2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sorma ya bu ne hız , ne bu neşe

çıkmaz daha kız du bismillah onun kv. Allahlık

seni böyle neşeli görmeyi özlemişim

ewet sana katılıyorum saygı bi ewlilikte çok önemli bunu korumakta eşlere düşüyor =)

aynen cnm birkere bozuldu mu toparlamak imkansız değil ama çok zor... :26:

sizin aranızda yaş farkı var mı ?. jaç yaşlarındasınız. kaç yıldır tanışıyorsunuz

bana bakkk. meraklı günümdeyim bugün
uzun zamandır girmiyorum bilgi tazeliyorum ondan yani

öyle mi dersinn inşaAllah canım ya salona 2 halı sermek istemiyorum ben mesela gerçi bakarsın yemek masası alırız masraflı gelinn oldum

Yemek masası masraf değil ki kuzum yemek yenecek misafir ağırlayacaksınız alınırsa kullanışlı olur sonuçta

çıkmaz daha kız du bismillah onun kv. Allahlık

seni böyle neşeli görmeyi özlemişim

bende beni böyle neşeli görmeyi özlemişim ... anladık ki hayatta ölümden başka herşey boş... kin öfke nefret i geçtim üzülmek bile anlamsız. çünkü hepsi yok oluyor olan bize oluyor işte

ayyy ne bileyim 2,5 ay kadar oldu heralde sanki çıkmıştır gibi . zaten bu aralar hızlı bir dönemden geçiyorum ya hani ondandır belkim

ehehehh

ben 25 nişanlım 27 sine girmek üzere =)

2010 yılında tanıştık ünv. aşkı bizimkii 4 yıldır beraberiz 2 yıl flört ettik son 2 yıldır da nişanlıyız =))

ehehehh

ben 25 nişanlım 27 sine girmek üzere =)

2010 yılında tanıştık ünv. aşkı bizimkii 4 yıldır beraberiz 2 yıl flört ettik son 2 yıldır da nişanlıyız =))

hm gayet ideall yaşlar ve yaş farkı

uzun süreli nişanlılık dönemini aşabilen o başarılı çiftlerdensiniz demek ki bravo size....

Evet morincim benim Nasılsın hiç konuşmadık burada sanırım seninle

evet tanışmadık.. ben bayağıdır kk ya girmiyordum ama senin yemek tariflerini bir zamanlar çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti bana. daha geçen hafta baya kitap okur gibi okudum tariflerini hayran kaldım çoğunada

ayyyy bi ünlü ile tanışmış gibi hissettim

morinci geri döndüüüüü

2,5 ay kendini dinledin diyelim,takma kafana.sen bundan sonrasını düşün

hm gayet ideall yaşlar ve yaş farkı

uzun süreli nişanlılık dönemini aşabilen o başarılı çiftlerdensiniz demek ki bravo size....

ewet =)

yakın çewrem hep bu kadar uzun nişanlılık olur mu ayrılırsınız demişti ama birşey olmadı =))

çiftler birbirine değer werdiği sürece aşkını sewgisini saygısını koruduğu sürece kolayca atlatabiliyor =)

her şey bizim elimizde vee bu dönmlerde çiftlerin birbirine anlayış göstermesi de çok önemli =)

Arayı bu kadar uzatma artık bol bol ol buralarda Denediğin beğendiğin var mı bakıyım yemek yapmak onları yemek çok zevkli kilolarda alınmasaÜnlü değilim ki canımcım bir yemek topikiyle uğraşıyorum ara ara ekliyorum artık çok fazla değil deneyemiyorum da fazla denediklerimi yapmayı tercih ediyorum bu sıralar
morinci geri döndüüüüü

Kuzum nasılsın konuşamadık

süperim nehirim sen nasılsın.dünde buralardaydım aslında:26:

morinci geri döndüüüüü

valla aslında iki günde bir girip çıkıyordum ama bakmakla kalıyordum hep :26:

geldim dahada gitmem kiğğğ

aynen öyle tatlım.. bundan sonra herşeye çok daha güçlü devam edeceğim inşALLAH

boşuna dememişler öldürmeyen acı güçlendirir diye:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…