2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın bebekimm

Onu mecbur giyicem bende kuzum Ama düğünde oynarken falan dolgu topuk giymeyi düşünüyorum daha rahat oluyor Sanki yere daha bi sağlam basıyomuşum gibi

Merhaba kuzum bende bugün alacağım inşallah bu hafta sonu herkes bir şeyler alacak galiba

Beni de işe gelene kadar yağmur yordu hiç halim kalmadıoradaki halim 49-50 arası

Burda yağmur yok

Evet aşırı zayıfsın kuzum ya

Merhaba kuzum bende bugün alacağım inşallah bu hafta sonu herkes bir şeyler alacak galiba

Beni de işe gelene kadar yağmur yordu hiç halim kalmadıoradaki halim 49-50 arası

evet herkess yarın bişey alcak bende koca alcam nerdeki halin kız resim mi paylaştın benim niye haberim yoookk :26:

ellerine sağlık kuzummm

Günaydın heyecanlı gelin yarın nikahın mı varRabbim sorunsuz herşeyin olmasını nasip etsin canım bir ömür boyu mutluluklar hayırlı olsun şimdiden

ayneen kuzumm yarın nikah günü istanbul ağlıyo evleniyorum diye aminnn kuzummm aminnn darısı tez zamanda başına inşaAllah

Günaydın bebekimm

Onu mecbur giyicem bende kuzum Ama düğünde oynarken falan dolgu topuk giymeyi düşünüyorum daha rahat oluyor Sanki yere daha bi sağlam basıyomuşum gibi

bende aynen giycem düğün sırasında çekcem biraz acı artık napalım oynarken hiiç anlamıyorum inanki taki oturana kadar eziyetim yarın başlıyor

Burda yağmur yok

Evet aşırı zayıfsın kuzum ya
Burada var bayağı :18:İşte oradaki gibi olmak istiyorum bir 3 kilo gitmeli en az

Senin ki daha güzel kuzumÖzelden gösterdim canım Yarın güneşli hava şanslısın Amin kuzum inşallah

Çok çoook beğendim bibiğim, inşAllah hemen kaparsın, güzel güzel yemeklerni sunarsın kocaya

Başka günler alınmıyo canım bi hafta sonumuz var

Burada var bayağı :18:İşte oradaki gibi olmak istiyorum bir 3 kilo gitmeli en az

Senin ki daha güzel kuzumÖzelden gösterdim canım Yarın güneşli hava şanslısın Amin kuzum inşallah

Ama bende seni çooooooook merak ediyoruuuuuuum :26:

bende aynen giycem düğün sırasında çekcem biraz acı artık napalım oynarken hiiç anlamıyorum inanki taki oturana kadar eziyetim yarın başlıyor

Evet kuzum bende öyleyim ama en çokta takı ve salonda fotoğraf çekimi zorlamıştı beni Ayakta durmaktan

Ayy eziyet olsunda o olsun kuzum ya. Yarın resmen evleniyorsun yanii Rüya gibi dimi

Veremesende yinede çok fazla takılma kuzum. Bu halinden 3 kilo fazla olsan ne olacak. Yine zayıfsın

Çok çoook beğendim bibiğim, inşAllah hemen kaparsın, güzel güzel yemeklerni sunarsın kocaya

Başka günler alınmıyo canım bi hafta sonumuz var

Ayy inşallah inşallah kuzummm

Valla herkesten olumlu yanıt aldım Kaç gündür takip ediyorum gelsin artık mağazasınada hemen gidip alayım. Bugün bakıcam çıkmadan tekrar arıycam

Ayy inşallah inşallah kuzummm

Valla herkesten olumlu yanıt aldım Kaç gündür takip ediyorum gelsin artık mağazasınada hemen gidip alayım. Bugün bakıcam çıkmadan tekrar arıycam

Şansın bol olsun

sırada ne var peki, başka ne almayı düşünüyosun yarın

evlenme meraklısı gibi oldum bende istiyorum bana da yolla bana daa evet öyle diyor hava durumu ama güvenemiyorum benim şansıma nolcak hava

Evet kuzum bende öyleyim ama en çokta takı ve salonda fotoğraf çekimi zorlamıştı beni Ayakta durmaktan

Ayy eziyet olsunda o olsun kuzum ya. Yarın resmen evleniyorsun yanii Rüya gibi dimi

sorma canım ya bizimki uyuyamıyor bile gecenin bi yarısı yatıyor sabahın 5inde uyanıyor evde olmasına rağmen uyumuyor sürekli yazıyor bişeyler facebookta sürekli sayfamda bişeyler paylaşıyor falan duramıyor yerinde hiçç o benden kat kat beter

Şansın bol olsun

sırada ne var peki, başka ne almayı düşünüyosun yarın

İnşallahh

Yarın benim için o kadarcık yeter. Tabi sevdiceği başka mağazalara sürükleyip sokmazsam

Bornoz takımımı falan hallettim kuzum onları aldım. Şimdilik biraz daha borç ödiyim ben

Bu arada geçen hafta pazar günü annemde gittik yaptıracağımız nevresim takımlarım için kumaş, desen beğendik. Annem onları yaptırmaya başlayacak

Kuzum bide benim nişanımdan kalan 2 tane çeyrek altınım var. Onlarla ben üstüne para ekleyip bulaşık makinası almayı düşündüm. Nişanlımda alma dedi şimdi. Ben gelince hepsini toptan alalım dedi. Sence onlarıda çeyizde mi kullansam? Peşin olarak eksiklerimi tamamlasam. Benim mutfakta şuan büyük olarak bir kaç elektriklim kaldı. Onun dışında ıvır zıvır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…