Kuzum bu konuda sana fazlasıyla hak veriyorum. Haberim olmadan hakkımda plan yapılması. Çıldırıyorum resmen. Annemede nişanlımada söylüyorum ilk önce bana bir söyleyin belki işim var. Belki rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum dimi. Bende çok sinir olurum böyle olduğunda. Bizde ilk zamanlar zorluk yaşadık ama çok şükür şimdi annem birşey olduğunda direkt bana sorar ona göre cevap verir vereceği kişiye.Nişanlımda aynı şekilde. Çabuk alıştı bizimkiler
Şuan sende annende zor zamanlar geçiriyosunuz. Annende belli ki duygulanmış biraz. Evden gidecek olmana üzülüyordur. Sende streslisin. Ama yinede annenin gönlünü kırma derim. Bugün onun dediğine gidin yarında senin dediğine. Ben en çok keşke demekten ve annemin ailemin kalbini kırmaktan korkarım. Sonra pişman olacağımı bildiğim için. Sende şurada az bir zamanın kalmış annenin gönlünü yap. Zaten ondan sonra evleneceksin ayrı yuvan olacakAnneni git öp kokla gönlünü al derim
Gerçek adım da BüşraBüşra Şahin
Bebeğim 1 buçuk yıldır ben böyleyim ve annem hala aynı.. Nişanlım sorar eder ama annem tık yok!
Yavrum birşey yapmadığım, suçsuz olduğum zaman da bile ağladığında gidip gönlünü almaya çalışıyorum öpüyorum sarılıyorum. Ama e.. rahat bırak diye ters tepki yapıyor. Ne yapacağımı ben bile şaşırdım sanki o evlenip gidiyor gibi.. Onun içinde zor zaman ama ne yapabilirim ki sonuçta, yuvasından ayrılacak olarak yeni bi düzene alışmak zorunda olan benim. Gidip sarılsam bile birşey değişmiyor bebeğim, ne yapsam kabahatlı oluyorum.
Pazartesi nişanlımla eve geldiğimizde, balkonun kapısını açık unuttuk diye tartıştı benimle annem.. Nişanlım kala kaldı.
Anne uzatma tamam unutmuşum insanlık hali dedim. Yok ağlamaya başladı, nişanlım güldürmeye falan çalıştı. Öyle sustu.
Adınıda öğrendiik heeBüşbüşş
Çok uyumlu benim bi arkadaşımın da adı Büşra soyadı Şahin
Ahahahha iyi yapmışsın kuzumbende dün yaptım bi tane acayip sinirlendi
Elektrik kesildi bi ara 25 dk falan kadar korktum mum ışığı falan idare ettik. Neyse o sırada aradı, konuşurken ya iyiki elektrikçi koca bulmuşum dedim.
Tabi çok yakışıklıyım dimi diyor. Kendimi düşündüğümden demiştim öyle dedim. Allah Allah dedi. Neden miş dedi. Neden olacak ben karanlıktan korkuyorum bu yüzden seni iyiki almışım dedim. Sinir etme insanı dedi. Bi baktım tribe girdi
Sonra gönlünü aldım
Ben onun soyadını daha çok seviyorum
Allah Allah bu duygusallıktanda öte birşey o zaman kuzum :26: Ne diyim valla okudum şaşırdım yani :26:
İnşallah kalan süre zarfında daha iyi olursunuz
Evet BüşbüşümOkulda falan genelde öyle derlerdi Hatta çok uzun geldi sanırım bi ara Büş diyolardı
Evet kuzum Şahin soyadında çok fazla insan vardı. Hatta çalıştığım firmada bile Büşra Şahin adında bir sürü hasta var
Sağol canımm benimm şöyle masrafsız birşey olsun amaMalum evde oturuyorum, baba parası yediğim için
Ben geçen gün lafını açtım ama şöyle açtım. Benim soyadım da güzel sana benim soyadımı mı versek napsak dedim.
Manyak mısın sen oldu olacak karı köylü diye kimliğe yazdıralım yaptıHe kütükten bahsediyorsan kütüğünde değişiyor zaten öyle dedim. Git başımdan dedi sinirlendi. Ardından o zaman ben kendi soyadımı taşıyacağım dedim. Kim izin verdi dedi. Yeni kanuna göre kullanabiliniyor biliyorsun dedim.
Olmaz kabul etmiyorum bu konu burda kapandı dedi ve kapandı
İkimizin soyadı da A' ile başlıyo
Evet olmaz kuzum Büşra Güvercin ŞahinGereken cevabı aldı canım. Daha da şakanın ş sini yapamaz bana
Kuzum ben kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü hayatımızda bir çok şeyin benzemesiyle beraber soyadımızda da bir benzerlik var ama biraz komik benzerlik
Benim soyadım Güvercin evlendikten sonra ise Şahin olacak
Kullanmayı kattiyen düşünmüyorum
cok tesekkur ederim nehircik
Sosyalde kendi soyadınıda yazacaksın yani böyle bir şekli de olabilir aslında mantıklıCanim ben sosyal hayatta ikisini birden kullanicam ama nufusta esiminkini kullanicam
Canım ben annenin bu sinirini ağlamalarını senin evden ayrılacak olmana bağlıyorum herkes yaşıyor böyle bir dönem sanırım
Henüz ağlama moduna geçemedim ben bebeğim ya, bana fırsat vermiyor annem
Evet BüşbüşümOkulda falan genelde öyle derlerdi Hatta çok uzun geldi sanırım bi ara Büş diyolardı
Evet kuzum Şahin soyadında çok fazla insan vardı. Hatta çalıştığım firmada bile Büşra Şahin adında bir sürü hasta var
Bakmistim canim ama ille de o mahalle deyince nisanlim tuttuk mecburen
Hahaha supersin sen yaaaa
Tamam kuzum manevi değeri olsun yeterliKonu kapanmıştır o vakit eşinikini kullanacaksın
Canım ben annenin bu sinirini ağlamalarını senin evden ayrılacak olmana bağlıyorum herkes yaşıyor böyle bir dönem sanırım
Konu kapanıyo ama ben hep açıyorum sırf uyuzluk olsun
Ama normal bi dönem değil ki bu bebeğim. Canımı çok sıkıyor ya.. Çok acayip davranıyor :26:
Nikah masasına kadar devam Değil ama bence her anne,baba bu tarz tepki verebiliyor işte:97:
Nikah masası denildiği an aklıma Ümit Besen'in şarkısı geliyor ya
İnşallah bu fazla tepki bi an önce biter.
Adını bir nikah salonuna da vermişlerİnşallah canım
kızlarr merhaba
benim evlenmeme daha 1 yıldan fazla var.zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Aaaa gerçekten mi ya
Adamın şarkısı favori oldu artık normal aslında
Evet İzmir'de falan sanırım
Tamam kuzum manevi değeri olsun yeterliKonu kapanmıştır o vakit eşinikini kullanacaksın
Evet olmaz kuzum Büşra Güvercin Şahinbence de Şahin tek başına da oldukça güzel
:13::13:
Sosyalde kendi soyadınıda yazacaksın yani böyle bir şekli de olabilir aslında mantıklı
Tatlım benim taa nişanlım askerdeyken sarmıştı heyecanAma heyecan yerini, strese bıraktı bende Rabbim bu tatlı telaşları, stres olmadan atlatmayı nasip eder inşallah
Bana da şaka gibi geliyor, darısı başına inşallah canım
Evet dün kan verdim hala canım acıyo çok mızmızımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?