2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewt cnm sadece ikimiz varız asker beklemek zor iyi barı 5 aymış sayılı gün cabuk geçer kavuşursun sevdiğine

kızlar bende varım.nişanım 2.12.12 de oldu 4. yılımızdayız ilşkimizde ve nişanlım askerliğini yaptı(15 ay bekledim) ve malesef bizim düğünümüzde 2014 yazına kalıcak çünkü nişanlımın abisi geçtiğimiz yaz evlendi ve maddi olarak bu yaz bizim düğünümüzü karşılayamıycaklar ve bu sebepten dolayı beklemek can sıkıcı

olsun canım kısmet o zamanmış sıkma canını hoşgeldin

Günaydın kızlar, bir kaç gündür yazamadım, çok hastayım, kulağım ağrıyor:2: Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

Günaydın kızlar, bir kaç gündür yazamadım, çok hastayım, kulağım ağrıyor:2: Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

Günaydın canım çok geçmiş olsun kulak agrısı çok berbat..gerçi hangi agrı normal ki Rabbim şifa versin
İyi canım..kimsecikler gelmez oldu artık buraya

Günaydın canım çok geçmiş olsun kulak agrısı çok berbat..gerçi hangi agrı normal ki Rabbim şifa versin
İyi canım..kimsecikler gelmez oldu artık buraya

Amin canım... Tarihler yaklaştıkça daha çok paylaşacak şey olur, o zaman kalabalıklaşır bence
Benim sözüme de 20 gün kaldı, çok heyecenlanıyorum ve geriliyorum, bakalım nasıl geçecek:44:

Amin canım... Tarihler yaklaştıkça daha çok paylaşacak şey olur, o zaman kalabalıklaşır bence
Benim sözüme de 20 gün kaldı, çok heyecenlanıyorum ve geriliyorum, bakalım nasıl geçecek:44:

Umarım öyle olur
oyyy canım benim ne giyeceksin hazır mı

Umarım öyle olur
oyyy canım benim ne giyeceksin hazır mı

Hazır canım. Batik'ten yeşil bir elbise aldım. Fotoğrafını bulursam paylaşırım burda, altına siyah rugan ayakkabılarım var, onları giyicem. Ama saçıma karar veremedim daha.. Elbiseyi bulup koysam yardımcı olur musun?

tabi canım fikirde bulunurum..ayyy merak ettim elbiseyi

tabi canım fikirde bulunurum..ayyy merak ettim elbiseyi

maalesef bulamadım internetten, olmazsa eve gidince fotoğrafını cekip koyarım. Sıfır kollu, diz üstünde bir elbise. Ama tüm detayı yakasında. Kalın kordonlar var, elbisenin kumaşından. Kolye gibi duruyor. Topuz yaptırsam yakışır mı, yoksa düz mü bırakayım bilemedim.:44:

canım eger yaka kısmı kapalı ve detaylıysa at kuyruguda yaptırabilirsin..

Eki Görüntüle 595271

topuz derken bunlar gibi olabilir sanırım..akşam göster elbiseni

ikisine de bayıldım edacım, ikincisi daha güzel sanki

kafam küçük ve yuvarlak olduğu için at kuyruğu güzel durmuyor bende. Yardımın için teşekkür ederim. Akşam muhakkak koyarım fotoğrafı

ikisine de bayıldım edacım, ikincisi daha güzel sanki

kafam küçük ve yuvarlak olduğu için at kuyruğu güzel durmuyor bende. Yardımın için teşekkür ederim. Akşam muhakkak koyarım fotoğrafı

merakla bekliyorum
bende eger halka küpe takmazsam banada yakışmıyor

Ben küpemle bileziğimi de aldım, onların da fotoğraflarını koyarım akşam..
Topuz olacak diye küçük küpeler aldım.

güzel yapmışsın canım zaten daha uygun olur
bende heycanlandım hangi arkadaşım evlense nişanlansa heycanlanır oldum benim kısmetse dügüne yakın bir zamanda olacak dügünden taş çatlasa 6 ay önce diye düşünüyoruz daha çok var

Öylesi daha güzel bence.. Böyle olunca bekle bekle zaman geçmiyor gibi geliyor. Bir de işin içine kayınvalide kayınpeder giriyor.. Hele bendeki kayınpeder gibi olunca daha zor:18:

Öylesi daha güzel bence.. Böyle olunca bekle bekle zaman geçmiyor gibi geliyor. Bir de işin içine kayınvalide kayınpeder giriyor.. Hele bendeki kayınpeder gibi olunca daha zor:18:

o konuda haklısın canım..bu kadar rahat olmak imkansız..benim kayınpeder ve kayınvalide iyi insanlar..kızlarına nasılsa banada öyle davranıyorlar ama inşallah ileride aynı bu şekilde kalır degişmezler diyorum :26: senin kayınpeder ne yapıyor canım :26:

Valla çok değişik bir adam. Önceleri hiç sıcaklık göstermiyordu, ilgilenmiyorudu, kızım demesini geçtim, ismimle bile hitap etmiyordu. Sonra ben sevgilime dert yandım, o da babasıyla konuştu, biraz da sert bir konuşma olmuş galiba. Adam bir anda sihirli değnek değmiş gibi oldu. Her hafta bir kere falan arıyordu. Ama yapmacık olduğu çok belli. Bir de bizim evlilik meselesiyle hiiç ilgilenmiyor. Sevgilim her şeyi kendi yapmaya çalışıyor. Onun da aldığı maaş belli sonuçta,bir de şehir dışında görevli zaten.. Hiç sormuyor oğlum maddi desteğe ihtiyacın var mı diye, sormadığı gibi devamlı para istiyor, kendine bir şeyler aldırıyor. Ocak ayında isteme olacağı önceden belliydi, babasına sormuş bizimki Ocakta bana destek olur musun diye, olurum tabi demiş. Bugün tekrar sormuş, çok harcamam oldu veremem demiş. Ama çocuk da bütçesini ondan gelecek paraya göre ayarladı falan. Pek iç açıcı değil yani. Ben de kayınpeder yüzünden geriliyorum isteme meselesinde..

Bir dokun bin ah işit gibi oldu di mi

İlk okumaya başladıgımda adamın yapısı budur diye düşündüm sertdir ama adamın yapısı baya bir farklı ama önemli olan burada sevgilinin tutumu..o nasıl olsa babasını tanıyor..çok ayıp etmiş netice olarak sevgilin söylediginde kabul etmiş en azından o zaman durumum yok deseydi sevgilinde ona göre adım atardı birde dügün yapınca oglumuza dügün yaptık diyeceklerdir kesin..:26: aman boşver canım her evlilikte olabilecek sorunlardan biri a sorun olması b sorun olur ama mutlaka olur..sizin en büyük sorunda bu olsun Siz mutlu olunda varsın sana uzak davransın yada para vermesin sıkma canını..sanırım farklı şehirlerde oturacaksınız evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…