tam ben diycektim 39 gün kalmış edaaaa diye sen demişsincanım ev sahibi aldı erkek ve karısı diyoki hayatım sen almasan daha iyi unutma biz evlenirkende aldın ve güneşlikler kısa kalmıstı diyo adamsa aynı hatayı yapmam tekrar diyoistabnbuldayım canım zeytinburnundan gazi mahallesine gidiyorum naasipse 2 yıllık ilişkim aralık ayında isteme-nişan yaptık nasipse 1 ay sonra dügün :)yasımda 23 valla kosturmaca ama en büyük kosturmacak nisan ortası ev bosalınca olacak sanırım :18:sen peki ?
demek bizim anneler aynıbencede kuzum hayırlısıyla ev bosalsın alırım ölcüleri dedim artık halılarıda eşyalar gelince alırım yetişirse yetişir diyorum artık
inşallah
ooo Allah mesut etsin canım
perimmmmm 39 gün kalmıss
Sakin ol canım sakin sakin halletmeye çalışcan
bende yapim jilian o zman ya yorucu ama gerçekten telefona yüklemiştim ben bi de onuşimdi biride o zaman bacak eriten hareketler yap dedi jullianla üst bölge inceliyomuş en çok
hayırlı olsun şirin bebeğimm maşaAllah sizeİmzaları attık =)
dimi yaa sormmaa bizimki de diyorki saçımı kestim hiç farketmedin diye trip atıyo bana senin saçından giden 1cmi nasıl farkedeyim e be çocuk yaaNaz yapmak bizim ne haddimize onlar varken bize düşer mi? Ah bi de şu ters cevapları oluyor ya insan kala kalıyor
Burda konuşmak çok iyi geldi gerçekten, eğer bi ilacını bulursak söyleyelim birbirimize bu devir böyle gitmez arkadaş
demek bizim anneler aynıbencede kuzum hayırlısıyla ev bosalsın alırım ölcüleri dedim artık halılarıda eşyalar gelince alırım yetişirse yetişir diyorum artık
Aslında kendisi mayısta istiyordu hepten.. Ama olmadı yer bulamadık. Şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış haziran da kalmışız..
Demek ki beyimiz daha çok stres yapacaktı o zaman
günaydın kızçeler haftayı ortaladık çok şükür
dün akşam sordu ev işini bende anlattım amann annenm bi yandan abim bi yandan kaynanaya niye yakınsın diebunlar deli etcek beni valla espri yapmaya çalışıyorum falan ama dokunsalar ağlicam siinirimden yeter ya yeter diyesim varr neysee bu arada o evde de anlaşamamışlar emlakçı 1200 lira komisyon istemiş ev sahibi de aynı şekilde yuh dedim ya sırf para tuzağı ya başka bi yer bulmuşlar yine yarın taşınıyormuş kadın halamın kızı gidip bakmış çok güzel kocaman ev dedi 110m2 eşyam komik durcak evde ama napalım bi şekilde ayarlicaz yeterki beğeneyim
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz
Günaydın kuzumAnnenler neden böyle yapıyor anlamadım hepimizde öylemi olacak ki Kötü olmuş anlaşamamanız diğer ev için 110m2 kocaman değil öyle bakma eşyalar anca sığar ferah oturursunuz
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
kızlar derdime bir çareeee
nedir derdin canım?:26:
pek eşya almadık biz öyle kiracıyız diye evimiz olunca iyice yerleşiriz artık dedik o yüzden bi salon takımım var sadece evi bi görsem ona göre vercam kararımı bende istiyorum ferah olsun tabi ama çokta büyük olursa kışın çok üşürüz
hayırlı olsun boncuğumm sayılı günler çabucakk geçer bi bakmışsın ağustos olmuş
nedir derdin canım?:26:
aa çok hoş bi fikirmiş gerçekten ama herkes cd açabilir mi o var yada herkeste cd açabilcek pc tv gibi :26: ama fikir çok hoşuma gitti benim ya değişik bi davetiye olur gerçektentatlım biz davetiyeyi cd olarak yapmayı düşünüyoruz ama bi tasarım gerekiyor düşüncem su benim sizde fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim diyorumki resmlerimizdn olusn ufak bi slayt olsun o slayttada bizim yazdıgımızı düğün için düşüncelerimizi fln filan sonundada ikimizin resmi birlikte bi sayfada ses kaydımız kendi sesimizle davet edelim misafirlerimizi resimler olarakda bebeklik resimlerimizide kullanalım diye düşünüyorum ama siz ce nasıl olur yada ne bilim farklı düşünceler lütfn az vaktımız vr bi an önce yapmamız gerekiyormus uzun alıyormus bu iş bi fikir
tabiki dee bronz boncuummSağol balım.
Ben asker yolu beklemişim 15 ay,4 ay nedir yani dimi.
pek eşya almadık biz öyle kiracıyız diye evimiz olunca iyice yerleşiriz artık dedik o yüzden bi salon takımım var sadece evi bi görsem ona göre vercam kararımı bende istiyorum ferah olsun tabi ama çokta büyük olursa kışın çok üşürüz
aa çok hoş bi fikirmiş gerçekten ama herkes cd açabilir mi o var yada herkeste cd açabilcek pc tv gibi :26: ama fikir çok hoşuma gitti benim ya değişik bi davetiye olur gerçektencdyi alan herkes şaşırcak eminim ki
tabiki dee bronz boncuummhazırlık derdine düşünce hele hemen geçiyor zaman
Beraber vakit geçirmeyi ne çok özledim bi anlatabilsem ona bunu
Ama kalıbında öküzlük olan bi insana ne anlatılır ki :26:
İnşallah gönlünce olur herşey tatlım
[/FONT][/B]
Bugunlerinizin keyfini cikarin tatlim nisan ve sonrasi daha zor geciyor bekleme acisindan
Kendimden ornek vereyim 29yasindayim 16marta kadar nisanlanmadim 5yildir tanisiyorduk iliskimiz de 2,5 yil bile olmamisti ki bizim artik yasimiz gectiginden daha dezavantajliydik size gore
abla güzel bi dille anlatsın belki söz falan yapılır umutsuzluğa kapılma ama şunu da bil canım nişanlılık dönemi zaten çok zor bide üstüne asker yolu beklemek daha da zor ve çekilmez olabilir
Bugunlerinizin keyfini cikarin tatlim nisan ve sonrasi daha zor geciyor bekleme acisindan
kim bilebilllir ki kaderi Allah tan başka belki aslında ben de bir 2015 geliniyimdir de henuz bilmiyorumdur. Amiiiiin Allahımmm
Günaydın güzellikler.
canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun inşALLAH. şaka maka geldiniz demekki bu günlere he... afferim kız size.... göz açıp kapatıncaya kadarda gecer zaten o sürede hemencecik gelir ağustos:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?