- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
bugün saçımı yapptımm makyaj yaptım duvağımı taktım kendi kendime prova yaptım resmen o derece çıldırdım
ayy dünde kına eşyalarmı dizdimmmheycandan delirdim mi acaba
daha pembiş keselerdee çerez keselerimm gelecekk düğün havlularmız gelecekkk
Kız yoook , çok iyi yapıyorsun , bunlar ne güzel heyecanlar , evden ayrılırken çok zor zamanlar yaşanıyorsa da sonu güzel ,, Rabbim her daim mutlu etsiiinn
Bende senin gibi dizmiştiiim , her şeyin çok tatlı görünüyor , inşaAllah çok güzel geçer kınan , düğününnn
Çok fena ... çok...evett edayla peş peşe gidiyoruz inşallahh
valla fena heycanlar bayılıcam sankii evden ayrılırkenki durumu biraz anlatsana ben onu çok düşünr oldumm
bi hoş oldumÇok fena ... çok...
Kuaförden eve geldim , babamın gözleri yaşlı , anneminkiler parlıyor , tutuyor çünkü kendini , sonra oturdum bi sandalyeye , annem elimi tutuyor , babamsa beni görünce başlıyor ağlamaya , o an benim göğsüm sıkışıyor , öyle bir baskı var ki , nefes alırken bile zorlanıyorum, Allahım dedim bu nasıl bir duygu, babam dışarı çıkıp kapının önünde bekledi , kafa dağıttı , sonra ben başladım ağlamaya , ara ara akıyor yaşlarım , yüzümde makyajım bozulmasın diye verdiğim bir mücadeleyle elimde peçete gözlerimin yaşlarını aldırıyorum , patik , çorap ne varsa giydirdiler çünkü öyle üşüyorum ki , ama bir türlü ısınamadım... dilim uyuştu bi ara , bildiğiniz gibi değildi,,, sonra damat tarafı geldi , heyecanıma heyecanlar katıldı... hani derler ya anlatmakla olmaz yaşanmalı diye , işte öyle bir duygu bu...
velhasıl babam kuşağımı bağladı , bana sarıldı ve deli gibi ağlamaya başladı , hıçkıra hıçkıra , hakkını helal et dedi ve ben koptum ayaklarım tutmuyor sanki.. annem sağımda ağlıyor ... ona sarılıyorum öpüyorum , bir yandan babamı öpüyorum ... bir süre devam etti , sonra çıkıp arabaya binince orda bi 5 dakika daha ağladım... sonunda sanki içimden tüm o duygu kayboldu gibi... birden rahatladım... lakin dediğim gibi gerçekten ağlamam diyen kişi bile dayanamaz buna... severek de evlensen , bambaşka bir duygu bu , o evden çıkıyorsun... ah aaah
Ama sonra alışıyorsun , çoook güzel bir yuvan oluyor inşaAllah , hiiç merak etme
Çok fena ... çok...
Kuaförden eve geldim , babamın gözleri yaşlı , anneminkiler parlıyor , tutuyor çünkü kendini , sonra oturdum bi sandalyeye , annem elimi tutuyor , babamsa beni görünce başlıyor ağlamaya , o an benim göğsüm sıkışıyor , öyle bir baskı var ki , nefes alırken bile zorlanıyorum, Allahım dedim bu nasıl bir duygu, babam dışarı çıkıp kapının önünde bekledi , kafa dağıttı , sonra ben başladım ağlamaya , ara ara akıyor yaşlarım , yüzümde makyajım bozulmasın diye verdiğim bir mücadeleyle elimde peçete gözlerimin yaşlarını aldırıyorum , patik , çorap ne varsa giydirdiler çünkü öyle üşüyorum ki , ama bir türlü ısınamadım... dilim uyuştu bi ara , bildiğiniz gibi değildi,,, sonra damat tarafı geldi , heyecanıma heyecanlar katıldı... hani derler ya anlatmakla olmaz yaşanmalı diye , işte öyle bir duygu bu...
