2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sizin sülalede baya geniş anacım teker teker gelsinler

ben desenli olanı kendim kullancam veya arkadaşlarım geldiğinde.

misafir içinde kendinden desenli istiyorum veya sade bişey.

Kıs sorma bide misafirliğe gittiklerinde öyle 1 aile olarak gelmezler en az 3 aile Çocukları saymıyorum bile

Ama çalışıyor olacağım bende uygun dille söylerim o kadar misafir kabul edemeyeceğimi kusura bakmasınlar

Nişanlımın aileside çok çok kalabalık anacım

Çalışan insanada aynı şekilde cümbür cemaat gitmeyiversinler. Az anlayışlı olsunlar canım

ev hanımı olsan bile kaldramazsın ki, zor olur. biz 3 kişiyle zor yetişiyoduk

Hepimiz meraklısı değilmiyizGüzel olacak güzel olacak

burda biz bizeyiz evet ya meraklısıyız varmı laf eden bi akraba duysa varyaa kıza bak kıza terbiyesiizz hıhh yapardı

günaydın bebeğimmm ben okumuştum hayatını merak edip hiçte anlatıldığı gibi bilmiyormuşum öyle anladım seninkini okucam şimdi tatlım merak ettim

aminnn kuzuumm hiç birimize nazar değmesin inşaAllah şaşırtıyo beni ya normalde böyle biri değildir bizim odun face duvarıma seni seviyorum yazmışsa bütün erkekler değişebilir ben buna inanıyorum

sıkma canını bebeğim zamanla o da farkına varcak yaptıklarının bişey de denmiyor anne sonuçta

canımmmm çok sevindimmm hemencicik işlerinizi halledin inşAllah

geçer kuzu geçerr bak evde boş artıkk

inşallah herşey gönlünce olur canım resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla

Allah izin verirse ptesi paylaşcam canımm

Çalışan insanada aynı şekilde cümbür cemaat gitmeyiversinler. Az anlayışlı olsunlar canım

ev hanımı olsan bile kaldramazsın ki, zor olur. biz 3 kişiyle zor yetişiyoduk

Valla kuzum bizimkiler hep öyle görmüşler hepte öyle sürdürüyolar valla Ama kesinlikle gittikleri yerde ev sahibine iş bırakmazlar. Yenilen içilen her neyse ya makinaya koyup çalıştırırlar yada yıkar öyle kalkarlar. Tabi bunu benim birinci akrabalarım yapar. Teyzelerim yengelerim

Sohbetler muhabbetler daha bi koyu olur o zaman. Bu nedenle öyle olmayı tercih ederler ama ben o kadarını kaldıramam

Gün geçtikçe daha da farkediyor demekki evleneceğini. Daha çok benimsiyor seni

Kızlar, şehir dışında okurkeneee harçlıklarımdan

-yemek takımı 2 tane misafir ve günlük
-çatal kaşık bıçak takımı sandıklı
-kocamannnn tencere takımı tam takım olanlardan
-kahvaltı takımı
-12li misafir tam takım bardak takımı almıştım.

sonra okul bitip de memlekete dönerken hepsini sevdiceğimin evine koymuştum.

Ayrıca sevdiceğimin evinde koli koli kitaplarım, 1-2 valizlik kıyafet ve çamaşırım vardı.

Annemler iki günlüğüne oraya gitmişlerdi, gelirken hepsini arabayla alıp geldiler.

Artık benim de çeyizciklerim hep bir yerde....

Selam kızlarr Nasılsınııızz

Sabah dayı oğluyla kahvaltıya gittik, alışveriş yaptık Cici cici şeyler aldırdım kendime
Öğleden sonra da halamın kızı geldi, ona kitap ayracından falan bahsetmiştim bakın bana ne yapmış

Ayrıca geçen hafta oriflame dan sipariş vermiştim o da bugün elime ulaştı
Sizde nasıl (Siyahını aldım)

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız. Bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Pazartesi Görümcemin doğum günü. Ama ne alsam bi türlü bulamadım kullanışlı bişey olsun istiyorum. Kıyafet ayakkabı dışında çünkü bol miktarda var.22 yaşında ünide okuyo sizce işine yarayacak ne alabilirim

günaydın kızlar zaman azalıyo iyice ama benim hiç keyfim yok sıkıldım artık biran önce olsun bitsin istiyorum resmen yoruldum ya

canım böyle 2 ay varken insan tamda anlatın gibi hissediyo şuan bana çok az kaldı bu kezde ailemi düşünür oldum bi yandan çok mutluyum bi yandan napcam diye heycanlanıyorum çok güzel duygular bunlar tadını çıkar

ocakktaydı benim görümcenin pentide çok güzel ev patikleri var onlardan almıştım beğendiği kazak vardı onu aldım birde bir kutuda bir sürü kolye küpe falan aldım en çok onlara sevinmişti tamda zevkine ve olan kıyafetlerine uygun almıştım sürekli takıyor

valla hiç tadını çıkartamıyorum canım ya stres gerginlik tavan yapmış durumda hayırlısıyla bitsin derdindeyim artık

bu sene sonun da çeyizlerimi bitirim diorum tam bitirdim sanki bişi kalmadı dedim ama bu gidişle bitmeyecek gibi yaa ben hep ev eşyalarına odaklanmışım ben evde giydiklerim hep eskidi kaç senelik şeyler evde giyeceğim şeyleride yenilemek gerek pijama takımları gerek iç çamaşırları gerek bu ay paramı hep onlara yatırdım artık mutfak eşyasına falan ara verdim tekstile yöneldim 1 senem var dolu tekstilim de olur eksik eşyamda biter sanırım

nedenn canımmm sebeb ne:44:

en büyük sebep ev işi canım ya nişanlımın ailesinin oturduğu sitede hemen bir üst katlarında oturalım istiyo ben istemiyorum ev çok bakımsız ve kötü hayal ettiğim o kadar özenerek yaptığım herşey yerle bir olcak ben olmaz dedikçe diretiyo günlerdir tartışıp duruyoruz tadı kaçtı iyce bende ne haliniz varsa görün dedim istediğiniz yeri tutun dedim gidip hiçbir şeyinede bakmıcam napıyolarsa yapsınlar artık

yaa hiç iyi demedin canım kesin ailesiyle aynı yerde oturmak istemedini düşünüyo ona düzgün bi dille evi beğenmedini yoksa bende yakın olmak isterim gibi bişeler dersen belki ters tepki vermezde anlayışla karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…