2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne var arkasında:44:

neyini beğenmedin

canım büük bölümü hallolmus şükürler olsun

Az zaman kaldı kuzum o yüzden sakin olmaya çalış canım benim

cabalıyorum kuzum

canım kötüydü ama Rabbime şükürler olsun düzelmiş
ayy ne güzel gelmiştir şimdi bizde temizlik yaptık öldük öldük
cidden öyle canım düşün bu hafta içi fırsat bulursam eminönüne gidicem ama baya doluyum iyiki calısmıyorum

canım şu zamana kadar en sinir bozucu ve en yorucu gelen bu nikah işlemleri kısmı oldu benimde kimse dogru düzgün birsey söylemiyordu dön dolas dur Allah kolaylık versin

cok şükür canım gelecek inşallah temizlersin kuzum ya neden kadın tutyorlar anneler temizlesin madem :44:

canım ya sadece ev mi problem neden oradan tuttunuz madem ama yapma böyle ikinizide üzme yazık ev gelip gececek..biliyorum tabi insan böyle bakamıyo cok iyi anlıyorum seni ama uff inşallah bisey olur ve içine siner

Iyi akşamlar canlarım cigerlerim Nasılsıniz bakayım :)

ooo nasılsınız gelin hanım

yok canim ya sadece ev degil dert herseyden kavga ediyoruz dun de aksam kavga ettik cikardim yuzugu bugun de gun boyu basim agridi gec yattigim icin uyuyamadim leyla gibi gezindim ortalikta simdi yaticam biraz dinlenmem lazim cok uykum var valla psikolojim bozuk benim

Edacım gelinliğin düzelmiş mi?
canım cok şükür düzelmiş biraz bişeyler daha ekleyeceklermiş bakalım :44:sen neler yaptın bakalım

canım ya stresten oluyor sanırım bizde tartıstık şimdi..inan ortada sebep 0 ögleden sonra birsey olmus sanki ters..
yarın 09:30 da evde olalım ne olur ne olmaz dedim ne gerek var gelmezler hemen dedi olsun dedim sen gelemezsin zaten o saatte dedi yol uzun ya bide ben hep gecikirim..bende sen merak etme dedim yarın gidicem o saatte

Amaaan sizinkinde birsey yokmnedir ki o tatlim nazar boncugu say
Ben biktim uzulmekten aglamaktan artik canima tak etti anlasamamaktan

valla çok şükür iyiyim canım ya is görüşmelerine başladım 1 hafta 10 güne belli olur ev hayatına sorumluluklara alışmaya çalışıyorum başka başka seylerede alışma aşamasındayim senin hazırlıKlar nasıl canimm

canım ne gibi sebepler var mesela :26:

Annesi babasi ve onlardan kaynaklanan sorunlar var canim
İki seneyi gecti birlikteyiz anne babasi ogullarini istemiyordu evliligi gundeme gelince birden barisma geregi duydular ben de sinir oldum bugune kadar nerdelerdi diye dusun yani beni istemeye bile onlar gelmedi teyze geldi simdi de cikip biz oglumuzu evlendiriyoruz diye hava atiyorlar neymis davetiyede sadece ailelerin adi yaziyormus da bilmem ne
Babasi davetiyede adi yazmiyor diye bozuldu sanki ne hakki varsa iki yildir ortalikta olmayan adam davetiye uzerinde adini gormeyi bekliyor

İyiyim kuzum geldik saatin dolmasını bekliyorum cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum öğlen dişçi randevumda var:18:Sen nasılsın

İyiym bende canım.

dişçi mii eyvah eyvahhh :18:

sen yine 1 de cıkcan ben 5 e kadar hapiste gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…