Çok güzeller canımcım güzel güzel saçlar yaparsın sen bunlarla ki :78:
Kıslar kıslar bende göstermek istedim maşam ile düzleştirici mi
Eki Görüntüle 1071848
Eki Görüntüle 1071849
Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalleDimi hepsini hepsini yapmak geliyor içimden. Bazen düşünüyorum acaba ben mi eşime süpriz yaparım yada o mu bana. Sonra diyorum sabah beraber kalkıp keyifle beraber hazırlamakta çok güzel olur
Birtanesini sakin birtanesini hızlı seçeriz ne olacak kuzum farklı olurOlur ama birascıcık hıslı
Bence olur. ççooookkk ta güzel olurrrr
mustafa ceceli nin sevgilim sarkısında dans ediliyosa bundada edilir
Evet kuzum ben çok memnunum valla gerçi saçımı düzleştirmeme çokta gerek yok ama takıntılıyım o konuda
Cesaretimi toplayamıyorum kuzum toplasam yaptırıcam ama olmuyorDuymadım canım onu :26: Arkadaşımda vardı ama markasını hatırlamıyorum epey etkili
şuan kullanıyo musun canım? memnun musun?
Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalleBörek poğaça kesin öncesinden hazırlayıp buzluğa koyarım ben annemlerde sarma sarar falan
Birtanesini sakin birtanesini hızlı seçeriz ne olacak kuzum farklı olur
Aşık oldum şarkıya resmen evlenene kadar bıkmazsam aklımda
Kullanıyorum kuzum çokta memnunum. Ve saçlarıma zarar vermiyor ben 1 yılda 1 belki oda kırık aldırırm
Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalleBörek poğaça kesin öncesinden hazırlayıp buzluğa koyarım ben annemlerde sarma sarar falan
Birtanesini sakin birtanesini hızlı seçeriz ne olacak kuzum farklı olur
Aşık oldum şarkıya resmen evlenene kadar bıkmazsam aklımda
Biz süslüyüz fazlaca ondan
etkili olmasına etkili de acaba ne kadar sağlıklı
benimde düzleştiricim rowenta, maşam phlips taaa ne zaman almıştık. ama değiştircem artık. araştırıyorum
o özelliği iyi işte, saça zarar vermemesi..
mustafa ceceli daha ne şarkılar cıkarır seneye kadar
orası öyle tabi damat ayrı telden gelin ayrı telden düşünsene bi ahahah ne komikTabikide edilir kuzum ama o heyecanla ayak uydurabilir misin o varSevgilim şarkısıda çok güzel Ay bu adam tam aşk şarkıları yapıyor sesi zaten müthiş
Kuzum anestezik krem olduğu için hiç bir zararı olmaz. Yani deri içine girmiyor. Mesela bizim iş yerinde botox, dolgu v.s. de yapılıyor. Anestezik krem sürüyosun 15 dakika sonra orayı hissetmiyosun. 1 saat içinde de etkisini yitiriyor zaten. Ayrıca dişçiye gidiyosun damaklarına dişine iğne vurup uyuşturuyor o ne kadar sağlıklı
Korkma korkma birşey olmaz
Benimde philips vardı hiç mi hiç memnun değildim
orası öyle tabi damat ayrı telden gelin ayrı telden düşünsene bi ahahah ne komik
herrrr şarkısı güzel bu adamın sevmediğim bi şarkısı yok resmen
dişçiye de gitmedim ki
ben kan bile aldırmamış insanım işte geçen haftalarda ilk kez aldırdım o yüzden bilemiyorum pek
*
philips= nefreeeet benim için
Hazırlarız tabisiAynen canım bende önceden hazırlığımı yapar 1 gün önce gider koyarım buzluğuma sabahta ohh mis gibi sofralar hazırlarıss
Bu şarkı tam 2. danslık. Heyecanın üzerinden biraz atmış olacaksın. Takı falan bitmiş olacak. Nişanlında bilecek bu şarkıyı karşılıklı söyleyerek keyif dansı yapacaksın tam böyle bir şarkıııAy heyecanlandım ben yine
Ben söylediğinden beri kaç kere dinledim bilmiyorum
GalibaNişanlım hafta sonuda topla saçlarını ne olacak der ama olmas derim ve 15 dk daha bekler hemencecik yaparım saçlarımııı :78:
Evet komik bir görüntü olurAy biz prova bile yapamadan dans ettik ama müthiş dans ettik Rüya gibiydi
Anamm kıs hiç birşey yaptırmamışın ya senYok yok korkma cıs değil onlar
Benim içinde öyle
Hazırlarız tabisiEvet bende bayılıyorum hep dinliyorum Tam gözlerine bakarak söylenecek bir şarkı olmuş
Bende özellikle yanına giderken çok dikkat ederim dağınıklığa gelemem saçlarım yapılı,makyajım tamamlanmış süslü
Ne güzeeeelllll hatırlanıyo o anlar dimi
Evet yaptırmadım diyorum ya :18: o yüzden cekingenim bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?