- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
zaten hafif hareket olunca daha tatlı olur istiyordum böle bi tarz merak ettim şimcikk
Bencede, en sağlıklısı.
o merak konusu işte, gidenler cevaplasın lütfen
anoovv düğüne az kalmış toparlan hemen
bende heyecanlı utangaç sabırsızım bu aralar
Ben şuan hastasıyım yani o derece bir dinle üst üste dinleyeceksin çok şeker tadında olmuşbana da dua edersiniz bol bol
Ona henüz karar vermedim ben
Ben şuan hastasıyım yani o derece bir dinle üst üste dinleyeceksin çok şeker tadında olmuşbana da dua edersiniz bol bol
Henüz kararsızımee birinci şarkınız ne bakiiim tüyo werin
Aman canımcım dikkatli ol bazıları yanlış tedavi uygulayabiliyorlarDermatoloğum banada verdi hatta ilaçla tedavi falan diye ama sonradan o ilaca benzer bir ilacı arkadaşım kullanıyordu hatta çokta yaygındır. Kızın karaciğerinin sadece %20 si çalışıyormuş. Onu duyunca hiç içmedim. Krem verdi. O kremide kullanırsan lazere gitmemen lazım dedim. Cildin yok fazla incelecek ve oda etki yapabilir dedi. 1-2 kere kullandım yüzüm tamamen soyuldu. Bıraktım o kremide aşırı soyuldu ya öyle nasıl toplu taşıma araçlarına binebilirdim millet hastalıklı mı diye bakıyor
Minnettarım sana
eheheh tamam mutlaka dinlicem veee güzelse Alllah o nehirden razı olsun düğününü de güzel eylesin dicem canıııımmmmm hahahhah
Aaaaa hıııımmm ....
ben 1. olarak ferhat göçer-sarıl bana yapcam
Henüz kararsızım
Aman canımcım dikkatli ol bazıları yanlış tedavi uygulayabiliyorlar
Şımartıyorsun kuzum
Evet kuzum bende o yüzden her bulduğumu yüzüme sürmek istemiyorum. Burada bir uzmanımız var ve bilgisine çok çok güvenirim. Yaklaşık 20 yıldır estetisyen kendisi ve her hafta eğitim alır. Cilt bakım kremlerinin hepsini çok iyi bilir. Ona danışayım bir :26:
Ama sen söylemesen ben dinlemezdim yada çok geç dinlerdim
Cümlemizden razı olsun canım benim hepimizin harika geçsin inşallah
Hımm ben 1. şarkının beni çok etkilemesini istiyorum. En kötü ihtimal bulamazsamda nişanımdaki şarkıyla tekrar dans edebilirimm..
Mariah Carey - Without You
Sen danış canım işin uzmanı olması önemliFikir olabildiysem ne mutlu bana kuzum
Amiiin inşallah canımmm
benim nişanlım yabancı şarkı da olsun demişti ama malesef her insan ayak uyduramadığı için baygınlık geçirmemeleri için türkçe seçiyorum her iki dans şarkısında da =))
Hoşgeldin canım halletmişsiniz rahatlamışsındır birazda olsa azıcık kaldı tabi heyecan dorukta biz inşallah nasipse balayına gideceksek eğer 1 gün ara verdikten sonra çıkmayı düşünüyoruz düğün yorgunluğunu atmak istiyoruz hayallerimde cumartesi düğün var zaten pazartesi çıkmış olacağız yine hafta başıGunaydin guzeller
Bugun biraz daha iyiyim sabah bir saat isten izin aldim gittik rontgenleri cektirdik ayin 21inde cikacakmis nisanlim gidip alacak o zamana kadar kan sonuclari da cikmis olur biz de bu isi burda tamamlamis oluruz
Sizler napiyorsunuz dans muzikleri konusulmus ben yokken:)biz sectik giris muzigi nikah muzigi dans muzigi diye ayri ayri ama hangisine hangisini sectik hatirlamiyorum sarkilarin tamami benim istegim uzerine yabanciydi:)
İlk kahvalti konusulmus kizlarin guzel guzel hayallerini okudum hosuma gitti insallah hersey gonlunuzce olur biz ilk kahvaltiyi artik balayi yollarinda mi yapariz nerde belli degil
İmam nikahini da vekil tayin ettim ben kuafordeyken nisanlim vekili alip gidip kiydircak bizde kadin katilmaz imam nikahina erkeklerden bir vekil secer ve erkek tarafinin evinde kiyilir
Evet kuzum cilt sonuçta bide yüz olunca daha da önemli. :26:
Olmaz mısın harika oldu hemde
Gunaydin guzeller
Bugun biraz daha iyiyim sabah bir saat isten izin aldim gittik rontgenleri cektirdik ayin 21inde cikacakmis nisanlim gidip alacak o zamana kadar kan sonuclari da cikmis olur biz de bu isi burda tamamlamis oluruz
Sizler napiyorsunuz dans muzikleri konusulmus ben yokken:)biz sectik giris muzigi nikah muzigi dans muzigi diye ayri ayri ama hangisine hangisini sectik hatirlamiyorum sarkilarin tamami benim istegim uzerine yabanciydi:)
İlk kahvalti konusulmus kizlarin guzel guzel hayallerini okudum hosuma gitti insallah hersey gonlunuzce olur biz ilk kahvaltiyi artik balayi yollarinda mi yapariz nerde belli degil
İmam nikahini da vekil tayin ettim ben kuafordeyken nisanlim vekili alip gidip kiydircak bizde kadin katilmaz imam nikahina erkeklerden bir vekil secer ve erkek tarafinin evinde kiyilir
Valla öylede güzel dans ediliyor ki bence düşünmelisin bir dinleyim derim
Hoşgeldin canım halletmişsiniz rahatlamışsındır birazda olsa azıcık kaldı tabi heyecan dorukta biz inşallah nasipse balayına gideceksek eğer 1 gün ara verdikten sonra çıkmayı düşünüyoruz düğün yorgunluğunu atmak istiyoruz hayallerimde cumartesi düğün var zaten pazartesi çıkmış olacağız yine hafta başıSizde daha farklıymış canım olsun halledilsinde öyleside güzeldir
Bende çok önem veririm çok önemli yüz:18::13:
Hosbuldum bitanem
Ya sorma valla sirtimdan buyuk yuk kalkti aklimda hep bir rontgene gidicez dusuncesi vardi uzun zamandir isten izin al bilmemne:)
Bizim de cuma aksami dugun canim pazar giricez otelimize ben de senin gibi dusunmustum dinlenelim uyuyalim bir gun diye ama nisanlim diyor ki yola cikalim geze geze gidelim antalyayaadamdaki enerji bende de olaydi keske dedim sen bilirsin arabayi ortaklasa kullaniriz once ben uyurum ama ona gore dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?