perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
İyiyim canım şükür sen nasılsın?
Şifresini sormaktan başka bir çare yok gibi gözüküyor canım.
Sakin ol. yarın ilk iş şifreyi öğrenirsin.
gercekten miii aynı oldu yani bardaklarımızzz oleyyyCanımm
Edam eksiklerden konuşurkenBen Diamond serisini tamamladım paşabahçenin.
12 Su bardağı almıştım ya 12 de kadehi aldım cumartesi
Bunları konsola koycam, misafirlere çıkarmayı düşünüyorum sadece
Biz ümraniyedeyiz ve kutuyu aldığım yer taaa istoç bi kutu için oralara gitmem imkansız gibi bişi
gercekten miii aynı oldu yani bardaklarımızzz oleyyyben kedimde kullanıcam acıkcası ama nereye koyacagım hakkında fikrim yok kadehleri kesin üniteye koyucamda belki bardaklarını mutfaga koyarım bilemedim
perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
evettttt azıcık kaldı canım
sabah boyacıyla eve gittik canım eve baktıktan sonra tam cıkacakken kombici geldi kombiyi söküp almıs cıkan kadın o takıldı :) bizde cıktık boya almaya baya bir gezdik hem bilmedigimiz yer hemde cok cok gelişmiş degil bizim oturdugumuz kısımlar neyseki sonunda bulduk sonra onları eve bıraktık ve cıktık cok şükür komsularımız suanlık iyi biraz sohbet ettik sonra eve geldik ama mesafe uzak olunca yol yoruyo yarıda hayırlısıyla badanacı işe baslayacak
Biz ümraniyedeyiz ve kutuyu aldığım yer taaa istoç bi kutu için oralara gitmem imkansız gibi bişi
benimde durum daha aynıydı dügüne 27 gün kaldı ve ev daha yeni bosaldı canım inşallah yetişicez :)
Telefon açsan olmaz mı canım?
gercekten miii aynı oldu yani bardaklarımızzz oleyyyben kedimde kullanıcam acıkcası ama nereye koyacagım hakkında fikrim yok kadehleri kesin üniteye koyucamda belki bardaklarını mutfaga koyarım bilemedim
şifreler genede 0000 yada 1111 gibi birsey olur ya denediniz dimi ? birde poşetinde falan firma ismi yazıyorsa numarası bul ara canım ?
Evet canım aynı oldu
Hatta kahve yanı su bardakları var aynı model, alabilirim :26:
En mantıklısı ünitene kadehler, kullanacağınız kadar günlük içinde bardak ayır gerisinide at büfeye bence.
Hem yer kaplamaz.
Hem cnm senn baya su bardağın var, 3 tane bile çıkarsan yeter bence size :44:
ne güzel olmus canım ve genc olmasıda güzel senin için bizim genc yok sanıırmben de bir iki komşumla tantıştım.
Hatta bir kız geldi evi merak etmiş. buyrun gezin dedim.
O da benden 5 yaş küçükmüş. evliymiş.
Ben de kadın doğuma gittim canım. muayene olup fikir aldım doktorumdan.
Amin kuzum inşallahyetişirsin canım merak etme herşey yoluna giriyo bi şekilde ben artık anladım bunu inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur
Canım sonunda açtıkşifre ilk denediğim gibi sıfır sıfırmış ama o düğmeyi yana çekeceğime üstüne basıp duruyordum annem geldi kızım napıyorsun diye açamadım anne dedim annem eline aldı tık diye açıverdi çok utanıyorum şuan :26:
Canım sonunda açtıkşifre ilk denediğim gibi sıfır sıfırmış ama o düğmeyi yana çekeceğime üstüne basıp duruyordum annem geldi kızım napıyorsun diye açamadım anne dedim annem eline aldı tık diye açıverdi çok utanıyorum şuan :26:
Canım sonunda annemin eli değdi ve o açtı
hadi ya renkli olanlardan dimi
yok kuzum sanki günlük olarak o kadar yok hele bir 18 li takım vardı düz bastan beri fazla yer kaplayacagını ve gereksiz oldugunu düşündügüm neyseki alan kişiyle kavga edince koydum kapının önüne annem ne yaptı bilmiyorum attımı gerimi verdi:44:almam lazım 6 lı bir takım
ne güzel olmus canım ve genc olmasıda güzel senin için bizim genc yok sanıırm
inşallah komsuluklarımız iyi olur..ne cok yakın olup sıkılalım nede cok uzak olalım ortası olsun inşallah
ben gitmedim gitmeyide düşünmedim acıkcası :44:
Amin kuzum inşallah
Bebek düşünmeye başladığında belki gidersin canım.
Evet dediğin gibi zırt pırt gelip gitmeyi de sevmem ben.
İnşallah iyi komşuluklar olur.
sen düşünüyormusun canım
Aminnama en azından Allah korusun zor bir anın oldugunda yardım alabilecegin insanlar olmalı bu kadar olsa yeter ama arada birde gelebilirler
Haklısın canım hayırlı zamanda olsun inşallahAllah nasip ederse düşünüyorum Edacım.
Tabi Allah ne zaman ol derse o zaman olur.
Haklısın canım hayırlı zamanda olsun inşallah
Amin canıminşallah edacım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?