Bir ortak yön daha
Çok güzel çok anlamlı bir şarkıO zamana kadar başka biri güzel söylerse yada daha iyi bir şarkı bulamazsam yine düşünebilirim onu. Belki yüksek sesle açılınca güzel olabilir :26:
Evet kıslar daha önerilerinisi bekliyorus
kızlar şu evlenince evliliğini göstererek işten çıkma hakkında bilginiz varmı
Bir ortak yön daha
Çok güzel çok anlamlı bir şarkıO zamana kadar başka biri güzel söylerse yada daha iyi bir şarkı bulamazsam yine düşünebilirim onu. Belki yüksek sesle açılınca güzel olabilir :26:
Evet kıslar daha önerilerinisi bekliyorus
Bizim düşündüğümüzü yapmışsınız canım çok güzel oluyor değil miBizim dans şarkımız Özdemir Erdoğan- Pervane olacak. Nişanımızda da ilk dans şarkımız Zerrin Özer 'Herşey seninle güzel' şarkısı olmuştu. Arkadaşlar ile beraber yapılanda da Nilüfer 'Ta uzak yollardan' şarkısını tercih ettik. İki şarkı size bir seçenek olsun o zaman. Öpüldünüzaslında ben de yazsam buraya yaa bu sene ya da seneye evlenecem ama belli değil işte
eğer dans müziğinde hemen söze başlıyosa giriş müziği şart fakat dans müziğinde uzun bi müzik varsa piste gelene kadar calar ve tam söze girerken dans etmeye başlarsınız bence. benim fikrim bu :26:
bende düğünde nikah olmasını istiyorummm
Tazminat hakkından mı bahsediyorsun kuzum
Bende istiyorummmmmmm
Niye olmasın ki. Benim arkadaşım nikahıda salonda yaptı, arkasından göbek attı.Sesi açılınca çok güzel herşey seninle güzel yolda yürümek bile bayılıyorum bu kısmına ömrümüz hep yollarda geçti deçok severiz yürümeyi
Bizim düşündüğümüzü yapmışsınız canım çok güzel oluyor değil miGel canım bizimde nikah tarihi hiçbirşey alınmadı belli değil ki
Kır düğünü olursa kesin ama salonda uygun olur mu nikah bilmiyorum ama çok istiyorum
Deni,z Seki : Herşey seninle güzel
Sesi açılınca çok güzel herşey seninle güzel yolda yürümek bile bayılıyorum bu kısmına ömrümüz hep yollarda geçti deçok severiz yürümeyi
Bizim düşündüğümüzü yapmışsınız canım çok güzel oluyor değil miGel canım bizimde nikah tarihi hiçbirşey alınmadı belli değil ki
Kır düğünü olursa kesin ama salonda uygun olur mu nikah bilmiyorum ama çok istiyorum
Hımm listeme yazdımm
Evet kuzum bide öyle dinlemek gerek
Salonda çok fazla nikah yapıp ardından düğüne geçen var kuzum. Benim abim geçici bir zaman için düğün salonunda kameramanlık yaptı. Düğünlerin %90 nı nikahlı oldu dedi. Sende öyle yap dedi abim. İnşallah onların salonunu tutacağız. Organizasyona bayıldımm
evet canım ben temmuz başında işten çıkmayı düşünüyorum eylülde kpss ye giricem biraz çalışırım evde hem burda artık sinirlerim harab oldu çok
Niye olmasın ki. Benim arkadaşım nikahıda salonda yaptı, arkasından göbek attı.ama düğünü değişikti. dans edemediler vs. karışıklık oluyo. ne zaman dans edilcek önce nikah mı vs vs. :44:
Melih görgün ü dinledin mi ? Rüya cok güzel bi parça
Niye olmasın ki. Benim arkadaşım nikahıda salonda yaptı, arkasından göbek attı.ama düğünü değişikti. dans edemediler vs. karışıklık oluyo. ne zaman dans edilcek önce nikah mı vs vs. :44:
Salonda çok fazla nikah yapıp ardından düğüne geçen var kuzum. Benim abim geçici bir zaman için düğün salonunda kameramanlık yaptı. Düğünlerin %90 nı nikahlı oldu dedi. Sende öyle yap dedi abim. İnşallah onların salonunu tutacağız. Organizasyona bayıldımm[/B]
Bence önce nikah masasına oturulur direkt. Daha sonra nikahtan hemen sonra dans edilir. Ardından da takıya geçilir. Olmas mı :26:
Bunu abime sormalıyım
Evlendiğin için olur tatlım. Genelde iş yerleri evlilik cüzdanını ister onun dahilince ancak tazminat verirler.
Sevemedim pek onu :26: Yada ilk dinlediğim içindir belki bilemedim :26:
Kesin karar salonda tutulsa nikah salonda olacak sizler sayesinde karar verdim kuzucuklarilk önce hareketli girişle nikah masasına geçiliyor nikah kıyılıyor sonra dansa geçiliyor sonra pasta kesiliyor sonra takıya geçiliyor geneli bu şekilde böylelikle düğün akışı devam ediyor
sor bakıyım nasıl yapıyolarmış.hemen takı töreni olmasın ya bi dans iki çiftetelli sonra takı töreni olsun, millet takısını takınca gitmeye kalkışıyo hemen
o zaman klasik nikah müziğiyle giriş yapcan, oturcan masaya, evet evet dicen. orkestra vercek dans müziğini kalkıp dans etcen diğğğğmiiiiiiiiii
düğünüme gelcekler cüzdanı istemezler sanırımonu iyice bi araştırmam gerek
aa cok güzeldir .dinle bi kaç kez. duyulmamış bide. belki hoşuna gider dinledikçe
Ooo süper Nehirimde bizden artıkın
Nikahtan sonra vur patlasın çal oynasın :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?