Bizim gibi işte bence en mantıklısı o zaman dilimi kuzumbenim arkadaşım imam nikahı kıyıldıktan sonra ağlamıştı bence bende ağlarım çok farklı bir duygu en önemlisi Allah katında eşimiz eşiyiz
İnsallah solicanim insallah valla ediyorum dua mutlu saglikli olalim ama bir de benim sozumu dinlesin yaaa
Bencede tatlım en uygun zaman. Hemen hemen tüm hazırlıklarda bitmiş oluyor. İmam nikahıda kıyılınca ayrı bir huzur olur insanda
Tabikide Allah katında eş olmamız çok ayrıAllahım bu yolda da bizleri şaşırtmasın inşallahh
Bizim gibi işte bence en mantıklısı o zaman dilimi kuzumbenim arkadaşım imam nikahı kıyıldıktan sonra ağlamıştı bence bende ağlarım çok farklı bir duygu en önemlisi Allah katında eşimiz eşiyiz
Ağlamazsın bence kuzum emin ol. O heyecanla çok mutlu olduğun için gülersinBende duygusalım ama öyle zamanlarda bolca gülücük dağıtırım
İmam nikahını bizde aksilik olmazsa düğünden 1 hafta öncesi falan düşünüyoruz. Ama kesinlikle düğün gecesi falan istemiyorum. O yorgunlukla imkansız yani. Bide uygun olmaz. O kadar yorulucam, oynıycam, dans edicem, belki terliycem hoş olmaz gibi geliyor bana
Ayyy en çok düşündüğüm konu buydu var yaa tam da üstüne basmışsınız
Bende düğünden 1 hafta önce kıydırcam imam nikahını ama resmi nikahım düğün salonunda olacak ve resmi nikahtan sonra bizim için çok zor olur diye bizde 1 hafta öncesine düşündük..
ama bana biri dediki düğünde oynadığın zaman nikahtan düşersin o yüzden düğün günü kıy dedi... ama çok saçma değil mi bütün ewli çiftler her düğünde oynuyor o zaman hepsi imam nikahından düşmüş mü oluyor?
Ayyy en çok düşündüğüm konu buydu var yaa tam da üstüne basmışsınız
Bende düğünden 1 hafta önce kıydırcam imam nikahını ama resmi nikahım düğün salonunda olacak ve resmi nikahtan sonra bizim için çok zor olur diye bizde 1 hafta öncesine düşündük..
ama bana biri dediki düğünde oynadığın zaman nikahtan düşersin o yüzden düğün günü kıy dedi... ama çok saçma değil mi bütün ewli çiftler her düğünde oynuyor o zaman hepsi imam nikahından düşmüş mü oluyor?
Böyle saçma bir şeyi kim söyledi kuzum Allah aşkına öyle şey mi olurkız düğün sonrada kaç yerde oynuyoruz o zaman düşerdi nikahımız hep deseydin
Bu nasıl bir saçma batıl inançtır öyle
Öyle birşey yok kuzum. İmam nikahı 3 ay hiç bir şekilde birleşme olmadığı takdirde düşer diye biliyorum ben
yaniii ebnde öğrenince çok şaşırdım yanii herkes oynuyor o zaman herkes Allah katında ewli olmuyor demektir böyle oluyorsa dimi yanii
annem yok öyle bişey sen gelinlikle ne abdest alabilirsin ne rahat edebilirsin o gün dedi...
bana onu diyen kişiye ben gelinlikle nasıl abdest alcam diye sorduğumda da illa abdestli olman gerekmiyor o gün dedi
bi şok daha geçirdim
Yok artıkAman kuzum uzak dur öyle bir insandan. Epey bir saçmalamış Tabikide o gelinlikle abdest alamazsın. E kapalı olanlar başlarını açacak. E açık olanların kafasında bir ton sprey olacak. Abdest alsanda ne kadar kabul olur. Olmaz öyle bir saçmalık sen o kişinin lafları hiç dikkate dahi alma ve bu tarz konuları da konuşma derim.
tamam ben o zaman sizin gibi düğünden 1 hafta önce kıydırırm güzelce olur biter hiç kasmaya gerek yok o zaman =)
Hoşgeldin canım ne güzel şeyler yapmışsınız siz öyle ekle bekliyoruz merakla
iyi akşamlar kızlar bugün salonun anlaşmalı olduğu kuaföre gittim görüşmeye ama hiç içime sinmedi beğenmedim alternatif olarak düşündüğüm başka bi kuaför vardı artık kesin olarak orayla anlaşıp düğünümde ona gidicem bu hafta sonu gidip randevumu alıcam:114:
ben gibi irem dericinin şarkısını bekleyen var mıııı? ben hayal kırıklığı yaşadım ya bugün çıkmış şarkı resmen slowunda slowu olmuş nişanım için başka şarkılar arayışına girdim
Dinler canım elbet dinler. Ne yapacak karısı olacaksın o saatten sonra kendi kafasının dikine gidemez. Alınacak kararlarda ikinizde hem fikir olmalısınız ki huzurunuz olsun
Daha iyiyim bugünHeyecan sevinç başladı kuzum Edam kına için birşeyler paylaşmıştım ön sayfalarda ya da benim beyaz hayaller topiğime bak orada da var aklına bir şeyler gelir belki alışverişte Fotoğraf çekimini arkadaşım bahçeşehirde yapmıştı normal güzel geçti yetiştilerde akşam için ama emirgan harikadır
sagol canımmmHadi gozun aydin ev isleri cozulmus cok sevindim tatlim
hangi renk yaptınız canım ? aynı gün eşyalarımız gelecek deseneeiyi yapmışsınız kuzum aynı bizimkiyle işte bizim alt renk çok kötü bi maviydi ondan çok boya kullanıldı değdi ama güzel oldu renkleri hele bi de evimize eşya girsinn mis missbizim de bu ctesi falan hazır olcak Allah ın izniyle daha duvar kağıdı seçemedik tv arkası için avizelerimiz var daahaa ooo iş çok kuzum çook doğru gördün bebişim o benim darısı başına inşaAllah
ayy biri beni andıEvet canımcım kulakları çınlasın
kızçeler nasısınzı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?