Sagol boncugummm
Evet ama önce badana ayyy inanmıyorum ya gec oldu ama
evet ya inşallah Allah'ım sen nasip et yarabbim
bir tanesini attım cok şükür
Amin canım. inşallah
Çay bardakları, tabakları var aklımda.
Bide pijama tarzı şeyler almayı düşünüyorum
Hepsini atıcaksın Allahın izniyle .
kalmış 1 ay. herşey hallolur sen içini ferah tut.
Ayy çay bardağı demişken bende bir takım gördüm sade ama çok hoşuma gitti :26:
Bizim burda oruç market var. 11 Nisana özel kampanya düzenlemişti, şekerliğide hediyeydi 9.00 tl di :26: Gidemedim dün.
Bugün gidebilirsem onuda almayı planlıyorum
Kuzum migrosu takip etme şansın var mı bilmiyorum ama ben anneme cam kare çay tabağı aldım 6 lı 4 tl di. Gürallarındı.
Sen desenli mi alacaksın sade mi?
pijama yazlık olanlarına benimde ihtiyacım var
tamam tuttum boncugum şu an tutabiliyorum ohhh be yemin ediyorum nefes aldım kac gündür ne haldeydim
Bizim burda oruç market var. 11 Nisana özel kampanya düzenlemişti, şekerliğide hediyeydi 9.00 tl di :26: Gidemedim dün.
Bugün gidebilirsem onuda almayı planlıyorumResmini buldum
Eki Görüntüle 1064868
Kuzum migrosu takip etme şansın var mı bilmiyorum ama ben anneme cam kare çay tabağı aldım 6 lı 4 tl di. Gürallarındı.
Dümdüz sade bişey istemiyorum açıkçası. :26:
kendinden desenli istiyorum. (boyası, deseni çıkmasın diye )
migros'a geçenlerde gittim hiç bişey beğenemedim
günlük kullanmaya sade bişey alırım 6'lı yeter.
yalnız bu cay bardağına benim tipim cok benziyo dimi ahahahaha
beğendim bunu
ahh canım ya bundan öncesidemi öyleydibak Allah var gecenlerde yazıyordum ya aglıyorum nasıl ayrılıcam diye yok böyle birsey el üstünde tutuyordu taki o kadınla yasanan bu olaya kadar ama inan benim ömrüm annemi böyle görmekle gecti..
ben sarılsam iter hakaret eder..
keske o gelse sarılsa canım kızım dese..
köpekmişim gibi davranmasa bana
bazen cok iyi bazen cok kötü bense kedi yavrusu gibi bekliyorum her zaman burada
İnşallah inşallah canım yaaa anlatamam şuanda duygularımı sanki dünyaları verdiler bana valla bak
bakayım anneme söyleyim belki aramız düzelir bu durumdan
Edam bazı anneler böyle olabiliyor teyzemden biliyorum çok sever ama belli etmez düşünür çok fazla ama kızması bağırması dövmesi bile vardır kuzenimi hiç sevgisini göstermez yapısı böyle sanırım annenin inşallah evlenince özledikçe sevgisini de göstermeye başlar diyorumannemin yanına gittim annnnnneeeeeee annecimmmm ev bosalmıs dedim..
kahvaltı yapıyodu kafasını kaldırmadı iyi gözün aydın dedi..
basımı egdim geldim odama şimdide bagırdı hani kadın suyu kapattırmadan haber vercekti birlikte gidecektiniz diye..
neyse inşallah buda düzelir diyim :)
Bugün gidebilirsem onuda almayı planlıyorumResmini buldum
Eki Görüntüle 1064868
Kız ben bunu aldım ya geçen gün marketten benimkinden 10 TL ye aldım bende 6 kişilik bardak tabak ve şekerlik çok ciciler
su takımı mı diyosun canım? Almadım, almıcam da. Onunda meşrubat-su bardağını alıcam sadece.Bardak setin var mı kuzum?
