- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bana da dondurucusu altta olan daha kullanışlı geliyor nedense :44:
Bak şimdik benimde kafam karıştı :26:
Kullanan var mı dondurucusu alt kısımda olanlardan ?
Ben öyle almayı düşünüyordum :26:
Senin istememe sebebin nedir nehirim :26:
Bende kısayımBencede .. kurplu da acmak falan daha rahat olur diye düşünüyorum :44:
bide dondurucu kısmını sürekli açmıcaz kii.
her zaman kullanacağımız lazım olan şeylere daha rahat ulaşabilmemiz acısından dondurucunun üstte olması taraftarıyım
e bide benim gibi kısa olanlar bence hiç düşünmesin bile
Diğer arkadaşlara katılıyorum bende baya kilon var sanırdım, görünce anaaaa benim gibiymiş dedim
Klişe bi laf ama biliyorum ama bence cok doğru-----------> kadın dediğin az etli butlu olacak
coook hoş gözüküyosun , maaşallaaah maaaşşşaaallah
psikolojisi bozulmuş stresten kendini şişko sanıyo
ben de tam tersi fazla mı zayıfım diye strese girip yemek yiye yiye 50yi geçtim yine
hahha peki o zaman sana da ozelden yazayım gonlunu alayımkuafor reklamı yapmayayım dedım
ahahha deli yaaaKurplu sanki estetik açısından hoş gelmiyor gözüme ama sanırım fikrimi değiştirmeliyim kurpluda şık durabilir değil mi hiç kullanan yakınım yok bizim evdeki üstte
Bende kısayımMantıklı söylüyorsun beğendiğim modelin üst donduruculusuda varmış ama fiyatı el yakıyor dondurucuyla soğumaz 3.500 imkanı yok alamayız Ben kurplulara bakayım en iyisi
bi tanesin bi taneee bugün sevinçten 3 kilo verdim rahat size de maşaAllah kzuumlarımm benimmm
ayyy 59 olayım bi tatlı dağıtcamm kızlarr varyaa[/B][/COLOR]
yaz yaz merak ettimm
ahahha deli yaaa
sen bilirsin canım, ben böyle düşünüyorum, öbür türlü rahat kullanamam gibi geliyo
bi tanesin bi taneee bugün sevinçten 3 kilo verdim rahat size de maşaAllah kzuumlarımm benimmm
ayyy 59 olayım bi tatlı dağıtcamm kızlarr varyaa[/B][/COLOR]
Düğün zamanı çok borç olacak bir estetik dursun diye daha fazla vermenin anlamı yok gibi sanki dondurucusu iyi olsun sorun çıkarmasın yeterli değil midirKurplular ve üst dondurucular 2 bine bile rahat bulunuyor yani o zaman bin daha verip neden kendimi kasayım dedim ah o tipine ölmesem
Düğün zamanı çok borç olacak bir estetik dursun diye daha fazla vermenin anlamı yok gibi sanki dondurucusu iyi olsun sorun çıkarmasın yeterli değil midirKurplular ve üst dondurucular 2 bine bile rahat bulunuyor yani o zaman bin daha verip neden kendimi kasayım diyorum ah o tipine ölmesem
etrafa kulak asma, sen bizi dinle, öyle söyleyenler çekemiyolardır, onlara burdanyapalım
Öyle miii, çok iyi olmuş
İnşallah içine siner. İstediğin gibi yaptır. Sonuçta sen giyeceksin ve sen nasıl istiyosan öyle olmalı.
Madamsıııııınnnnncansınn kuzum takmicam kimseyi direek size danışcammm ne var ne yokkiyiki varsınızz boncuuumm benimm
sana feda olsunn ama düğün sonrası olsun gelinlik sıkmasın
Haklısın canım dondurucu altta önerdilermi banada değişik hoş gelmiştir hepcnm kullanışlı olması en onemlı şey oncelıkle biz az farkla gorsel ve pratik olmasınıda dusunerek dondurucu alttaki bı modelı tercih ettık ama en onemlı şey ozellıklerının ıyı olması estetik 2. planda, diğer tarzdakiler de estetik değil demek değil zaten bu bence
o bin liraya başka bi eksiği alırsın
ayrıca hepsi aynı işlevi görüyo nasıl olsa boşver sen kulpu falan
inş canımcımmiçime sinmezse bi ömür içimde ukde kalır :26:
Haklısın canım dondurucu altta önerdilermi banada değişik hoş gelmiştir hep
Ben kafamdan illa o olsun demeyeceğim artık hepsini değerlendireceğim tatlım evet
Kurplu sanki estetik açısından hoş gelmiyor gözüme ama sanırım fikrimi değiştirmeliyim kurpluda şık durabilir değil mi hiç kullanan yakınım yok bizim evdeki üstte
Bende kısayımMantıklı söylüyorsun beğendiğim modelin üst donduruculusuda varmış ama fiyatı el yakıyor dondurucuyla soğumaz 3.500 imkanı yok alamayız Ben kurplulara bakayım en iyisi
Ah o bütçe yok muheh. bundan sonrasıda bütçenize kalmış bişi
Hımm şık durur tabi canım benim..
Bizimkide üstte ama ne biliyim ama altta olanlar daha kullanışlı gibi geliyor :26:
Ciddiyim kuzum daha içerikleri ya da kullanışları hakkında araştırma yapmadım belki işin içine girdiğimde farklıdır durum ben tipine göre eliyorumbence mantıklı düşünüyorsun kullanışlı değillerdir daha uyguna üst buzluklara bakmalıyım sanırım kurplu olsun ne olacak ki bu takıntımdan vazgeçmeliyim
Madamsıııııınnnnn
Sende iyi ki varsın fıstık
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: bu bana yapılır mııııııı.. fıstıklı sarmaaaa. en sevdiğimmmmm
nehirim sana yazamadım, çünkü buzdolabının b sinden anlamıyorum ben :26:
nasıl ev kadını olucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?