2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy dimi yaa kuzum aşka gelipte bi taksit eyvahh eyvahhh ...neyse sıkma canını dediğim gibi iş aramayı sakın bırakma mutlaka çıkar bi yerden kısmertin

bırakırmıyım canım bugün otobüsteyken kaç yerden aradılar..ama uygun degil..bende arayanları sevgilime hemen iletince önümde oturan kız duymuş bende iş arıyorum diye sohbet etmeye başladı hiç olmadı otobüste iş bulacagım ben yarın daha önce gittigim yere evime çok yakın 2. görüşmeye cagırdılar ama 2 gün çalışmadan işe basladım gözüyle bakmasam daha iyi

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar, amin inşallah hepimiz hayırlısıyla evlenir, mutlu oluruz.

Biz düğünü 2014 Ocakta yapacağız, aslında ben Eyüp Osmanlı Bahçe nikah salonunu istiyordum, kırda oluyor nikahlar orda, düğün yapmayacağız zaten. Ama Ocak ayında büyük ihtimalle orası olmaz, belediyenin kapalı salonunda olur. Peki sizler kına gecelerinizi nerde yapacaksınız İstanbullu hanımlar?

canım o dedigin yerde fiyat olarak ne kadar nikah? bizde nikah istiyoruz ikimizin en ortak yeri olan Fatih evlendirme dairesi yıllar önce annem ile babamda ortak nokta olarak orada yaptırmış

bende istanbuldayım ne tarz bir iş istiyorsun yani tecrübelerin neler. ayrıca kına gecem hem istanbulda olacak hem izmirde benim ama istanbulda nerede olur bilmiyorum daha senin nerede olacak

bende istanbuldayım ne tarz bir iş istiyorsun yani tecrübelerin neler. ayrıca kına gecem hem istanbulda olacak hem izmirde benim ama istanbulda nerede olur bilmiyorum daha senin nerede olacak

6/7 yıldır çalışıyorum canım girmedigim iş kaldımı düşünmem lazım sekreterlik yada çagrı merkezi ama böle şikayet hattı tarzında bir yer arıyorum varmı bildigin
kına gecesi için hiç düşünmedim ama zeytinburnu civarı olur

günaydın canım benim ayyy hayırlı olsun canım ya sevindim valla istemeye çok az kaldı hazırlıklar başlasınnnnn

Son düzenleme:
zeytinburnu mu komşu çıkacağız sanırım bende zeytinburnundayım :) bu arada canım Allah mesut etsin bakalım bende aldım teklifimide hala bekliyoruz benimkide yıldönümümüzde kahvaltıya gitmiştik çok değişik bir evlenme teklifiydi. Hayatımın adamından benimle evlenir misin cümlesini duymak kadar güzel birşey yok..

belkide komşuyuzzzz
ne güzel canım benim sanırım ben almam evlenme teklifi çünkü zaten bunun için ugrasıyoruz süprizi bile olmaz ki sorusuda saçma olur sanırsam :44: beni teklifsiz alacak yani
Kızlarr selammmmm

selam canımm nasılsın

benim çok umudum yok nedense canım ne biliyim herseyi planladık falan..gerci nişandan sonra bile eden varmış :44:

Tabi canım, önemli olan seni mutlu etmek istemesi. Nişandan sonra olsa bile senin gönlünü alabiliyosa, gerisi teferruattır.

canım o dedigin yerde fiyat olarak ne kadar nikah? bizde nikah istiyoruz ikimizin en ortak yeri olan Fatih evlendirme dairesi yıllar önce annem ile babamda ortak nokta olarak orada yaptırmış

Canım orası belediyenin öyle yüksek ücret istemiyorlar diye biliyorum, normal nikah ücreti alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…