enginn tecrübelerime binaenaradaki saygı bozulmadığı sürece eminimki herrzaman böyle devam eder canım
buldum buldummmmm
amin canım benim inşALLAH....
oyy çıktı mı kız tospaanın göbeği foto gönderdi mi hiç sana... en son onun kv si bişeyler yapmıştı whatsapta konuştuk sinirden çatlıyordu çok kızmıştım. iyice kendini belli etmiş artık kv
sorma ya bu ne hız , ne bu neşe
Maşallah maşallahhKız bu kadar dillendirme nazar deyecek sonra
hahah kimseye söylemiyorum ilk burda söyledim
ewet sana katılıyorum saygı bi ewlilikte çok önemli bunu korumakta eşlere düşüyor =)
Bizim nazarımız deymez o zaman
öyle mi dersinn inşaAllah canım ya salona 2 halı sermek istemiyorum ben mesela gerçi bakarsın yemek masası alırız masraflı gelinn oldum
çıkmaz daha kız du bismillahonun kv. Allahlık
seni böyle neşeli görmeyi özlemişim
Değmez değmezzz
Allah herkesi mutlu mesut etsin inşşallahh
aynen cnm birkere bozuldu mu toparlamak imkansız değil ama çok zor... :26:
sizin aranızda yaş farkı var mı ?. jaç yaşlarındasınız. kaç yıldır tanışıyorsunuz
bana bakkk. meraklı günümdeyim bugün
uzun zamandır girmiyorum bilgi tazeliyorum ondan yani
Yemek masası masraf değil ki kuzum yemek yenecek misafir ağırlayacaksınız alınırsa kullanışlı olur sonuçta
aaaaaa
nehirnill
süpperrrr yemek tariffleri olan nehirnilsin sen değil mi
ehehehh
ben 25 nişanlım 27 sine girmek üzere =)
2010 yılında tanıştık ünv. aşkı bizimkii 4 yıldır beraberiz 2 yıl flört ettik son 2 yıldır da nişanlıyız =))
Evet morincim benimNasılsın hiç konuşmadık burada sanırım seninle
bende beni böyle neşeli görmeyi özlemişim... anladık ki hayatta ölümden başka herşey boş... kin öfke nefret i geçtim üzülmek bile anlamsız. çünkü hepsi yok oluyor olan bize oluyor işte
ayyy ne bileyim 2,5 ay kadar oldu heralde sanki çıkmıştır gibi . zaten bu aralar hızlı bir dönemden geçiyorum ya haniondandır belkim
hm gayet ideall yaşlar ve yaş farkı
uzun süreli nişanlılık dönemini aşabilen o başarılı çiftlerdensiniz demek kibravo size....
evet tanışmadık.. ben bayağıdır kk ya girmiyordum ama senin yemek tariflerini bir zamanlar çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti bana. daha geçen hafta baya kitap okur gibi okudum tariflerini hayran kaldım çoğunada
ayyyy bi ünlü ile tanışmış gibi hissettim
morinci geri döndüüüüü
2,5 ay kendini dinledin diyelim,takma kafana.sen bundan sonrasını düşün
Arayı bu kadar uzatma artık bol bol ol buralardaDenediğin beğendiğin var mı bakıyım yemek yapmak onları yemek çok zevkli kilolarda alınmasa Ünlü değilim ki canımcım bir yemek topikiyle uğraşıyorum ara ara ekliyorum artık çok fazla değil deneyemiyorum da fazla denediklerimi yapmayı tercih ediyorum bu sıralar
Kuzum nasılsın konuşamadık
morinci geri döndüüüüü
2,5 ay kendini dinledin diyelim,takma kafana.sen bundan sonrasını düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?