2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hmm , o yüzden demek canım ... neyse ki düzelmişsiniz çok şükür , yapmayın öyle şeyler deeet

sevdim sevdim... öyle canım inan , köyde imam olmak demek nerdeyse bütün gün evde olmak demek , yani vakitlere gidiyor , ezan okuyor, namaz kıldırıyor , geri geliyor , 8 sene ilişkinin 4'ü ayrı geçti ya , onun acısını çıkarıyoruz , sürekli yanyanayız elhamdülillah , ailemin yanına okula geldiğimde geliyorum , sık sık sayılır , en fazla 3 haftada bir burdayım :)

çok güzel, güle güle kullanın , yatın , kalkın inşaAllah , ohhh huzur dolu olsun yuvanız canım

dişi hosgeldin

cok içten söylüyorum cok cici olmus odanız eminim sen daha bir güzel yapacaksın orayı birsey sorucam halı ince gibi ? bizim yatak odasının kapısı yere cok yakın ondan normal halı olmayacakta markasını ögrenebilirmiyim inceyse :26: üff en büyük sıkıntım HALI

canım naasılsın

Amin canım inşallah valla peş peşe gidiyoruz birgün arayla

doyamıyorum dimi insan bu arada kına malzemelerin cok güzel bende gecen ceyizlerime öyle yaptım resmen sofra kurdum

İyiyim Edacım sen nasılsın?
Neler yaptın bugün?

düzeldik iyiyiz uzun süredir artık olgunluk safhasına geçtik sanırım
oh oh ne güzel valla işi iyiymiş eniştenin yaa :) :) :)

şimdi vizelerin var o zaman:)
ben de bugün bitirdim sınavları :)

çok güzel, güle güle kullanın , yatın , kalkın inşaAllah , ohhh huzur dolu olsun yuvanız canım

çok teşekkür ederimm aminnnnnnnnnnnn

ayy çok teşekkür ederim canımmm ciciş oldu valla tam hayalmdeki gibi oldu aynen canım ince ben öyle dolu dolu halılar olsun istemedim dur sorim aşkıma markası ne aynen halı işi sıkıntı oda baya bi dolandı

perdeler ve halılar da çok güzel olmuş canım
iyi oda da genişmiş öyle sıkış tıkış olmamış

aynen canım daha abajur alıcamm pembiş pembiş fotoğraflar gelecekk mumumlar ahh

düzeldik iyiyiz uzun süredir artık olgunluk safhasına geçtik sanırım
oh oh ne güzel valla işi iyiymiş eniştenin yaa :) :) :)

şimdi vizelerin var o zaman:)
ben de bugün bitirdim sınavları :)

Öyle canım , şu an öyle

Allah bozmasın sizi tatlımmm

Vizelerim bitti sayılır , bir seçmelim kaldı pazar günü

İyiyim Edacım sen nasılsın?
Neler yaptın bugün?

misafir geldi canım onları agırladım o arada annem yine yapacagını yaptı düşman gibi bana ne acıki elalem yüzünden :26: hatta eda haklı diyen herkesi kötülüyo :26:böyle gecti ama olsun güzeldi baya sohbet muhabbet ev sahibini aradım 3-4 defa uzun uzun sessizlikten sonra aradıgınız kişiye şuanda ulasılamıyor diyo cekmiyor ondan mı bekletipte cıkıyor bant kaydı üff valla bunaldım herkes zayıflar ben stresten ye babam ye

Çok güzel canım güle güle kullanın eşyalarınızı.

helal olsun ama sonunda almıs bende bakıntım bulamadım böyle birsey :44: gerci bu 3 parca olanlardan mı bana fazla gelir o ama belki parcada bulurum bende düz renk alayım karar verdim yatak odasına

Edacım al benden de o kadar. Herkes zayıflar benim zayıfladığım falan yok. :)
İştahım yerinde maşallah.
Kiracılar çıksa da sizde başlasanız canım.
Bir de balayı için bir şeyler almak lazım sanki. giyim kuşam v.s

hım iyi :) ben de umarım bu yaza bitiririm dersleri ya o kadar tarih belirledik :) birkaç sınavım kötü geçti korkuyorum :18:
inşaAllah bitirirsin , dua edelim canım , sende finallerde elinden gelenin fazlasını yaparsın canım , bitir de yuvanızın ilk temellerini atın inşaAllah

helal olsun ama sonunda almıs bende bakıntım bulamadım böyle birsey :44: gerci bu 3 parca olanlardan mı bana fazla gelir o ama belki parcada bulurum bende düz renk alayım karar verdim yatak odasına

2 parçadı birini kestirmek zorunda kaldık yatak başını farklı düşünmştk sığmayınca böyle oldu ama güzel oldu kendi evime gidince parkelermide beyaz yaparım ay cevap vermedi hala çalıştığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…