- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkür ederim bebekim benimmGören gözler güzel olunca
evlenme meraklısı gibi oldum bende istiyorum bana da yolla bana daa evet öyle diyor hava durumu ama güvenemiyorum benim şansıma nolcak hava
sorma canım ya bizimki uyuyamıyor bile gecenin bi yarısı yatıyor sabahın 5inde uyanıyor evde olmasına rağmen uyumuyor sürekli yazıyor bişeyler facebookta sürekli sayfamda bişeyler paylaşıyor falan duramıyor yerinde hiçç o benden kat kat beter
İnşallahh
Yarın benim için o kadarcık yeter. Tabi sevdiceği başka mağazalara sürükleyip sokmazsam
Bornoz takımımı falan hallettim kuzum onları aldım. Şimdilik biraz daha borç ödiyim ben
Bu arada geçen hafta pazar günü annemde gittik yaptıracağımız nevresim takımlarım için kumaş, desen beğendik. Annem onları yaptırmaya başlayacak
Kuzum bide benim nişanımdan kalan 2 tane çeyrek altınım var. Onlarla ben üstüne para ekleyip bulaşık makinası almayı düşündüm. Nişanlımda alma dedi şimdi. Ben gelince hepsini toptan alalım dedi. Sence onlarıda çeyizde mi kullansam? Peşin olarak eksiklerimi tamamlasam. Benim mutfakta şuan büyük olarak bir kaç elektriklim kaldı. Onun dışında ıvır zıvır var
günaydın kızlarr..
http://hayransana.blogspot.com.tr/2012/10/aclarn-kadn-1.html
bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim..geldiğimden beri okuyorum...Bergen'in hayatı..başka bir konu da biri paylaşmış..kendimi tutamadım o kadar acı ki
Aa o kumaşlardan bizde aldık şuan yaptırılmayı bekliyorhaziran ayında vericez ağustosa kadar bitirsin.
altının fiyatı kaç hiç bakmıyorum, olmadıığından ve almadığımdan dolayı
İstersen biraz daha bekle, yazın artıyo altın fiyatları. 2 ceyrek deyip gecme valla bi kaç eksik kapatır onlarda.
Borcun varsada biraz bekle , yükün hafiflesin biraz. Sonradan ağız tadıyla almaya devam edersin
Tatlim sen annenle bir baris imzala derim ben hazir dugununden once ne bileyim ben oyle yaptim bayadir iyiyiz sonra ozlersin pisman olursun diye diyorum yanlis anlama anne baskadir ya
Kil toplamaz tatlim merak etme tam tersine hic gorunmez bile uzerinde koyu renk halilar daha cok kil topluyor uzerinde ne var ne yok birikiyor
İnsan bu önemli anlarda farkediyor kuzum canını hiç sıkma dostluğunu arkadaşlığını hakeden insanlar olacak sadece yanında
Günaydın güzel gelinlerimm benimmm hayırlı haftasonları olsun hepimize inşaAllahyarın nikahım var dua edin benim için bi aksilik olmasın diye bebişlerimm
evet ya biz neleri atlatıyoruz bi ayakkabı mı bizi yıldırcakbende işte böyle düğün derneklerde giyorum anca dolgu topuk rahat ama şık durmuyor ya yada kendime mi yakıştıramıyorum ben bilmiyorum yine giycez çivi topuk
süpersin tatlımm aynen devam etbenim yarın nikahım evet regli olmak ne berbat yaa üstüne istanbul bide yağmurluu yarın düzelir inşaAllah donmak istemiyorum
dediğim gibi diğerleri isim parası alıyor bide gümüşsuyu vardı hala halı bakmadım da ben alırsam bu markalara dikkat ederim yani dün bi tane vitrinde beğendimm çok hoşuma gittii yaa küçük odam için onu alabilirim
yatak odamın boyasını beebk pembesi yaptım ilk takacağım nevresimlerimde aynen düz pembe birazcık koyusu tabi annemin yaptığı göz nuru dantellerinden yapılmış pikeleri işte nasip olursa çeker paylaşırım yatak oda takımım beyaz bu arada canım
bebeğim benim yaa ben inanıyorum düzelcekbenim annemde diyorum ya ters teperdi bana tabi konular farklı ama sonuç itibariyle aynıydı ama düzeldi annem problem çıkartan biri değilde problem çözen biri olmaya başladı çok şükür eminim annen üzüntüden ne dediğini bilmiyor :26:sende üzme kendini bak azcık zamnın kaldı
haklısın kuzumbu insanlardan biri annem olmasaydı keske bu son olay bilmiyorum ya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu an benim kadar mutlusu yok gercekten yok gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
ev bosalmıs gün gece 11:30 gibi haber gelmiş ev sahibine ama adam gec oldu diye aramamıs ögleden sonra arıcaktım bugün demiş tabi sevdigim aradı yarın demiş anahtarı ben gidip bıraktıgı yerden teslim alıcam yarın bulusur size veririm demişşşşşş
Ben annenin hala senin gitmeni kabullenemediğinden stresinden yaptığını düşünüyorum sonuçta bir anne evladının iyiliğinden mutluluğundan başka ne düşünebilir ki başka şeyler düşünmeyi aklım almıyor almak istemiyor
Edam çok çok sevindim bak canını sıkmaya değmezmiş artık eviniz size ait hayırlı olsun kuzum çok güzel günleriniz geçecek orada
146 Alışı 157 Satışıymış kuzum. Şuan beklemedeyim acelem yok onları bozdurmayı şuan için düşünmüyorum. Çok şükür maaşıma zam aldım o bir nebze olsun ilaç oldu bana.
Taksitlerimide sıkışmayacak şekilde ayarladım zaten çok zorlanmıyorum. Abimde pazartesi yeni işe başlayacak maaşı ve şartları çok iyi. Bana epey destek olacak
Şimdilik aldıklarım ziyadesiyle beni memnun ve mutlu etti. Hepsi içime sinen oldu. Bornoz takımım konusunda epey kafam karışıyordu onuda gönlüme göre aldım çok şükür
Bundan sonrakiler elektrikli olacak onlar içinde acele etmiyorum. Büyük ihtimal 2015 ocaktan itibaren alacağım garanti konusunda sıkıntı yaşamayayım diye. Ama eğer ki borçlarım yıl sonuna doğru bitersede o zamanda alabilirim
Ohooo daha ne olsun canım benim, maşşallah herşey yolunda
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu an benim kadar mutlusu yok gercekten yok gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
ev bosalmıs gün gece 11:30 gibi haber gelmiş ev sahibine ama adam gec oldu diye aramamıs ögleden sonra arıcaktım bugün demiş tabi sevdigim aradı yarın demiş anahtarı ben gidip bıraktıgı yerden teslim alıcam yarın bulusur size veririm demişşşşşş
Evet Boncukumm
İnşallah herkesin gönlüne göre olur herşey
Sen neler almayı planlıyorsun bakıyım
Edacım hadi gözü aydııııııınnnnn.
Gider bi güzel temizliğinizi yapar, yerleştirmeye başlarsnız artık
Herşey bi kenara, aşkına kavuşuyosun.
Kafandan tüm olumsuzlukları sil at.
Amin canım. inşallah
Çay bardakları, tabakları var aklımda.
Bide pijama tarzı şeyler almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?