İlk okumaya başladıgımda adamın yapısı budur diye düşündüm sertdir ama adamın yapısı baya bir farklıama önemli olan burada sevgilinin tutumu..o nasıl olsa babasını tanıyor..çok ayıp etmiş netice olarak sevgilin söylediginde kabul etmiş en azından o zaman durumum yok deseydi sevgilinde ona göre adım atardı birde dügün yapınca oglumuza dügün yaptık diyeceklerdir kesin..:26: aman boşver canım her evlilikte olabilecek sorunlardan biri a sorun olması b sorun olur ama mutlaka olur..sizin en büyük sorunda bu olsun Siz mutlu olunda varsın sana uzak davransın yada para vermesin sıkma canını..sanırım farklı şehirlerde oturacaksınız evlenince
Allahtan sevgilim hep bernim yanımda yer alıyor, beni ezdirmiyor. Adam da çok politik davranıyor. Oğlunun yanında daha sempatik oluyor falan. Evlenince sevgilim buraya gelecek, aynı şehirde olacağız. Ama o da diyor, annemlerde uzak oturalım diye :)
kayınvaliden de aynı mı canım
kayınvalide ayrı bi konu zaten. O da hasta, psikolojik problemleri var. Ama buna rağmen bazen hangisi daha hasta dediğim oluyor. Kadıncağızın bana hiç sıkıntısı yok, o kızım kızım diyor, adama dedirtemedik bi türlü.
aman canım hiç sıkıntı yapma demesin boşver..sen yapman gerekeni yapta zaten sevgilin görüyor kimin nasıl oldugunu..
Aynen, ben üstüme düşeni, bana ve aileme yakışanı yaparım, sevgilimin de başını yere eğdirmem benden yana. Diğer mevzular da onların bileceği iş. Ama insan ister istemez sinirleniyor.
Sen bu konular yönünden şanslısın sanırım, ne güzel maşallah
benimde ayrı sorunum var canım mezhep yüzünden annem onay vermiyorilk zamanlara göre daha iyi aslında..herşeyi soruyor merak ediyor yinede vermem diyo
aman turşumu kuracak degil ya inşallah razı olacaktabi ondan sonra babam var :26:
diyorum ya her evlilikte bir sorun çıkıyor..
Hadi yaa, ama o da kızının üzülmesine dayanamaz herhalde. Annem de ilk zamanlar benim sevgilimi istemiyordum mesleği yüzünden. Şimdi o Ankara'ya geleceği zaman yemekler hazırlıyor onun için.
İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur, problemler büyümeden ortadan kalkar.
Bi tanısa eminim pişman olacak..zaten beni kararlı gördükce biraz daha kabulleniyor..
Hiçbir anne baba evladı üzülsün istemez ama önyargı olayı yanlış olan..
İnşallah canım sonunda ikna olurlar bunu biliyorum ama bu karşı taraf kırılmadan olur inşallah
İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı olsun... İş bulma meseleleri nasıl gidiyor?
benimde kendi kendime yarattığım sorunlar oluyordu. Annen benle bunu konuştu ablan bana kötü söyledi.ama sonradan konuşmalarımız arttıkça onlar benim nasıl biri olduğumu anladılar bende onların şimdi ablacım canım kızım yavrum konuşmalarımız hep böyle her hafta görümcemle konuşuyoruz zaten en az bir kere sevgilimin annesiylede aramız şükürler olsun iyi çağırıyor habire gel görüşelim sohbet edelim diye ben naz yapıyorum biraz
Aminn canım
Berbatttt..Komedi gibiler 800 tl veriyorlar genelde yol yemek içinde..bu rakama aradıkları şartları görsen..
Kara listeye alınacagım yakındatersleyip çıkıyorum artık sinirim bozuldu :26:
Dün bi yer ile görüştüm tam aradıgım yer adam olumsuz bişey yok dedi..ama bir sürü cv vardı önünde yarın akşam karar vericem dedi yani bugün için :26: aksam 18:00 a kadar aradı aradıumudumda baya bir azaldı
benimde kendi kendime yarattığım sorunlar oluyordu. Annen benle bunu konuştu ablan bana kötü söyledi.ama sonradan konuşmalarımız arttıkça onlar benim nasıl biri olduğumu anladılar bende onların şimdi ablacım canım kızım yavrum konuşmalarımız hep böyle her hafta görümcemle konuşuyoruz zaten en az bir kere sevgilimin annesiylede aramız şükürler olsun iyi çağırıyor habire gel görüşelim sohbet edelim diye ben naz yapıyorum biraz
İnşallah haber gelir canım, ben de müşterilerden biliyorum piyasa kötüymüş ama sen ümidini kaybetme ne zaman karşına neyin çıkacağı hiç belli olmuyor. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Maşallah diyelim canım, ama sen yine de nazına devam et, çok samimi olma bence
yani sıcak tutmak çok faydalı en azından bişey söylendiğinde nereye lafı çekeceğini anlıyorsun öbür türlü çok yanlış anlaşılma oluyor onları engeller diye düşünüyorumay nasipse artık gelsinler de şu heyacanım geçse
Eki Görüntüle 595640 Eki Görüntüle 595639
Edacım elbisem ve takılarım bunlar, yorumlarını bekliyorum.
yaza inşallah :) 3, sınıftayım ya onun bitmesini bekliyorlar :) ki babam hayır vermem daha erken demesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?