valla tatlım yeni yeni başladı sayılır hazırlıklar..
gelinliği falan aldım geçenlerde..eve büyük eşyalar alındı..
ufak tefek şeyler kaldı
sizde başladımı,hiç 2 ay var diye rahatlama valla son anda çok apar topar oluyo herşey
heyecan desen doruktaa
Ne yeni başlaması yaa ne duruyon bu saate kadar
Okuyunca bile bi ürperdim :18: Şükür halletmişsin tatlım
Korkutma beni ya :26: Heyecan yokta aşırı stres var bende..
Resmen sanki ergenliğe yeni girmiş gibiyim suratımda sivilcelerde çıkmaya başladı baya baya düğün stresine girdim
Gelinlik 1 ay önceden hazırda, evimizin boyası yapılıyor parkeleri de tabi. Sonra eşyalar beğenilecek.
Yani benim işte mayısta başlayacak :44:
Onun dışında nikah işlemlerini halletmeye çalışıyoruz canım
sorma canım yaa..bizim aileler malum biraz rahatlar..
gelinliği almaya zor ikna ettim..daha erken diyip durdular
mayısta alıcakmışız gelinliği.. nekadar saçma dimi
gerçi cebin dolu olunca herşeyi 1 haftada bile halledebilirsin ama işte..
en önemlisini halletmişsin bari gelinliği.. gerisi elbet yetişir canım sıkma o kadar kendini
ama şu heyecan olmasa..aşık olduğumda vardı kelebekler birde şimdi
inşallah hayırlısıyla atlatırız valla,öyle yoruluyoki insan:26:
Ah o rahatlık bizimkilerde de var
Ay insan çatlıyo o zaman sinirden biz herşey olsun sorun çıkmasın diye bakıyoruz onlar illaki olacak kafasındalar
Ben de söylene söylene götürdüm gelinlikçiye
Sıkmamak elde mi canımm, sen mi diyon bunu bana
Ya hu yatak odası, mutfak özel yapım olacak yetişmez diye korkum ondan aslında..
Ahh o kelebeklerden bana da yollaBenim bayadır o kelebeklerden yok
Çok sıkıcı, yorucu, bunaltıcı işler.. Keşke bizim bi diğer eşimiz bunları yapsa bize sadece düğüne gitmek kalsa
MerhabaAyy ne kadar az kalmışş O heyecan bambaşka yaa vallahi iki kez gördüm bende gelinliğimi ama her defasında böyle üstümden çıkartasm gelmiyor Hazırlıklar bizde duruldu şuanlık nikah işlemlerine vakit ayırıyoruz canım
Kız epilasyon demişsin nasıl dayancan ben bi kere denedim kanattım ağlayarak bi daha tövbe
Amiin tatlım amiin ne demek
sorma canım yaa..bizim aileler malum biraz rahatlar..
gelinliği almaya zor ikna ettim..daha erken diyip durdular
mayısta alıcakmışız gelinliği.. nekadar saçma dimi
gerçi cebin dolu olunca herşeyi 1 haftada bile halledebilirsin ama işte..
en önemlisini halletmişsin bari gelinliği.. gerisi elbet yetişir canım sıkma o kadar kendini
ama şu heyecan olmasa..aşık olduğumda vardı kelebekler birde şimdi
inşallah hayırlısıyla atlatırız valla,öyle yoruluyoki insan:26:
Merhaba canim
Bizde bitti gibi birsey canim hazirliklar dun koltuk takiminin kumaslarini sectim annemin evine de oerde yapiliyor onlarin kumaslarini perdeciye goturduk bugun de davetiye yazmasi icin nisanlima yardim ettim cok sukur bitti davetiye isi kurtulduk simdi disari cikicaz
iyi canım çok şükür kosturmayla gecşyor son günlerr :18:
15 dklık işi vardı aslında canım benceve evet malesef kuzum
hep öyle olur canım birden cıkarlar ve kıymete biner inan hep benzer..bu sürecler zormus gercekten cok zor..
hep mi sorun cıkarır bunlar ya
cok iyi denk getirmişsin canım inşallah benimde tutar
esyalara bakıyormusunuz canım ?
Güle güle eskitin canım.
Ayy edaa 12 gün yazıyor yaa. :18::18:
önümüzdeki haftaiçi son haftam artık. kıyafetlerimin gitmesi gerek artık.
