- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ayy dimi yaa kuzum aşka gelipte bi taksit eyvahh eyvahhh ...neyse sıkma canını dediğim gibi iş aramayı sakın bırakma mutlaka çıkar bi yerden kısmertin
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar, amin inşallah hepimiz hayırlısıyla evlenir, mutlu oluruz.
Biz düğünü 2014 Ocakta yapacağız, aslında ben Eyüp Osmanlı Bahçe nikah salonunu istiyordum, kırda oluyor nikahlar orda, düğün yapmayacağız zaten. Ama Ocak ayında büyük ihtimalle orası olmaz, belediyenin kapalı salonunda olur. Peki sizler kına gecelerinizi nerde yapacaksınız İstanbullu hanımlar?
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar, amin inşallah hepimiz hayırlısıyla evlenir, mutlu oluruz.
Biz düğünü 2014 Ocakta yapacağız, aslında ben Eyüp Osmanlı Bahçe nikah salonunu istiyordum, kırda oluyor nikahlar orda, düğün yapmayacağız zaten. Ama Ocak ayında büyük ihtimalle orası olmaz, belediyenin kapalı salonunda olur. Peki sizler kına gecelerinizi nerde yapacaksınız İstanbullu hanımlar?
bende istanbuldayımne tarz bir iş istiyorsun yani tecrübelerin neler. ayrıca kına gecem hem istanbulda olacak hem izmirde benim ama istanbulda nerede olur bilmiyorum daha senin nerede olacak
Kızlar Günaaaayyyyddddııııınn :))
Çok mutluyum been, sevgilim dün evlenme teklifi etti hem de sürprizli :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/583667-surpriz-evlenme-teklifi.html#post28001611 burdan detayları okuyabilirsiniz.
zeytinburnu mukomşu çıkacağız sanırım bende zeytinburnundayım :) bu arada canım Allah mesut etsin bakalım bende aldım teklifimide hala bekliyoruz benimkide yıldönümümüzde kahvaltıya gitmiştik çok değişik bir evlenme teklifiydi. Hayatımın adamından benimle evlenir misin cümlesini duymak kadar güzel birşey yok..
Kızlarr selammmmm
duyacağını biliyorsun ama o anı nasıl hazırladığı tasarladığı bence önemli :)
benim çok umudum yok nedense canımne biliyim herseyi planladık falan..gerci nişandan sonra bile eden varmış :44:
Tabi canım, önemli olan seni mutlu etmek istemesi. Nişandan sonra olsa bile senin gönlünü alabiliyosa, gerisi teferruattır.
canım o dedigin yerde fiyat olarak ne kadar nikah? bizde nikah istiyoruzikimizin en ortak yeri olan Fatih evlendirme dairesi yıllar önce annem ile babamda ortak nokta olarak orada yaptırmış
Canım orası belediyenin öyle yüksek ücret istemiyorlar diye biliyorum, normal nikah ücreti alıyorlar.
evet etmesede etmez artık siz istedikten sonra.. boşverrr gerisi teferruat..benim çok umudum yok nedense canımne biliyim herseyi planladık falan..gerci nişandan sonra bile eden varmış :44:
kızlar nasılsınız
Yaza doğru bende evlilik için ilk adımlarımı atıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?