- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
inşaAllah bitirirsin , dua edelim canım , sende finallerde elinden gelenin fazlasını yaparsın canım , bitir de yuvanızın ilk temellerini atın inşaAllah
Esma,, hani düğün gününüz eniştenin doğum günüydü yaaa bi süpriz yapmayı düşünüuordun
naptın :))
Gelecek canıım , az kaldı inşaAlllaaahinşaAllah canım sıra bizlere de gelsin artıkannem baya hevesli artık ya :) :) benden daha hevesli :)
Ne yaptım... Otel odasını ayarlattırdım , 5 yıldızlıydı , çok da güzel olmuştu , mumlar , güller... orasına ben karışmadım...
Benim yaptığım şu oldu ... beni annelerinin evine götürdüğünde , bir gül almıştım , onu çektim yanıma , bir kaç duygusal cümle kurdum ve gülü ona verdim , sonra onunla resim çekildik... otel 'e gidince o yüzden baya şaşırdı , beklemiyordu , daha önce kutladım diye
Güzeldi kuzum yaaa
kızlar işte bizimmm aşk yuvamız
tabii daha eksikleri var ben bi gidim süslicem püslicem o haliyle tam net detaylı paylaşım yaparım size
aşkıma aşığımmm ama odamızada çok aşık oldumm bennnnnnnnnnn
Edacım al benden de o kadar. Herkes zayıflar benim zayıfladığım falan yok. :)
İştahım yerinde maşallah.
Kiracılar çıksa da sizde başlasanız canım.
Bir de balayı için bir şeyler almak lazım sanki. giyim kuşam v.s
malesef tasarladıgımız gibi olmuyor ama olsun bence cok güzel olmus böyle2 parçadı birini kestirmek zorunda kaldık yatak başını farklı düşünmştk sığmayıncaböyle oldu ama güzel oldu kendi evime gidince parkelermide beyaz yaparım ay cevap vermedi hala çalıştığı için
Çok güzelmiiiiiş pembe beyaz harika merak ettiğim kadar varmış güle güle kullan
malesef tasarladıgımız gibi olmuyor ama olsun bence cok güzel olmus böyleinşallah canım
hehe öyle öyle , çok güzel bir anı oldu hayatımız içinwaaaay seni romantik hatun
bi insan hayatında bu kadar güzel doğum günü hediyesi alamaz galiba :)
hem eş hem de eşten kutlama oh daha ne olsun :)
hehe öyle öyle , çok güzel bir anı oldu hayatımız için
İyiki de öyle oldu tatlımm...
Hadi artık senden bir sürü güzel haberler bekliyoruz canım
Hazırlığa balşladın mı , nerde olacak nişan ?
teşekkür ederimm canımm :)
aynen canımmoff eksikleride bian önce tamamlamak vee yerleşmek istyorummmmmm
bitmez bitmez eksikler canım ben bir dolu aldım hala var hala var
renkli bir günlük yemek takımı arıyordum bıktım artık aramıcam 1.5 senedir insan aradıgını bulamazsa dahada bulamaz sanırım yada tam tersi aramayınca bulunuryeter dedim valla zaten bol bol tabagım var günlük olarakta var pes ettim
ceyiz cok zor arkadas paraylada bitmiyorkiahh ahh yerleşmek
daha pek bir hazırlık yok canım sadece fikir olarak öyle internette geziniyorum
nişanı havuz başında düşünüyorum canım koktely tarzında
ama davul zurna yok göbek atmaca yok işte kokteyl tarzında :)
hiç kavga ediyo musun söyle bakiiimmm
oh ne kadar güzel , inşaAlllah hayalindeki gibi olur ,
Yok canım , biz sevgiliyken de öyleydik , çok nadir kavga ederiz, yani yok denecek kadar nadir
karacada çok güzel bi yemek takımı gördüm pazartesi ama netten baktım göremedim yeni gelmiş galiba hızlıca bi göz deydirmiştim adına sanına bakamadım .. boşver canım sonra bulursun alırsın acelesi nevalla eksik bitmez
Canım ya sağ olasn , estağfurullahAllahım Allahım maşallah ya idolümsünüz valla
yalnız bize de maşallah bi haller oldu en son büyük kavgamızdan sonra biz de kavga etmedik
tuhaf geliyor bana ben alışmışım 2 günde bir kavgaya
böyle yeni yıldan beri kavga etmeyince bi garip geliyor sanki her an bir şey olacak büyük tufan kopacak gibi geliyor
yılbaşına yakın kavga etmiştik de
Canım ya sağ olasn , estağfurullah
Ne kadar güzel işte , maaşAllah size de , her daim böyle gider inşaAllah , en kötü gününüz o olmuş olsun , bir daha da kavga etmeyin , üzmeyin canınızı tatlıımm , bazı ayrılıklar , kavgalar öyle olgunlaştırıyor insanı ,sizde de o olmuş
hani dananın kuyrugu kopar ya öyle bir sey oldu galibadönüm noktası gibi
ya ilişki çizelgesi yapsana sen de şu kadar yıl şu kadar ay şu kadar gündür beraberiz diyee :)
ilham olur bize :))
iyi olmuş o zaman canım
nerden yapacağım ki , bi link atsana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?