyorum aslında

Tatli bursa gelini gunaydin
Sahsi fikrim kendi evini alinca duzersin canim ben oyle yapicam bosuna kalabalik etmek istemiyorum evimi alinca gonlume gore eksigimi tamamlicam

ayy bebegim sen daha tatlısındır eminim
mantıklısı o yani sence dimi aslında bana görede öylede ne bilim insan bazen şey düşünüyo hani ilk evlendiginde eksiği olmasın oda boş kalmasın falan filan bazılarıda böyle gaz verince dahada alevleniyo bu istek ama olmazsa olmaz bişey değil sonuçta borcumuzu erken bitirp ev alırız hatta daha iyi bile olur

Guzel gelinler selam:)
Hafta sonu evimize esya goturduk uc dort tane valizde su an fazla kullanilmayan kiyafet ve birkac ceyizlik parcayi
Bavullari bosaltip geri eve getirdim doldurup doldurup goturcem fazla yuk olmasin diye zaten cok esyam yok
Eve gittigimde baktim gelinligim isil isil duruyor bir hosuma gitti onu da dugune yakin zaman kala annemin evine getircem insallah
Dugun salonuna provaya gittik muzikleri sectik slayt icin foto goturduk rezerve edilecek masalari belirledik tam sahneye bakan 6-7 masayi iki tarafin da cekirdek ailelerine rezerve olarak yazdircaz boylece ailelerin arka masalara kalmasi soz konusu olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…