Tamam kuzum akşam sorar öğrenir yarın size söylerim
Kıs olur mu öyle. Millet düğün başladı sanacak takıp takıştırmadan gelin oynar mı olmassMillet bi emanetleri taksın içi rahatlasın sonra göstere göstere oynıycaksın düşman çatlatıcaksın Ayyy nasıl bir gelinim ben böyleeee
Aynen öyle kuzumm
Ben hep istiyordum da kır düğününe daha çok gider olmazsa öncesinde olur diyordum ama en anlamlısı düğünde olmak artık kesinim:123::132::118:
İşyerine bile sorsan söylerler aslında ne gerekiyor diye
ahahahah. ben o açıdan düşünmedim hiç.
demek o yüzden hemen takı törenine geçiyolar
yok onlar söylemezler işlerine gelmez
Bence ondan dolayı kuzum
Düşünsene sen bi düğüne gitsen takı takacak olsan altınını cebinde mi oynıycaksınYada çantanda dursa acaba çantalar karışır mı acaba alan olur mu diye düşünmekten oynayamazsın Takılar takılır düğün başlarrr
O zaman araştırman gerek kuzum ama benim kuzenim öyle yaptı. Düğününe 1 ay kala istedi çıkmayı onlarda nikah cüzdanını görmeden tazminat vermeyiz demişler. Oda evlendi 1 ay sonra gitti işlemlerini yaptı tazminatını aldı
ohoooo ben bunları hayatta düşünmemmm. ay cok mu safım
Kuzular size doyum olmaz ama ben cıkıyorum
Biraz erken kaçıyorum kimse yok diye
Kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz
Sesi açılınca çok güzel herşey seninle güzel yolda yürümek bile bayılıyorum bu kısmına ömrümüz hep yollarda geçti deçok severiz yürümeyi
Bizim düşündüğümüzü yapmışsınız canım çok güzel oluyor değil miGel canım bizimde nikah tarihi hiçbirşey alınmadı belli değil ki
Kır düğünü olursa kesin ama salonda uygun olur mu nikah bilmiyorum ama çok istiyorum
Evet çok duygusal bir anBencede kuzum düşünsene 2 kişi değil yüzlerce kişi nikahına şahit oluyor
Kuzular size doyum olmaz ama ben cıkıyorum
Biraz erken kaçıyorum kimse yok diye
Kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz
Ağlarım ben kesinlikle özellikle imam nikahında sanki içime bir huzur dolacak ağlayacağım gibi hissediyorumimam nikahını ne zaman düşünüyorsunuz canım düğün günü zor olacak gibi çeyiz serme işinin akşamı hallederiz diyorum zaten son 1-2 hafta kala seriliyor çeyiz
Bende bugün salladım işlerimi
Evet öyledir Edayla biz bunu daha önceden çözdük her Salı günü bugün geçmiyor diyorduk bir bakıyorduk Salı günündeyiz artık Salıya geldiğinde gün diyorum içimden bugün geçmez gerçekten de geçmiyor
Ağlamazsın bence kuzum emin ol. O heyecanla çok mutlu olduğun için gülersinBende duygusalım ama öyle zamanlarda bolca gülücük dağıtırım
İmam nikahını bizde aksilik olmazsa düğünden 1 hafta öncesi falan düşünüyoruz. Ama kesinlikle düğün gecesi falan istemiyorum. O yorgunlukla imkansız yani. Bide uygun olmaz. O kadar yorulucam, oynıycam, dans edicem, belki terliycem hoş olmaz gibi geliyor bana
İnşallah evinize yerleştikten sonra nişanlın durumu farkederde bir şekilde çözersiniz kuzum :26: Bol bol dua et
Valla siz edayla cozmussunuz isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?