2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eline sağlık canım. :18:

Ayy evet canım...
senin de az kalmış. arkamda takiptesin.
Nasıl ruh durumun?
Evet canım az kaldı benimde Ruh halim iyi gibi ama gece hiç uyuyamıyorum uyumaya çalışıyorum gözümü açtığım an korkuyorum ışığı açıyorum neden böyle olduğuna anlam veremedim dün gece çok ama çok korktum nişanlımı çaldırdım ben uyuyana kadar telefonda bekledi öyle uyumaya çalıştım uyudumda Uyku ve korku dışında pek bişi yok gibi canım

Bu dönemlerde böyle şeyler olur canım.
ama inşallah geçer. ben de geçen gün şimşekten çok korktum.
Süre geçsin ve hayırlısıyla kavuşalım inşallah sevdiklerimize.

Evet normal canım.
Ben de arada kabuslar görüyorum.
Güzel düşüncelere odaklanmalıyız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet normal canım.
Ben de arada kabuslar görüyorum.
Güzel düşüncelere odaklanmalıyız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Odaklanmaya çalışıyorum ama kafamı yastığa koyunca başlıyor canım Bazen sabah ezanına kadar oturuyorum ezan okunduğunda huzur oluyor sanki içimde

Canıımm sen nerelerdesin ayşecann :44::44:

Canım sabah evden cıkmadan bı goz gezdiriyorum telefondan falan bakıyorum baska hıc gıremıyorum bu ara cok yogun işler fena haldeyım

Herşey yolundadır umarım nişanlımla bozuguz bu ara, sinirlerimi bozuyo hiçbişeyle ilgilenmıyo ya hep ben hep ben :26:

Günaydın kızlaarr

Aaaaaa yok arkadaş bana öyle birşey demedi :26: Kuzum yaptırmasak ta oluyo ama dimi. Belediye istemiyo demiştin ? :44:

belediye istemez tabi kuzum tahlili de belediye istemiyor zaten doktor istiyorki ona göre rapor versin belki senin doktor gerek duymamıştır canım bilmiyorum ki bizde istedi kuzenimden de istemişi bugün sor bakalım ne dicek sana aile hekimin

Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın günler nasıl da geçip gidiyor

cok şükür canım gelecek inşallah temizlersin kuzum ya neden kadın tutyorlar anneler temizlesin madem :44:

tatlım annemin dizlerinde problem var ayakta duramıyor kaynana desen o da onun gibi tek gözü de görmüyor yaşları 50nin üstünde yapamazlar yaptırmam da zaten ya ama hala kadın tutulmadı bende gittim beyaz eşyalarımı istedim çarşamba eve gelcek temizlik adına hiç bişey yok ama sinir oluyorum yaa avizeler takılmamış kornejler takılmamış off offf fena kavga etcem valla sağlığım bozuldu düşünmekten

canım benim erkekler hep öyle kii bizim de tartışmalarımız hep o yönde olur şu aralar düzeltti kendini gerçi ama yine de yolunda değil hiç bişey

Günaydın gelincanlkaaarrr

Napıyorsunuz?

Nasılsınız?

Haftasonunuz nasıl geçri neler yaptınız bakiiiim???

Dökülün haydeeee

Günaydın gelincanlkaaarrr

Napıyorsunuz?

Nasılsınız?

Haftasonunuz nasıl geçri neler yaptınız bakiiiim???

Dökülün haydeeee

Günaydın gelincikCumartesi günü gezdim pazar günü evde misafir ağırladım tariflerimden yaptım döktürdüm azıcıkYine dinlenememiş şekilde iş yerindeyimSen neler yaptın bakıyım

Allahım ne kadar heyecanlı beklemek şükürler olsun bin kez bize verdiğin hasret bile çok güzel Canım eline sağlık

Eline sağlık canım. :18:

Maşallah kızlar ne kadar az kalmış

Günaydın gelincikCumartesi günü gezdim pazar günü evde misafir ağırladım tariflerimden yaptım döktürdüm azıcıkYine dinlenememiş şekilde iş yerindeyimSen neler yaptın bakıyım

ohh ohh ne güzel gezmiş, yemiş, içmşi, eğlenmişsin

cmtsi günü eşyalar geldii dün de çeyizim gitti başka da bşy yapamadım wallaa

şafak sıkıştırıo bir de her hafta başkalarının düğünü war nasıl yetiştircez bilemiyorum :/

millette düğün işçin bizi mi beklemiş anlamadım

selam kızlar nasılsınız

eda sen darkmore m oldun :26: perini yazdığını gördüm 20hünmü kaldı maşALLAH diyorum kuzum

İNşallah çok güzel bir hafta olur canım
Gelemiyorum ne zamandır, sohbet etmeyi sizinle o kadar özledim ki
İnşallah canım vallahi bende özledimNasılsın

Yorgunluğu saymazsak evet iyiydiHayırlı olsun canım çok iş halletmişsiniz daha ne olsunNisan ayında niye bu kadar yoğun ki düğün sezonu

İnşallah canım vallahi bende özledimNasılsın

Yorgunluğu saymazsak evet iyiydiHayırlı olsun canım çok iş halletmişsiniz daha ne olsunNisan ayında niye bu kadar yoğun ki düğün sezonu

nisan ayı mayıs haziran... ramazan ayına kadar haftada 2 tane düğün war şaka gibi resmen....

ramazan ayı erken olduğu için sanırım millet ewleniyor...

o deilde sanki herkes bizi beklemiş gibi =))

bçok şükürki baya işler halloldu eşyalar gtti çeyizler gitti ya bi siliğ süpürmek kaldı işte =)

bi şekilde sıkıştırıp işleri halletcez artık =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…