2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Dimi hepsini hepsini yapmak geliyor içimden. Bazen düşünüyorum acaba ben mi eşime süpriz yaparım yada o mu bana. Sonra diyorum sabah beraber kalkıp keyifle beraber hazırlamakta çok güzel olur
Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalleBörek poğaça kesin öncesinden hazırlayıp buzluğa koyarım ben annemlerde sarma sarar falan
Olur ama birascıcık hıslı
Birtanesini sakin birtanesini hızlı seçeriz ne olacak kuzum farklı olur
Bence olur. ççooookkk ta güzel olurrrr

Aşık oldum şarkıya resmen evlenene kadar bıkmazsam aklımda

mustafa ceceli daha ne şarkılar cıkarır seneye kadar

Kullanıyorum kuzum çokta memnunum. Ve saçlarıma zarar vermiyor ben 1 yılda 1 belki oda kırık aldırırm

benimde düzleştiricim rowenta, maşam phlips taaa ne zaman almıştık. ama değiştircem artık. araştırıyorum

o özelliği iyi işte, saça zarar vermemesi..

Aynen canım bende önceden hazırlığımı yapar 1 gün önce gider koyarım buzluğuma sabahta ohh mis gibi sofralar hazırlarıss

Bu şarkı tam 2. danslık. Heyecanın üzerinden biraz atmış olacaksın. Takı falan bitmiş olacak. Nişanlında bilecek bu şarkıyı karşılıklı söyleyerek keyif dansı yapacaksın tam böyle bir şarkııı Ay heyecanlandım ben yine

Ben söylediğinden beri kaç kere dinledim bilmiyorum

etkili olmasına etkili de acaba ne kadar sağlıklı

Kuzum anestezik krem olduğu için hiç bir zararı olmaz. Yani deri içine girmiyor. Mesela bizim iş yerinde botox, dolgu v.s. de yapılıyor. Anestezik krem sürüyosun 15 dakika sonra orayı hissetmiyosun. 1 saat içinde de etkisini yitiriyor zaten. Ayrıca dişçiye gidiyosun damaklarına dişine iğne vurup uyuşturuyor o ne kadar sağlıklı

Korkma korkma birşey olmaz

Tabikide edilir kuzum ama o heyecanla ayak uydurabilir misin o var Sevgilim şarkısıda çok güzel Ay bu adam tam aşk şarkıları yapıyor sesi zaten müthiş
orası öyle tabi damat ayrı telden gelin ayrı telden düşünsene bi ahahah ne komik

herrrr şarkısı güzel bu adamın sevmediğim bi şarkısı yok resmen

Benimde philips vardı hiç mi hiç memnun değildim

dişçiye de gitmedim ki

ben kan bile aldırmamış insanım işte geçen haftalarda ilk kez aldırdım o yüzden bilemiyorum pek

*

philips= nefreeeet benim için

Evet komik bir görüntü olur Ay biz prova bile yapamadan dans ettik ama müthiş dans ettik Rüya gibiydi

Anamm kıs hiç birşey yaptırmamışın ya sen Yok yok korkma cıs değil onlar

Benim içinde öyle

Hazırlarız tabisiEvet bende bayılıyorum hep dinliyorumTam gözlerine bakarak söylenecek bir şarkı olmuş

Galiba Nişanlım hafta sonuda topla saçlarını ne olacak der ama olmas derim ve 15 dk daha bekler hemencecik yaparım saçlarımııı :78:

Bende özellikle yanına giderken çok dikkat ederim dağınıklığa gelemem saçlarım yapılı,makyajım tamamlanmış süslü

Ne güzeeeelllll hatırlanıyo o anlar dimi

Evet yaptırmadım diyorum ya :18: o yüzden cekingenim bu konularda

Açıkcası ben çokta fazla süslenmem. Sonuçta gözleri ona alışacak daha sonra sürekli öyle görmek isteyecek. Yeri gelir makyaj yapmam bi kalem ve rimel sürerim. Oda fazlasını pek sevmez zaten. Sürekli fondöten sürmeme istemez mesela. Cildim problemli olduğu için bende kullanmamaya özen gösteriyorum

Kıslar birşey sorucam size. Benim normalde bu kadar sivilcem olmazdı. Regl zamanlarımda olur ama bir iki günde geçerdi. Şimdi ise her sabah kalkıyorum yüzümde ayrı ayrı yerde fırlamış Abur cuburda yemiyorum Meyve yerim genelde. Siz günlük bakım yapıyo musunuz :26:

Ne güzeeeelllll hatırlanıyo o anlar dimi

Evet yaptırmadım diyorum ya :18: o yüzden cekingenim bu konularda

Harika ötesi bir duygu. Tüm genç kızların kesinlikle yaşaması gereken bir duygu. Sevdiğinin kollarında süzülüyosun resmen o dansı nasıl yaptık hangi ara bitti hiç hatırlamıyorum

Bende lazer konusunda çekiniyorum biras. Kuaföre bile gitmedim gitmemde onun için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…