Canim sakin sakin planla herseyini yaz ben oyle yapmistim daha vakit var hersey cozulur eksiklerini belirledin mi canim esya falan bakiyor musunuz ev var mi?[/QUOTE]
Ben uzaktayım ama burdan hiçbir şey halledemiyorum, beyaz eşylarımızı aldık. Mobilyaya da internetten bakınıyoruz, nişanlım gelince çevredeki illere, ilçelere bakıcaz burda yok bi şey.En sıkıntılısı da ev zaten, boş ev yok. Ancak tayin döneminde boşalırmış. O da temmuz ortası ya da sonu
valla tatlım yeni yeni başladı sayılır hazırlıklar..
gelinliği falan aldım geçenlerde..eve büyük eşyalar alındı..
ufak tefek şeyler kaldı
sizde başladımı,hiç 2 ay var diye rahatlama valla son anda çok apar topar oluyo herşey
heyecan desen doruktaa
Tutkucum görüşemedik epeydir nasılsın canım...
Gelinliğini de almışsın hayırlı olsun kuzum.
Büyük şeyler bitmiş hadi hayırlı olsun keyifle gün saymak nasip olsun
oo canım özel yapım olacaksa yavaştan başlatın derim:44:
biz ayakkabı dolabı sipariş etmiştik,1 ay oldu nerdeyse daha gelmedi,yapmamışlar..
oysaki 20 gün sonra gelin alın demişlerdi
hatta yavaştan değilde hemen yaptırın derim.. anca yetişir
mutfaklarda 1 ayımızı almıştı..
o yüzden erken olsun,dursun evde bir zararı yok..beklemekle kendinizi stres yapmaktan başka bişi olmuyo
belki başka siparişlerde vardır,malum evlilik sezonu açılıyo.. inşallah hemencicik olur
Canımm çok heyecanlıyım geceleri uyku girmiyor gözüme.. Birde bu aralar bişi başladı gece yatakta sürekli dönüp duruyorum saatlerce uykuya dalamıyorum saat 3 gibi gözlerimi açıyorum çok korkuyorum bir garip korku oluyor içimde ışığı açıp uyumaya çalışıyorum yinede korkuyorum kulaklarımı tıkıyorum neden böyle olduğuna anlam veremiyorum
Epilasyona mecbur gidicem ayılsamda bayılsamda gidicem yaptırmam gerek bide küçükken hormon ilaçları kullandık alt üst oldu göbüşümde hafif kıllanma varGeçen bi makineyle alıyım dedim annemi çağırdım annem gelene kadar bayıldım nasıl olcakki böyle:26:
Canım sevindim adınaBizimde hazırlıklar bitseydide içim rahatlasaydı keşke
selam kızlar nasılsınız biz bugün evimizi tuttukçok içime sindi kutu gibi küçük çok sevimli tam istediğim gibi oldu
Güle güle eskitin canım.
Ayy edaa 12 gün yazıyor yaa. :18::18:
önümüzdeki haftaiçi son haftam artık. kıyafetlerimin gitmesi gerek artık.
Hayirli olsun edacim gule gule kullanin insallah Allah sizi nazarlardan saklasin canim bak tum islerin yolunda masallah ev hemen cozuldu esyalar hemen geldi o kadar stres yapiyor ki insan gerginlik birden kayboluverince bosluga dusuyor
Eki Görüntüle 1078760 Eki Görüntüle 1078762 Eki Görüntüle 1078763 Eki Görüntüle 1078764
Kizlar gunaydin
Gelinligimin ve bindallimin resimlerini koydum
Dun annemi yeni eve goturduk nisanlimla kadin daha ilk kez goruyor cok begendi o benim aksime zaten hicbirseye ariza cikarmaz bize dedi kocaman insanlarsiniz ev esya bos siz keyfinize bakin birbirinize saygili olun yuz goz olmayin dedi
Bir gece once nisanlimin babasinin yaptiklarina bak bir de benim anneme bak
Soylemek kucuk gormek istemiyorum ama iste zorla soylettiriyorlar insana benim anneme dunyada yetisemez egitim gorgu bilgi cok farkli birseymis
yok kuzum zaten bizim sadece nikah olacakSen kıyamıyon da herkes kıyıyo :26: Kanım gitti diye ağlıcam be
Kurtul şu hastalıktan tatlım, toparla kendini bi an önce
İyi yapmışsınız canım bitirin işlerinizi şurda 19 gün kaldı
Bende nişanlımı bekliyorum, dışarıya çıkıcaz tabi işi erken biterse gelecek :26::26:
Hıııı malesefff kiii edacım sinir bozucu
Sizin kıyıldı nikah dimi tatlım
Evet Mervecim kiraladım. Boş boş yer kaplamasındansa kiralamak daha avantajlıDüğüne gider gibi her seferinde giyilmiyor sonuçta.. Ne oldu ki ?
