2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

cok tesekkur ederim canim benim dugunume gelebilirsen cok guzel olur eminim orda tanisabiliriz aklinda olsun:)
Kesinlikle gaza gelip de borc yapma canim sonra senin ev alman gecikince kimse yardim etmicek o gaza getirenler falan sen bosver evini al sonra gonlune gore diz canim

canım hic öyle düşünme millet konusur durur zaten önemli olan sizin istediginiz ve imkanlar..hem kiracı insanlarız belki seneye Allah korusun cıkmamız gerekecek belki bulacagın ev kücük olacak salon takımı masayı falan aynı odaya koyamacaksın bu durumda masayı alır bos odaya koyarsın yemek odası niyetine..diger türlü eşya bol olunca tasındıgın ev kücük olursa eşya atmaktan baska caren kalmıyor kimse istemez ama

ohh ne güzel canım eşyalar gitmiş bende kıyafetlerimi yıkamaya baslayalım diyorum tüm dolabı yıkıcaz nasılsa bundan sonra kazaklarımı giymem onları yıkayıp kaldırsak iyi olacak :44:
ne güzel bakk onlarda aradan cıkmıs ne kaldı şimdi?

güzelmiş köşen canım güle güle kullan ben 3+3+1+1 düşünüyorum yada bazı takımlar 3+3+1 şeklinde öylede olabilir bu şekilde günlük olarak 2 kanepe yada köşe düşünüyoduk işte en son nişanlımla eşyaları alırken karar verirz dedik kaldı öyle ben şimdiden karar vermek istiyorum aslında bak mesela bu şekilde bişey

Son düzenleme:

senin düğünün tam olarak kaçında canım :) bakalım bursaya geldigimde olursa neden olmasın :)

sanırım haklısınız kızlar ben şimdilik küçük oda düzme fikrini kaldırıyım ortadan boşuna masraf yapmıyım

sagol canımm inşallah 1 ay 10 gün sonra kullanmaya baslıcaz hayırlısıyla bu takım gayet uygun canım günlükte kullanmaya karar senin tabi ki kullanacak sensin kimsenin etkisinde kalma gönlün nasıl istiyorsa öyle yap canım

inşallah canım hayırlısıyla kullanırsınız
şimdilik bu takımı beğeniyorum aslında beğendiğim o kadar takım varki

Canim cok tesekkurler
Sadece kiyafet ve birkac dekorasyon esyasi var canak comlek onlar kaldi canim kutuphanemi goturemicem su an malesef cunku cok buyuk eve sigmayacak insallah kendi evimizi alinca boydan boya yaptiririm o zaman gotururum dedim az sayida kitap gotururum o kadar canim bunun disinda hersey hazir son bir temizlik disinda

Tatlim 9mayista saat 20.00da sarper dugun salonunda gercekten cok memnun olurum gelirseniz nisanlinla:)

Hadi gozun aydin canim sonunda buldun en guzel gununde giy hayirlisiyla insallah

canım hallettim de, iş bitmiyor ki
haftasonu kendimi alışverişe verdim ne bulursam aldım
Oh ohh canım maşallah aldıkça tamamlarsın herşeyini inşallah
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım sonunda bugün evimize gidip ölcü alıcaz

ayy bende anlamıyorum ki nehirim ya hemde hic
İnşallah ölçüyü bugün alırsınız herşey gönlüne göre hallolur kuzum
Hayırlı olsun canım bir iş daha başarıyla hallolmuş Diğer herşeyde öyle halolur inşallah resim bekliyorum tabi

Canım ben şahsen 2+1 de olsa 3+1 de sadece salona uzun köşe takımı düşünüyorum belki kısa olursa karşısına ikili koltuk tarzında olabilir berjerlerle falan tamamlanır diyorum tv ünitesi masa falan tamamdır inşallah düşüncem bu yönde diğer odayı çalışma odası gibi yapıcam nasipse pc olacak belki puflar olur kitaplık yürüme bandı ilerde almayı planlıyorumBelki böyle tekli bihter koltukları gibi oluyorya öyle birşey alabilirim ama düşüncem bu yönde 1 tane fazla oda olursa onuda bebişimize ayırırız
Yavaş yavaş tamamlanıyor canım herşey düğün salonunda öyle birşey düşünmeniz çok hoş aklımda bulunsun gerçekten en yakın ailemiz akrabalarımız önlerde olabilir yani olması gerek
Selam kızlar

Ben bugün çok durgunum

Hoşgeldin canım hayırdır iş mi sakinBende çok yoğunum şansıma

Son düzenleme:

evet bizde sıklaştı maalesef canım ev işini halledemedik ya ondan çok daraldım bunaldım diyor hak veriyorum ona ama eşyalarım ziyan olacaksa niye oturayım ben o evde bugün provam bari o güzel geçsin :26:

hımmm öyle oluyor demek canım ya baska semtlere baksanız uzak mı kalır

yenibosna şart kuzum başka yere bakamıyoruz iş dolasıyla

kendim evim olana kadar almicam ben mesela kendi bazam var belki onu getiririm diye düşünüyrum misafirleri yatırmak için

haklısınız kızlar almıcam bende hiç bişey bi tane koltuk takımı alıyım tamamdır ya bide onun masrafına girmeyelim diğer odayıda ütü odası falan yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…