ayy bebegim sen daha tatlısındır eminim
mantıklısı o yani sence dimi aslında bana görede öylede ne bilim insan bazen şey düşünüyo hani ilk evlendiginde eksiği olmasın oda boş kalmasın falan filanbazılarıda böyle gaz verince dahada alevleniyo bu istek ama olmazsa olmaz bişey değil sonuçta borcumuzu erken bitirp ev alırız hatta daha iyi bile olur
ayy bebegim sen daha tatlısındır eminim
mantıklısı o yani sence dimi aslında bana görede öylede ne bilim insan bazen şey düşünüyo hani ilk evlendiginde eksiği olmasın oda boş kalmasın falan filanbazılarıda böyle gaz verince dahada alevleniyo bu istek ama olmazsa olmaz bişey değil sonuçta borcumuzu erken bitirp ev alırız hatta daha iyi bile olur
Guzel gelinler selam:)
Hafta sonu evimize esya goturduk uc dort tane valizde su an fazla kullanilmayan kiyafet ve birkac ceyizlik parcayi
Bavullari bosaltip geri eve getirdim doldurup doldurup goturcem fazla yuk olmasin diye zaten cok esyam yok
Eve gittigimde baktim gelinligim isil isil duruyor bir hosuma gitti onu da dugune yakin zaman kala annemin evine getircem insallah
Dugun salonuna provaya gittik muzikleri sectik slayt icin foto goturduk rezerve edilecek masalari belirledik tam sahneye bakan 6-7 masayi iki tarafin da cekirdek ailelerine rezerve olarak yazdircaz boylece ailelerin arka masalara kalmasi soz konusu olmicak
Eki Görüntüle 1045849 Eki Görüntüle 1045850 Eki Görüntüle 1045851
ideal boyutta desem daha dogru canım br tarafı 2 li bir tarafı 3 lü..her iki tarafıda sandıklı yatak oluyor ve 2 li ile 3 lü evin durumuna göre yer degiştirebiliyor biz evi bulmadan önce aldık eşyalarımızı kimin evine gitsem oturmaya hemen plan ciziyordum bu eve olurmu diye baktım her eve uyum saglıyo aldıkbizim koltugumuz vizon renk
takımı nasıl birsey düşünüyorsun canım kimi takımlar günlük kullanmaya müsait ama kimileri degil :44:hee tabi biz bir oda yapıcaz oda evin en büyük odasını kullanacagımız için her zaman aldık yoksa ayrı salon yapsaydık kücük bir L koltuk alırdık
cok tesekkur ederim canim benim dugunume gelebilirsen cok guzel olur eminim orda tanisabiliriz aklinda olsun:)
Kesinlikle gaza gelip de borc yapma canim sonra senin ev alman gecikince kimse yardim etmicek o gaza getirenler falan sen bosver evini al sonra gonlune gore diz canim
canım hic öyle düşünme millet konusur durur zaten önemli olan sizin istediginiz ve imkanlar..hem kiracı insanlarız belki seneye Allah korusun cıkmamız gerekecek belki bulacagın ev kücük olacak salon takımı masayı falan aynı odaya koyamacaksın bu durumda masayı alır bos odaya koyarsın yemek odası niyetine..diger türlü eşya bol olunca tasındıgın ev kücük olursa eşya atmaktan baska caren kalmıyorkimse istemez ama
güzelmiş köşen canım güle güle kullanben 3+3+1+1 düşünüyorum yada bazı takımlar 3+3+1 şeklinde öylede olabilir bu şekilde günlük olarak 2 kanepe yada köşe düşünüyoduk işte en son nişanlımla eşyaları alırken karar verirz dedik kaldı öyle ben şimdiden karar vermek istiyorum aslında bak mesela bu şekilde bişeyEki Görüntüle 1045890
tatlm benim telim akıllı değil yaa buraya gönderemezmsn ne kadar a kiraladın peki cnm
sagol canımminşallah 1 ay 10 gün sonra kullanmaya baslıcaz hayırlısıyla bu takım gayet uygun canım günlükte kullanmaya karar senin tabi ki kullanacak sensin kimsenin etkisinde kalma gönlün nasıl istiyorsa öyle yap canım
ohh ne güzel canım eşyalar gitmiş bende kıyafetlerimi yıkamaya baslayalım diyorum tüm dolabı yıkıcaznasılsa bundan sonra kazaklarımı giymem onları yıkayıp kaldırsak iyi olacak :44:
ne güzel bakk onlarda aradan cıkmıs ne kaldı şimdi?
senin düğünün tam olarak kaçında canım :) bakalım bursaya geldigimde olursa neden olmasın :)
sanırım haklısınız kızlar ben şimdilik küçük oda düzme fikrini kaldırıyım ortadan boşuna masraf yapmıyım
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Sonunda istediğim hint kıyafetimi buldum ve kiraladım cumartesi geldi
akşamınada nişanlımla kına alışverişimizi yaptık tabiki çerez ve bana yakılacak kına hariç cuma günü de inşallah salon koltuklarım geliyor
piff usb kablomu evde unutmuşum kıyafetimi göstericektim sizlere yarın eklerim artık
Hadi gozun aydin canim sonunda buldun en guzel gununde giy hayirlisiyla insallah
Tatlim 9mayista saat 20.00da sarper dugun salonunda gercekten cok memnun olurum gelirseniz nisanlinla:)
Oh ohh canım maşallah aldıkça tamamlarsın herşeyini inşallahcanım hallettim de, iş bitmiyor ki
haftasonu kendimi alışverişe verdimne bulursam aldım
İnşallah ölçüyü bugün alırsınız herşey gönlüne göre hallolur kuzumgünaydın hanımlar nasılsınız bakalımsonunda bugün evimize gidip ölcü alıcaz
ayy bende anlamıyorum ki nehirim ya hemde hic
Hayırlı olsun canım bir iş daha başarıyla hallolmuşGünaydın kızlar herkese iyi haftalar
Sonunda istediğim hint kıyafetimi buldum ve kiraladım cumartesi geldi
akşamınada nişanlımla kına alışverişimizi yaptık tabiki çerez ve bana yakılacak kına hariç cuma günü de inşallah salon koltuklarım geliyor
piff usb kablomu evde unutmuşum kıyafetimi göstericektim sizlere yarın eklerim artık
kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi türlü karar veremedim.