öyle kuzum ama daha halı perde tv ayakkabılık eksik pazarda ceyizler gidecek inşallah :44:
Hay maşallahhAlnının akıyla düğünüde atlatırsın inşallah tatlım
Her insan da aynı kafa yapısı olmuyor sonuçta tatlım, hele de dünürler arasında aynı olan %50 dir sanırım. :44:
Takma kafana boşver düğün senin düğünün eşyaların senin herşey senin bu günlerin bu heyecanların keyfini çıkartmak yerine kimseyi takma
Eşya işide halolduğunu göre, bi evde yaşlanmak kalmışHuzurla otur canım, çok sevindim adına
Hepimiz alışacağız bu duruma napalım el mahkum
Edacım şu an sadece internetten bakabiliyoruz, içime sinen oturma grubu bi bellonada, istikbalde var onlar da 4 bin en az.
Napıcaz bilemiyorum, çok pahalı her şey, altından nasıl kalkıcaz ikimiz bunca şeyinSevdicek bi gelse dolaşıp alsak biraz rahatlıycam.
Beni en çok geren gelinlik. Temmuzda gidip bakabileceğim ancak. Nasıl yetişecek
Senin de eşyaların gelmiş kuzum içine sindi mi her şey...Yepyeni bi hayat, yepyeni bi sayfa var önünüzde. Anne babadan ayrılmak, sadece size ait bir ev ilk başta tuhaf geliyo kuzum ama zamanla alışacaksın gözün evinden, eşinden başka şeyi görmeyecekHuzurla oturun inşallah canım.
21 güncük kalmışşş
Canim sakin sakin planla herseyini yaz ben oyle yapmistim daha vakit var hersey cozulur eksiklerini belirledin mi canim esya falan bakiyor musunuz ev var mi?[/QUOTE]
Ben uzaktayım ama burdan hiçbir şey halledemiyorum, beyaz eşylarımızı aldık. Mobilyaya da internetten bakınıyoruz, nişanlım gelince çevredeki illere, ilçelere bakıcaz burda yok bi şey.En sıkıntılısı da ev zaten, boş ev yok. Ancak tayin döneminde boşalırmış. O da temmuz ortası ya da sonu
Tutkucum görüşemedik epeydir nasılsın canım...
Gelinliğini de almışsın hayırlı olsun kuzum.
Büyük şeyler bitmiş hadi hayırlı olsun keyifle gün saymak nasip olsun
canım herseyi hallledeceksiniz inşallahevet canım cok cok sindi şükürler olsun mesela salon acaba yan yana nasıl olacaklar derken süper uydu sanki takım gibi masallah birde dedigim gibi halı perde ile tamamlamak kaldı oda büyük sorun
sagol canımevet ya baya bir az kaldı bende arkandan geliyorum :18:bende haftaya götürücem mecbur ceyizlerle birlikte canım :44:
Cok sagol canım aminöyle tabi canım ama perde ve halı işini bugünde halledemedik
canım masallah cok güzel gelinligin
yok kuzum zaten bizim sadece nikah olacak
öyle kuzum ama daha halı perde tv ayakkabılık eksik pazarda ceyizler gidecek inşallah :44:
Edacım şu an sadece internetten bakabiliyoruz, içime sinen oturma grubu bi bellonada, istikbalde var onlar da 4 bin en az.
Napıcaz bilemiyorum, çok pahalı her şey, altından nasıl kalkıcaz ikimiz bunca şeyinSevdicek bi gelse dolaşıp alsak biraz rahatlıycam.
