Osman amcanın karısı dayak yiyip memlekete anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep telefonuyla yaptıgı cağırma istemlerine cevap alamayan osman amca son çareyi mesaj atmakta bulmuştur ve karısı 1 saat içinde kapının önünde yeşermiştir işte osman amcanın mesajı
... Kadınım bu sağa son mesajım
Bebelerinen evde oturup ağlarım
Çamaşır , bulaşık tarih yaptı
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım
Bir tokat salladım degmedi bile
La bok mu var babağan evinde
Ula ne bilinmez bi avradımışsın
Bebelerinen beni mevlam kayırsın
Arkadasın hatçe yan yan bakıverıyo
Üzülme osman abi deyiveriyo
Bebelerin başını oksayaraktan
Kendi düşen aglamaz deyip gülüverio
Bu gün geliverdi zabahın köründe
Vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde
Bulaşığa daldı , çamaşırı yıkadı
La kadınım bak göğnüm çok daraldı
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi
Osman abi sende gir keseleyim diyiverdi
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim
La kadınım sana son bir şans daha verdim
Zabaha kadar geliosan gel eve
Vallahi gelmezsen büyük tehlike
Hatçe elinde bekliyor kese
Vallah keseynen kalsa keşke.
Evet canım bu zamana kadar sabretmişsiniz zatenAllah daha çok sabırlar versin
aynen onu yanımda görene kadar bittiğine inanmamm
HahahahhahaKarı korkusuna dönmüş napsın, anam süper ya
Amin bebeğim, sabrede sabrede sabır taşı olduk vallahi
kızlarr aşk kavanozu hazırlıyorumm aşkımaa..içine birlikte yapılacak şeyleri yazıcam küçük kağıtlara.. birlikte neler yapılabilir(değişik şeyler) öneri bekliyorummm
kızlarr aşk kavanozu hazırlıyorumm aşkımaa..içine birlikte yapılacak şeyleri yazıcam küçük kağıtlara.. birlikte neler yapılabilir(değişik şeyler) öneri bekliyorummm
Benim yaptıklarımı aldıklarımı yazayım sana örnek olsun canımBizim 1.yıl dönümümüz, doğum günü, nişan yıl dönümü vs hep askerde geçti.
Doğum gününde ; Sahilde 10 tane balon, ve bi pasta ile süpriz yapmıştım.
Yıl dönümümüzde ; Ona kutu hazırlamıştım notlar vs. Çikolatalar falan(Tabi çikolataları ben yedim) Atkı örmüştüm..
Nişan yıl dönümümüzde ; Bi de saat almştım, sensiz zaman duruyor yazmıştım üstüne.. Saatin arkasında da benim adım, ve tarihimiz yazıyordu.
Ve senin şuan yaptığın aşk kavanozu yapmıştım.
Tezkere günü ; Bir şey yapamadım. :26: Ama ondan bi kaç gün sonrası için hazırladım. O gün malum yoğun olunuyor :44:
Bi odayı 50 tane balonla süsledim, yarısı yerde yarısı tavanda.. Mumlar, duvarda resimlerimiz.. Tavandaki balonların ucundada notlar ve resimlerDuvara ayrıca birde renkli kartonlardan şafak -3 yazmıştım. Hoşgeldin şebek, falan gibi sözler
Şimdi bende 21 Mayıs için bi şeyler düşünüyorum, doğum günü de
El ele yagmurda yurumek
Yastik kavgasi yapmak
Lades tutusmak
Yumurta savasi yapmak
Cikolata eritip yemek
Tatli yapmak
Esinin sana makyaj yapmasi
vuuuvv neler yapmışsın böyleesüper fikirlerr not aldım saol canımcımm aşk kavonozunun içine neler koydun??
Evet kuzum benimm
Sen hepsini birden yapma kuzum, sonra yapacak şey bulamıyorsn benim gibi :26:
Kare renkli kağıtları katladım, dışarıdan gözüken yerlerine kalp çizdim renkli renkli oldu hep. Dış kapağınada tül ve kurdele ile şekil vermiştim. Kapağa 'Seni çok seviyorum paşam' yazmıştım ayrıca.. İçine birde küçük draje çikolatalardan koymuştum. Tabi çikolataları o gelmeden 5 dk önce doldurmuştum içine
var böyle yazıılar.
*
patron burda rahat yazamıyorummmmm:99:
Ben çıkıyorum bebeğimm, burda konuşmak çok iyi geliyor
Çok acıktım karnımdan sesler geliyor bi gidip ekmek arası yapayım
Öpüldünüüzzz gelincikleerrr
Zaman dedigin nedir tatlim cabucak gecer onemli olan tarih olsun niyet belli olsun ben bunlarin hicbirisi olmadan 2,5sene sadece umut ettim son anda evlilik karari aldik bak beterin beteri var
Merhaba :)
1 Yıl diyip geçme zaman geliyor birşeyler uğraşmaya başladın mı hele daha çabuk ilerliyor.
Görüşürüz kuzum benimmbende çok acıktım az daha geçsinde gideyim yemeğe
çok hossun:)) haklısın aslında teşekkür ederim cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?