2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ayy harika bir durum kuzum yaa Böyle olması ne kadar hoş dimi Bazıları çok duyarsız kalır bu duruma ama heyecanını seninle paylaşıp yaşaması çok çok güzel

Allah nazarlardan korusun sizi

Yarın için foto bekliyorus ona göre

Aa o kumaşlardan bizde aldık şuan yaptırılmayı bekliyor haziran ayında vericez ağustosa kadar bitirsin.
altının fiyatı kaç hiç bakmıyorum, olmadıığından ve almadığımdan dolayı

İstersen biraz daha bekle, yazın artıyo altın fiyatları. 2 ceyrek deyip gecme valla bi kaç eksik kapatır onlarda.

Borcun varsada biraz bekle , yükün hafiflesin biraz. Sonradan ağız tadıyla almaya devam edersin

146 Alışı 157 Satışıymış kuzum. Şuan beklemedeyim acelem yok onları bozdurmayı şuan için düşünmüyorum. Çok şükür maaşıma zam aldım o bir nebze olsun ilaç oldu bana.

Taksitlerimide sıkışmayacak şekilde ayarladım zaten çok zorlanmıyorum. Abimde pazartesi yeni işe başlayacak maaşı ve şartları çok iyi. Bana epey destek olacak

Şimdilik aldıklarım ziyadesiyle beni memnun ve mutlu etti. Hepsi içime sinen oldu. Bornoz takımım konusunda epey kafam karışıyordu onuda gönlüme göre aldım çok şükür

Bundan sonrakiler elektrikli olacak onlar içinde acele etmiyorum. Büyük ihtimal 2015 ocaktan itibaren alacağım garanti konusunda sıkıntı yaşamayayım diye. Ama eğer ki borçlarım yıl sonuna doğru bitersede o zamanda alabilirim

Tatlim sen annenle bir baris imzala derim ben hazir dugununden once ne bileyim ben oyle yaptim bayadir iyiyiz sonra ozlersin pisman olursun diye diyorum yanlis anlama anne baskadir ya

ahh cnaım ahh yüzüme kinle bakıyor ya arkadasım geldi hosgeldin demiyo bide kız 3-4 defa x abla ben geldimm dedikten sonra yüzüne bakmadan hosgeldin dedi..yani özür dilmeye fırsat yok ki özür dilemek bilmiyorum kendimi daha bir berbat hissederim bunca yasanan seyden dolayı sadece dünyaya geldigim için ölmedigim için özür dileyebilirim o kadar inan varya arkadasımın annesi yengem vs anlattıgımda bir kişi bile demediki annen o git özür dile dileyecek bir durum yok inan cok kötüyüm ev mevzusu bi yerden bu bi yerden sıcrayarak uyandım ya dügün heyecanımı yasayamıyorum bile

Kil toplamaz tatlim merak etme tam tersine hic gorunmez bile uzerinde koyu renk halilar daha cok kil topluyor uzerinde ne var ne yok birikiyor

çok sagol canım bakalım ev bosalsın bir eşyalar gelsin büyük ihtimal dedigin gibi alıcam ama
İnsan bu önemli anlarda farkediyor kuzum canını hiç sıkma dostluğunu arkadaşlığını hakeden insanlar olacak sadece yanında

haklısın kuzum bu insanlardan biri annem olmasaydı keske bu son olay bilmiyorum ya

ohh cnaım ne güzel sen kararda vermişssin :) canım annem yıllardır böyle mesela kardeşimle ufacık kavgamızda beni hırpaladı hep onun yanında oldu tarafsız bakamadı hic sormadı ne oldu ne bitti diye..hadi bu evladı dedim ama öyleki bir bu kadın birde kücük yengem için deli oluyo resmen neredeyse yuvasını yıkacak kadın ya

haklısın kuzum bu insanlardan biri annem olmasaydı keske bu son olay bilmiyorum ya

Ben annenin hala senin gitmeni kabullenemediğinden stresinden yaptığını düşünüyorum sonuçta bir anne evladının iyiliğinden mutluluğundan başka ne düşünebilir ki başka şeyler düşünmeyi aklım almıyor almak istemiyor

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu an benim kadar mutlusu yok gercekten yok gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
ev bosalmıs gün gece 11:30 gibi haber gelmiş ev sahibine ama adam gec oldu diye aramamıs ögleden sonra arıcaktım bugün demiş tabi sevdigim aradı yarın demiş anahtarı ben gidip bıraktıgı yerden teslim alıcam yarın bulusur size veririm demişşşşşş

Edam çok çok sevindim bak canını sıkmaya değmezmiş artık eviniz size ait hayırlı olsun kuzum çok güzel günleriniz geçecek orada

Son düzenleme:

ahh canım ya bundan öncesidemi öyleydi bak Allah var gecenlerde yazıyordum ya aglıyorum nasıl ayrılıcam diye yok böyle birsey el üstünde tutuyordu taki o kadınla yasanan bu olaya kadar ama inan benim ömrüm annemi böyle görmekle gecti..
ben sarılsam iter hakaret eder..
keske o gelse sarılsa canım kızım dese..
köpekmişim gibi davranmasa bana
bazen cok iyi bazen cok kötü bense kedi yavrusu gibi bekliyorum her zaman burada

Edam çok çok sevindim bak canını sıkmaya değmezmiş artık eviniz size ait hayırlı olsun kuzum çok güzel günleriniz geçecek orada

İnşallah inşallah canım yaaa anlatamam şuanda duygularımı sanki dünyaları verdiler bana valla bak
bakayım anneme söyleyim belki aramız düzelir bu durumdan

annemin yanına gittim annnnnneeeeeee annecimmmm ev bosalmıs dedim..
kahvaltı yapıyodu kafasını kaldırmadı iyi gözün aydın dedi..
basımı egdim geldim odama şimdide bagırdı hani kadın suyu kapattırmadan haber vercekti birlikte gidecektiniz diye..

neyse inşallah buda düzelir diyim :)

Son düzenleme:

Ohooo daha ne olsun canım benim, maşşallah herşey yolunda

Edacım hadi gözü aydııııııınnnnn.

Gider bi güzel temizliğinizi yapar, yerleştirmeye başlarsnız artık

Herşey bi kenara, aşkına kavuşuyosun.

Kafandan tüm olumsuzlukları sil at.

Sagol boncugummm
Evet ama önce badana ayyy inanmıyorum ya gec oldu ama
evet ya inşallah Allah'ım sen nasip et yarabbim
bir tanesini attım cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…