2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hahahahhaha Karı korkusuna dönmüş napsın, anam süper ya

Evet canım bu zamana kadar sabretmişsiniz zaten Allah daha çok sabırlar versin

Amin bebeğim, sabrede sabrede sabır taşı olduk vallahi

aynen onu yanımda görene kadar bittiğine inanmamm

kızlarr aşk kavanozu hazırlıyorumm aşkımaa..içine birlikte yapılacak şeyleri yazıcam küçük kağıtlara.. birlikte neler yapılabilir(değişik şeyler) öneri bekliyorummm

kızlarr aşk kavanozu hazırlıyorumm aşkımaa..içine birlikte yapılacak şeyleri yazıcam küçük kağıtlara.. birlikte neler yapılabilir(değişik şeyler) öneri bekliyorummm

Benim yaptıklarımı aldıklarımı yazayım sana örnek olsun canım Bizim 1.yıl dönümümüz, doğum günü, nişan yıl dönümü vs hep askerde geçti.

Doğum gününde ; Sahilde 10 tane balon, ve bi pasta ile süpriz yapmıştım.
Yıl dönümümüzde ; Ona kutu hazırlamıştım notlar vs. Çikolatalar falan (Tabi çikolataları ben yedim) Atkı örmüştüm..
Nişan yıl dönümümüzde ; Bi de saat almştım, sensiz zaman duruyor yazmıştım üstüne.. Saatin arkasında da benim adım, ve tarihimiz yazıyordu.
Ve senin şuan yaptığın aşk kavanozu yapmıştım.
Tezkere günü ; Bir şey yapamadım. :26: Ama ondan bi kaç gün sonrası için hazırladım. O gün malum yoğun olunuyor :44:
Bi odayı 50 tane balonla süsledim, yarısı yerde yarısı tavanda.. Mumlar, duvarda resimlerimiz.. Tavandaki balonların ucundada notlar ve resimler Duvara ayrıca birde renkli kartonlardan şafak -3 yazmıştım. Hoşgeldin şebek, falan gibi sözler

Şimdi bende 21 Mayıs için bi şeyler düşünüyorum, doğum günü de

Son düzenleme:

El ele yagmurda yurumek
Yastik kavgasi yapmak
Lades tutusmak
Yumurta savasi yapmak
Cikolata eritip yemek
Tatli yapmak
Esinin sana makyaj yapmasi

vuuuvv neler yapmışsın böylee süper fikirlerr not aldım saol canımcımmaşk kavonozunun içine neler koydun??

vuuuvv neler yapmışsın böylee süper fikirlerr not aldım saol canımcımmaşk kavonozunun içine neler koydun??

Sen hepsini birden yapma kuzum, sonra yapacak şey bulamıyorsn benim gibi :26:
Kare renkli kağıtları katladım, dışarıdan gözüken yerlerine kalp çizdim renkli renkli oldu hep. Dış kapağınada tül ve kurdele ile şekil vermiştim. Kapağa 'Seni çok seviyorum paşam' yazmıştım ayrıca.. İçine birde küçük draje çikolatalardan koymuştum. Tabi çikolataları o gelmeden 5 dk önce doldurmuştum içine

süpermişşteşekkür tatlımm

Ben çıkıyorum bebeğimm, burda konuşmak çok iyi geliyor

Çok acıktım karnımdan sesler geliyor bi gidip ekmek arası yapayım

Öpüldünüüzzz gelincikleerrr

Görüşürüz kuzum benimm bende çok acıktım az daha geçsinde gideyim yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…