İnciiiiimmmmmmmmminşallah canım ,inşaaaallllah...
o günlere yaklaşıyoruz şaka gibi.
tatlım biz davetiyeyi cd olarak yapmayı düşünüyoruz ama bi tasarım gerekiyor düşüncem su benim sizde fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim diyorumki resmlerimizdn olusn ufak bi slayt olsun o slayttada bizim yazdıgımızı düğün için düşüncelerimizi fln filan sonundada ikimizin resmi birlikte bi sayfada ses kaydımız kendi sesimizle davet edelim misafirlerimizi resimler olarakda bebeklik resimlerimizide kullanalım diye düşünüyorum ama siz ce nasıl olur yada ne bilim farklı düşünceler lütfn az vaktımız vr bi an önce yapmamız gerekiyormus uzun alıyormus bu iş bi fikir
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz
Isıtırsınız siz birbirinizi karı koca110 m2 büyük değil 2+1 için gayet ideal 3+1 için küçük canım salon takımı yerleşir çokta açık kalmaz alanlar
bronz boncuğum muhihihihiih iki isimli oldum
aceleye gerek yok, yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz
Hayır aileler daha birebir tanışmadı, mümkün olduğuncada geç tanışsınlar, aileler işin içine girince biz çok sıkılır bunalırız. ben bu yüzden cok nişanlı kalmak istemiyorum.vay beee dün gibi asker yolu gözlüyordun daha ne çabuk gelmiş bu günler
aileler iyice tanıştı mı canım ? çeyiz bayağı almıştın dimi. çok eksik kalmamıştı herhalde bayağı oluyor sen çeyiz almaya başlayalı
kesin olmamak ile birlikte bende her an bir sürpriz yapabilirim:114:
Süper bir haber boncuğummm
Senin adına çok çok sevindim. Bencede fazla nişanlı kalmayınBen mecburiyetten bekliyorum
aa çok hoş bi fikirmiş gerçekten ama herkes cd açabilir mi o var yada herkeste cd açabilcek pc tv gibi :26: ama fikir çok hoşuma gitti benim ya değişik bi davetiye olur gerçektencdyi alan herkes şaşırcak eminim ki
tabiki dee bronz boncuummhazırlık derdine düşünce hele hemen geçiyor zaman
Hayır aileler daha birebir tanışmadı, mümkün olduğuncada geç tanışsınlar, aileler işin içine girince biz çok sıkılır bunalırız. ben bu yüzden cok nişanlı kalmak istemiyorum.
İstemeye geldiklerinde tanışcaklar
Çeyizlerimi aldm ama eksik çok dahaaOcak ayından beri aldıklarım topicde var canım bakarsın bi ara.
Düşündüğüm seeey miiii acabaaa
ne kadar orjinal bir fikir olmuş
Günaydınnnnnnnnnn
Nasılsınınız kıslarrr
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz
kızlar derdime bir çareeee
tatlım biz davetiyeyi cd olarak yapmayı düşünüyoruz ama bi tasarım gerekiyor düşüncem su benim sizde fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim diyorumki resmlerimizdn olusn ufak bi slayt olsun o slayttada bizim yazdıgımızı düğün için düşüncelerimizi fln filan sonundada ikimizin resmi birlikte bi sayfada ses kaydımız kendi sesimizle davet edelim misafirlerimizi resimler olarakda bebeklik resimlerimizide kullanalım diye düşünüyorum ama siz ce nasıl olur yada ne bilim farklı düşünceler lütfn az vaktımız vr bi an önce yapmamız gerekiyormus uzun alıyormus bu iş bi fikir
Günaydınnnnnnnnnn
Nasılsınınız kıslarrr
Hayır aileler daha birebir tanışmadı, mümkün olduğuncada geç tanışsınlar, aileler işin içine girince biz çok sıkılır bunalırız. ben bu yüzden cok nişanlı kalmak istemiyorum.
İstemeye geldiklerinde tanışcaklar
Çeyizlerimi aldm ama eksik çok dahaaOcak ayından beri aldıklarım topicde var canım bakarsın bi ara.
Düşündüğüm seeey miiii acabaaa
Teşekkkür ederim bebeğim
Sen nişanlı biri olaraktan benim ne hissetiğimi biliyosundur o yüzden çok uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum.
