2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende havlu bornoz iki tanede nevresim yıkayım diye düşünmüştüm ayıp olmaz demi tabak bardakları yıkamadan götürmek uzak yol bide 10 saatlik

yok canım neden ayıp olsun?
kendi evinde yıkar yerleştirirsin temiz temiz mutfak eşyalarını.

Yedimm geldim bilee, sen gitmedin mi kuzum hala

Yok kuzum gidemedim. Ya bugün farklılık olsun dedik ama bir türlü yiyemedik. İş yerinde bazı bayanlarla beraber birşeyler hazırladık onları yiyeceğiz ama bi türlü toplamadı herkes. Ondan bekliyoruz

Yok kuzum gidemedim. Ya bugün farklılık olsun dedik ama bir türlü yiyemedik. İş yerinde bazı bayanlarla beraber birşeyler hazırladık onları yiyeceğiz ama bi türlü toplamadı herkes. Ondan bekliyoruz

Ooo bayanlar el attıysa güzel şeyler vardır. Bende mi gelsem ne

Milletin is yerine bak bi de benimkine bak masallah tatlim

Milletin is yerine bak bi de benimkine bak masallah tatlim

Neden kuzum siz yapamıyo musunuz böyle :26:

Valla çok iyi oluyor arada böyle şeyler yapmak. Hatta yazın çok sıcak olan günlerde yemek yapmıyorlar. Kahvaltılık, meyve ve yanında ya menemen ya fırında patates falan çok çok iyi oluyor

Allah senii

Valla bu konuda hiç erinmem. Canım isterse olay bitmiştir

Canım istiyor ama amaa şeeyy üşeniyorum :26::26:

Neyse annem gelsinde belki kıyamaz yapar Tabi hazır cevap 'Evlenincede beni çağırırsın' olursa istemem

Canım istiyor ama amaa şeeyy üşeniyorum :26::26:

Neyse annem gelsinde belki kıyamaz yapar Tabi hazır cevap 'Evlenincede beni çağırırsın' olursa istemem

Kız toplasan 10 dakikanı alacak Üşenme üşenme. Benim arkadaşıma annesi hep derdi erinme çocuğun olmaz diye

Bak ben dün akşam işten çıktım eve gittim bişeyler atıştırdım sıvadım kolları. Çıkarttım yüzükleri başladım hamur yoğurmaya. Mayaladım hamurumu bekledi. Kabardı. Sonra poğaçalarımı yaptım pişirdim. Sabahta hem sevdiceğime getirdim hemde iş yerime

Son düzenleme:
Kız toplasan 10 dakikanı alacak Üşenme üşenme. Benim arkadaşıma annesi hep derdi erinme çocuğun olmaz diye

Ayyy Allah korusun sus kız ağzını hayra aç :18::18:
Neyse kalkınca yapıcam yavrum canım çok pis çekti

Son düzenleme:

Canim bizim isyeri yaklasik 3000 kisinin calistigi buyuk bir firma
Sadece bizim ofiste 80 tane kadin var yapiliyor organizasyon ama sirket genelinde ve cok kapsamli oluyor tanidik tanimadik bir dunya insan
Cok cok yorucu oluyor ben sevmiyorum canim
Biraksan birbirini bogazlayacak kadinlar varken onlarla oturup yemek yesem mi yemesem mi tam kurtlar sofrasiyiz

Ayyy Allah korusun sus kız ağzını hayra aç :18::18:
Neyse kalkınca yapıcam yavrum canım çok pis çekti

Ohhh göbücüğüm doydu valla Kıs ben aç olunca acayip agrasif olurum herkes diyo neyin var açım dedim nasıl gülüyolar

Çok şükür Allahım olmayanlara versin (aminn)

Ay keşke demesemiydim

O sadece korkutmak amaçlı söylenen birşeydi kuzum

Yok kuzum bizde de bayan çok sadece samimi olduğumuz 5-6 kişi ile yaptık Yoksa benimde sevmediğim hatta ve hatta tiksindiğim baayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…