Onların içinde oluyor ondan sordum. Bazı desenliler var çıkıyor falan diyorlar içim gidiyo valla öyle olduğunda :26:
Evet ben 5m migrosa gittiğimde anca istediğimi buldumDiğerleri tırt
Evet kuzum bis böyleyik
Bide fiyatıda uygun geldi. Günlükte falan çok rahat kullanılabilir, sürekli makinaya atsanda desen silinme derdi de olmaz. Bende her bardağı sevmem ama şekli çok hoş bide tabakları da kıvrımlıTabi bu üstündeki fiyatı değildi. 9 tl di
Ayy harika Nehirim dimii
Ben şeklini çok beğendim çok kibar duruyor
İnşallah bulursam bende alacağımGüzel günlerde kullan sende tatlımm
Günaydın güzel gelinlerimm benimmm hayırlı haftasonları olsun hepimize inşaAllahyarın nikahım var dua edin benim için bi aksilik olmasın diye bebişlerimm
evet ya biz neleri atlatıyoruz bi ayakkabı mı bizi yıldırcakbende işte böyle düğün derneklerde giyorum anca dolgu topuk rahat ama şık durmuyor ya yada kendime mi yakıştıramıyorum ben bilmiyorum yine giycez çivi topuk
süpersin tatlımm aynen devam etbenim yarın nikahım evet regli olmak ne berbat yaa üstüne istanbul bide yağmurluu yarın düzelir inşaAllah donmak istemiyorum
dediğim gibi diğerleri isim parası alıyor bide gümüşsuyu vardı hala halı bakmadım da ben alırsam bu markalara dikkat ederim yani dün bi tane vitrinde beğendimm çok hoşuma gittii yaa küçük odam için onu alabilirim
yatak odamın boyasını beebk pembesi yaptım ilk takacağım nevresimlerimde aynen düz pembe birazcık koyusu tabi annemin yaptığı göz nuru dantellerinden yapılmış pikeleri işte nasip olursa çeker paylaşırım yatak oda takımım beyaz bu arada canım
bebeğim benim yaa ben inanıyorum düzelcekbenim annemde diyorum ya ters teperdi bana tabi konular farklı ama sonuç itibariyle aynıydı ama düzeldi annem problem çıkartan biri değilde problem çözen biri olmaya başladı çok şükür eminim annen üzüntüden ne dediğini bilmiyor :26:sende üzme kendini bak azcık zamnın kaldı
su takımı mı diyosun canım? Almadım, almıcam da. Onunda meşrubat-su bardağını alıcam sadece.
desenleri çıkıyor niye o kadar para vereyim ki
evet, sade şık bi bardak.
ben a101'den almıştım günlük romans serisiydi sanırım, pembelibi 6 lı bardak daha alırım yeterli.
12'de misafir için alsam .. dahada almam.
Sağol kuzum sanada nasip olsun inşallah çok güzel kum saati kadın tipinde gibi ajda bardağışekerliği de çok cici inşallah bulursun hemen
Aminn inşallah kuzumm
Bizim aile genelde öyledir. Kum saati gibi
Bizim gibi kadınsı
Evet kuzum su takımı. Bende almayı düşünmüyorum. Takımdan bir bardak kırılsa benim içim gider açıkcası. Ve baktımda minimum 450 tl buldum ben.
Bende almaktan vazgeçtim ve kendim takım yapacağım. Kırılsa bile içim acımaz. Gider bir eşini alır koyarım yanına
Bizim sülale çok kalabalık kuzum benim şuan 6 şarlı yanılmıyorsam 3 takım var. 2 si A101 den almıştım Gürallar Mine serisi. Diğeride kalpli hediye gelmişti.
Evime büyükler falan misafire gelse onlarla ikram etmek istemem. Bu nedenle sade takımda almayı düşünüyorum bunu alırsam süper olacak
Ay ne çok tabak, çanak, bardak alıyorum ben :26:
Evet oldum olası çok sevmişimdir öyle olmayıDediğin gibi daha bi kadınsı geliyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?