2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

20 Nisan 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

aantibiyotik - 27 nisan 7 Gün :123:

AngelHeart - 2 Mayıs 12 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs 19 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 20 Gün :123:
CennetiMelegiM - 16 Mayıs 26 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 28 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 34 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 41 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 48 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 48 Gün :123:
Seaslug - 7 Haziran 48 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 48 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 49 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 54 Gün :123:
hemera14 - 14 Haziran 55 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 56 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran 56 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 60 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 62 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 62 Gün :123:

ciida67 - 2 Ağustos 104 Gün :123:
glsmn - 2 Ağustos 104 Gün :123:
Tassel - 3 Ağustos 105 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos 111 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 114 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos 121 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 125 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos 125 Gün :123:
BolSekerli - 24 Ağustos 126 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 126 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 132 Gün :123:
bal_hatun - 31 Ağustos 133 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 137 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 138 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 140 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 147 Gün :123:
tugce86 - 14 Eylül 147 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 153 Gün :123:

seker000 - 10 Ekim 172 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 209 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 243 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 251 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 371 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 405 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 406 Gün :123:
Mutella - Mayıs 406 Gün :123:

YEKTA61 - Haziran 437 Gün :123:

december90 - Temmuz 467 Gün :123:

_Soleil_ - 6 Eylül 504 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

114 günümüz kalmış ama daha bişeycik yok ortada.... Napayım, ne edeyim, nerelere gideyim...
Çok bunaldım beeeennnn

iyi canım çok şükür kosturmayla gecşyor son günlerr :18:

Gözün aydıııınnn

ne zaman biticek, biz görmeyecek miyiz gelinliğini
15 dklık işi vardı aslında canım bence ve evet malesef kuzum

hep öyle olur canım birden cıkarlar ve kıymete biner inan hep benzer..bu sürecler zormus gercekten cok zor..

hep mi sorun cıkarır bunlar ya

sevindim canım düzeldiğine.
Ben de regl oldum. evde dinleniyorum.
iyi hesaplamışım regl dönemimi. :) hesaplıyarak düğün tarihimi almıştım.
cok iyi denk getirmişsin canım inşallah benimde tutar
114 günümüz kalmış ama daha bişeycik yok ortada.... Napayım, ne edeyim, nerelere gideyim...
Çok bunaldım beeeennnn
esyalara bakıyormusunuz canım ?

Kızlar eşyalarımız geldi bugün aptala döndük resmen üst üste geldiler ama iyi oldu içerde bir sürü usta erken bitti he tabi yatak odasını saymazsak gec geldiler baya ama kızlarrr cok güzel oldu yaaa cok degişik duyguymus..ama hem güzel hem kötü annemle varken iyidi ama onlar gidince cok garipsedim

Güle güle eskitin canım.
Ayy edaa 12 gün yazıyor yaa. :18::18:
önümüzdeki haftaiçi son haftam artık. kıyafetlerimin gitmesi gerek artık.

Hayirli olsun edacim gule gule kullanin insallah Allah sizi nazarlardan saklasin canim bak tum islerin yolunda masallah ev hemen cozuldu esyalar hemen geldi o kadar stres yapiyor ki insan gerginlik birden kayboluverince bosluga dusuyor

Çok bunaldım beeeennnn

Canim sakin sakin planla herseyini yaz ben oyle yapmistim daha vakit var hersey cozulur eksiklerini belirledin mi canim esya falan bakiyor musunuz ev var mi?

Kizlar gunaydin
Gelinligimin ve bindallimin resimlerini koydum
Dun annemi yeni eve goturduk nisanlimla kadin daha ilk kez goruyor cok begendi o benim aksime zaten hicbirseye ariza cikarmaz bize dedi kocaman insanlarsiniz ev esya bos siz keyfinize bakin birbirinize saygili olun yuz goz olmayin dedi
Bir gece once nisanlimin babasinin yaptiklarina bak bir de benim anneme bak
Soylemek kucuk gormek istemiyorum ama iste zorla soylettiriyorlar insana benim anneme dunyada yetisemez egitim gorgu bilgi cok farkli birseymis

