Ah o bütçe yok mu
Ben gittiğimde soracağım satış elemanlarına bana hoş geliyor alttakiler
Ah o bütçe yok mu
Ben gittiğimde soracağım satış elemanlarına bana hoş geliyor alttakiler
cansınn kuzum takmicam kimseyi direek size danışcammm ne var ne yokkiyiki varsınızz boncuuumm benimm
sana feda olsunn ama düğün sonrası olsun gelinlik sıkmasın
bence cok kasmaya gerek yok canım. nasıl olsa tüm beyaz eşyaların ömrü 10 yıl .
Çok salakça mı düşünüyorum ya
59 olunca dağıtcam ya kuzum merak etmeO ne öyleöyle ortada hemen paylaşılırmı aaa
Madamsıııııınnnnn
Sende iyi ki varsın fıstık
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: bu bana yapılır mııııııı.. fıstıklı sarmaaaa. en sevdiğimmmmm
benim deeeeeeeeeeeeeeel birliğiyle zayıflatalım bu kızı çok şişko tabi
benim deeeeeeeeeeeeeeel birliğiyle zayıflatalım bu kızı çok şişko tabi
Annem çamaşır makinasını hala kullanırTam 24 yıldır Henüz tık etmedi
Bizim arkadaş büyük bir yerde çalışıyor oraya gidicez birkaç güne oradaki elemanlardan alıcam bilgi ben merak etme bendeSorduğunda benide bilgilendir muhakkak kuzum benimde isteğim altta olması. Üst kısmı açtığında falan sebzeler olsun raflar direkt gözüne görünüyor zaten. Ayrıca boy sorunu konusunda da sıkıntı yaşamayız bence. Bi buz dolabı ne kadar yüksek olabilir
Eğer dezavantajı yoksa ben dondurucunun altta olmasından yanayım
Yok canım tam erkek arkadaşımın kafasından düşünüyorsun mantıklıbence cok kasmaya gerek yok canım. nasıl olsa tüm beyaz eşyaların ömrü 10 yıl .
Çok salakça mı düşünüyorum ya
59 olunca dağıtcam ya kuzum merak etme
annemin düğündeki makinası (merdaneliydi çok iyi hatırlıyorum) bozuldu. üstüne arçelikten alınmıştı. bi 10 yıl zor dayandı, sonra sizlere ömür şimdi ki yine arçelik ve 3 yıldır kullanıyoruz . 7 yılımız var bakalım
Birazda şans işi bence, sizin makinanın markası ne Allah aşkına 24 yıldır yorulmamış mı hiç
Ay aman öyle bişi olmasın, ne yap ne et istediğin gibi yaptır.
Prenses gibi olcaksın, inanıyorum
Bizim arkadaş büyük bir yerde çalışıyor oraya gidicez birkaç güne oradaki elemanlardan alıcam bilgi ben merak etme bendeEvet boy sorun olmaz giib hatta birtane paylaştım ya onda buzluk daha büyük buzdolabıyla eşit gibi benim dondurucuya çok ihtiyacım olacak çalışan insanım ya
O ne öyleöyle ortada hemen paylaşılırmı aaa
Tamam o zaman haberlerini bekliyorus
Evet canım bende çalışıcam bu nedenle önceden hazırlayıp buzluğa atacağım çok şey olacak. Öyle yıllanacak bir malzeme bulunmayacak yani
hahahahhaklısın bebeğim düğün sonrası kutlayalım bunu
neden olmasın kuzum bakarsın buluşuruz hep birlikte yerizzAnem kargomu yapcan kız
bugün edilen iltifatlardan dolayı herkesin içindeki yağlar erimiştir bence
mümkünse sen erime. maaşşallahın var
nehirimm, burda hamile bayan olmadığı için rahatça paylaştım
ama eminim ki ilerde böyle rahat paylaşamicam
Bende poğaça,börek falan hep atarım menemenlik domates mezelerde olabilir çok iş var etler,tavuklar kıyılmış maydanozlar falan
Ağzımdan aldın bende özellikle derin dondurucu düşünüyorum bizim kurtarıcımız olacak gibi yapıp dondurucuya atıcaz sanki herşeyi kıymasından tut kek bile yapılıp koyuluyor ee bol bol koyarız poğaça börek kız bana yetmez o buzlukAynen canım onlar bizim kurtarıcılarımız olacakBelki bakarsın ben ilerde sadece derin dondurucu alırım. Kayınvalidemle aynı binada oturucaz. Onunda çok fazla olur öyle şeyleri. En azından menemen falan yaptığımızda oraya koyarız. Dolabımda bittikçe oradan takviye ederim Anneannem kullanıyor o kadar memnun ki anlatamam neden önceden almadım diyor
şöyleeee 2 sene sonra
neden olmasın kuzum bakarsın buluşuruz hep birlikte yerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?