2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Canımm
Edam eksiklerden konuşurken Ben Diamond serisini tamamladım paşabahçenin.
12 Su bardağı almıştım ya 12 de kadehi aldım cumartesi
Bunları konsola koycam, misafirlere çıkarmayı düşünüyorum sadece

Şifresini sormaktan başka bir çare yok gibi gözüküyor canım.
Sakin ol. yarın ilk iş şifreyi öğrenirsin.

Biz ümraniyedeyiz ve kutuyu aldığım yer taaa istoç bi kutu için oralara gitmem imkansız gibi bişi

Son düzenleme:
gercekten miii aynı oldu yani bardaklarımızzz oleyyy ben kedimde kullanıcam acıkcası ama nereye koyacagım hakkında fikrim yok kadehleri kesin üniteye koyucamda belki bardaklarını mutfaga koyarım bilemedim

Biz ümraniyedeyiz ve kutuyu aldığım yer taaa istoç bi kutu için oralara gitmem imkansız gibi bişi

şifreler genede 0000 yada 1111 gibi birsey olur ya denediniz dimi ? birde poşetinde falan firma ismi yazıyorsa numarası bul ara canım ?

gercekten miii aynı oldu yani bardaklarımızzz oleyyy ben kedimde kullanıcam acıkcası ama nereye koyacagım hakkında fikrim yok kadehleri kesin üniteye koyucamda belki bardaklarını mutfaga koyarım bilemedim

Evet canım aynı oldu
Hatta kahve yanı su bardakları var aynı model, alabilirim :26:
En mantıklısı ünitene kadehler, kullanacağınız kadar günlük içinde bardak ayır gerisinide at büfeye bence.
Hem yer kaplamaz.
Hem cnm senn baya su bardağın var, 3 tane bile çıkarsan yeter bence size :44:

ben de bir iki komşumla tantıştım.
Hatta bir kız geldi evi merak etmiş. buyrun gezin dedim.
O da benden 5 yaş küçükmüş. evliymiş.
Ben de kadın doğuma gittim canım. muayene olup fikir aldım doktorumdan.

benimde durum daha aynıydı dügüne 27 gün kaldı ve ev daha yeni bosaldı canım inşallah yetişicez :)

yetişirsin canım merak etme herşey yoluna giriyo bi şekilde ben artık anladım bunu inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur

Telefon açsan olmaz mı canım?

Canım sonunda açtık şifre ilk denediğim gibi sıfır sıfırmış ama o düğmeyi yana çekeceğime üstüne basıp duruyordum annem geldi kızım napıyorsun diye açamadım anne dedim annem eline aldı tık diye açıverdi çok utanıyorum şuan :26:

Canım sonunda annemin eli değdi ve o açtı

hadi ya renkli olanlardan dimi
yok kuzum sanki günlük olarak o kadar yok hele bir 18 li takım vardı düz bastan beri fazla yer kaplayacagını ve gereksiz oldugunu düşündügüm neyseki alan kişiyle kavga edince koydum kapının önüne annem ne yaptı bilmiyorum attımı gerimi verdi:44:almam lazım 6 lı bir takım

ne güzel olmus canım ve genc olmasıda güzel senin için bizim genc yok sanıırm
inşallah komsuluklarımız iyi olur..ne cok yakın olup sıkılalım nede cok uzak olalım ortası olsun inşallah
ben gitmedim gitmeyide düşünmedim acıkcası :44:

yetişirsin canım merak etme herşey yoluna giriyo bi şekilde ben artık anladım bunu inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur
Amin kuzum inşallah

Hadi gözünaydın canım. Anne eli değince her şey daha güzel oluyor.

Bebek düşünmeye başladığında belki gidersin canım.
Evet dediğin gibi zırt pırt gelip gitmeyi de sevmem ben.
İnşallah iyi komşuluklar olur.

Kafam okadar dalgınki bildiklerimi bile unutuyorum Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim Azur serisinin ütüsünü almıştım hiç dikkat etmedim hemen aldım son serisi demişti ordaki adam ama eve geldik bi baktık azur serisinin ilk çıkanı çok üzüldüm yarın bide okadar işin arasında bununla uğraşıcam :26:

Bebek düşünmeye başladığında belki gidersin canım.
Evet dediğin gibi zırt pırt gelip gitmeyi de sevmem ben.
İnşallah iyi komşuluklar olur.

sen düşünüyormusun canım
Aminn ama en azından Allah korusun zor bir anın oldugunda yardım alabilecegin insanlar olmalı bu kadar olsa yeter ama arada birde gelebilirler

sen düşünüyormusun canım
Aminn ama en azından Allah korusun zor bir anın oldugunda yardım alabilecegin insanlar olmalı bu kadar olsa yeter ama arada birde gelebilirler

Allah nasip ederse düşünüyorum Edacım.
Tabi Allah ne zaman ol derse o zaman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…