Beni en çok geren gelinlik. Temmuzda gidip bakabileceğim ancak. Nasıl yetişecek
Senin de eşyaların gelmiş kuzum içine sindi mi her şey...Yepyeni bi hayat, yepyeni bi sayfa var önünüzde. Anne babadan ayrılmak, sadece size ait bir ev ilk başta tuhaf geliyo kuzum ama zamanla alışacaksın gözün evinden, eşinden başka şeyi görmeyecekHuzurla oturun inşallah canım.
21 güncük kalmışşş
canım herseyi hallledeceksiniz inşallahevet canım cok cok sindi şükürler olsun mesela salon acaba yan yana nasıl olacaklar derken süper uydu sanki takım gibi masallah birde dedigim gibi halı perde ile tamamlamak kaldı oda büyük sorun
Perde hali en kolaylari tatlim onlar da hayirlisiyla hallolur insallah
Cok tesekkurler guzel yorumun icin
sagol canımevet ya baya bir az kaldı bende arkandan geliyorum :18:bende haftaya götürücem mecbur ceyizlerle birlikte canım :44:
Cok sagol canım aminöyle tabi canım ama perde ve halı işini bugünde halledemedik
canım masallah cok güzel gelinligin
yok kuzum zaten bizim sadece nikah olacak
Perde hali en kolaylari tatlim onlar da hayirlisiyla hallolur insallah
Cok tesekkurler guzel yorumun icin
bana en zorları gibi geldi canım ya sen nasıl modeller sectin halıda
bana en zorları gibi geldi canım ya sen nasıl modeller sectin halıda
Ya canim inanir misin sadece bir tane hali aldim o da duz renk kum beji gibi birsey kendiliginden cizgileri var 6m2 onu da salona serice baska her yer bombos olsun istiyorum sevmiyorum ben pek hali evime gelen fakir fukara evi diyip aciyacak bana o derece hahaha
Perde olarak da tum eve zebra stor yaptirdim canim beyaz renk aydinlik olsun diye
HeheBaşlatmak için evin içi tamamen bitmesi lazım canım onu bekliyoruz..
Bazıları hiç özenmiyor, oysa hemen biter yani bide yaz ayı düğünler başlıyor :44:
Canımm o yüzden çok stresliyim belkide yatak odasıda çok büyük giyim odası olacak dolaplar falan fistan of çok uzun iş :26:
İnşallah diye diye parmaklarım pas tuttu olsun bitsin artık
Canım bu çok normal stres başlangıcı işte, sende geç başlamış heralde ben 1 - 1,5 aydır böyleyim. :18:
Yatağa saat 12 de yatıyorsam, 2-3 gibi uyuyorum o tarafa dön, bu tarafa dön derken.. Tabi kafada bi ton tilki
Ahhh aahh anneme hep diyorum keşke beni erkek olarak doğursaydın diye
Bende nasıl yapcam bilmiyorum, bikini bölgesinde hep veet kullandım. Böyle giderse nişanlım parayı eczaneye yatıracak
21 Nisan 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
aantibiyotik - 27 nisan6 Gün :123:
AngelHeart - 2 Mayıs11 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs18 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs19 Gün :123:
CennetiMelegiM - 16 Mayıs25 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs27 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs33 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs40 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran47 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran47 Gün :123:
Seaslug - 7 Haziran47 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran47 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran48 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran53 Gün :123:
hemera14 - 14 Haziran54 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran55 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran55 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran59 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran61 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran61 Gün :123:
ciida67 - 2 Ağustos103 Gün :123:
glsmn - 2 Ağustos103 Gün :123:
Tassel - 3 Ağustos104 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos110 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos113 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos120 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos124 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos124 Gün :123:
BolSekerli - 24 Ağustos125 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos125 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos131 Gün :123:
bal_hatun - 31 Ağustos132 Gün :123:
ecm - 4 Eylül136 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül137 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül139 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül146 Gün :123:
tugce86 - 14 Eylül146 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül152 Gün :123:
seker000 - 10 Ekim171 Gün :123:
serysery - 15 Kasım208 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık242 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık250 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan370 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs404 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs405 Gün :123:
Mutella - Mayıs405 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran436 Gün :123:
december90 - Temmuz466 Gün :123:
_Soleil_ - 6 Eylül503 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?