2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ah o bütçe yok mu

Ben gittiğimde soracağım satış elemanlarına bana hoş geliyor alttakiler

Sorduğunda benide bilgilendir muhakkak kuzum benimde isteğim altta olması. Üst kısmı açtığında falan sebzeler olsun raflar direkt gözüne görünüyor zaten. Ayrıca boy sorunu konusunda da sıkıntı yaşamayız bence. Bi buz dolabı ne kadar yüksek olabilir

Eğer dezavantajı yoksa ben dondurucunun altta olmasından yanayım

O ne öyle öyle ortada hemen paylaşılırmı aaa
59 olunca dağıtcam ya kuzum merak etme

Madamsıııııınnnnn

Sende iyi ki varsın fıstık

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: bu bana yapılır mııııııı.. fıstıklı sarmaaaa. en sevdiğimmmmm

sana da fıstıklı sarma o zaman kuzuu

benim deeeeeeeeeeeeee el birliğiyle zayıflatalım bu kızı çok şişko tabi

evet evet hemen koyulun işe işin ucunda fıstıklı sarma var baak

Annem çamaşır makinasını hala kullanır Tam 24 yıldır Henüz tık etmedi

annemin düğündeki makinası (merdaneliydi çok iyi hatırlıyorum ) bozuldu. üstüne arçelikten alınmıştı. bi 10 yıl zor dayandı, sonra sizlere ömür şimdi ki yine arçelik ve 3 yıldır kullanıyoruz . 7 yılımız var bakalım

Birazda şans işi bence, sizin makinanın markası ne Allah aşkına 24 yıldır yorulmamış mı hiç

Bizim arkadaş büyük bir yerde çalışıyor oraya gidicez birkaç güne oradaki elemanlardan alıcam bilgi ben merak etme bende Evet boy sorun olmaz giib hatta birtane paylaştım ya onda buzluk daha büyük buzdolabıyla eşit gibi benim dondurucuya çok ihtiyacım olacak çalışan insanım ya
bence cok kasmaya gerek yok canım. nasıl olsa tüm beyaz eşyaların ömrü 10 yıl .

Çok salakça mı düşünüyorum ya
Yok canım tam erkek arkadaşımın kafasından düşünüyorsun mantıklı
59 olunca dağıtcam ya kuzum merak etme

Anem kargomu yapcan kız

Beko kuzum

Valla bende çok şaşırıyorum Bide annem günde en az 2 kere çamaşır yıkar oda en az diyorum

Maşallahı var valla. Bozdolabımız ondan önce gitti sağolsun Sonra Vestel den aldık maşallah oda iyi çıktı. Yaklaşık 12-13 senelikte o var

bulaşık makinası henüz yeni 4 yıl oldu

Tamam o zaman haberlerini bekliyorus

Evet canım bende çalışıcam bu nedenle önceden hazırlayıp buzluğa atacağım çok şey olacak. Öyle yıllanacak bir malzeme bulunmayacak yani

Tamam o zaman haberlerini bekliyorus

Evet canım bende çalışıcam bu nedenle önceden hazırlayıp buzluğa atacağım çok şey olacak. Öyle yıllanacak bir malzeme bulunmayacak yani

Bende poğaça,börek falan hep atarım menemenlik domates mezelerde olabilir çok iş var etler,tavuklar kıyılmış maydanozlar falan

bugün edilen iltifatlardan dolayı herkesin içindeki yağlar erimiştir bence

mümkünse sen erime. maaşşallahın var

hahah aynen bugün herkesin ağzından bal damlıyo
cok tşk ederim canım benim, güzel bakan güzel görürmüş, eminim sen de cok tatlı, cok güzelsin
eriye eriye ne hastalık kaldı ne birşey

Bende poğaça,börek falan hep atarım menemenlik domates mezelerde olabilir çok iş var etler,tavuklar kıyılmış maydanozlar falan

Aynen canım onlar bizim kurtarıcılarımız olacak Belki bakarsın ben ilerde sadece derin dondurucu alırım. Kayınvalidemle aynı binada oturucaz. Onunda çok fazla olur öyle şeyleri. En azından menemen falan yaptığımızda oraya koyarız. Dolabımda bittikçe oradan takviye ederim Anneannem kullanıyor o kadar memnun ki anlatamam neden önceden almadım diyor

Ağzımdan aldın bende özellikle derin dondurucu düşünüyorum bizim kurtarıcımız olacak gibi yapıp dondurucuya atıcaz sanki herşeyi kıymasından tut kek bile yapılıp koyuluyor ee bol bol koyarız poğaça börek kız bana yetmez o buzluk
şöyleeee 2 sene sonra

Benim anca zaten 1 buçuk sene sonra falan anca evleniyor olacağım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…