2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kurplu sanki estetik açısından hoş gelmiyor gözüme ama sanırım fikrimi değiştirmeliyim kurpluda şık durabilir değil mi hiç kullanan yakınım yok bizim evdeki üstte
Bende kısayımMantıklı söylüyorsun beğendiğim modelin üst donduruculusuda varmış ama fiyatı el yakıyor dondurucuyla soğumaz 3.500 imkanı yok alamayızBen kurplulara bakayım en iyisi

bi tanesin bi taneee bugün sevinçten 3 kilo verdim rahat size de maşaAllah kzuumlarımm benimmm

psikolojisi bozulmuş stresten kendini şişko sanıyo
ben de tam tersi fazla mı zayıfım diye strese girip yemek yiye yiye 50yi geçtim yine

ayyy 59 olayım bi tatlı dağıtcamm kızlarr varyaa

hahha peki o zaman sana da ozelden yazayım gonlunu alayım kuafor reklamı yapmayayım dedım

yaz yaz merak ettimm

ahahha deli yaaa
sen bilirsin canım, ben böyle düşünüyorum, öbür türlü rahat kullanamam gibi geliyo

bi tanesin bi taneee bugün sevinçten 3 kilo verdim rahat size de maşaAllah kzuumlarımm benimmm

ayyy 59 olayım bi tatlı dağıtcamm kızlarr varyaa [/B][/COLOR]

yaz yaz merak ettimm

etrafa kulak asma, sen bizi dinle, öyle söyleyenler çekemiyolardır, onlara burdan yapalım

Son düzenleme:
ahahha deli yaaa
sen bilirsin canım, ben böyle düşünüyorum, öbür türlü rahat kullanamam gibi geliyo

Düğün zamanı çok borç olacak bir estetik dursun diye daha fazla vermenin anlamı yok gibi sanki dondurucusu iyi olsun sorun çıkarmasın yeterli değil midir Kurplular ve üst dondurucular 2 bine bile rahat bulunuyor yani o zaman bin daha verip neden kendimi kasayım diyorum ah o tipine ölmesem

Son düzenleme:

cnm kullanışlı olması en onemlı şey oncelıkle biz az farkla gorsel ve pratik olmasınıda dusunerek dondurucu alttaki bı modelı tercih ettık ama en onemlı şey ozellıklerının ıyı olması estetik 2. planda, diğer tarzdakiler de estetik değil demek değil zaten bu bence

o bin liraya başka bi eksiği alırsın

ayrıca hepsi aynı işlevi görüyo nasıl olsa boşver sen kulpu falan

Haklısın canım dondurucu altta önerdilermi banada değişik hoş gelmiştir hep
o bin liraya başka bi eksiği alırsın

ayrıca hepsi aynı işlevi görüyo nasıl olsa boşver sen kulpu falan

Ben kafamdan illa o olsun demeyeceğim artık hepsini değerlendireceğim tatlım evet

Hımm şık durur tabi canım benim..

Bizimkide üstte ama ne biliyim ama altta olanlar daha kullanışlı gibi geliyor :26:

nehirim sana yazamadım, çünkü buzdolabının b sinden anlamıyorum ben :26:
nasıl ev kadını olucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…