Sizin sülalede baya geniş anacımteker teker gelsinler
ben desenli olanı kendim kullancam veya arkadaşlarım geldiğinde.
misafir içinde kendinden desenli istiyorum veya sade bişey.
Yani bana öyle geliyor kıvrımlı hatlar hep favorimdir
Kıs sorma bide misafirliğe gittiklerinde öyle 1 aile olarak gelmezleren az 3 aile Çocukları saymıyorum bile
Ama çalışıyor olacağım bende uygun dille söylerim o kadar misafir kabul edemeyeceğimi kusura bakmasınlar
Nişanlımın aileside çok çok kalabalık anacım
Hepimiz meraklısı değilmiyizGüzel olacak güzel olacak
günaydın kızlarr..
http://hayransana.blogspot.com.tr/2012/10/aclarn-kadn-1.html
bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim..geldiğimden beri okuyorum...Bergen'in hayatı..başka bir konu da biri paylaşmış..kendimi tutamadım o kadar acı ki
Ayy harika bir durum kuzum yaaBöyle olması ne kadar hoş dimi Bazıları çok duyarsız kalır bu duruma ama heyecanını seninle paylaşıp yaşaması çok çok güzel
Allah nazarlardan korusun sizi
Yarın için foto bekliyorus ona göre
sıkma canını bebeğim zamanla o da farkına varcak yaptıklarının bişey de denmiyor anne sonuçtaohh cnaım ne güzel sen kararda vermişssin :) canım annem yıllardır böyle mesela kardeşimle ufacık kavgamızda beni hırpaladı hep onun yanında oldu tarafsız bakamadı hic sormadı ne oldu ne bitti diye..hadi bu evladı dedim ama öyleki bir bu kadın birde kücük yengem için deli oluyo resmen neredeyse yuvasını yıkacak kadın ya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu an benim kadar mutlusu yok gercekten yok gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
ev bosalmıs gün gece 11:30 gibi haber gelmiş ev sahibine ama adam gec oldu diye aramamıs ögleden sonra arıcaktım bugün demiş tabi sevdigim aradı yarın demiş anahtarı ben gidip bıraktıgı yerden teslim alıcam yarın bulusur size veririm demişşşşşş
annemin yanına gittim annnnnneeeeeee annecimmmm ev bosalmıs dedim..
kahvaltı yapıyodu kafasını kaldırmadı iyi gözün aydın dedi..
basımı egdim geldim odama şimdide bagırdı hani kadın suyu kapattırmadan haber vercekti birlikte gidecektiniz diye..
neyse inşallah buda düzelir diyim :)
inşallah herşey gönlünce olur canımresimlerini bekliyorum sabırsızlıkla
Çalışan insanada aynı şekilde cümbür cemaat gitmeyiversinler. Az anlayışlı olsunlar canım
ev hanımı olsan bile kaldramazsın ki, zor olur. biz 3 kişiyle zor yetişiyoduk
aminnn kuzuumm hiç birimize nazar değmesin inşaAllahşaşırtıyo beni ya normalde böyle biri değildir bizim odun face duvarıma seni seviyorum yazmışsa bütün erkekler değişebilir ben buna inanıyorum :
Herkes gitttiiiii
günaydın kızlar zaman azalıyo iyice ama benim hiç keyfim yok sıkıldım artık biran önce olsun bitsin istiyorum resmen yoruldum ya
Kızlar nasılsınız. Bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Pazartesi Görümcemin doğum günü. Ama ne alsam bi türlü bulamadım kullanışlı bişey olsun istiyorum. Kıyafet ayakkabı dışında çünkü bol miktarda var.22 yaşında ünide okuyo sizce işine yarayacak ne alabilirim
valla hiç tadını çıkartamıyorum canım ya stres gerginlik tavan yapmış durumda hayırlısıyla bitsin derdindeyim artıkcanım böyle 2 ay varken insan tamda anlatın gibi hissediyo şuan bana çok az kaldı bu kezde ailemi düşünür oldum bi yandan çok mutluyum bi yandan napcam diye heycanlanıyorum çok güzel duygular bunlar tadını çıkar
valla hiç tadını çıkartamıyorum canım ya stres gerginlik tavan yapmış durumda hayırlısıyla bitsin derdindeyim artık
nedenn canımmm sebeb ne:44:
en büyük sebep ev işi canım ya nişanlımın ailesinin oturduğu sitede hemen bir üst katlarında oturalım istiyo ben istemiyorum ev çok bakımsız ve kötü hayal ettiğim o kadar özenerek yaptığım herşey yerle bir olcak ben olmaz dedikçe diretiyo günlerdir tartışıp duruyoruz tadı kaçtı iyce bende ne haliniz varsa görün dedim istediğiniz yeri tutun dedim gidip hiçbir şeyinede bakmıcam napıyolarsa yapsınlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?