2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sagol boncugummm
Evet ama önce badana ayyy inanmıyorum ya gec oldu ama
evet ya inşallah Allah'ım sen nasip et yarabbim
bir tanesini attım cok şükür

Hepsini atıcaksın Allahın izniyle .

kalmış 1 ay. herşey hallolur sen içini ferah tut.

Amin canım. inşallah

Çay bardakları, tabakları var aklımda.

Bide pijama tarzı şeyler almayı düşünüyorum

Ayy çay bardağı demişken bende bir takım gördüm sade ama çok hoşuma gitti :26:

Bizim burda oruç market var. 11 Nisana özel kampanya düzenlemişti, şekerliğide hediyeydi 9.00 tl di :26: Gidemedim dün.

Bugün gidebilirsem onuda almayı planlıyorum Resmini buldum

Kuzum migrosu takip etme şansın var mı bilmiyorum ama ben anneme cam kare çay tabağı aldım 6 lı 4 tl di. Gürallarındı.

Sen desenli mi alacaksın sade mi?

Son düzenleme:

Dümdüz sade bişey istemiyorum açıkçası. :26:

kendinden desenli istiyorum. (boyası, deseni çıkmasın diye )

migros'a geçenlerde gittim hiç bişey beğenemedim

günlük kullanmaya sade bişey alırım 6'lı yeter.

yalnız bu cay bardağına benim tipim cok benziyo dimi ahahahaha

beğendim bunu

Bardak setin var mı kuzum?

Onların içinde oluyor ondan sordum. Bazı desenliler var çıkıyor falan diyorlar içim gidiyo valla öyle olduğunda :26:

Evet ben 5m migrosa gittiğimde anca istediğimi buldum Diğerleri tırt

yalnız bu cay bardağına benim tipim cok benziyo dimi ahahahaha

beğendim bunu

Evet kuzum bis böyleyik

Bide fiyatıda uygun geldi. Günlükte falan çok rahat kullanılabilir, sürekli makinaya atsanda desen silinme derdi de olmaz. Bende her bardağı sevmem ama şekli çok hoş bide tabakları da kıvrımlı Tabi bu üstündeki fiyatı değildi. 9 tl di

İnşallah inşallah canım yaaa anlatamam şuanda duygularımı sanki dünyaları verdiler bana valla bak
bakayım anneme söyleyim belki aramız düzelir bu durumdan

Edam bazı anneler böyle olabiliyor teyzemden biliyorum çok sever ama belli etmez düşünür çok fazla ama kızması bağırması dövmesi bile vardır kuzenimi hiç sevgisini göstermez yapısı böyle sanırım annenin inşallah evlenince özledikçe sevgisini de göstermeye başlar diyorum

Kız ben bunu aldım ya geçen gün marketten benimkinden 10 TL ye aldım bende 6 kişilik bardak tabak ve şekerlik çok ciciler

Kız ben bunu aldım ya geçen gün marketten benimkinden 10 TL ye aldım bende 6 kişilik bardak tabak ve şekerlik çok ciciler

Ayy harika Nehirim dimii

Ben şeklini çok beğendim çok kibar duruyor

İnşallah bulursam bende alacağım Güzel günlerde kullan sende tatlımm

su takımı mı diyosun canım? Almadım, almıcam da. Onunda meşrubat-su bardağını alıcam sadece.

desenleri çıkıyor niye o kadar para vereyim ki

evet, sade şık bi bardak.

ben a101'den almıştım günlük romans serisiydi sanırım, pembeli bi 6 lı bardak daha alırım yeterli.

12'de misafir için alsam .. dahada almam.

Ayy harika Nehirim dimii

Ben şeklini çok beğendim çok kibar duruyor

İnşallah bulursam bende alacağım Güzel günlerde kullan sende tatlımm

Sağol kuzum sanada nasip olsun inşallah çok güzel kum saati kadın tipinde gibi ajda bardağı şekerliği de çok cici inşallah bulursun hemen

inşallah herşey gönlünce olur canım resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla

Evet kuzum su takımı. Bende almayı düşünmüyorum. Takımdan bir bardak kırılsa benim içim gider açıkcası. Ve baktımda minimum 450 tl buldum ben.

Bende almaktan vazgeçtim ve kendim takım yapacağım. Kırılsa bile içim acımaz. Gider bir eşini alır koyarım yanına

Bizim sülale çok kalabalık kuzum benim şuan 6 şarlı yanılmıyorsam 3 takım var. 2 si A101 den almıştım Gürallar Mine serisi. Diğeride kalpli hediye gelmişti.

Evime büyükler falan misafire gelse onlarla ikram etmek istemem. Bu nedenle sade takımda almayı düşünüyorum bunu alırsam süper olacak

Ay ne çok tabak, çanak, bardak alıyorum ben :26:

Sizin sülalede baya geniş anacım teker teker gelsinler

ben desenli olanı kendim kullancam veya arkadaşlarım geldiğinde.

misafir içinde kendinden desenli istiyorum veya sade bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…