- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
9 ay beklicez ya zatennbebişim ben sizin gibi genç değilim kii yaş 28 zaten çocuk olana kadar 29 olcam
İşte bu düşünceyle her şey çok güzel olacak kuzum aşkınıza inan çeyizlerine süprizlerine sarıl sevdiğinin sesini duyunca gün bitince her şey daha da güzel olmaya başlayacak her doğan güneş batmaya mahkum yeniden güneş doğması için askerdeyken hep söylediğim bir söz vardı Bir gün gelecek Bir gün kalacak
Harika bir sözmüş
İnşallah canımcım.. Bende bunun için elimden geleni yapacağım. Bu zamana kadar iyi kötü geldik bundan sonrası içinde ayakta durup daha emin bir şekilde gitmeliyiz ki geçirdiğimiz o 6 seneye yazık olmasın o yıllara inat daha iyi olalım daha çok mutlu olalım istiyoruz. İnşallah bu yolda da alnımızın akıyla çıkarız
Birbirini tanıdıktan sonra en uç noktalarını neye kızacağını neye sevineceğini bildikten sonra gerisi hayatın bileceği iş canımcım her daim emin adımlarla yürümek iyidir
Kesinlikle öyle kuzum benimm
Ay seninle konuşmak çok iyi geldi.Gün bitti resmen. Konuşmasak bana bugün bitmezdi valla hem stres hem heyecan karmakarışıktım
Bugün bitti evet bende uykum var bu cuma bitmez diyordum sabah bir depresif haldeydim ki kimseyi çekemem sanıyordum günü bitirdim aferin bana yarın gün güzel olacak stres heyecan olacak kuzum ben ama asker yolu beklediğim için çok mutluyum içindeyken zordu ama gidip görmek ayrı bir heyecandı geri dönerken ne kadar içim yansa da ağlasa da beklemek güzeldi farklı bir duygu yaşayarak daha iyi anlayacaksın sonra geldiğinde sanki siz varmışsınız gibi değişik bişi anlatamadım herkese nasip olmaz değerini bilelim
Bakalım kuzum bende merak etmiyor değilim. Herkes ne kadar zor olduğunu söylese de ben hem zor hemde herkes bu kadar sabırla beklemediği için çok kutsal görüyorum. İki insanında birbirine ne kadar sadık olduğunun en güzel simgesi haline geliyor askerlik. Özlemin, güvenin, sadakatın en güzel yaşandığı bir durum bence
Allahım en az stres, en az tartışma ile bitirsin inşallahh
haklısın bebeğimmm yap da sevelim, fotolarını yollarsın artık bize
evet canım ya uzun zamandır görüşemiyoruz..
gelinlikle ugrasıyoruz biraz sorunlar var şimdi bir gelinlikci tanıdıgımla gidicem inşallah tekrar bakmaya
ev bosaldı canım boya yapıldı dün mutfak dolaplarını sildik annemle..
bugümde kv ve annem temzilik için gidiyorlarbende önce gelinlikci ardından temizlik
hayırlısıyla yarın eşyalarımız geliyorböyle işte sen neler yaptın bakalım
Günaydın canım stres sıkıntı bunalım hersey bir arada canım herseygünler yaklastı gelinlik arkası sorunlu ne olur kızlar yine dualarınıza ihtiyacım var önü harika arkası ııııı
canım inşallah sorunsuz bir gün olur hatta beklemedigin kadar güzel inşallah
yok yok kan tahlilini ver iki güne çıkar o sende röntgenini çektir o arada dedi bana sevk kağıdı vercek misinz dedim gerek yok evllilik için demen yeterli demişti bana aile hekimi
:26:insallah edacim
Iyi akşamlar canlarım cigerlerim Nasılsıniz bakayım :)
kızz şakamı bu,evleneli 13 gün oldu diyoo
hangi ara evlendin,daha şafak sayıyodun:44:
valla çok şaşırdım, kavuştunuz demek
nasıl geçti kuzum,geçmişte anlatmışsındır belki ama gelemedim uzun süredir yine
kocaman maşallah diyeyiimRabbim yuvanızdan sağlığı,huzuru,aşkı,saygıyı,sevgiyi eksik etmesin inşallah kuzum
Evet kuzum evlendim 2 hafta oldu bile, foto bile koymustum canım eskilerde, valla nasıl geçti anlamadım, kına ve düğün çok güzeldi çok evlendim duygusal bağladım çoğu zaman, balayı da süperdi bol bol kafa dinledik, eğlendik iyi oldu yani şuanda da alışma sürecindeyim, bocalamadan atlatmaya çalışıyorum ama hersey çok güzel Rabbine şükür darısı bekleyen herkese tez vakitte inşallah =)
maşallah valla kuzum ya
üşenmedim eskileri araştırdım vee buldum resimlerisen ne güzel gelin olmuşsun öyle
inşallah herşey çok güzel olur canım benim,gerçekten öyle sevindim ki
darısı hayırlısıyla bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?