Bi yandan iyi adının konulması ama bi yandan kötü işte.
bencede en iyisini düşünmüşsünüz canım .. aileler işin içine girince gerçekten herşey çok daha farklı oluyor.. falza nişanlı kalmamayı düşünerekte ennn doğrusunu yapıyorsunuz.. en zor dönem bu herhalde nişan dönemi...:26:
inşALLAH istediğiniz gibi olur tatlım
olsun çalışıyorsunuz iştende çıkmayacakmışsın Allahın izni ile herrrrbi eksiğini tamamlarsınız siz mutlu olunda
düşündüğün şeyy nekiiiiğğğ acabaaaa..
eskiye dönüş yok kuzumhani eğer o ise ...
dahada sürpriz ...
Günaydınnnn. Çok güzel bir haber ki. Ayy pek sevindim. )
Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnn (=
iyiyiizz hazırlıklar falan idare edip duruyoruz sen nasılsın bakiiim ne war ne yok
bi başkası mı var?çabuk cevap ver
evet buunu sen ii bilirsin çok yakın zaamanda yaşamış biri olarak..
günaydın kızçeler haftayı ortaladık çok şükür
dün akşam sordu ev işini bende anlattım amann annenm bi yandan abim bi yandan kaynanaya niye yakınsın diebunlar deli etcek beni valla espri yapmaya çalışıyorum falan ama dokunsalar ağlicam siinirimden yeter ya yeter diyesim varr neysee bu arada o evde de anlaşamamışlar emlakçı 1200 lira komisyon istemiş ev sahibi de aynı şekilde yuh dedim ya sırf para tuzağı ya başka bi yer bulmuşlar yine yarın taşınıyormuş kadın halamın kızı gidip bakmış çok güzel kocaman ev dedi 110m2 eşyam komik durcak evde ama napalım bi şekilde ayarlicaz yeterki beğeneyim
bende yapim jilian o zman ya yorucu ama gerçekten telefona yüklemiştim ben bi de onu
hayırlı olsun şirin bebeğimm maşaAllah size
dimi yaa sormmaa bizimki de diyorki saçımı kestim hiç farketmedin diye trip atıyo bana senin saçından giden 1cmi nasıl farkedeyim e be çocuk yaasabah sabah güldüm beyefendiye ama çaktırmadım şaka gibi bulursam çaresini emin olki paylaşırım canım
emin olki benimki daha fena kızz öyle bi kaprisleri varki yeni gelin kendi sanırsın istemiyor ya nişanlımı ondan burnumdan getiriyor abim zaten istemiyordu tepkiliydi en başından beri yeni yeni düzeldik abimle onu da gazlıyor yok çok kabadayıymış nişanlım için abim de öylee mii vay vay falan yapıyor ay komik insanlar bunlar yaa umarım pişman olmazlarbenim ev de değişti kiracılı bi var şimdi onu alalım diyorlar kafayı yemesem iyidir kuzum neyseki bizim kiracı yarın taşınıyor ondan sonra bende gidip bakcam nasılmış ev halamın kızı çok beğenmiş boya yap otur hiç masrafı yok dedi
Günaydın. Ben işten geldim 1 saat önce.
Anneyle çeyiz alışverişine çıkcam :)
Çok iyi anlıyorum kuzum seni. Bende istemiyordum aslında askerden önce ama gidip gelip beni soranlar oldu. Buda nişanlımı epey rahatsız etti. Annem biliyor ama babam abim bilmiyordu hayatımda biri olduğunu.
Nişanlımda annesine durumdan bahsetmiş o zaman isteyelim yüzüğümüzü takalım öyle git demiş askere için rahat etsin -ki bir yandan da iyi oldu. Nişanlımı çok iyi tanıyorum askere gittiğinde içi hiç rahat olmayacaktı. Aileler tanıştı babamda uygun gördü. Onun bu düşüncesine saygı gösteri ve nişanlandık. Ama senin sevdiğin zaten askerliğini yapmış. Böyle bir engeliniz yok. Fazlada beklemeye gerek yok. Kış gelmeden nişanınızı yaparsınız kışında eksiklikler giderilir yazında miss gibi düğün olur
En doğru kararı vermişsiniz canım benimmTekrardan tebrik ederim Sende bizdensin 2015 gelini olacaksın
hemde ne.!!.... o sebepten diyorum yaaa çok çok çok çooooooooookk iyi düşünmüşsünüz balım
ya tam olarak VAR diyemeyiz ama.. işte .. başka biri VA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?