valla çok şükür iyiyim canım ya is görüşmelerine başladım 1 hafta 10 güne belli olur ev hayatına sorumluluklara alışmaya çalışıyorum başka başka seylerede alışma aşamasındayim senin hazırlıKlar nasıl canimm
15 dklık işi vardı aslında canım benceGözün aydıııınnn
ne zaman biticek, biz görmeyecek miyiz gelinliğini
Annesi babasi ve onlardan kaynaklanan sorunlar var canim
İki seneyi gecti birlikteyiz anne babasi ogullarini istemiyordu evliligi gundeme gelince birden barisma geregi duydular ben de sinir oldum bugune kadar nerdelerdi diye dusun yani beni istemeye bile onlar gelmedi teyze geldi simdi de cikip biz oglumuzu evlendiriyoruz diye hava atiyorlar neymis davetiyede sadece ailelerin adi yaziyormus da bilmem ne
Babasi davetiyede adi yazmiyor diye bozuldu sanki ne hakki varsa iki yildir ortalikta olmayan adam davetiye uzerinde adini gormeyi bekliyor
Selam gelincikleerrr
Gidip alışveriş yaptım yinee
İç çamaşırları aldım renkli renkli, sonra kayınpederim aradı kızım gel de evine bi bak diye
Babamla da telefonda konuştuk 'sen şimdi kesin evleniyon' dimi diyo bana kurban olurum
Sizler nasılsınızz? Napıyosunuz bakim
Uff çok sinir çok! Ya giden kanıma üzüldüm resmen, zaten kansızım Allahım bi de yüzsüz karı demz mi pazartesi gelirsin bi daha kan alırız diye hıh
Ayy sağol canımmm, bi an önce bitirsek şu işi çok sevincem :18:
cok iyi denk getirmişsin canım inşallah benimde tutarsevindim canım düzeldiğine.
Ben de regl oldum. evde dinleniyorum.
iyi hesaplamışım regl dönemimi. :) hesaplıyarak düğün tarihimi almıştım.
esyalara bakıyormusunuz canım ?114 günümüz kalmış ama daha bişeycik yok ortada.... Napayım, ne edeyim, nerelere gideyim...
Çok bunaldım beeeennnn
Kızlar eşyalarımız geldi bugün aptala döndük resmen üst üste geldiler ama iyi oldu içerde bir sürü usta erken bitti he tabi yatak odasını saymazsak gec geldiler bayaama kızlarrr cok güzel oldu yaaa cok degişik duyguymus..ama hem güzel hem kötü annemle varken iyidi ama onlar gidince cok garipsedim
Kızlar eşyalarımız geldi bugün aptala döndük resmen üst üste geldiler ama iyi oldu içerde bir sürü usta erken bitti he tabi yatak odasını saymazsak gec geldiler bayaama kızlarrr cok güzel oldu yaaa cok degişik duyguymus..ama hem güzel hem kötü annemle varken iyidi ama onlar gidince cok garipsedim
Güle güle eskitin canım.
Ayy edaa 12 gün yazıyor yaa. :18::18:
önümüzdeki haftaiçi son haftam artık. kıyafetlerimin gitmesi gerek artık.
114 günümüz kalmış ama daha bişeycik yok ortada.... Napayım, ne edeyim, nerelere gideyim...
Çok bunaldım beeeennnn
Selam gelincikleerrr
Gidip alışveriş yaptım yinee
İç çamaşırları aldım renkli renkli, sonra kayınpederim aradı kızım gel de evine bi bak diye
Babamla da telefonda konuştuk 'sen şimdi kesin evleniyon' dimi diyo bana kurban olurum
Sizler nasılsınızz? Napıyosunuz bakim
Uff çok sinir çok! Ya giden kanıma üzüldüm resmen, zaten kansızım Allahım bi de yüzsüz karı demz mi pazartesi gelirsin bi daha kan alırız diye hıh
Ayy sağol canımmm, bi an önce bitirsek şu işi çok sevincem :18:
Ay kiyamam sanaaa
İyidir iste ben de hala hastaliktan yirtmaya calisiyorum kalktim nisanlim geldi annem o ben kahvalti yaptik simdi pazara cikicam nisanlim da bana yardima gelmis sonra davetiye yazicaz o ise gidene kadar
hep mi sorun cıkarır bunlar ya
Zeyno gelinliği kiraladın mı ? Umarım yanlış anlamışımdır.
Eki Görüntüle 1078760 Eki Görüntüle 1078762 Eki Görüntüle 1078763 Eki Görüntüle 1078764
Kizlar gunaydin
Gelinligimin ve bindallimin resimlerini koydum
Dun annemi yeni eve goturduk nisanlimla kadin daha ilk kez goruyor cok begendi o benim aksime zaten hicbirseye ariza cikarmaz bize dedi kocaman insanlarsiniz ev esya bos siz keyfinize bakin birbirinize saygili olun yuz goz olmayin dedi
Bir gece once nisanlimin babasinin yaptiklarina bak bir de benim anneme bak
Soylemek kucuk gormek istemiyorum ama iste zorla soylettiriyorlar insana benim anneme dunyada yetisemez egitim gorgu bilgi cok farkli birseymis
Hay maşallahhAlnının akıyla düğünüde atlatırsın inşallah tatlım
Her insan da aynı kafa yapısı olmuyor sonuçta tatlım, hele de dünürler arasında aynı olan %50 dir sanırım. :44:
Takma kafana boşver düğün senin düğünün eşyaların senin herşey senin bu günlerin bu heyecanların keyfini çıkartmak yerine kimseyi takma
Eşya işide halolduğunu göre, bi evde yaşlanmak kalmışHuzurla otur canım, çok sevindim adına
Hepimiz alışacağız bu duruma napalım el mahkum
Merhaba kızlarrÇarşamba günü ilk gelinlik provam var ve çok heyecanlıyııımmm Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor hazırlıklar
İnsallah canim ya hayirlisiyla atlatalim hepimiz sonra yepyeni bir hayatimiz olacak cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin
Merhaba kızlarrÇarşamba günü ilk gelinlik provam var ve çok heyecanlıyııımmm Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor hazırlıklar
Selam canımSenin hazırlıklar ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?