Verirsin kilolari tatlim dert etme mayisa daha bir ay var canim
günaydın kızlarrr ben yine ev işini halledemedim kayınbaba idare et bi sene seneye alcaz yeni ev dedi ama annemler yok olmaz bu ev çok kötü dedi ve tutturmadı bende biliyorum kötü ama napimm başka çaremiz mi var ki yaa offff
ben yaptım ctesi akşam ama pazar günü sabah sporumu yapamadım saatim otomatik alındı diye geç kaldım sandım halbuki kalktığım saat 6,30muş
mesela ben dün bi ev baktım ordaki cama stor perde olmuyor o kadar kötü ki mutfağı ve camın olduğu yer :26: hala bi ev bulamadım yaa
benimde tartı bozuldu galiba ya tartmıyorr eskisiyle tartıyorum ama o da bana güven vermiyokaç kilo oldum ben yaa
darısı başıma
evet kuzum çok az kaldıı
napim kuzum ya aynı bende ev bakıoz hala biz olur desek aileler olmaz dio ailler olur dio biz yok dioz öyle arada kaldık nişanlımı hele tanıyamıyorum hiç o kadar agresif ki konuşamıyor tartışamıyoruz bi konuyu neden böyle oldu bilmiyorum yabu aralar çok mutsuzum ya
Bende aynıyım canım ay sonu belgeler işlemler falan toparlamaya çalışıyorum bugün çok yoğunum işlerimi hallediyorum işte sen ne yaptın hallettin mi işlerini peki
günaydın kızlarrr ben yine ev işini halledemedim kayınbaba idare et bi sene seneye alcaz yeni ev dedi ama annemler yok olmaz bu ev çok kötü dedi ve tutturmadı bende biliyorum kötü ama napimm başka çaremiz mi var ki yaa offff
ben yaptım ctesi akşam ama pazar günü sabah sporumu yapamadım saatim otomatik alındı diye geç kaldım sandım halbuki kalktığım saat 6,30muş
mesela ben dün bi ev baktım ordaki cama stor perde olmuyor o kadar kötü ki mutfağı ve camın olduğu yer :26: hala bi ev bulamadım yaa
benimde tartı bozuldu galiba ya tartmıyorr eskisiyle tartıyorum ama o da bana güven vermiyokaç kilo oldum ben yaa
darısı başıma
evet kuzum çok az kaldıı
Anladım canım inan ev işinde bir perdeleri bir halıları anlamıyorum bir bilgim yokHayırlısı olsun diyorum
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Sonunda istediğim hint kıyafetimi buldum ve kiraladım cumartesi geldi
akşamınada nişanlımla kına alışverişimizi yaptık tabiki çerez ve bana yakılacak kına hariç cuma günü de inşallah salon koltuklarım geliyor
piff usb kablomu evde unutmuşum kıyafetimi göstericektim sizlere yarın eklerim artık
cnm bnde hint elbisesi istiyrm nerden beuldn acaba istanbuldayım ben
canım bende resimler de var istersen whatsapp tan atabilirim kapalıcarşıdan kiraladım
kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi türlü karar veremedim.
kirada oturacaklar 2 odanızıda düzüyomusunuz?
hani bi takım salon takımı aldınız tamam
küçük odanıza köşe tk yada 2 kanepe falan alıyomusunuz?
biz kirada olucaz.. 3 sene sonra falan ev almayı planlıyoruz nasip olursa. günlük oturma odası düzeyimmi sizce? yada kendi evimi alınca gönlüme göre düzermiyim? bu seferde salon takımımı hergün kullanmış olucam bi özelliği kalmıcakmış gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkıyo kirada oturcaklara sormak istedim
canım evimiz 2+1 ben bastan beri 1 odayı bos bırakıcaktım öylede yaptıkbir odada yatak odası bir odada köşe koltuk,tv ünitesi ve masa olacak diger oda bos..ben alırkende buna göre aldım cok süslü püslü bir salon olmayacak yani..hem ben kendi evimde olsa 2+1 eve yine aynı düzeni kurarım bence gerek yok ayrı bir odaya
iyi yapmışsınız canım bizde mayıs gibi ben oraya gittiğimde tutucaz inşallah
kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi türlü karar veremedim.
kirada oturacaklar 2 odanızıda düzüyomusunuz?
hani bi takım salon takımı aldınız tamam
küçük odanıza köşe tk yada 2 kanepe falan alıyomusunuz?
biz kirada olucaz.. 3 sene sonra falan ev almayı planlıyoruz nasip olursa. günlük oturma odası düzeyimmi sizce? yada kendi evimi alınca gönlüme göre düzermiyim? bu seferde salon takımımı hergün kullanmış olucam bi özelliği kalmıcakmış gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkıyo kirada oturcaklara sormak istedim
canım evimiz 2+1 ben bastan beri 1 odayı bos bırakıcaktım öylede yaptıkbir odada yatak odası bir odada köşe koltuk,tv ünitesi ve masa olacak diger oda bos..ben alırkende buna göre aldım cok süslü püslü bir salon olmayacak yani..hem ben kendi evimde olsa 2+1 eve yine aynı düzeni kurarım bence gerek yok ayrı bir odaya
köşe takımın nasıl canım büyükmü misafirin falan geldiginde sıkıntı olurmu. biz salonumuza takım düşünüyoruz ilk başta küçük oda düzcektik kanepemi köşemi ona karar vermeye çalışıyoduk çünkü köşeyi kendi evimize uyduramayabilirdik. sonra düşündük o odayı boş bırakalım diye karar verdik. şimdide annem falan günlük ikiniz için al diyor. bazı arkadaşlarımda salon takımımı hergün kullanmaktan sönebileceğini söylüyo karar veremedim yani
İyi yapmissin canim ayni kafadayiz eksik birsey olursa sonradan alinsin
Hem ben belki bebis odasi yaparim diye dusunuyorumbakalim kismet artik
Tatli bursa gelini gunaydin
Sahsi fikrim kendi evini alinca duzersin canim ben oyle yapicam bosuna kalabalik etmek istemiyorum evimi alinca gonlume gore eksigimi tamamlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?