2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

süper süper o karnına giren ağrıların bile tadını çıkart canım harika bi duygu çünkü eminim ahh ahhh darısı bizlerin başına
Amin amin amin canım insallahh, şu gibi Aksın zaman bende evli ve biseyleri atlatmis bi hatun olarak aranizda kaynarim =)

günaydın kızlarrr ben yine ev işini halledemedim kayınbaba idare et bi sene seneye alcaz yeni ev dedi ama annemler yok olmaz bu ev çok kötü dedi ve tutturmadı bende biliyorum kötü ama napimm başka çaremiz mi var ki yaa offff
Ben de bir deniyim bakalım oturarak Görüşürüz şekerr

ben yaptım ctesi akşam ama pazar günü sabah sporumu yapamadım saatim otomatik alındı diye geç kaldım sandım halbuki kalktığım saat 6,30muş

heh tamamdır nasıl yani canım konum derken? birazdan perdeciye gidicez arkadasımı bekliyorum
mesela ben dün bi ev baktım ordaki cama stor perde olmuyor o kadar kötü ki mutfağı ve camın olduğu yer :26: hala bi ev bulamadım yaa
off off senin kilona gelmek için neler vermezdim bebişşşşşşşş

benimde tartı bozuldu galiba ya tartmıyorr eskisiyle tartıyorum ama o da bana güven vermiyo kaç kilo oldum ben yaa

darısı başıma

Dimple91 suan dügünde göbecikleri atıyor, haftayada ben inşallah :) kaldı 1 hafta =)

evet kuzum çok az kaldıı

evet zaten imam nikahının yapılacağını kimsenin bilmemesi gerekirmiş gizli olurmuş canım kalabalık olmaması lazım yani

aynen canım kaynanam da halam da aynısını dedi kimseye söyleme dedi mantıken bana tuhaf geldi ya ne bilim kızla erkek bağlanıyormuş falan isteyen insan her türlü zarar verir bence imam nikahı şart değilki ama bende beni çekemeyen sevmeyen insanın zaten ne nikahıma ne de düğünüme gelmesini istemem o yüzden resmi nikah sonrası nikah şahitlerim ve 1.dereceden olan akrabalarım gelmiş olcak

Anladım canım inan ev işinde bir perdeleri bir halıları anlamıyorum bir bilgim yokHayırlısı olsun diyorum

bebeğim nerdesin sen yaa bişey oldu sandık :26: özledim valla seni nabersin??

Günaydın bebeğimmm yine geç kaldım sanırım :)

çok çok yoğun bi hafta geçirdim
çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik, dün de br sürü alışveirş yaptım,
hiç süs eşyam yoktu atık yavaştan başladım almaya :)

sen neler yaptın bakim :) nasıl gidiyo

napim kuzum ya aynı bende ev bakıoz hala biz olur desek aileler olmaz dio ailler olur dio biz yok dioz öyle arada kaldık nişanlımı hele tanıyamıyorum hiç o kadar agresif ki konuşamıyor tartışamıyoruz bi konuyu neden böyle oldu bilmiyorum ya bu aralar çok mutsuzum ya

iyi yapmışsınız canım bizde mayıs gibi ben oraya gittiğimde tutucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…