- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
evet zaten imam nikahının yapılacağını kimsenin bilmemesi gerekirmiş gizli olurmuş canım kalabalık olmaması lazım yani
onu duymamıştım canım. bizde sadece anne babalar olur zaten.
sizin de öyle olması güzel olur.
Amin amin amin canım insallahh, şu gibi Aksın zaman bende evli ve biseyleri atlatmis bi hatun olarak aranizda kaynarim =)süper süper o karnına giren ağrıların bile tadını çıkart canım harika bi duygu çünkü eminim ahh ahhh darısı bizlerin başına
Amin amin amin canım insallahh, şu gibi Aksın zaman bende evli ve biseyleri atlatmis bi hatun olarak aranizda kaynarim =)
evet canım allah hepimize en iyisini en güzelini nasip etsin inşallah
inşallah canım gerçi bi süre haber alamayız senden ama önemli değil amin su gibi geçsin şu zaman artık
Ben de bir deniyim bakalım oturarakGörüşürüz şekerr
mesela ben dün bi ev baktım ordaki cama stor perde olmuyor o kadar kötü ki mutfağı ve camın olduğu yer :26: hala bi ev bulamadım yaaheh tamamdırnasıl yani canım konum derken? birazdan perdeciye gidicez arkadasımı bekliyorum
off off senin kilona gelmek için neler vermezdim bebişşşşşşşş
selam canlarıımmbizim en büyük derdimiz olan evimizde çıktı aradan çok şükür nasipse düğün seneye ama borcu azalır en azından dedik tam istediğim gibi çift banyolu,jakuzili, oyun parklı falann bir an evvel yerleşmek bana da nasip olur insallah zaman daha çok
Dimple91 suan dügünde göbecikleri atıyor, haftayada ben inşallah :) kaldı 1 hafta =)
evet zaten imam nikahının yapılacağını kimsenin bilmemesi gerekirmiş gizli olurmuş canım kalabalık olmaması lazım yani
tabi canım ama cam cok büyük olmadıkca sıkıntı olmaz biz aynı perdeleri baya zamandır kullanıyoruz bazen 1 tanesi falan bosa cıkıyor amahani normal tülleri daha geniş yptırıyorsun ya ama bu storları 10 cm den geniş yaptıramamıs arkadas sag ve solu hos durmuyormus neyse bakalım artık ne olacak
bebeğim nerdesin sen yaa bişey oldu sandık :26: özledim valla seni nabersin??
Canım nerelerdesin sen çok merak ettik:26:
canımm günaydın, yazmakta biraz geciktim kusuruma bakmaçok yoğundum :26:
nasılsın nehirimmm
Günaydın kuzum olsun yoğun olduğunu tahmin ettik yani öyle umduk farklı bir şey olmasında
Ne guzel canim Allah emeklerinin karsiligini versin insallah tebrik ederim
Günaydın bebeğimmm yine geç kaldım sanırım :)
çok çok yoğun bi hafta geçirdim
çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik, dün de br sürü alışveirş yaptım,
hiç süs eşyam yoktu atık yavaştan başladım almaya :)
sen neler yaptın bakim :) nasıl gidiyo
yok kuzumm çok şükür bi sorun yok
sen neler yaptın
Canim ismini hatirlamiyorum ama ulucami kapisindan asagi inerken ilk dukkandi hatta kapinin onunde bindalli kiralama falan yaziyordu
Evi mecburen erken tuttuk canim cunku esyalari parca parca alacaktik ayrica son gunlere denk gelsin istemedik cunku yardim eden kimse yok herseyi ikimiz yaptik belli bir zamana ihtiyacimiz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?