2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kizlar :)

benide araniza alirmisiniz.. kismet olursa bende 2014 Geliniyim.. en azindan Sevdigimle öyle istiyoruz.

hepimize seker tadinda paylasimlar :)

Hoş geldin canım aramıza, Allah gönlüne göre versin inşallah 2014 gelini olursun sen de.

Ebissss, Edaa91 ve Sura260511 ekledimm sizi listeye gelincikler, su gibi aksın şafaklarımız inşallah..

Son 17 gün Yapılacak çok şey vaaaarrr...

hatta yarım saat sonra 16

aldınız mı yüzüklerinizi bakalım

evet evet sura iyi hatırlattı

hosbuldum edaciim cok tesekkür ederiim :)
Nasılsın canım senin dügün ne zamana yani düşündügünüz ay

Ebissss, Edaa91 ve Sura260511 ekledimm sizi listeye gelincikler, su gibi aksın şafaklarımız inşallah..

Sağol canım çoook teşekkürler Amin canım

Son düzenleme:
Hoş geldin canım aramıza, Allah gönlüne göre versin inşallah 2014 gelini olursun sen de.

Sagol canim Allah razi olsun hepimizin insallah hosbuldum

Nasılsın canım senin dügün ne zamana yani düşündügünüz ay

iyiyim edacim cok sükür sen nasilsin ? Ya biz kendi kendimize Gelin Güvey oluyoruz henüz ortada bisey yok.. Iliskimden sadece annemin haberi var, babam tüm bunlardan bi haber.. Sevdigimle hayal kuruyoruz seneye Agustosa istiyoruz ya, ben babama acilamicam icin zor

aldınız mı yüzüklerinizi bakalım

Yok canım yaa, söz yüzüğü almayı düşünmüyoruz. Zaten benim tektaşım var. Bir de biz aramızda sembolik olarak şu çelik yüzüklerden takıyorduk. Ben tektaşı takmaya devam edicem, o da nişana kadar çelik yüzüğünü takacak.

Teşekkür ederiz Simgeeeeeee

hatta yarım saat sonra 16

Evet bugün itibariyle 16 gün kaldı canım. Ama benim hevesimi kırdılar maalesef. Dünden beri konuşmuyorum bu konuyu evdekilerle. Çok heyecan yapıyormuşum, çok abartıyormuşum. Biz evimize gelen herkesi en iyi şekilde ağırlıyormuşuz zaten, onların da diğerlerinden bir farkı yokmuş.. Keyfim kaçık sizin anlayacağınız...

İyiyim bende canım =)
Bizdede öyle babamın haberi yok annemde zaten yeni haberdar Ama eninde sonunda söylencek

Benim annemde ne zaman çeyiz alsam bir sende gördüm böyle merak ne abartıyorsun kimse görmesin kız dedigin çeyize böyle merak etmez diyor.Bende hep üzülüyordum bu duruma demek ki benim de annem böyle yapacak :26: Nesi sıradansa artık sözün olacak Bir defa yaşayacaksın bu durumu tabi ki heyecan yapacaksın Senden büyük evlenen falan mı oldu ondan mı böyle sıradan bakıyorlar canım :44:

HAyır tatlım, ben evin tek çocuğuyum. Beni üzen kısmı da o zaten. BEn de artık ağzımı açmıyorum. Sorarlarsa cevap veririm. Onun dışında nasıl istiyorlarsa öyle davransınlar. Ama çok kalbim kırıldı, hevesim kırıldı, heyecanım kaçtı doğrusu...

Hiç kaçmasın canım..Kendin devam et hazırlıklara onlarada hiç birşey söyleme boşver zaten kırıldıgını anlarlar..belki şaka yoluyla söylediler kırılacagını düşünemediler

Hiç kaçmasın canım..Kendin devam et hazırlıklara onlarada hiç birşey söyleme boşver zaten kırıldıgını anlarlar..belki şaka yoluyla söylediler kırılacagını düşünemediler

Düşünsünler bi zahmet. HEm benim bu konuyu bu kadar önemsediğimi görüyorlar, hem de bunun üstünden şaka yapmasınlar o zaman. Bi de sonra sen de pek alıngan oldun diyolar. iyi de ciddi bi konu bu, şaka kaldırmaz ki bence.

Kızlarrrr ben geldin banada kucak açınn
Bende 2013 ya da 2014 gelini olacağım
hiç bişey net değil şuanda

Zaten öyle canım..Hani belki üzülcegini düşünememişlerdir dedim :44:
Ama sen sakın morelini bozma bunlar senin en tatlı anların..Tabi ki telaş ve heyecan yapacaksın herşeyin en güzeli olmasını hayal ediyoruz..
Ama ne biliyim anne baba kötü düşünmemişlerdir diye düşünmek istiyorum :44:
Sevgilinin ailesiyle nasıl anlaşıyorlar ?

Kızlarrrr ben geldin banada kucak açınn
Bende 2013 ya da 2014 gelini olacağım
hiç bişey net değil şuanda

Hoşgeldin pınarcım, beraber geçiririz günleri :)

Kötü düşünmemişlerdir tabi de sadece benim açımdan bakamıyorlar olaya bence.
Sevgilimin ailesi konusu zaten karışık. Anlatmıştım ya daha önce. Daha tanışmadılar onlar da. Bir tek annem babası ameliyat olduğunda geçmiş olsuna gitti o kadar. Onun dışında o gün tanışacaklar. Ondan da gerginlik var tabi...

Hoşgeldin canımmmm Sefalar getirdin
İsteme falan oldu mu

Hoşbuldum canımmm
Ailelerimiz tanıştı, daha biz iadei ziyarete gidemedik ailesi başka şehirde yaşıyor o yüzden sıkıntı oldu biraz..
havalar biraz düzeldiğinde biz gidicez daha sonrada istemeye gelicekler
baharda da nişan yapacağız hayırlısıyla inşallah
biraz karışık anlattım sanırım ama bende durumlar böyle işte

Hani çok istekliyiz hemen verecegiz izlenimini vermek mi istemiyorlar nedir :44:
Offf onları anlamak çok zor :44:

Hoşbuldum canımm
tabi geçiririz günleri böyle böyle.. bi bakmışız o gün gelmiş çatmış

Oooo canım sizin iş düzene girmiş bile hayırlısıyla
Bak bana daha annemi ikna edip babama söylenecekte ohooo Düşününce yoruluyor insan
O zaman sizin dügün 2014 bahar gibi olur

Son düzenleme:
Oooo canım sizin iş düzene girmiş bile hayırlısıyla
Bak bana daha annemi ikna edip babama söylenecekte ohooo Düşününce yoruluyor insan
O zaman sizin dün 2014 bahar gibi olur

Bende senin gibi o düşüncelere boğulmuştum ekim ayında ama babaya söylenince inan herşey arka arkaya geliyo kuzum
o yüzden sıkıntı yapma bence
annen niye ikna olmuyor ki :26:
inşallah bakalım tatlım bizim önümüzdeki engel iş mevzusu, ailem tutturdu ille devlet işi olacak diye sevgilimde özel sektörde çalışıyo
bende işsizim şuanda o yüzden evlilik için net bişey belirleyemiyoruz..

teşekkürler simge Ay böyle yazınca nekadar az kalmış ya bana bir ömür gibi geliyordu hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…