2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Deni,z Seki : Herşey seninle güzel

Melih Görgün : Rüya

Sesi açılınca çok güzel herşey seninle güzel yolda yürümek bile bayılıyorum bu kısmına ömrümüz hep yollarda geçti de çok severiz yürümeyi
Bizim düşündüğümüzü yapmışsınız canım çok güzel oluyor değil mi Gel canım bizimde nikah tarihi hiçbirşey alınmadı belli değil ki

Kır düğünü olursa kesin ama salonda uygun olur mu nikah bilmiyorum ama çok istiyorum

Bende istiyorummmmmmm

Niye olmasın ki. Benim arkadaşım nikahıda salonda yaptı, arkasından göbek attı. ama düğünü değişikti. dans edemediler vs. karışıklık oluyo. ne zaman dans edilcek önce nikah mı vs vs. :44:

Deni,z Seki : Herşey seninle güzel

Hımm listeme yazdımm

Evet kuzum bide öyle dinlemek gerek

Salonda çok fazla nikah yapıp ardından düğüne geçen var kuzum. Benim abim geçici bir zaman için düğün salonunda kameramanlık yaptı. Düğünlerin %90 nı nikahlı oldu dedi. Sende öyle yap dedi abim. İnşallah onların salonunu tutacağız. Organizasyona bayıldımm

Melih görgün ü dinledin mi ? Rüya cok güzel bi parça

evet canım ben temmuz başında işten çıkmayı düşünüyorum eylülde kpss ye giricem biraz çalışırım evde hem burda artık sinirlerim harab oldu çok

Evlendiğin için olur tatlım. Genelde iş yerleri evlilik cüzdanını ister onun dahilince ancak tazminat verirler.

Niye olmasın ki. Benim arkadaşım nikahıda salonda yaptı, arkasından göbek attı. ama düğünü değişikti. dans edemediler vs. karışıklık oluyo. ne zaman dans edilcek önce nikah mı vs vs. :44:

Bence önce nikah masasına oturulur direkt. Daha sonra nikahtan hemen sonra dans edilir. Ardından da takıya geçilir. Olmas mı :26:

Bunu abime sormalıyım

Kesin karar salonda tutulsa nikah salonda olacak sizler sayesinde karar verdim kuzucuklar ilk önce hareketli girişle nikah masasına geçiliyor nikah kıyılıyor sonra dansa geçiliyor sonra pasta kesiliyor sonra takıya geçiliyor geneli bu şekilde böylelikle düğün akışı devam ediyor

Son düzenleme:
Bence önce nikah masasına oturulur direkt. Daha sonra nikahtan hemen sonra dans edilir. Ardından da takıya geçilir. Olmas mı :26:

Bunu abime sormalıyım

sor bakıyım nasıl yapıyolarmış. hemen takı töreni olmasın ya bi dans iki çiftetelli sonra takı töreni olsun, millet takısını takınca gitmeye kalkışıyo hemen

o zaman klasik nikah müziğiyle giriş yapcan, oturcan masaya, evet evet dicen. orkestra vercek dans müziğini kalkıp dans etcen diğğğğmiiiiiiiiii

Son düzenleme:

Ooo süper Nehirimde bizden artıkın

Nikahtan sonra vur patlasın çal oynasın :118:

Tamam kuzum akşam sorar öğrenir yarın size söylerim

Kıs olur mu öyle. Millet düğün başladı sanacak takıp takıştırmadan gelin oynar mı olmass Millet bi emanetleri taksın içi rahatlasın sonra göstere göstere oynıycaksın düşman çatlatıcaksın Ayyy nasıl bir gelinim ben böyleeee

Aynen öyle kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…