2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bebeğim 1 buçuk yıldır ben böyleyim ve annem hala aynı.. Nişanlım sorar eder ama annem tık yok!

Yavrum birşey yapmadığım, suçsuz olduğum zaman da bile ağladığında gidip gönlünü almaya çalışıyorum öpüyorum sarılıyorum. Ama e.. rahat bırak diye ters tepki yapıyor. Ne yapacağımı ben bile şaşırdım sanki o evlenip gidiyor gibi.. Onun içinde zor zaman ama ne yapabilirim ki sonuçta, yuvasından ayrılacak olarak yeni bi düzene alışmak zorunda olan benim. Gidip sarılsam bile birşey değişmiyor bebeğim, ne yapsam kabahatlı oluyorum.

Pazartesi nişanlımla eve geldiğimizde, balkonun kapısını açık unuttuk diye tartıştı benimle annem.. Nişanlım kala kaldı.
Anne uzatma tamam unutmuşum insanlık hali dedim. Yok ağlamaya başladı, nişanlım güldürmeye falan çalıştı. Öyle sustu.

Allah Allah bu duygusallıktanda öte birşey o zaman kuzum :26: Ne diyim valla okudum şaşırdım yani :26:

İnşallah kalan süre zarfında daha iyi olursunuz

Adınıda öğrendiik hee Büşbüşş
Çok uyumlu benim bi arkadaşımın da adı Büşra soyadı Şahin

Evet Büşbüşüm Okulda falan genelde öyle derlerdi Hatta çok uzun geldi sanırım bi ara Büş diyolardı

Evet kuzum Şahin soyadında çok fazla insan vardı. Hatta çalıştığım firmada bile Büşra Şahin adında bir sürü hasta var

Hahaha supersin sen yaaaa

Allah Allah bu duygusallıktanda öte birşey o zaman kuzum :26: Ne diyim valla okudum şaşırdım yani :26:

İnşallah kalan süre zarfında daha iyi olursunuz

Bende şaşırıyorum hallerine zaten kuzum, nişanlımda neden böyle yapıyor ki annem sabret diyor.
Sabah dayımlara gitmesi için yol edicektim kalktım, kapıyı pat diye bi kapattı. İştahımıda olan uykumuda kaçırdı.

Vallahi kendi stresimi bile yaşamıyorum ya :26:

Bende büşra isimli arkadaşlarıma büşbüş derdim hep. Sende benim bi büşbüş'ümsün artık

Tamam kuzum manevi değeri olsun yeterliKonu kapanmıştır o vakit eşinikini kullanacaksın
Evet olmaz kuzum Büşra Güvercin Şahin bence de Şahin tek başına da oldukça güzel
cok tesekkur ederim nehircik
:13::13:
Canim ben sosyal hayatta ikisini birden kullanicam ama nufusta esiminkini kullanicam
Sosyalde kendi soyadınıda yazacaksın yani böyle bir şekli de olabilir aslında mantıklı

Henüz ağlama moduna geçemedim ben bebeğim ya, bana fırsat vermiyor annem
Canım ben annenin bu sinirini ağlamalarını senin evden ayrılacak olmana bağlıyorum herkes yaşıyor böyle bir dönem sanırım

Ayy cok yakismis bence

Hahaha supersin sen yaaaa

O senin mükemmeliğin canımm

Konu kapanıyo ama ben hep açıyorum sırf uyuzluk olsun

Ama normal bi dönem değil ki bu bebeğim. Canımı çok sıkıyor ya.. Çok acayip davranıyor :26:

Konu kapanıyo ama ben hep açıyorum sırf uyuzluk olsun

Ama normal bi dönem değil ki bu bebeğim. Canımı çok sıkıyor ya.. Çok acayip davranıyor :26:

Nikah masasına kadar devamDeğil ama bence her anne,baba bu tarz tepki verebiliyor işte:97:

Evet canim mecburen cunku onun soyadiyla beni kimse tanimaz is hayatinda
Gerci tekstil cevresinde bilinen bir soyadi onunki ama olsun beni taniyan benim soyadimla bilir

Ayy ya stres yapma dicem ama insanın elinde olmayan birşey.
Amin canım.
Kıyamam :) sevdiğine kavuşmak için bir adım daha attın ne güzel. :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…