2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydııııın Arkadaşlaaarrr
günaydın masalcım, hoşgeldin
Kontrolüm var evet bugün gideyim de bakalım daha ne kadar sürecek canımı sıkmaya başladıOff ya cumartesileri neden çalıştırırlar anlamam ki

Günaydın canım

git git ihmal etme.

bizim burda cumartesi durmak daha mantıklı, millet ev bakmaya geliyo çalışmıyım cumartesi diyemem

napcaksınız yarın?

hafta sonu uyuyabiliyo musun sen? ben en gec 9 da ayağa kalkıyorum, alışkanlık

Yarın nişanlımın dedesinin Kuranı var. Vefatının 52. günü için Kuran okutulacak. Bizde oraya gideceğiz.

Hafta sonu ancak şöyle uyuyorum gece geç yatarsam. 1:30-2 gibi yatarsam ancak 10 a kadar uyuyorum. Gece uykum gelmiyor yatmıyorum bende sabahta kalkmıyorum haliyle

Ama benim bi tane geveze kuşum var. Hiç susmuyo sağolsun. Sabahları alarm gibi ötmeye konuşmaya başlıyor. Uyuyabilene aşk olsun

Allah kabul etsin. Nur içinde yatsın.

Bi pazar günümüz var, ondada geç kalkmak istiyorum ama olmuyo işte.

ahahaha bak bizde kuş besledik , tülbent kapatıyodum üstüne

Allah kabul etsin. Nur içinde yatsın.

Bi pazar günümüz var, ondada geç kalkmak istiyorum ama olmuyo işte.

ahahaha bak bizde kuş besledik , tülbent kapatıyodum üstüne

Aminn canım benim sağol

Ben neler kapatmıyorum ki anlatamam En ufak bir ses duysun tamamdır onun için sabah olmuş demektir Abim sabah benden önce gidiyor işe. Erken kalkıyor onun sesini duymasın duyunca Babacık diye başlıyor

geceden kapatın ay cani miiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…