- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
kızlar işte bizimmm aşk yuvamız
tabii daha eksikleri var ben bi gidim süslicem püslicem o haliyle tam net detaylı paylaşım yaparım size
aşkıma aşığımmm ama odamızada çok aşık oldumm bennnnnnnnnnn
doyamıyorum dimi insan bu arada kına malzemelerin cok güzel bende gecen ceyizlerime öyle yaptım resmen sofra kurdum
canım odanız harika oldu yaa
ah canım kıyamam :) öyle iptal ettirdim bi ara kafam bozuktu ilişkimiz kötüydü sevgilimle
sonra düzelince ben de yeni üyelikle geldim 1.5-2 ay sonra filan :) şimdi iyiyiz ama
nasıl oralarda hayat :) köy hayatını sevdin mi
oh ne güzel bee internet yok telefon cekmiyor
sadece sen ve eşin bence süper :)
ailenin yanına gidebiliyor msun sık sık
tabii daha eksikleri var ben bi gidim süslicem püslicem o haliyle tam net detaylı paylaşım yaparım size
aynen canım ya sergi gibi serip serip topluyoruz
oyy dimi lokumum teşekr ederimmmm
daha elim değicek süslicemmmmmmmmmmm
aynen canım ya sergi gibi serip serip topluyoruz
oyy dimi lokumum teşekr ederimmmm
daha elim değicek süslicemmmmmmmmmmm
canım naasılsın
Amin canım inşallah valla peş peşe gidiyoruz birgün arayla
doyamıyorum dimi insan bu arada kına malzemelerin cok güzel bende gecen ceyizlerime öyle yaptım resmen sofra kurdum
hmm , o yüzden demek canım ... neyse ki düzelmişsiniz çok şükür , yapmayın öyle şeyler deeet
sevdim sevdim... öyle canım inan , köyde imam olmak demek nerdeyse bütün gün evde olmak demek , yani vakitlere gidiyor , ezan okuyor, namaz kıldırıyor , geri geliyor , 8 sene ilişkinin 4'ü ayrı geçti ya , onun acısını çıkarıyoruz , sürekli yanyanayız elhamdülillah , ailemin yanına okula geldiğimde geliyorum , sık sık sayılır , en fazla 3 haftada bir burdayım :)
çok güzel, güle güle kullanın , yatın , kalkın inşaAllah , ohhh huzur dolu olsun yuvanız canım
İyiyim Edacım sen nasılsın?
Neler yaptın bugün?
çok güzel, güle güle kullanın , yatın , kalkın inşaAllah , ohhh huzur dolu olsun yuvanız canım
cok içten söylüyorum cok cici olmus odanızeminim sen daha bir güzel yapacaksın orayı birsey sorucam halı ince gibi ? bizim yatak odasının kapısı yere cok yakın ondan normal halı olmayacakta markasını ögrenebilirmiyim inceyse :26: üff en büyük sıkıntım HALI
perdeler ve halılar da çok güzel olmuş canım
iyi oda da genişmiş öyle sıkış tıkış olmamış
düzeldik iyiyiz uzun süredirartık olgunluk safhasına geçtik sanırım
oh oh ne güzelvalla işi iyiymiş eniştenin yaa :) :) :)
şimdi vizelerin var o zaman:)
ben de bugün bitirdim sınavları :)
Öyle canım , şu an öyle
Allah bozmasın sizi tatlımmm
Vizelerim bitti sayılır , bir seçmelim kaldı pazar günü
İyiyim Edacım sen nasılsın?
Neler yaptın bugün?
Çok güzel canım güle güle kullanın eşyalarınızı.
Öyle canım , şu an öyle
Allah bozmasın sizi tatlımmm
Vizelerim bitti sayılır , bir seçmelim kaldı pazar günü
çok teşekkür ederimm aminnnnnnnnnnnn
ayy çok teşekkür ederim canımmm ciciş oldu vallatam hayalmdeki gibi oldu aynen canım ince ben öyle dolu dolu halılar olsun istemedim dur sorim aşkıma markası ne aynen halı işi sıkıntı oda baya bi dolandı
aynen canımdaha abajur alıcamm pembiş pembiş fotoğraflar gelecekk mumumlar ahh
misafir geldi canım onları agırladım o arada annem yine yapacagını yaptı düşman gibi bana ne acıki elalem yüzünden :26: hatta eda haklı diyen herkesi kötülüyo :26:böyle gecti ama olsun güzeldi baya sohbet muhabbetev sahibini aradım 3-4 defa uzun uzun sessizlikten sonra aradıgınız kişiye şuanda ulasılamıyor diyo cekmiyor ondan mı bekletipte cıkıyor bant kaydı üff valla bunaldım herkes zayıflar ben stresten ye babam ye
inşaAllah bitirirsin , dua edelim canım , sende finallerde elinden gelenin fazlasını yaparsın canım , bitir de yuvanızın ilk temellerini atın inşaAllahhım iyi :) ben de umarım bu yaza bitiririm dersleri ya o kadar tarih belirledik :) birkaç sınavım kötü geçti korkuyorum :18:
helal olsun ama sonunda almıs bende bakıntım bulamadım böyle birsey :44: gerci bu 3 parca olanlardan mı bana fazla gelir o ama belki parcada bulurum bende düz renk alayım karar verdim yatak odasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?