- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
iyi aksmlr kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar evimize yarın perdelere bakıcz inşsizlerde ne durum
ne var arkasında:44:
neyini beğenmedin
Az zaman kaldı kuzum o yüzden sakin olmaya çalış canım benim
yoğunumm nehirr :18::18:
hazırlıklar son sürat devam ediyo vallahiii
biz de geçen hafta evi tuttukk
azcık kalmış ya huu gelinlik ne alemdeee
*
bizim de bugün gelcek inşallah mobilyalarımızzz
gelecek hafta gitcek çeyizler yerleşcek eşyalarr fln
artıkk her gün her hafta sonu doluuu
düğüne kadar dinlenebilene aşkolsunnn
Selam gelincikler
Ben güne çok sinirli başladım. Geçen kan tahlili yaptırmaya gitmiştim ya nikah için.. Bugün sonuçlarını almaya gittim, salak karı sen git normal kan tahlili yap.
Oysa içindeki tüm değerlerin çıkması gerekiyordu :26: Çok sinirlendim. Özellikle demiştim evlilik için diye dedim. Pazartesi gelirsiniz demez mi.
Çıktım o sinirle eve geldiğimde soluk soluğa kaldım
İşini doğru düzgün yapmayan insanları boğasım geliyo :26::26:
Canımm çok sevindim, şimdiden Allah kavuştursunKısa dönem gidecekti dimi ?
Ne zaman yolcu bakim askerin ?
Ayyy yer değiştirelim tatlım, bende çok uyudum sersem gibiyim
edacımm naber kuzum eşyaların yarın geliyor demek çok sevindim kız bak benden hızlı çıktın bende evde olsam da evimi temizlesem keşkekadın tutcaklar onu bile beceremiyorlar ya çok daraldım valla
sakin ol zeynomm maalesef oluyor bende nikah işlemlerinde sorun yaşamıştım maalesef ama geçip gitcek unutulcak hepsii
Evet edacim kina ortusunu ortecegim zaten cicegim de beyaz benim sorun olmaz ama tabiiki sen beyaz al cicegin renkliymis
Valla tatlim bizde gun gectikce kavgalar artiyor surekli problemliyiz bu sabah dugune kadar seni gormek istemiyorum dedim en sonunda bunu dedirtti bana cok mutsuzum canim hicbirsey istemiyor
Iyi akşamlar canlarım cigerlerim Nasılsıniz bakayım :)
canım büük bölümü hallolmusşükürler olsun
cabalıyorum kuzum
canım kötüydü ama Rabbime şükürler olsun düzelmiş
ayy ne güzel gelmiştir şimdi bizde temizlik yaptık öldük öldük
cidden öyle canım düşün bu hafta içi fırsat bulursam eminönüne gidicem ama baya doluyum iyiki calısmıyorum
canım şu zamana kadar en sinir bozucu ve en yorucu gelen bu nikah işlemleri kısmı oldu benimde kimse dogru düzgün birsey söylemiyordu dön dolas durAllah kolaylık versin
cok şükür canım gelecek inşallahtemizlersin kuzum ya neden kadın tutyorlar anneler temizlesin madem :44:
canım ya sadece ev mi problem neden oradan tuttunuz mademama yapma böyle ikinizide üzme yazık ev gelip gececek..biliyorum tabi insan böyle bakamıyo cok iyi anlıyorum seni ama uff inşallah bisey olur ve içine siner
ooo nasılsınız gelin hanım
canım cok şükür düzelmişEdacım gelinliğin düzelmiş mi?
yok canim ya sadece ev degil dert herseyden kavga ediyoruz dun de aksam kavga ettik cikardim yuzugu bugun de gun boyu basim agridi gec yattigim icin uyuyamadim leyla gibi gezindim ortalikta simdi yaticam biraz dinlenmem lazim cok uykum var valla psikolojim bozuk benim
canım cok şükür düzelmişbiraz bişeyler daha ekleyeceklermiş bakalım :44:sen neler yaptın bakalım
canım ya stresten oluyor sanırım bizde tartıstık şimdi..inan ortada sebep 0 ögleden sonra birsey olmus sanki ters..
yarın 09:30 da evde olalım ne olur ne olmaz dedim ne gerek var gelmezler hemen dedi olsun dedim sen gelemezsin zaten o saatte dedi yol uzun ya bide ben hep gecikirim..bende sen merak etme dedim yarın gidicem o saatte
Amaaan sizinkinde birsey yokmnedir ki o tatlim nazar boncugu say
Ben biktim uzulmekten aglamaktan artik canima tak etti anlasamamaktan
cabalıyorum kuzum
canım kötüydü ama Rabbime şükürler olsun düzelmiş
ayy ne güzel gelmiştir şimdi bizde temizlik yaptık öldük öldük
cidden öyle canım düşün bu hafta içi fırsat bulursam eminönüne gidicem ama baya doluyum iyiki calısmıyorum
canım şu zamana kadar en sinir bozucu ve en yorucu gelen bu nikah işlemleri kısmı oldu benimde kimse dogru düzgün birsey söylemiyordu dön dolas durAllah kolaylık versin
cok şükür canım gelecek inşallahtemizlersin kuzum ya neden kadın tutyorlar anneler temizlesin madem :44:
canım ya sadece ev mi problem neden oradan tuttunuz mademama yapma böyle ikinizide üzme yazık ev gelip gececek..biliyorum tabi insan böyle bakamıyo cok iyi anlıyorum seni ama uff inşallah bisey olur ve içine siner
ooo nasılsınız gelin hanım
Günaydın haftanın son mesai gününden
canım ne gibi sebepler var mesela :26:
naber kuşum, napıyosun?
İyiyim kuzum geldik saatin dolmasını bekliyorum cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorumöğlen dişçi randevumda var:18:Sen nasılsın
Kontrolüm var evet bugün gideyim de bakalım daha ne kadar sürecek canımı sıkmaya başladıİyiym bende canım.
dişçi mii eyvah eyvahhh :18:
sen yine 1 de cıkcan ben 5 e kadar hapiste gibiyim
Günaydııııın Arkadaşlaaarrr
İyiyim kuzum geldik saatin dolmasını bekliyorum cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorumöğlen dişçi randevumda var:18:Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?