2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evimin su boruları çatlamışmı ne olmuş her yer su almş boyalarım kabarmış ağlamaktan başım felaket ağrıyor ve benden herkes gizlemiş annem kayınvalidemle konuşmak için mutfağın kapısını örttü şüphelendim ve hiç yapmadığım bişiyi yapıp dinledim

Amaaan ne bileyim iste kuaforun parasini damat karsilar ya ben de ona yuk olmak istemiyorum daha fazla odemesine izin vermicem zaten adam adan zye herseyi kendisi yapti benim elimi cebime hic attirmadi bir de kuaforu ona odetemem ben odeyecem

O zaman tamam ama yinede gelinle gelecek insanların bedavaya saç baş yaptırmasına karşıyım

Evet kuzum bide misafir ağırlamak var işin içinde

Bizde nişanda eve gelenlere yemek vermiştik zor oluyor

Evin ne durumda yerleştirdin mi bakıyım Damat bey hala huysuzluklar yapıyor mu

Ev isi bitti tatlim sahibinden. Comda satilik evlere baktim onlari ekledim falan gorsun nerelerden ev baktigimi ne fenayim dimi o da bakmis bugun yaziyor whatsapptan gordum evleri bakiyorum diye aferin dedim icimden mesaji gec aldin ama olsun aldin hahaha
Dugun yemegi icin kavurma pirinc pilavi dugun corbasi ve irmik helvasi yaptircam canim yaninda iste lahmacun pide olacak gerisi cerez lokum cikolata baklava ve kadayif olacak menuyu belirledim

inanmıyorum ya büyük geçmiş olsun çok kötü olmuş ya ama sağlık olsun evinin durumunu bilmiyorum ama daha 22 günün var hallolur herşey elbirliği ile
çok üzüldüm ya

Kızlar benim gibi şu kadar az bi sürede davetiye seçmeyen varmı

Hemen gidip bakmalısın ve seçip bastırmalısın canım zamanın çok az

Bizim sözde yapacaklarımızı nasipse sen kınada düşünüyorsun çok hoş olur canım kapıya da darkmorenin kına gecesi asılı pankart asarsınkapı arkasına darısı başıma listesi genç kızlar için sonra evde eğlenmek için güzel şeyler var resim çekilmek için falan şekerlemeler çok şey var böyle değerlendirebilirsin bence beyaz hayaller diye bir konum var bak orada en son sayfada kınayla ilgili şeyler paylaştım belki aklına başka fikirler getirmiş olurum

olabilir canım düşünemedim onu

banada kına saç porselen makyaj düğün saç porselen makyaj 500 dediler 400 e indirdik zar zor

Merhaba :)

Sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum.
Müsadenle birşey sormak istiyorum sadece porselen makyaj kaç dediler bana sadece düğün için sürekli gittiğim kuaförüm 250 dedi

Aynen canım her zaman dengeyi sağlamayı bizden bekliyorlar :26:

Paylaştığın model çok güzel canım çok beğendim. Eklediğim resimdeki alyansın bir tık incesi benimki. Tek taşımda olduğu için parmaklarımda küçük olduğundan çok az incesini yaptırdık. Kalınını taktığımda bildiğin parmağımın eklem yerine denk geliyordu bu nedenle biraz incesini tercih ettim ama gayette şık ve aldığıma hiçte pişman olmadım. Ellerim çok çabuk şişer benim. Parmaklarımda küçük olduğundan kalınlar hoş görünmedi gözüme ayrıca kullanışlı olmadığını çok duydum. Bir çok kişi pişman olup ya tek alyans kullanıyor yada alyansı değiştirip ince tercih ediyor. Gösterişten öte kullanıma bakılmalı bence. Tek taş ile uyumlu olunca da pek bir harika görünüyor tabikide Kesinlikle aşırı kalınları tercih etmemenizi öneririm. Tabi alyansınızı sürekli kullanacaksanız.

Kızlar benim gibi şu kadar az bi sürede davetiye seçmeyen varmı

Canım öncelikle çok geçmiş olsun lütfen yıpratma kendini halledilmeyecek şeyler değil Rabbim daha kötülerinden korusunDavetiye acilinden hemen seçmeli ve bastırmalısınız en geç 2 hafta önce insanlara dağıtılmalı diyorum çünkü kişilerde kendilerini ayarlamış olurlar en yakınlarımız bilirler zaten ama ya arkadaşlar uzaktan gelecekler :26:

Bak enişte bey başlamış seni anlamaya Bence aynen devam kuzum

Ooo menü harika. Kız bir ordu doyar onunla. Millet göbeğim çıkmasın diyede fazla yemez zaten Bizimkiler öyledir de

