2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşaAllah bitirirsin , dua edelim canım , sende finallerde elinden gelenin fazlasını yaparsın canım , bitir de yuvanızın ilk temellerini atın inşaAllah

inşaAllah canım sıra bizlere de gelsin artık annem baya hevesli artık ya :) :) benden daha hevesli :)

Esma,, hani düğün gününüz eniştenin doğum günüydü yaaa bi süpriz yapmayı düşünüuordun
naptın :))

Ne yaptım... Otel odasını ayarlattırdım , 5 yıldızlıydı , çok da güzel olmuştu , mumlar , güller... orasına ben karışmadım...

Benim yaptığım şu oldu ... beni annelerinin evine götürdüğünde , bir gül almıştım , onu çektim yanıma , bir kaç duygusal cümle kurdum ve gülü ona verdim , sonra onunla resim çekildik... otel 'e gidince o yüzden baya şaşırdı , beklemiyordu , daha önce kutladım diye

Güzeldi kuzum yaaa

waaaay seni romantik hatun
bi insan hayatında bu kadar güzel doğum günü hediyesi alamaz galiba :)
hem eş hem de eşten kutlama oh daha ne olsun :)

Çok güzelmiiiiiş pembe beyaz harika merak ettiğim kadar varmış güle güle kullan

iyi bari tek degilmişim ben mutlu oldugumda aklıma yemek hic gelmez ama böyle stres yaptıgımda inan ne bulursam yiyorum ama tat falan almadan morel bozuklugu sadece :26:
ahh ahh inşallah canım korku iyice sarar oldu bakalım en gec verdikleri tarih salı günü az kaldı ama haber yok
almak lazım tabi canım tabi biizm gidip gitmeyecegimiz belli degil para yetmeyebilir elimizdeki gerci ben bastan beri istemiyorum ama sevdigim bir tatil istiyo..2 hafta alabilecek inşallah izin olmadı dügünden hemen sonra ayarlar gideriz diyo bakalım ben sadece kafa dinlemek istiyorum
malesef tasarladıgımız gibi olmuyor ama olsun bence cok güzel olmus böyle inşallah canım

waaaay seni romantik hatun
bi insan hayatında bu kadar güzel doğum günü hediyesi alamaz galiba :)
hem eş hem de eşten kutlama oh daha ne olsun :)
hehe öyle öyle , çok güzel bir anı oldu hayatımız için

İyiki de öyle oldu tatlımm...

Hadi artık senden bir sürü güzel haberler bekliyoruz canım
Hazırlığa balşladın mı , nerde olacak nişan ?

daha pek bir hazırlık yok canım sadece fikir olarak öyle internette geziniyorum
nişanı havuz başında düşünüyorum canım koktely tarzında

ama davul zurna yok göbek atmaca yok işte kokteyl tarzında :)

hiç kavga ediyo musun söyle bakiiimmm

teşekkür ederimm canımm :)

aynen canımm off eksikleride bian önce tamamlamak vee yerleşmek istyorummmmmm

bitmez bitmez eksikler canım ben bir dolu aldım hala var hala var
renkli bir günlük yemek takımı arıyordum bıktım artık aramıcam 1.5 senedir insan aradıgını bulamazsa dahada bulamaz sanırım yada tam tersi aramayınca bulunur yeter dedim valla zaten bol bol tabagım var günlük olarakta var pes ettim
ceyiz cok zor arkadas paraylada bitmiyorki ahh ahh yerleşmek

karacada çok güzel bi yemek takımı gördüm pazartesi ama netten baktım göremedim yeni gelmiş galiba hızlıca bi göz deydirmiştim adına sanına bakamadım .. boşver canım sonra bulursun alırsın acelesi ne valla eksik bitmez

oh ne kadar güzel , inşaAlllah hayalindeki gibi olur ,

Yok canım , biz sevgiliyken de öyleydik , çok nadir kavga ederiz, yani yok denecek kadar nadir

oh ne kadar güzel , inşaAlllah hayalindeki gibi olur ,

Yok canım , biz sevgiliyken de öyleydik , çok nadir kavga ederiz, yani yok denecek kadar nadir

Allahım Allahım maşallah ya idolümsünüz valla
yalnız bize de maşallah bi haller oldu en son büyük kavgamızdan sonra biz de kavga etmedik
tuhaf geliyor bana ben alışmışım 2 günde bir kavgaya
böyle yeni yıldan beri kavga etmeyince bi garip geliyor sanki her an bir şey olacak büyük tufan kopacak gibi geliyor

yılbaşına yakın kavga etmiştik de

karacadan bende bir günlük aldım canım misafir için mi günlük müydü canım ? benim bir takım 12 kişilik,1 takım 6 kişilik,1 takım 6 kişilik pasta takımı ve ayrıca servis tabakları tatlı tabakları vs var ama gözüm doymuyor bir tanede cıvıl cıvıl istiyordum

Canım ya sağ olasn , estağfurullah

Ne kadar güzel işte , maaşAllah size de , her daim böyle gider inşaAllah , en kötü gününüz o olmuş olsun , bir daha da kavga etmeyin , üzmeyin canınızı tatlıımm , bazı ayrılıklar , kavgalar öyle olgunlaştırıyor insanı ,sizde de o olmuş

hani dananın kuyrugu kopar ya öyle bir sey oldu galiba dönüm noktası gibi

ya ilişki çizelgesi yapsana sen de şu kadar yıl şu kadar ay şu kadar gündür beraberiz diyee :)
ilham olur bize :))

hani dananın kuyrugu kopar ya öyle bir sey oldu galiba dönüm noktası gibi

ya ilişki çizelgesi yapsana sen de şu kadar yıl şu kadar ay şu kadar gündür beraberiz diyee :)
ilham olur bize :))

iyi olmuş o zaman canım

nerden yapacağım ki , bi link atsana kuzum

elde ettiğin linki profilim>hakkımda>çizelge ye gelip oraya yapıştırıyosun canım

çizelgeye yapıştırdım ama kabul etmedi , çıkan link bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…