Ay kiyamam sanaaa
İyidir iste ben de hala hastaliktan yirtmaya calisiyorum kalktim nisanlim geldi annem o ben kahvalti yaptik simdi pazara cikicam nisanlim da bana yardima gelmis sonra davetiye yazicaz o ise gidene kadar

kizlar merhaba

2 hafta keldi dugune. ve ben gerileye basladim. 23 nisanda fotograf cekimi yapacaktik. ben guzel ozel bisi olsun istiyorum. dun fotografci ile konusmaya gitiik son bir kez. hic bir yenilikci , ozel fikri yok. son derece klise. cok canim sikildi. acaba cekimi dugunden once yaptirmasam mi diyourm. bursada fotograf cekimi yapilabilecek mudanya ve botanik disinda neresi var? lutfen akil verin bana

Ay kiyamam sanaaa
İyidir iste ben de hala hastaliktan yirtmaya calisiyorum kalktim nisanlim geldi annem o ben kahvalti yaptik simdi pazara cikicam nisanlim da bana yardima gelmis sonra davetiye yazicaz o ise gidene kadar

Sen kıyamıyon da herkes kıyıyo :26: Kanım gitti diye ağlıcam be
Kurtul şu hastalıktan tatlım, toparla kendini bi an önce
İyi yapmışsınız canım bitirin işlerinizi şurda 19 gün kaldı
Bende nişanlımı bekliyorum, dışarıya çıkıcaz tabi işi erken biterse gelecek :26::26:

hep mi sorun cıkarır bunlar ya

Hıııı malesefff kiii edacım sinir bozucu
Sizin kıyıldı nikah dimi tatlım

Zeyno gelinliği kiraladın mı ? Umarım yanlış anlamışımdır.

Evet Mervecim kiraladım. Boş boş yer kaplamasındansa kiralamak daha avantajlı Düğüne gider gibi her seferinde giyilmiyor sonuçta.. Ne oldu ki ?

Hay maşallahh Alnının akıyla düğünüde atlatırsın inşallah tatlım
Her insan da aynı kafa yapısı olmuyor sonuçta tatlım, hele de dünürler arasında aynı olan %50 dir sanırım. :44:
Takma kafana boşver düğün senin düğünün eşyaların senin herşey senin bu günlerin bu heyecanların keyfini çıkartmak yerine kimseyi takma

Eşya işide halolduğunu göre, bi evde yaşlanmak kalmış Huzurla otur canım, çok sevindim adına
Hepimiz alışacağız bu duruma napalım el mahkum

Merhaba kızlarr Çarşamba günü ilk gelinlik provam var ve çok heyecanlıyııımmm Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor hazırlıklar

İnsallah canim ya hayirlisiyla atlatalim hepimiz sonra yepyeni bir hayatimiz olacak cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin

Merhaba kızlarr Çarşamba günü ilk gelinlik provam var ve çok heyecanlıyııımmm Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor hazırlıklar

Merhaba Ayy ne kadar az kalmışş O heyecan bambaşka yaa vallahi iki kez gördüm bende gelinliğimi ama her defasında böyle üstümden çıkartasm gelmiyor Hazırlıklar bizde duruldu şuanlık nikah işlemlerine vakit ayırıyoruz canım
Kız epilasyon demişsin nasıl dayancan ben bi kere denedim kanattım ağlayarak bi daha tövbe

İnsallah canim ya hayirlisiyla atlatalim hepimiz sonra yepyeni bir hayatimiz olacak cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin

Amiin tatlım amiin ne demek

Merhaba canim
Bizde bitti gibi birsey canim hazirliklar dun koltuk takiminin kumaslarini sectim annemin evine de oerde yapiliyor onlarin kumaslarini perdeciye goturduk bugun de davetiye yazmasi icin nisanlima yardim ettim cok sukur bitti davetiye isi kurtulduk simdi disari cikicaz

Selam canım Senin hazırlıklar ne durumda

valla tatlım yeni yeni başladı sayılır hazırlıklar..
gelinliği falan aldım geçenlerde..eve büyük eşyalar alındı..
ufak tefek şeyler kaldı

sizde başladımı,hiç 2 ay var diye rahatlama valla son anda çok apar topar oluyo herşey
heyecan desen doruktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…