velhasıl babam kuşağımı bağladı , bana sarıldı ve deli gibi ağlamaya başladı , hıçkıra hıçkıra , hakkını helal et dedi ve ben koptum ayaklarım tutmuyor sanki.. annem sağımda ağlıyor ... ona sarılıyorum öpüyorum , bir yandan babamı öpüyorum ... bir süre devam etti , sonra çıkıp arabaya binince orda bi 5 dakika daha ağladım... sonunda sanki içimden tüm o duygu kayboldu gibi... birden rahatladım... lakin dediğim gibi gerçekten ağlamam diyen kişi bile dayanamaz buna... severek de evlensen , bambaşka bir duygu bu , o evden çıkıyorsun... ah aaah
Ama sonra alışıyorsun , çoook güzel bir yuvan oluyor inşaAllah , hiiç merak etme
bi hoş oldumyorum yapamicam annem bugün ağladı zaten babamda of edip duryo gözleri bi çeşit bakıo insan gidemicek gibi hissediyo
insan okurken bile cook kötü oluyor yabende o anı düşünüyorum en çok bayılmasam bari diye zaten sulugözün tekiyim ne olurum bilmiyorum :18::18: nişanlımda dalga geçiyor ambulanslamı gelelim diye
Ben geldiiim :) unutuldum mu ki acep
Özledim burayı inanın , evlenince internet bağlantım evde olmayınca hiiiç giremiyorum haliyle ,nasılsınız gelin kızlar , az kaldı inşaAllah düğünlerinizeeee
Öyle oluyor ama bi atlatın o ân 'ı sonrası kolay emin ol , lakin yalan söyleyemem , hayatımda bu kadar karmakarışık duyguları bir arada daha önce yaşamadım ... çok fenaydı... :26: hem ağlarım hem giderim
Benim ayaklarım tutmaz oldu nerdeyse düşüyordum , tuttular beni... yani sen pek kendinde olmuyorsun o an... ah aaah , ama her kızın başına geliyor , yaşanıyor bu , illa ki yaşıyoruz canım , Allah mutlu etsin de
Canim ben DisiKartal yeni uyelik aldimm
nerelerdesinn yaa seni gorunce cok sasirdim tesadufen gordum yaa Allah nasip etti belki de
Sen nasilsin asil senden haberler
Kiz beni unutmadin di mi :)
~~~~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~~~~
aminnnnn inşallahhhhh
AAAAA , Nasıl unuturum canım yaa , mesajım yok benim , o gün mesaj atmıştın cevap veremedim çok üzüldüm , kontorum de yoktu çok üzüldüm inan , nasılsın canım , iyi misiiinn
Ben çok iyiyim elhamdülillah , sınavlara geldim ıspartaya , elhamdülillah son dönemim , bitiriyorum , evliliğim de çok güzel ,hiç bir aksilik yok elhamdülillah , sen de ne var ne yok canım benim yaaa
şimdiden ağlama , susamazsın
Bu arada gizem'immm , yanlış görmüyorum di miii , nişan tarihi mi koydunuz kııız , ailen tamam mı dedi
İnanırım tabiiii , çünkü siz de benim aklıma geliyorsunuz tatlım , merak etmeyin ben çok iyiyim , sevdiğimin yanındayım çok şükürcanım yaa inanır mısın daha 2-3 gün önce tutkuyla seni andık napıyor acaba diye
sürekli tutkuyla seni anıyoruz yaaa esma napıyor acaba iyidir mutludur inşaAllah diyekeşke tutku da gelseydi bu akşam
sınavların iyi geçer de biter umarım canım ilk dönemin nasıl geçti? ders bırakmadın inşaAllah
enişte bey nasıl iyiler mi :)
bende ne olsun canım... aynı tas aynı hamam bekliyoruz öyle halen :)
ohhhhh çok şükür Rabbimeee , çok mutlu oldum , Rabbim tamamına erdirsin kuzum yaaaeveeet canım doğru görüyorsun
2014 eylüldee nişana ikna ettik
sen de 5.5 aylık evlisin haaa maşallah
İnanırım tabiiii , çünkü siz de benim aklıma geliyorsunuz tatlım , merak etmeyin ben çok iyiyim , sevdiğimin yanındayım çok şükür
Tutku nasıl iyi inşaAllah o da ... keşke gelse
Yok her şey yolunda , notlarım da çok iyi , hamd olsun bitiyor bu yıl okul inşaAllah ,
kocacım da çok iyi , kilo aldırdım ona , rahatı yerinde ne yapsın
ohhhhh çok şükür Rabbimeee , çok mutlu oldum , Rabbim tamamına erdirsin kuzum yaaa
evet evet ,, zaman ne çabuk geçiyor di mi , nişan hazırlıklarımı anlattığım günler dün gibi
ayyy kıyamammmm
tutku da iyi düğününe çok az kaldı onun da mayıs sonunda inşaAllah :) o da anaokulu öğretmeni olacak ya staj yapıyor yoruluyormuş pek gelemiyor buraya.. tebrik ederim canım derslerinin iyi olmasına sevindim utandırmadın aileni maşallah
onun da çok az kaldı , demek onun da staj var , yorulur tabii , düşün benim de stajım var , kuran kursu stajım , birde onu yapıyorum bu dönem, her şeyi bir arada yapıyorum ama hamd olsun kalktım altından , stajımın son haftası bu hafta...
Tutku da ne kadar heyecanlıdır kim bilir , ne güzel yaaa ,
Sağ olasın canım , koydum kafama yaptım Allahın izniyle
Beni unutmadığını biliyordum , inan ki canım ... bende bir ara geldim , baktım ki üyeliğin iptal , eyvah dedim gitmiş bu kız , sonra eski mesajlarımızı okudum o zaman bende... sonra da dedim bir ara kontorum olduğunda mesaj atacağım ama o da olmadı ... dakikam oluyor kontorum mesajım olmuyor
Merhaba kızlar...
Nasıl gidiyor hazırlıklar?
Konudan tam haberdar değilim ama tespitin çok doğru tatlım , her şey düğün zamanı ortaya çıkıyor
Eveeet zaman hızlı geçiyor , çok iyiyim gerçekten , çok mutluyum , 8 yıldan sonra kavuştuk ya Rabbime şükrediyorum , inşaAllah yakında sizler de kavuşursunuz eşlerinize , mutluluğun tadına varırsınız
hehe , ne kadar telaşlı ve heyecanlısındıııırrr, heyecandan kilo vermeye başladın mı
Ben 52 'den 47 'ye düşmüştüm 1 buçuk ayda , düğün heyecanından bişicik yiyemedim diye
Merak etme sayılı gün çabuk geçer, eda'yla da aranızda hiç bişey yok , arka arkaya gidiyorsunuz
bugün saçımı yapptımm makyaj yaptım duvağımı taktım kendi kendime prova yaptım resmen o derece çıldırdım
ayy dünde kına eşyalarmı dizdimmmheycandan delirdim mi acaba
daha pembiş keselerdee çerez keselerimm gelecekk düğün havlularmız gelecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?