Evim sıfır bir ev dublex 2 kattada sıkıntı olmuş çok üzgünüm inşallah fazla bir inşaat çıkmaz başımıza parası falan önemli değil o halledilirde günüm çok az Yinede şükür ediyorum iyiki eşyaları eve getirmemişiz eşyalarım perişan olurdu o daha çok üzerdi beni Çok sağol canım

Söylediğin çok doğru kuzum bende çok araştırdım kalın alyans tercih edenler hep pişman kullanışlı değil parmak hava almıyor ve dediğin gibi eklem yerine kadar parmağında yüzük olması sanki fazla gelmiştir bana hep o sonuçta bir işaret gibi tam ifadesini bulamadımhep incelerden hoşlanmışımdır tarzım bu kalın takamam o yüzden gösterişsizde dursa yapım bu ne yapayım zaten ben tektaşla takmayacağım düşün çünkü tektaşım şekilli düz değil o yüzden alyanslarla hep arasında boşluk kalıyor hoş durmuyor tektaş bir parmakta alyans bir elde duracak mecbur komik olmaz değil mi:26:Sen güzel bir tercih yapmışsın canımcım

Çok sağol canım inan içim çok fena bu konuyuda nazarımız olsun diye kendi kendime geçiştirmeye çalışıyorum Davetiye konusundada bir türlü karar verip seçemedim birazda annemlerin daha var demesile geçiştirip durdular sona kaldı resmen okadar stresliyimki sinirlerim alt üst tansiyonum sürekli çıkıyor

Merhaba :)

Sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum.
Müsadenle birşey sormak istiyorum sadece porselen makyaj kaç dediler bana sadece düğün için sürekli gittiğim kuaförüm 250 dedi

niye sess,z sedasız okuyosun sende gel aramıza takılıyoruz işte
açıkçası sormadım ama gelin başı+makyaja 350 dedi

iyi bari şanslıymışsın eşyaların gelmemiş parada sorun değil diyosun hemen bi usta bulup işe başlatmalısın anca düzene girer canım sıkma canını hallolur herşey

Aynen canım hava almıyor ve dikkat etmezsen mantara bile yol açıyor Bende çok rahatsız edeceğini düşünerekten orta kalınlıkta bir alyans seçtim

Tek taşım konusunda da benimde ilk teş taşım dediğin gibi şekilliydi. Görümcem beğenmişti onu. Ben gidemediğim için onlar beğenip almıştı. Sözden sonra değiştirdim alyansla takmam imkansızdı çünkü. Dediğin gibi boşluk kalıyordu.

İlk teştaşım böyleydi.

Değiştirdik ve şimdiki teş taşım böyle. Bayılarak aldımmm İlk onu gördüm ve kesinlikle bu olmalı dedim. Nişanlım farkını verdi ve benim olduu

Ben tek taş ile alyansın ayrı takılması taraftarı değilim. Daha doğrusu sevmiyorum öyle olmasını. İkisi bir görünmesini istiyorum. Bu nedenle değiştirdim zaten. Ama sen ayrı takarım diyorsan öyle tak kuzum. Komik olmaz sen nasıl istersen öyle olur

Canım eşyalar yokmuş evde bak birde bu yanını düşün telaş yaptın bak o yüzden haber vermemişler sana keşke duymasaydın hallederlerdir eşyalar gidene kadar nazarınız olsunDavetiye kararını ver derim sinirlenme sakin bir şekilde kafanda fikirler vardır zaten birkaç güne basılır büyük ihtimal birtanesinde karar verin bastırın dağılması maksimum 1 haftayı alır basılsında
meraba canlarımm alyans mı konuşonuz bakimm

Hoşgeldin canım evet birazcık konuştuksen neler yapıyorsun

niye sess,z sedasız okuyosun sende gel aramıza takılıyoruz işte
açıkçası sormadım ama gelin başı+makyaja 350 dedi

İşte olunca sessiz sedasız takılıyoru malesef ben birsey yazacak oluyorum hop yarım kalıyor sonra siteden otomatik çıkıyorum
. 350 çok iistiyor bu kuaförler yaa :S

Çok güzelmiş canım ikisi de ama tabi ki 2.model daha da güzel aslında ben tek taş sevmiyorum sadece değiştirmeye kıyamıyorum çünkü evlenme teklifimde takıldıyoksa değiştirir tamtur alırım onuda alyansımla takarım yani bilemedim ki değiştirsem mi ayrı ayrı takarım ama farklı ellerde olacaklar nasıl dururlar bilemedim:26:

İşte olunca sessiz sedasız takılıyoru malesef ben birsey yazacak oluyorum hop yarım kalıyor sonra siteden otomatik çıkıyorum
. 350 çok iistiyor bu kuaförler yaa :S

anladım olsun gel gel sen

evet sorma ya ama benim aklımdaki rakam hemen hemen buydu yani aşağı yukarı bu fiyatlar çıkar diyodum kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…