2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım ben de evimdeydim bugün. hatta evimin mutfağındaki aksesuarları paylaştım çeyiz sayfamda bakabilirsin bakmadıysan.
gene bir derledik topladık evi.
sırt kısmı da düzelecek Allah'ın izni ile canım. çözümü olacaktır üzülme sen.

Güncelledim cnm

Ben teşekkür ederim cnm

Edammm gelmişş
Canım ya bende çıkıyordum liste güncellemeye geldim, bu gün yorulmuşum, biraz dinlenmeye ihtiyacım var, öpüyorum çok
kuzummmm bende öldüm bittim vallahi kac gündür dahada cok ölücez sanırım

hemen bakıyorum kuzum
iyi yapmıssın canım ben hala cumartesi ev naısl olacak merak ediyorum :18:
İnşallah canım inşallah kavga etmezsek iyidir

yatarken gözünün önüne güzel şeyler getir.
mesela gelinliğin düzelmiş gülümsüyorsun. gelinlikçi de memnun sen de memnunsun.
işe yarayacak canım.

ben de öyle yapıcam canım. yaşamak istediğin sahneleri gözünde canlandır. ve içinde o mutluluğu hisset.

ama soınra aklıma yarın ne olacagı geliyo gelinlikcide
pöff..
kuaförüm bana güven diyo mesela güveniyorum..ama gelinlikci oradan cıkarken bana güven dedi ve ben kapıdan cıkar cıkmaz acaba nasıl olacak diye düşünmeye basladım..
çok tuhaf..böyle şeyler tavsiye ile ilerler aslında..
insanlar neden en güzelini yapmak için uugrasmıyorlar ki :26:

endişelerini uzaklaştır canım.
güzel olacak her şey diye düşün.
çözümlenecek Allah'ın izni ile.
dediğim olumlamalara başla.

endişelerini uzaklaştır canım.
güzel olacak her şey diye düşün.
çözümlenecek Allah'ın izni ile.
dediğim olumlamalara başla.
canımsın ya
her gece her gece farklı birseylerle cekiyorsun valla beni
sanki hersey üst üste gelmiş gibi hee Rabbime şükürler olsun sonunda hersey güzel oluyor inşallah buda sonunda böyle güzel olur Amin

canımsın ya
her gece her gece farklı birseylerle cekiyorsun valla beni
sanki hersey üst üste gelmiş gibi hee Rabbime şükürler olsun sonunda hersey güzel oluyor inşallah buda sonunda böyle güzel olur Amin

:) tabi canım sonuç güzel olcak. ne demiştim sana dua et ve gerisini Allah'a bırak.
Allah'ı vekil kıl. nasıl olsa Allah sorunumu çözecek diye bir rahatlık ta gelecek içine.
İşin Allah'a kaldıysa olmuş bil.

Çok çok teşekkür ederim canım her seferinde dogruyu gösterdigin için ben yine her zamanki gibi isyanlardayım cünkü haklısın

günaydınn kızlar yoğunum bu aralar giremiyorummm :18: nasılsınızz?

Günaydın kızlarrrr

Napıyosunuzzz ne var ne yokk :103::103:

Günaydın canım sen işlerini hallette müsait oldukça gel yine

Günaydın eylülcüm iyiyim çok şükür sen nasılsın

iyiyim şükür canım bende

uff yaa benimki arkadaşlarıyla 1 saat uzaklıkta ki şehirde oturan arkadaşına gidicekmiş haftasonu kalıp gezip dönücekler arkadaşları hep gidiyo şimdi gitme desem tek kalıcak haftasonu sinir edicek beni de git dedim ama içim içimi yiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…