2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bitti bitiyor canim hazirliklar heyecan dorukta sen nasilsin bakalim

oyyy oyyy ne güzel 1 ay kalmış ohhh

benimde geçtiğimiz pazar günü avizelerim alındı önümüzdeki h.sonu da halıları alcaz sonraki ay temizlik ve kurulacak artık

bendee acaip heycanlıyım yaaaaa ewlenelim kurtulalım artık bu stresten sıkılıyorum bazen

aleykümselamm hoşgeldinn

bende yapsam kız sakın bırakma sakınn ben tembellikten yapamıyorum iyice şiştim valla su içerken bile rahatsız oluyorum artık anca plates topuyla yuvarlanıyorum işte

her yerim o kadar acıyokiii anlatamam canım sana ya popomun üstüne bile zor oturuyorum bugun bu kadar acıya bıgun ara versemmıkı dedimdi :26:

Hadi hadi masallah ben de son derece baydim artik ivir zivir terlik bohca don gomlek fenalik geldi ruyalarimda goruyorum artik tabak canagi hahaha

teşekkür ederim kızlar. Ne bileyim askere gitmeden oda bend eçok istiyoruz söz yada nişan olmasını Sıkıldık artık beklemekten çünkü

ölede beklicksnz cnm bölede ama askerdeyken oda çok bunalıck sende ve nişan evlerini atlatamk çok zor vede aileler vrken daha zor askerliğinin bitmesine az kala isteseler yada daha iyi olur geldiğindede nişan düğünüde yakın tarihte yaparsınız arası açık olmz hayırlısı olsun cnm mutlu olursn zinş herşey gönlünümce olur inş

Hadi hadi masallah ben de son derece baydim artik ivir zivir terlik bohca don gomlek fenalik geldi ruyalarimda goruyorum artik tabak canagi hahaha

Ahahah doğrudur walla

biz henüz bohça işine başlayamadık alışweriş konusunu en sona bıuraktık nisan ayının sonlarına doğru bakcaz aldığımızı ewimize yerleştircez daha kolay olur sürekli taşımaktansa ewden ewe

Son düzenleme:
her yerim o kadar acıyokiii anlatamam canım sana ya popomun üstüne bile zor oturuyorum bugun bu kadar acıya bıgun ara versemmıkı dedimdi :26:

yok canım ara verme acı varsa bilki doğru yoldasın ki farkedeceksin ki ağrıların kesilmeye başlicak çünkü alışcak vücut

sürekli yapmadığım için bilmiyorum ama eriten olmuştur herhalde topiğe ilk geldiğimde bunu önermişlerdi bana da hep

şimdi biride o zaman bacak eriten hareketler yap dedi jullianla üst bölge inceliyomuş en çok

Son düzenleme:
kızlar biz davetiyemizi cd yaptırcz ama fikir arıyorum birde davetiye güzel anlamlı sözler böle birbriimize söylenick anmlı sözler fln

İmzaları attık =)

Eklentiler

• $IMG-20140401-WA0000.webp
    19 KB · Görüntüleme: 67
  • $20140401_162005.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
İmzaları attık =)

işten çıkmadan yetiştirdin sonunda çok güzel olmussun cnm hayırlı olsun tatlım mutlulugun daim olsun o yuzundeki gülümsemen hiç eksik olmasın güzelim bu aarda çok güzel olmususn tebrikler tatlım bastın mı diye sormuyorum basmısındır

Beraber vakit geçirmeyi ne çok özledim bi anlatabilsem ona bunu
Ama kalıbında öküzlük olan bi insana ne anlatılır ki :26:

İnşallah gönlünce olur herşey tatlım

Desteğin için sağol canımm çok sağol
Aşırı derecede bunalıma soktu sanki beni, attığım adımların ters tepki yapışı beni hayli zorluyor. Erkeklerin strese gireceği ne varsa sankii Allah Allah
Baba evinden ayrılan onlarmış gibi çok sinir bozucu
Geçsin şu günler tek dileğim, isteğim bu. Bitsin şu günler artık ya!

Askerlik durumundan hemen sonra düğüne hazırlık bunalttı ne yaptı diyicem ama sabırla askerliğin bitmesini beklediniz

Aslında kendisi mayısta istiyordu hepten.. Ama olmadı yer bulamadık. Şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış haziran da kalmışız..
Demek ki beyimiz daha çok stres yapacaktı o zaman

Naz yapmak bizim ne haddimize onlar varken bize düşer mi? Ah bi de şu ters cevapları oluyor ya insan kala kalıyor
Burda konuşmak çok iyi geldi gerçekten, eğer bi ilacını bulursak söyleyelim birbirimize bu devir böyle gitmez arkadaş

Ayy basmaz miyim canım ya ayıp ettin çok güzeldi hersey harika oldu sonrasıda çok güzeldi iyice heyecan bastı cuma ve cumartesi için amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…