Kızlaaarrr naberrr napıyorsunuz bakiim nasıl gidiyor hazırlıklar ??
heycan var mı heycaaan
kim bilebilllir ki kaderi Allah tan başka belki aslında ben de bir 2015 geliniyimdir de henuz bilmiyorumdur. Amiiiiin Allahımmm
Bitti bitiyor canim hazirliklar heyecan doruktasen nasilsin bakalim
aleykümselamm hoşgeldinn
bende yapsam kız sakın bırakma sakınn ben tembellikten yapamıyorum iyice şiştim valla su içerken bile rahatsız oluyorum artıkanca plates topuyla yuvarlanıyorum işte
oyyy oyyy ne güzel 1 ay kalmış ohhh
benimde geçtiğimiz pazar günü avizelerim alındı önümüzdeki h.sonu da halıları alcaz sonraki ay temizlik ve kurulacak artık
bendee acaip heycanlıyım yaaaaa ewlenelim kurtulalım artık bu stresten sıkılıyorum bazen
teşekkür ederim kızlar. Ne bileyim askere gitmeden oda bend eçok istiyoruz söz yada nişan olmasınıSıkıldık artık beklemekten çünkü
Hadi hadi masallahben de son derece baydim artik ivir zivir terlik bohca don gomlek fenalik geldi ruyalarimda goruyorum artik tabak canagi hahaha
her yerim o kadar acıyokiii anlatamam canım sana ya popomun üstüne bile zor oturuyorum bugun bu kadar acıya bıgun ara versemmıkı dedimdi :26:
yok canım ara verme acı varsa bilki doğru yoldasın ki farkedeceksin ki ağrıların kesilmeye başlicak çünkü alışcak vücut
sürekli yapmadığım için bilmiyorum ama eriten olmuştur herhalde topiğe ilk geldiğimde bunu önermişlerdi bana da hepinşallah canım yaa :2: bide bacaklarımı eritebilsem jullianla
anlatcaz bakalım bu aralar tatlı dilli olamıyorum ben ya
sürekli yapmadığım için bilmiyorum ama eriten olmuştur herhalde topiğe ilk geldiğimde bunu önermişlerdi bana da hep
İmzaları attık =)
Hımm ne diyeyim bilemiyorum kuzum. Sadece sabret diyebiliyorum. Az bir zaman kalmış düğününüze. Erkekler böyle sıkı işleri düzenli işleri pek sevmez. Onlardan sıkılmış olabilir. Beraber eğleneceğiniz keyifli şeyler yapabilirsiniz. Belki ikinizede çok iyi gelecektir.
İnşallah canım. Nişanımızda tek bir sorun dahi yaşamadık çok şükür. Rabbim düğünümüzde de öyle nasip etsin inşallah
cnm sen elınden gelenı yapmışsın bırak onun burnu surtsun demiycem sana. evet hıc sucun yok ve yoruldun boyle zamanlarını boyle gecırmek zor ama ne yazıkkı evlılık erkegı kadından %60 daha fazla strese sokuor, yanı sen ılgı goster ve konus her problemını anlamazsa bı daha konus bı daha, eğer onun sevgısıne ınanıyorsan anlıycaktır senı, gecicek cnm bunlar hepimizin benzer problemleri oldu, sende atlatıcaksın canım bnm
Askerlik durumundan hemen sonra düğüne hazırlık bunalttı ne yaptı diyicem ama sabırla askerliğin bitmesini beklediniz
evet canım biliyorum boğucu daha güzel olabilir hatta ben gelinim ben naz yapcam o alttan alcak şımartcak beni diye beklerdim ama maalesef öyle olmuyor bizimkine kızıyorum bende ilgisizsin bana karşı diye söyledim o da bana senin amacın benden ayrılmak mı niye böyle bi bahane arıyorsun diyor banainan bu şekilde kaldım söylediğinde ona göre o normal çünkü anormal olan biziz takılmamaya çalış tatlım yoksa yıpranır gidersin ilacım falan yok kız olsa benim keltoşa sürerdim
işten çıkmadan yetiştirdin sonunda çok güzel olmussun cnm hayırlı olsun tatlım mutlulugun daim olsun o yuzundeki gülümsemen hiç eksik olmasın güzelim bu aarda çok güzel olmususn tebrikler tatlım bastın mı diye sormuyorum basmısındır
İmzaları attık =)
Amin canım bastım benden kaçmaz ahaha :) sakatladim resmen adamı ya :)Çok yakışıyorsunuz maşallahh
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canımayağına bastın mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?