2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aklın yolu bir derler

Kuzum karnıyarık patlıcanını bile koyan var kızartıp Neler var neler

Aklın yolu bir derler

Kuzum karnıyarık patlıcanını bile koyan var kızartıp Neler var neler

Evet ama nasıl olur bir denemek lazım soğan falan doğrayıp hazır bulundurmayı düşünüyorum sarımsak falan nohut fasülye belki koyabilirim yarı pişmiş şekilde daha neler var nelerTavuk haşlayıp suyunu buz kalıplarında dondurmayı düşünüyorum pilava yemeğe kullanırım bir yerde okumuştum çok mantıklı

Son düzenleme:
Zamanı geldiğinde burada ve yemek topiğimde pratik özellikle çalışan bayanları kurtaracak detaylar paylaşacağım inşallah

Son düzenleme:
Evet ama nasıl olur bir denemek lazım soğan falan doğrayıp hazır bulundurmayı düşünüyorum sarımsak falan nohut fasülye belki koyabilirim yarı pişmiş şekilde daha neler var neler

Onlar çok normal canım çünkü konserveleri satılıyor. Ama çok uzun süreli saklamamak gerek. Bir kaç ay içinde tüketmek gerek onları. Yani bizim zaten işimize gelecek olan stok yapmak değilde işimize yarayacağı için pratik olacak olmamız. Normalde kuru fasulye, nohutu 1 gün önceden suda bekletmen lazım. Ondan sonra daha çabuk haşlanır.

Ama toplu olarak haşlayıp dolaba koyarsak hemencecik yemeklerimizi yapmış olurus Ohh sonrada gel keyfim gel rahat rahat dinlen

Toplasan onu hazırlaman 1 gününü alır ama rahat etmen 1-2 ayı bulur

Ayy Allahım bunları söyleyen ben miyim

Yakında tarif vermeye başlıycam

Zamanı geldiğinde burada ve yemek topiğimde pratik özellikle çalışan bayanları kurtaracak detaylar paylaşacağım inşallah

Tavuk suyu benimde aklımda

Harika olacak birşey Bu yüzden minnak minnak buz kalıpları almalıyım

Evet evet çok iyi olur canım. Hemde faydalanırıs

Verirsin çok keyifli kuzum zaten kısa sürelerde pişireceğiz pazar günü hafta sonları ne zaman müsait olursak hazırlar koyarız hafta içi tüketsek yeterli kurtarır işte

Bebeğim bu hamaratlıgın %25 ı bende olsa sevdiceğimin kalbıne bı mıdeden geçmediğim kalmıştı o da tamam olur

Verirsin çok keyifli kuzum zaten kısa sürelerde pişireceğiz pazar günü hafta sonları ne zaman müsait olursak hazırlar koyarız hafta içi tüketsek yeterli kurtarır işte

Aynen canım. Bu devirde çalışıyosan böyle pratik şeyler yapmak şart. Öbür türlü altından kalkmak zor.

Ben bide acıktığımda gözüm döner resmen. Aşırı agrasif olurum. Öyle uzun uzun bekleyemem yemek hazırlamayı

Kan şekerim dibe vuruyo resmen

Bebeğim bu hamaratlıgın %25 ı bende olsa sevdiceğimin kalbıne bı mıdeden geçmediğim kalmıştı o da tamam olur

Evlenince hepimis olucas hamarat kuzum. Gör bak o zaman dersin bir zamanlar Soleil vardı böyle demişti diye Ben inanıyorum harika bir eş harika bir ev hanımı zamanı geldiğinde de müthiş birer anne olacağız

Bizzde de var o Ben 2 günlük düşünüyorum 1 günde boş geçircem böyle börek,pizza,mantı,hamburger falan yaparım geri kalanı haftalık liste oluşturcam 2 gün bakliyat,2 gün sebze,2 gün et-tavuk gibi bölüştürcem nasipse kafamdakiler tabi ki yazın ve kışın farklı olur durumlar sebze kışın daha bolTatlım eksik olmaz hastası olduğum için ah birde sevdicek sevse tatlıyı

Ben yemek konusunda malesef öyle düzenli olamiyciimm Kayınvalideciğimle aynı binada olacağımız için yemeği bizde yer gidersiniz diyor. Çalışıyosun birde yemek hazırlama diyor. Bakalım öyle mi olur yoksa evimde mi hep yerim evlenince belli olacak

Ama sürekli de orada yemek istemem Kocişime kendim yapayım dimi azıcıkta. Oda bana yardım ederr

Ooo sen şanslısın o zamanİnşallah nasip olur yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…