kirada oturacaklar 2 odanızıda düzüyomusunuz?
hani bi takım salon takımı aldınız tamam
küçük odanıza köşe tk yada 2 kanepe falan alıyomusunuz?
biz kirada olucaz.. 3 sene sonra falan ev almayı planlıyoruz nasip olursa. günlük oturma odası düzeyimmi sizce? yada kendi evimi alınca gönlüme göre düzermiyim? bu seferde salon takımımı hergün kullanmış olucam bi özelliği kalmıcakmış gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkıyo kirada oturcaklara sormak istedim
Yavaş yavaş tamamlanıyor canım herşey düğün salonunda öyle birşey düşünmeniz çok hoş aklımda bulunsun gerçekten en yakın ailemiz akrabalarımız önlerde olabilir yani olması gerekGuzel gelinler selam:)
Hafta sonu evimize esya goturduk uc dort tane valizde su an fazla kullanilmayan kiyafet ve birkac ceyizlik parcayi
Bavullari bosaltip geri eve getirdim doldurup doldurup goturcem fazla yuk olmasin diye zaten cok esyam yok
Eve gittigimde baktim gelinligim isil isil duruyor bir hosuma gitti onu da dugune yakin zaman kala annemin evine getircem insallah
Dugun salonuna provaya gittik muzikleri sectik slayt icin foto goturduk rezerve edilecek masalari belirledik tam sahneye bakan 6-7 masayi iki tarafin da cekirdek ailelerine rezerve olarak yazdircaz boylece ailelerin arka masalara kalmasi soz konusu olmicak
Selam kızlar
Ben bugün çok durgunum
canım olur böyle şeyler yaa, biz de arada sorun yaşıyoruz,
bu dönem şeytanın en çok vesvese verdiği zamandır, o yüzden kendimize hakim olmamız gerek :26: düşünerek oturup konuşarak hareket etmeliyiz
atlatıcaz inş bunları da...
Kendini hiç üzmeye değmez inan, biz de bazen alevleniyoruz, tartışıyoruz ama sonra çok şükür bi ortak yol bulunuyor,
hımmm öyle oluyor demek canım ya baska semtlere baksanız uzak mı kalır
kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi türlü karar veremedim.
kirada oturacaklar 2 odanızıda düzüyomusunuz?
hani bi takım salon takımı aldınız tamam
küçük odanıza köşe tk yada 2 kanepe falan alıyomusunuz?
biz kirada olucaz.. 3 sene sonra falan ev almayı planlıyoruz nasip olursa. günlük oturma odası düzeyimmi sizce? yada kendi evimi alınca gönlüme göre düzermiyim? bu seferde salon takımımı hergün kullanmış olucam bi özelliği kalmıcakmış gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkıyo kirada oturcaklara sormak istedim
evet bizde sıklaştı maalesef canım ev işini halledemedik ya ondan çok daraldım bunaldım diyor hak veriyorum ona ama eşyalarım ziyan olacaksa niye oturayım ben o evdebugün provam bari o güzel geçsin :26:
Oh ohh canım maşallah aldıkça tamamlarsın herşeyini inşallah
İnşallah ölçüyü bugün alırsınız herşey gönlüne göre hallolur kuzum
Hayırlı olsun canım bir iş daha başarıyla hallolmuşDiğer herşeyde öyle halolur inşallah resim bekliyorum tabi
Canım ben şahsen 2+1 de olsa 3+1 de sadece salona uzun köşe takımı düşünüyorum belki kısa olursa karşısına ikili koltuk tarzında olabilir berjerlerle falan tamamlanır diyorum tv ünitesi masa falan tamamdır inşallah düşüncem bu yönde diğer odayı çalışma odası gibi yapıcam nasipse pc olacak belki puflar olur kitaplık yürüme bandı ilerde almayı planlıyorumBelki böyle tekli bihter koltukları gibi oluyorya öyle birşey alabilirim ama düşüncem bu yönde 1 tane fazla oda olursa onuda bebişimize ayırırız
Yavaş yavaş tamamlanıyor canım herşey düğün salonunda öyle birşey düşünmeniz çok hoş aklımda bulunsun gerçekten en yakın ailemiz akrabalarımız önlerde olabilir yani olması gerek
Hoşgeldin canım hayırdır iş mi sakinBende çok yoğunum şansıma
evet bizde sıklaştı maalesef canım ev işini halledemedik ya ondan çok daraldım bunaldım diyor hak veriyorum ona ama eşyalarım ziyan olacaksa niye oturayım ben o evdebugün provam bari o güzel geçsin :26:
yenibosna şart kuzum başka yere bakamıyoruz iş dolasıyla
kendim evim olana kadar almicam ben mesela kendi bazam var belki onu getiririm diye düşünüyrum misafirleri yatırmak için
selam kızlarrrrrrrrr cok az kaldııııııı yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?