2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allahtan sevgilim hep bernim yanımda yer alıyor, beni ezdirmiyor. Adam da çok politik davranıyor. Oğlunun yanında daha sempatik oluyor falan. Evlenince sevgilim buraya gelecek, aynı şehirde olacağız. Ama o da diyor, annemlerde uzak oturalım diye :)

kayınvaliden de aynı mı canım

kayınvaliden de aynı mı canım

kayınvalide ayrı bi konu zaten. O da hasta, psikolojik problemleri var. Ama buna rağmen bazen hangisi daha hasta dediğim oluyor. Kadıncağızın bana hiç sıkıntısı yok, o kızım kızım diyor, adama dedirtemedik bi türlü.

aman canım hiç sıkıntı yapma demesin boşver..sen yapman gerekeni yapta zaten sevgilin görüyor kimin nasıl oldugunu..

aman canım hiç sıkıntı yapma demesin boşver..sen yapman gerekeni yapta zaten sevgilin görüyor kimin nasıl oldugunu..

Aynen, ben üstüme düşeni, bana ve aileme yakışanı yaparım, sevgilimin de başını yere eğdirmem benden yana. Diğer mevzular da onların bileceği iş. Ama insan ister istemez sinirleniyor.

Sen bu konular yönünden şanslısın sanırım, ne güzel maşallah

benimde ayrı sorunum var canım mezhep yüzünden annem onay vermiyor ilk zamanlara göre daha iyi aslında..herşeyi soruyor merak ediyor yinede vermem diyo
aman turşumu kuracak degil ya inşallah razı olacak tabi ondan sonra babam var :26:
diyorum ya her evlilikte bir sorun çıkıyor..

Hadi yaa, ama o da kızının üzülmesine dayanamaz herhalde. Annem de ilk zamanlar benim sevgilimi istemiyordum mesleği yüzünden. Şimdi o Ankara'ya geleceği zaman yemekler hazırlıyor onun için.

İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur, problemler büyümeden ortadan kalkar.

Bi tanısa eminim pişman olacak..zaten beni kararlı gördükce biraz daha kabulleniyor..
Hiçbir anne baba evladı üzülsün istemez ama önyargı olayı yanlış olan..
İnşallah canım sonunda ikna olurlar bunu biliyorum ama bu karşı taraf kırılmadan olur inşallah

İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı olsun... İş bulma meseleleri nasıl gidiyor?

İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı olsun... İş bulma meseleleri nasıl gidiyor?

Aminn canım

Berbatttt..Komedi gibiler 800 tl veriyorlar genelde yol yemek içinde..bu rakama aradıkları şartları görsen..
Kara listeye alınacagım yakında tersleyip çıkıyorum artık sinirim bozuldu :26:
Dün bi yer ile görüştüm tam aradıgım yer adam olumsuz bişey yok dedi..ama bir sürü cv vardı önünde yarın akşam karar vericem dedi yani bugün için :26: aksam 18:00 a kadar aradı aradı umudumda baya bir azaldı

benimde kendi kendime yarattığım sorunlar oluyordu. Annen benle bunu konuştu ablan bana kötü söyledi. ama sonradan konuşmalarımız arttıkça onlar benim nasıl biri olduğumu anladılar bende onların şimdi ablacım canım kızım yavrum konuşmalarımız hep böyle her hafta görümcemle konuşuyoruz zaten en az bir kere sevgilimin annesiylede aramız şükürler olsun iyi çağırıyor habire gel görüşelim sohbet edelim diye ben naz yapıyorum biraz

yap yap canım sık görüşmekde çok iyi degil en güzelini yapıyorsun Allah agzınızın tadını bozmasın inşallah

Son düzenleme:

İnşallah haber gelir canım, ben de müşterilerden biliyorum piyasa kötüymüş ama sen ümidini kaybetme ne zaman karşına neyin çıkacağı hiç belli olmuyor. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Maşallah diyelim canım, ama sen yine de nazına devam et, çok samimi olma bence

yani sıcak tutmak çok faydalı en azından bişey söylendiğinde nereye lafı çekeceğini anlıyorsun öbür türlü çok yanlış anlaşılma oluyor onları engeller diye düşünüyorum ay nasipse artık gelsinler de şu heyacanım geçse

inşallah canım

ne zamandı senin söz canım

yaza inşallah :) 3, sınıftayım ya onun bitmesini bekliyorlar :) ki babam hayır vermem daha erken demesin diye

Eki Görüntüle 595640 Eki Görüntüle 595639

Edacım elbisem ve takılarım bunlar, yorumlarını bekliyorum.

Canım elbiseyede takılarada bayıldımmmm hele elbisenin rengi çok hoş takılarda uyumlu
Sırf elbiseye bakmak için girdim böle dagınık bir topuz hoş durur bence canım..ama kuaförden çıkmış havasını çok vermemeli dogala yakın olmalı yani
Ayyy çok güzel olacaksınn inşallah

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/868
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/505
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 483
(Edatuccar ) 15 Haziran 2014 / 525
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 566
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 610
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 879
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 898
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 518
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 498
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 922
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 982
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 980

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…