- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Bende havlu bornoz iki tanede nevresim yıkayım diye düşünmüştüm ayıp olmaz demi tabak bardakları yıkamadan götürmek uzak yol bide 10 saatlik
Yedimm geldim bilee, sen gitmedin mi kuzum hala
Yok kuzum gidemedim. Ya bugün farklılık olsun dedik ama bir türlü yiyemedik. İş yerinde bazı bayanlarla beraber birşeyler hazırladık onları yiyeceğiz ama bi türlü toplamadı herkes. Ondan bekliyoruz
yok canım neden ayıp olsun?
kendi evinde yıkar yerleştirirsin temiz temiz mutfak eşyalarını.
Yok kuzum gidemedim. Ya bugün farklılık olsun dedik ama bir türlü yiyemedik. İş yerinde bazı bayanlarla beraber birşeyler hazırladık onları yiyeceğiz ama bi türlü toplamadı herkes. Ondan bekliyoruz
Ooo bayanlar el attıysa güzel şeyler vardır. Bende mi gelsem ne
Gel gelPoğaça, börek, sigara böreği, kısır, tatlı ne ararsan var
Milletin is yerine bak bi de benimkine bak masallah tatlim
Anaamm kısır deme banaÇok severim Canımm çekti büşbüşş aşk olsun :26:
Kıs yap 2 dk ne olacakAklında olacağına midende olsun
Olmaz hazır yemek başla, yapmak başka
Allah senii
Valla bu konuda hiç erinmem. Canım isterse olay bitmiştir
Canım istiyor ama amaa şeeyy üşeniyorum :26::26:
Neyse annem gelsinde belki kıyamaz yaparTabi hazır cevap 'Evlenincede beni çağırırsın' olursa istemem
Kız toplasan 10 dakikanı alacakÜşenme üşenme. Benim arkadaşıma annesi hep derdi erinme çocuğun olmaz diye
Neden kuzum siz yapamıyo musunuz böyle :26:
Valla çok iyi oluyor arada böyle şeyler yapmak. Hatta yazın çok sıcak olan günlerde yemek yapmıyorlar. Kahvaltılık, meyve ve yanında ya menemen ya fırında patates falan çok çok iyi oluyor
Ayyy Allah korusun sus kız ağzını hayra aç :18::18:
Neyse kalkınca yapıcam yavrum canım çok pis çekti
Canim bizim isyeri yaklasik 3000 kisinin calistigi buyuk bir firma
Sadece bizim ofiste 80 tane kadin var yapiliyor organizasyon ama sirket genelinde ve cok kapsamli oluyor tanidik tanimadik bir dunya insan
Cok cok yorucu oluyor ben sevmiyorum canim
Biraksan birbirini bogazlayacak kadinlar varken onlarla oturup yemek yesem mi yemesem mitam kurtlar sofrasiyiz
Yok kuzum bizde de bayan çok sadece samimi olduğumuz 5-6 kişi ile yaptıkYoksa benimde sevmediğim hatta ve hatta tiksindiğim baayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?