2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnciiiiimmmmmmmmm inşallah canım ,inşaaaallllah...

o günlere yaklaşıyoruz şaka gibi.

vay beee dün gibi asker yolu gözlüyordun daha ne çabuk gelmiş bu günler

aileler iyice tanıştı mı canım ? çeyiz bayağı almıştın dimi. çok eksik kalmamıştı herhalde bayağı oluyor sen çeyiz almaya başlayalı
kesin olmamak ile birlikte bende her an bir sürpriz yapabilirim :114:

ne kadar orjinal bir fikir olmuş

Süper bir haber boncuğummm

Senin adına çok çok sevindim. Bencede fazla nişanlı kalmayın Ben mecburiyetten bekliyorum

Isıtırsınız siz birbirinizi karı koca110 m2 büyük değil 2+1 için gayet ideal 3+1 için küçük canım salon takımı yerleşir çokta açık kalmaz alanlar

öyle mi dersinn inşaAllah canım ya salona 2 halı sermek istemiyorum ben mesela gerçi bakarsın yemek masası alırız masraflı gelinn oldum

bronz boncuğum mu hihihihiih iki isimli oldum

aceleye gerek yok, yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz

evet canım aynen öyle acele etmeden tadını çıkarta çıkarta

Hayır aileler daha birebir tanışmadı, mümkün olduğuncada geç tanışsınlar, aileler işin içine girince biz çok sıkılır bunalırız. ben bu yüzden cok nişanlı kalmak istemiyorum.

İstemeye geldiklerinde tanışcaklar

Çeyizlerimi aldm ama eksik çok dahaa Ocak ayından beri aldıklarım topicde var canım bakarsın bi ara.

Düşündüğüm seeey miiii acabaaa

Süper bir haber boncuğummm

Senin adına çok çok sevindim. Bencede fazla nişanlı kalmayın Ben mecburiyetten bekliyorum

Teşekkkür ederim bebeğim

Sen nişanlı biri olaraktan benim ne hissetiğimi biliyosundur o yüzden çok uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum.

Bi yandan iyi adının konulması ama bi yandan kötü işte.

tatlım acamasalarda davetiyenin üzerinde düğünümüğzle ilgili bilgiler oluck saat kaçta fln hepsi oluck da fikir iyimi kötüyse neresi kötü yada nelerde oynama yapayım napyım cnm yaa

bencede en iyisini düşünmüşsünüz canım .. aileler işin içine girince gerçekten herşey çok daha farklı oluyor.. falza nişanlı kalmamayı düşünerekte ennn doğrusunu yapıyorsunuz.. en zor dönem bu herhalde nişan dönemi...:26:
inşALLAH istediğiniz gibi olur tatlım
olsun çalışıyorsunuz iştende çıkmayacakmışsın Allahın izni ile herrrrbi eksiğini tamamlarsınız siz mutlu olunda

düşündüğün şeyy nekiiiiğğğ acabaaaa..

eskiye dönüş yok kuzum hani eğer o ise ...

dahada sürpriz ...

Günaydınnnn. Çok güzel bir haber ki. Ayy pek sevindim.

kızlar derdime bir çareeee

Bana biraz marjinal geldi. Ama ben olsam yapmazdım böyle bir şey.

Günaydınnnnnnnnnn

Nasılsınınız kıslarrr

Günaydın. Ben işten geldim 1 saat önce.
Anneyle çeyiz alışverişine çıkcam :)

Çok iyi anlıyorum kuzum seni. Bende istemiyordum aslında askerden önce ama gidip gelip beni soranlar oldu. Buda nişanlımı epey rahatsız etti. Annem biliyor ama babam abim bilmiyordu hayatımda biri olduğunu.

Nişanlımda annesine durumdan bahsetmiş o zaman isteyelim yüzüğümüzü takalım öyle git demiş askere için rahat etsin -ki bir yandan da iyi oldu. Nişanlımı çok iyi tanıyorum askere gittiğinde içi hiç rahat olmayacaktı. Aileler tanıştı babamda uygun gördü. Onun bu düşüncesine saygı gösteri ve nişanlandık. Ama senin sevdiğin zaten askerliğini yapmış. Böyle bir engeliniz yok. Fazlada beklemeye gerek yok. Kış gelmeden nişanınızı yaparsınız kışında eksiklikler giderilir yazında miss gibi düğün olur

En doğru kararı vermişsiniz canım benimm Tekrardan tebrik ederim Sende bizdensin 2015 gelini olacaksın

bi başkası mı var? çabuk cevap ver

evet buunu sen ii bilirsin çok yakın zaamanda yaşamış biri olarak..

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnn (=

iyiyiizz hazırlıklar falan idare edip duruyoruz sen nasılsın bakiiim ne war ne yok

Bende iyiyim tatlım çalışıyorum iş güç bir yandan da yavaş yavaş çeyiz hazırlıkları işte

bi başkası mı var? çabuk cevap ver

evet buunu sen ii bilirsin çok yakın zaamanda yaşamış biri olarak..

hemde ne. !!.... o sebepten diyorum yaaa çok çok çok çooooooooookk iyi düşünmüşsünüz balım

ya tam olarak VAR diyemeyiz ama.. işte .. başka biri VA ....

bende telefondan izliyerek yapıyorum canım pc telefonun içindekileri görmüyor benim küçücük ekran s3 mini spor yapmak için nelere katlanıyoruz ya

senin açından,nişanlın açısından nişan yapmanız çok doğru bi adım olmuş işte. askeree içi rahat gidicek.

ne güzel anlattın planımızı Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…