2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ee birinci şarkınız ne bakiiim tüyo werin
Henüz kararsızım
Aman canımcım dikkatli ol bazıları yanlış tedavi uygulayabiliyorlar

Minnettarım sana

Şımartıyorsun kuzum

Aaaaa hıııımmm ....

ben 1. olarak ferhat göçer-sarıl bana yapcam

Hımm ben 1. şarkının beni çok etkilemesini istiyorum. En kötü ihtimal bulamazsamda nişanımdaki şarkıyla tekrar dans edebilirimm..

Mariah Carey - Without You

Henüz kararsızım

Aman canımcım dikkatli ol bazıları yanlış tedavi uygulayabiliyorlar

Şımartıyorsun kuzum

Evet kuzum bende o yüzden her bulduğumu yüzüme sürmek istemiyorum. Burada bir uzmanımız var ve bilgisine çok çok güvenirim. Yaklaşık 20 yıldır estetisyen kendisi ve her hafta eğitim alır. Cilt bakım kremlerinin hepsini çok iyi bilir. Ona danışayım bir :26:

Ama sen söylemesen ben dinlemezdim yada çok geç dinlerdim

Sen danış canım işin uzmanı olması önemli Fikir olabildiysem ne mutlu bana kuzum

Cümlemizden razı olsun canım benim hepimizin harika geçsin inşallah

Amiiin inşallah canımmm
Hımm ben 1. şarkının beni çok etkilemesini istiyorum. En kötü ihtimal bulamazsamda nişanımdaki şarkıyla tekrar dans edebilirimm..

Mariah Carey - Without You

benim nişanlım yabancı şarkı da olsun demişti ama malesef her insan ayak uyduramadığı için baygınlık geçirmemeleri için türkçe seçiyorum her iki dans şarkısında da =))

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller
Bugun biraz daha iyiyim sabah bir saat isten izin aldim gittik rontgenleri cektirdik ayin 21inde cikacakmis nisanlim gidip alacak o zamana kadar kan sonuclari da cikmis olur biz de bu isi burda tamamlamis oluruz
Sizler napiyorsunuz dans muzikleri konusulmus ben yokken:)biz sectik giris muzigi nikah muzigi dans muzigi diye ayri ayri ama hangisine hangisini sectik hatirlamiyorum sarkilarin tamami benim istegim uzerine yabanciydi:)
İlk kahvalti konusulmus kizlarin guzel guzel hayallerini okudum hosuma gitti insallah hersey gonlunuzce olur biz ilk kahvaltiyi artik balayi yollarinda mi yapariz nerde belli degil
İmam nikahini da vekil tayin ettim ben kuafordeyken nisanlim vekili alip gidip kiydircak bizde kadin katilmaz imam nikahina erkeklerden bir vekil secer ve erkek tarafinin evinde kiyilir

Valla öylede güzel dans ediliyor ki bence düşünmelisin bir dinleyim derim

Hoşgeldin canım halletmişsiniz rahatlamışsındır birazda olsa azıcık kaldı tabi heyecan dorukta biz inşallah nasipse balayına gideceksek eğer 1 gün ara verdikten sonra çıkmayı düşünüyoruz düğün yorgunluğunu atmak istiyoruz hayallerimde cumartesi düğün var zaten pazartesi çıkmış olacağız yine hafta başıSizde daha farklıymış canım olsun halledilsinde öyleside güzeldir
Evet kuzum cilt sonuçta bide yüz olunca daha da önemli. :26:

Olmaz mısın harika oldu hemde

Bende çok önem veririm çok önemli yüz:18::13:

Şarkılarını merak ettim güzellik

Biz balayına düğünden 1 gün sonra düşünüyoruz ondan dolayı evimisde olacak sanırım

Bizde de öyledir canım. Nişanlım bizde genelde düğün gecesi yapılır ve vekil ile olur dedi. Ama bizim durumlar düğün gecesine el verir mi bilmiyorum. Bende açıkcası düğün gecesi istemiyorum. Utanırım yani.

Bakalım bir o zamanlar gelsinde hayırlısıyla imam nikahımız da bir şekilde kıyılır. Tek derdimiz o olsun diyorum

Hosbuldum bitanem
Ya sorma valla sirtimdan buyuk yuk kalkti aklimda hep bir rontgene gidicez dusuncesi vardi uzun zamandir isten izin al bilmemne:)
Bizim de cuma aksami dugun canim pazar giricez otelimize ben de senin gibi dusunmustum dinlenelim uyuyalim bir gun diye ama nisanlim diyor ki yola cikalim geze geze gidelim antalyayaadamdaki enerji bende de olaydi keske dedim sen bilirsin arabayi ortaklasa kullaniriz once ben uyurum ama ona gore dedim

Gezmekte güzel tabi canım arabayla gidecekseniz o şekilde de çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…